Bef standjes sexie sex

bef standjes sexie sex

Gratis tetten spuitende shemales

Ga dan in deze comfortabele positie op je zij liggen. Doordat hij op zijn knieën zit, met zijn hoofd bij je vagina, heeft hij goede toegang tot je clitoris. Daarnaast krijgt het geen nekpijn in deze positie, dus houdt hij het langer uit: Do you want search?

Op zijn gezicht zitten Doordat je zit in plaats van ligt, komt er meer druk op je clitoris. Bank-stel Standje 69 met een twist. Een nieuwe locatie waar een beetje lenigheid wel voor nodig is.

Orale doggy style In deze positie ben jij in control wat betreft de hoek en druk. Als je daar van houdt…   De spiderman Ken je de ondersteboven kus uit Spiderman? In de relax stand pijpen Je hebt van die dagen dat je lichaam gewoon te moe is om op je knieën te gaan.

About me Lotte is jouw sexy vriendin die helemaal in touch is met haar sexualiteit. Gouden tips voor de perfecte pijpbeurt April 20, Gesmolten chocolade March 24, Zij verrast hem met intieme ochtendsex January 14, Ik heb een hekel aan pijpen, wat nu?

Romantische sex op de bank op Kerstochtend November 23, Wijsheden over pijpen die elke vrouw moet weten May 08, Til je benen omhoog en leg ze op zijn schouders, je knieën zijn dus gebogen en ongeveer ter hoogte van zijn gezicht.

Zo kan jouw liefje gemakkelijk bij je private parts. Laat hem op je clitoris zuigen en terwijl hij dat doet, beweeg jij zachtjes met je billen en knieën op en neer zodat zijn hoofd mee beweegt. Je partner hoeft hier eigenlijk alleen maar zijn mond het werk te laten doen terwijl jij geniet van een ongekende sensatie.

Je geliefde krijgt bij dit standje geen lamme ledematen of stijve nek en daardoor kan hij jou langer plezieren. Dat wordt een lange avond genieten. Ook deze positie, The Scissor Slide, kun je redelijk relaxt noemen. Jij als vrouw zijnde gaat met je kont op het randje van het bed zitten en laat je achterover vallen. Je partner pakt er een stoel bij en gaat voor jou en het bed zitten. Spreid je benen zodat je partner ruimschoots bij je edele delen kan.

Je benen kun je eventueel laten rusten op de armleuningen van de stoel want het echte werk moet nog komen. Laat je partner je stimuleren met twee vingers aan weerszijden van de clitoris. Hij maakt dus een soort van schaarbeweging met zijn vingers en tegelijkertijd kan hij aan de clitoris zuigen of je likken met het puntje van zijn tong. Alleen al deze stimulatie is hemels, maar wil je nog meer dan kun je met je heupen op en neer bewegen. Het voordeel voor je partner is dat hij niet op zijn knieën hoeft maar gewoon comfortabel op de stoel kan zitten en dat hij geen nekpijn krijgt in deze positie.

Het voordeel voor jou? Hij houdt het langer vol. Voor The Golden Triangle moet je eerst even de woonkamer verbouwen. Je hebt namelijk drie stoelen nodig. Zorg er dus voor dat er drie stoelen op je slaapkamer staan. De drie stoelen zet je neer in de vorm van een driehoek; één stoel is voor je kont en de andere twee voor je voeten. In deze houding zit je dus erg wijdbeens waardoor je partner vrij spel heeft.

Je geliefde gaat tussen je benen op zijn knieën zitten. Vanaf hier kan hij goed je clitoris likken en eventueel een vinger bij je naar binnen brengen om je G-spot te stimuleren. Deze positie vergt namelijk wat meer van je lenigheid en uithoudingsvermogen en ook je partner moet hier wat meer moeite doen. Dit standje is heerlijk uitdagend en op deze manier weet je partner precies de fijne plekjes te raken met zijn tong.

Ga op je rug op bed liggen en steek je heupen in de lucht. Dit houd je waarschijnlijk niet lang vol dus daarom is het fijn als je partner met zijn handen je rug ondersteunt. Als dit te uitdagend is, dan kun je ook wat kussens onder je heupen leggen om hetzelfde effect te creëren. Je partner zit tussen je benen op zijn knieën en laat hem met zijn tong een fijn ritme vinden op je clitoris. Hij kan bijvoorbeeld tien tot twintig seconden met zijn tong rond je clitoris likken, dan een paar brede likjes met een platte tong geven en dan een korte stop.

Deze stop moet niet te lang en niet te kort duren. Laat hem deze handelingen herhalen totdat je een orgasme bereikt. En dat gaat dankzij deze tactiek zeker lukken. Je partner gaat op zijn rug op het bed liggen. Bij dit standje ga jij eigenlijk bovenop zijn gezicht zitten. Hoewel, je zorgt ervoor dat je net een paar centimeter boven zijn gezicht hangt want je wilt je liefje natuurlijk niet verstikken.bef standjes sexie sex
Lulinkut sex in ijmuiden


Je clitoris komt ter hoogte van zijn mond. Laat hem van alles met zijn mond en tong doen totdat het voor jou niet meer vol te houden is van genot. Je partner kan in deze positie goed je billen masseren. Voor nog meer stimulatie kun je je clitoris ook over zijn neus en kin wrijven. Houd bij dit standje altijd in de gaten of je partner nog genoeg lucht kan krijgen. Hebben jullie één van de bovenstaande standjes uitgeprobeerd? We zijn erg benieuwd hoe jullie het ervaren hebben! Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. You may use these HTML tags and attributes: Volg EasyToys op Instagram. Erotische verhalen schrijvers index Overzicht Seksuologen in Nederland Seksvloggers index Seksbloggers index Stel hier jouw vraag aan seksuoloog Talitha.

Candy Crush heb ik wel eens gedaan, maar dan gewoon op de tablet. Hoi Marloes, Dat is inderdaad een leuk spel! Laat ons weten wat je van deze Candy Crush vond…. Is de scisor slide hetzelfde als de stop drop en roll? De scissor slide is echt bedoeld voor op het randje van het bed. Let goed op beide afbeeldingen! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Al dobberend naar een orgasme toe! Meest gelezen De beste aftrek tips voor mannen uitgelegd!

Anaal orgasme — heftiger klaarkomen doe je zo! Zo doe je dat! Het genot van prostaatmassage: De vrouw moet de benen iets wijd doen om de man de ruimte te geven. De man stoot en de vrouw kan meebewegen om het stoten meer kracht bij te zetten. Dit is een zeer populair standje omdat het voor zowel de man als de vrouw een prettige positie is waarbij er diep gepenetreerd kan worden.

Door de diepte van het stoten en de ruimte die de man heeft om de penis in te brengen, verhoogt dit sexstandje de kans op een orgasme voor de vrouw. Dit is de meest standaard positie om seks te hebben. Stellen die geen variatie in de seks aanbrengen doen altijd de missionaris. De vrouw gaat op bed liggen met haar benen wijd.

De man komt op haar liggen en gaat penetreren. Het klinkt saai, maar toch is het een aan te raden positie om te neuken. Het is zeer intiem door het face to face contact. Jullie kunnen intensief zoenen, en de penis kan diep penetreren. Binnen dit standje zijn er veel mogelijkheden om te variëren. De man kan hoger op het lichaam van de vrouw gaan liggen. Hierdoor wordt bij iedere stoot ook de clitoris gestimuleerd. Aan de naam van dit seksstandje kun je al aflezen wat de bedoeling is.

Dit is één van de beste posities om voor de vrouw een orgasme op te kunnen roepen. De vrouw zit op de man en bepaalt het volledige seksspel.

Zij bepaalt het tempo, maar ook hoe de penis de vagina kan stimuleren. Het geeft de vrouw ook een machtig gevoel, want zij heeft de touwtjes in handen. Voor de man geeft het een heerlijk gevoel dat hij wordt verwend zonder zelf iets te moeten doen. Deze variant is te vergelijken met doggystyle, maar de vrouw moet op haar buik liggen en de man komt er bovenop.

De vrouw moet haar benen openen om de man de ruimte te geven om goed te penetreren. Dit is het ideale standje om de G-spot van de vrouw te stimuleren. Ook voor de man is het een prettig standje, maar de nadruk ligt op het belang voor de vrouw. De man kan minder diep penetreren in vergelijking met doggystyle. De vrouw gaat liggen en steekt haar benen omhoog.

De benen rusten op de schouders van de man. Voor de extra stootkracht houdt de man de heupen van de vrouw vast. Doordat de vrouw de benen omhoog steekt kan de man diep penetreren. Dit maakt dit seks standje een op een orgasme gericht standje. De vagina moet namelijk op de hoogte gebracht worden van het middel van de man.

Ze moet op de tafel gaan liggen zodat de man voor haar kan komen te staan. De man gaat penetreren en de vrouw steekt haar benen in de lucht. De man pakt de enkels en kruist de benen.

Hierdoor krijgt de penis minder ruimte in de vagina. De penis is als het ware gevangen. De penis zal meer weerstand krijgen wat de mate van opwinding verhoogd. De vrouw voelt de penis beter langs de wanden gaan en ook zij zal meer seksuele prikkels ontvangen.

Dit is een ingewikkeld lijkend standje, maar na enige oefening valt het best mee. Om te beginnen gaat de vrouw op de hurken zitten met een kussen onder haar hoofd. De man gaat vervolgens achter haar staan en tilt het onderlichaam van de vrouw op aan de enkels. De man heeft geen handen vrij en moet het onderlichaam van de vrouw naar de juiste hoogte tillen om te kunnen penetreren. Deze positie geeft de vrouw een duizelig gevoel tijdens het neuken. De vrouw is overgeleverd aan de man en zal op een heerlijke manier diep gepenetreerd worden.

In combinatie met de duizeligheid kan haar een heerlijke orgasme bezorgd worden. Voor dit seks standje kan de vrouw het beste op de rand van een tafel gaan zitten met de benen wijd. De man gaat tussen de benen van de man staan en gaat penetreren. Met haar onderbenen kan ze de man dichterbij trekken.

De man gaat de vrouw optillen. De vrouw houdt de handen op de tafel, zodat ze eenvoudiger te tillen is. Diepe penetratie en face to face contact zijn grote voordelen van dit standje. De vrouw gaat met gesloten benen op bed liggen. Om het beste resultaat te kunnen behalen, moet zij indien mogelijk zich vasthouden aan de hoofdkant van het bed. De man gaat op haar liggen met de benen om haar benen heen. Het is lastig om te penetreren, maar met enige moeite moet het lukken.

In deze positie wordt de penis gevangen in de vagina van de vrouw. Dit zorgt voor een intenser gevoel bij het neuken. Ook wordt de clitoris op deze manier goed gestimuleerd. Een effectieve manier om een orgasme op te roepen. De vrouw laat haar onderlichaam rusten op het bed, en het bovenlichaam net over de rand van het bed. Haar handen komen op de grond te liggen. Ze spreid haar benen en geeft haar lichaam volledig over aan de man.

De man gaat op de vrouw liggen en gaat penetreren. In dit standje zal de vrouw een licht duizelig gevoel in haar hoofd voelen. Zij kan niet zien wat er gebeurt en zal het neuken heftiger ervaren. Je moet het standje niet te lang volhouden, maar het is zeker het proberen waard.

Dit standje is te vergelijken met de dirty dangle, maar de man gaat nu in dezelfde positie liggen op het bed. De vrouw gaat op de man zitten en heeft de volledige controle. De man krijgt nu een licht gevoel in zijn hoofd en kan het laten gebeuren.

De vrouw kan zorgen door de meest fijne penetratie voor zichzelf. De man raakt in extase en zal intens genieten van wat hem overkomt. Vergelijkbaar met de positie woman on top kan de vrouw het spel bepalen. Je kunt dit standje misschien geen uren volhouden, maar de paar minuten dat het wel lukt zijn het zeker waard. Hoewel je hier een fitnessbal voor nodig hebt, kun je het toch beter maar niet uitproberen in de sportschool.

In de basis is het de Reverse Cowgirl, maar door de opwaartse kracht van de bal wordt het geheel net iets spannender en intenser. Perfect uitzicht voor jullie allebei, en fijn bijkomstig feit: Je huis gezonder maken? Zo doe je dat. Is al dat menstrueren wel gezond? Je billen trainen doe je met deze 6 oefeningen. Wat is naakt lopen? Hoe herken je Borderline? Zo trainde Laura voor een fietstocht van km door Afrika. Dit is waarom je vaker een challenge zou moeten doen.

bef standjes sexie sex