Familie sex emmen

familie sex emmen

Volgens onder meer Greenpeace, Bits of Freedom en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten moet er nog heel wat aan de wet gebeuren. Er is donderdag wederom code geel afgegeven door het KNMI. In de tweede helft van de middag kunnen in het zuiden van het land enkele stevige onweersbuien tot ontwikkeling komen met veel neerslag in korte tijd, hagel en windstoten.

Net zoals voorgaande weken wordt het zomerse weer na een aantal dagen onderbroken door pittige buien die mogelijk voor wateroverlast kunnen zorgen. De jongste zus van koningin Máxima, is woensdagavond in Buenos Aires overleden.

Dat melden bronnen in Argentinië. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zou het vermoedelijk gaan om een zelfdoding. Althans dat meldt het ANP. Zelf hebben ze ook een goede band, die Kevin l en Neil! Ondernemende fietsbandboys Neil en Kevin ontwikkelden een band die nooit lek gaat.

Een kijkje op hun werkplek en je hebt het gevoel midden in een tijdreis van zes jaar terecht te zijn gekomen. Prototype banden in alle kleuren van de regenboog -of in elk geval in blauw, roze, wit en zwart-, attributen en tools die elk op eigen wijze hebben bijgedragen tot de doorontwikkeling en fietsen met daarin het eindproduct: Hoewel de barbecue inmiddels in veel gemeenten verboden is, vindt Ahmed Aboutaleb het geen probleem dat Pediga een stuk spek op het rooster wilde leggen voor de moskee tijdens de Ramadan.

Dit komt de van origine Marokkaanse burgemeester van Rotterdam op veel kritiek te staan in het buitenland. Wat een smerige tragedie", zo schrijft bijvoorbeeld Omer Celik, de Turkse minister van Europese zaken, op Twitter. Heb je als ondernemer een vraag aan de gemeente? Dan helpen ze je waarschijnlijk een stuk beter dan vijf jaar geleden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Economische Zaken met behulp van diverse 'mystery guests'.

Alleen blijven de gemeenten moeilijk te bereiken tijdens bijvoorbeeld de lunch en op vrijdag. De onderzoekers benaderden willekeurig gekozen gemeenten met twintig ondernemersvragen. Daarvan werden er vijftien telefonisch gesteld en vijf per mail. Aan de hand van de beantwoording hebben de gemeenten een rapportcijfer gekregen.

Voor de vragen per telefoon kwam dat gemiddeld uit op een 7 en voor de gemailde vragen op een 6,5. Bij een vergelijkbaar in onderzoek in werd op beide onderdelen nog een 6,4 uitgedeeld.

Reizigers met het openbaar vervoer in Noord-Holland zijn de volgende die last zullen hebben van regionale stakingen. Donderdag leggen buschauffeurs in de noordwestelijke provincie hun werk neer. De estafettestaking treft het busverkeer in onder meer Haarlem, Alkmaar, Den Helder en luchthaven Schiphol. In Den Haag is dinsdagmiddag een man aangehouden die schreeuwend met een mes op de Grote Markt liep.

Voor hij het mes op de grond gooide en zich liet meenemen door agenten, zette hij het mes even op zijn eigen keel. Veel mensen zagen het voorval gebeuren want het was druk op de terrassen van de Grote Markt, laat de politie weten.

Supermarktketen Jumbo is van plan het gebruik van plastic verpakkingen voor groente terug te dringen. In plaats van de groentes te verpakken in plastic gaat het bedrijf biologische producten voorzien van een soort tatoeage.

De tatoeage zal lijken op een etiket, en met een soort laster op de groenten gebrand worden. De laser zorgt ervoor dat dit niet ten koste gaat van de geur, smaak of houdbaarheid van het product.

De rechter heeft woensdag in een zaak aangespannen door ConsumentenClaim bepaald dat iemand die een treinkaartje koopt, daarmee niet automatisch recht heeft op een zitplaats. Volgens de rechtbank geeft het kaartje recht op vervoer. De wijze waarop dat vervoer plaatsvindt, is niet in de wet bepaald", aldus de rechter in het vonnis. Een pasgeboren baby wordt verzorgd door de kraamverzorgster en de moeder.

De Nederlandse Beroepsvereniging voor Kraamverzorgenden NBvK waarschuwt voor de beroerde werkomstandigheden van Nederlandse kraamverzorgers. Ziek melden is voor kraamverzorgers vaak niet mogelijk, er worden lange dagen gemaakt en ze kunnen geen vakantiedagen opnemen. Dit blijkt uit eigen onderzoek van de NBvK. Uit een enquete kwam naar voren dat naast bovengenoemde feiten, meer dan de helft van de ondervraagden langer doorwerkt zonder daarvoor gecompenseerd te worden.

Man schrikt van aap in Dierenpark Emmen en overlijdt. Zoektocht naar vermiste vrouw nu ook onder water Het tragische ongeval heeft grote indruk gemaakt op de medewerkers van het park, aldus Wijshake. Onafhankelijkheidsviering Dit weekend viert men in Rusland de onafhankelijkheid, iets dat Werkgroep Waarheidsvinding MH17 niet erg gepast vond. We zijn je dankbaar. Oproep minister Het lijkt er namelijk niet op dat ze snel welkom zullen zijn op de meeste studentenverenigingen.

De strijd tegen terreur kan behoorlijk saai zijn. ANP Johan van Boven. Via plastic Brooklyn Bridge naar plasticvrije wereld. AFP Johan van Boven.

Merijn Everaarts, de oprichter van Dopper, in New York. In samenwerking met Phantasialand. Vrienden en gezin De pretparktesters maken deel uit van een serie. Deze gasten testen attracties in Phantasialand In samenwerking met Phantasialand.

Stakingen in onderwijs gaan door, is dat terecht? Stakingen in Noord-Nederland Foto: ANP Amarins de Boer. Máxima had speciale band overleden zusje Inès Inèz Zorreguieta, het jongste zusje van Máxima is overleden.

Inèz en Máxima op een archieffoto. Opnieuw overlast door onweersbuien verwacht. Wateroverlast Net zoals voorgaande weken wordt het zomerse weer na een aantal dagen onderbroken door pittige buien die mogelijk voor wateroverlast kunnen zorgen. Zusje van koningin Máxima overleden. Prinses Ariane gedragen door de zus van Maxima, Ines Zorreguita.

Zelfdoding Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zou het vermoedelijk gaan om een zelfdoding. Zes jaar Een kijkje op hun werkplek en je hebt het gevoel midden in een tijdreis van zes jaar terecht te zijn gekomen. Turkije kritisch op Aboutaleb: Smerige tragedie ,,Andere gemeenten in Nederland hebben de plannen van Pegida verboden, maar de Marokkaanse Aboutaleb vindt dat het niet tegen de wet is. Gemeenten helpen beter, behalve tijdens de lunch. Naar een 7 De onderzoekers benaderden willekeurig gekozen gemeenten met twintig ondernemersvragen.

Noord-Hollands OV nu getroffen door busstakingen. Die hield de volgende ochtend de jarige man aan. Agenten vonden hem bij zijn broer thuis, waar hij verstopt zat onder een berg kleding.

De man ontkent de verkrachting. Volgens hem wilde het meisje zelf seks met hem hebben en gebeurde er niks tegen haar zin. Dat ze 15 was, wist hij naar eigen zeggen niet. Ze had gezegd dat ze 18 was en zag er volgens hem ook zo uit. De twee hadden elkaar maanden eerder ontmoet in de buurt van de woning van het meisje.

Hij ging die dag in dezelfde buurt op bezoek bij zijn broer. Ze praatten een tijdje en wisselden telefoonnummers uit. Leegstaand huis Op 4 november appte het meisje de man zelf met de vraag of hij wilde afspreken. Omdat het koud was buiten stelde hij voor naar het toekomstige huis van zijn ex-vriendin in Angelslo te gaan. Daar was hij die dag aan het klussen geweest en het huis was nog leeg.

Dat de Emmenaar het meisje daar heeft verkracht, is volgens de officier van justitie niet te bewijzen, omdat het meisje de enige is die dat verklaart. Meer bewijs is er niet. De verdachte vertelde in de rechtszaal dat ze mogelijk liegt, omdat ze een vriend had.

Anale sex gezocht gay massage groningen
familie sex emmen

Volgens onder meer Greenpeace, Bits of Freedom en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten moet er nog heel wat aan de wet gebeuren.

Er is donderdag wederom code geel afgegeven door het KNMI. In de tweede helft van de middag kunnen in het zuiden van het land enkele stevige onweersbuien tot ontwikkeling komen met veel neerslag in korte tijd, hagel en windstoten.

Net zoals voorgaande weken wordt het zomerse weer na een aantal dagen onderbroken door pittige buien die mogelijk voor wateroverlast kunnen zorgen. De jongste zus van koningin Máxima, is woensdagavond in Buenos Aires overleden. Dat melden bronnen in Argentinië. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zou het vermoedelijk gaan om een zelfdoding. Althans dat meldt het ANP. Zelf hebben ze ook een goede band, die Kevin l en Neil! Ondernemende fietsbandboys Neil en Kevin ontwikkelden een band die nooit lek gaat.

Een kijkje op hun werkplek en je hebt het gevoel midden in een tijdreis van zes jaar terecht te zijn gekomen. Prototype banden in alle kleuren van de regenboog -of in elk geval in blauw, roze, wit en zwart-, attributen en tools die elk op eigen wijze hebben bijgedragen tot de doorontwikkeling en fietsen met daarin het eindproduct: Hoewel de barbecue inmiddels in veel gemeenten verboden is, vindt Ahmed Aboutaleb het geen probleem dat Pediga een stuk spek op het rooster wilde leggen voor de moskee tijdens de Ramadan.

Dit komt de van origine Marokkaanse burgemeester van Rotterdam op veel kritiek te staan in het buitenland. Wat een smerige tragedie", zo schrijft bijvoorbeeld Omer Celik, de Turkse minister van Europese zaken, op Twitter. Heb je als ondernemer een vraag aan de gemeente?

Dan helpen ze je waarschijnlijk een stuk beter dan vijf jaar geleden. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Economische Zaken met behulp van diverse 'mystery guests'.

Alleen blijven de gemeenten moeilijk te bereiken tijdens bijvoorbeeld de lunch en op vrijdag. De onderzoekers benaderden willekeurig gekozen gemeenten met twintig ondernemersvragen. Daarvan werden er vijftien telefonisch gesteld en vijf per mail. Aan de hand van de beantwoording hebben de gemeenten een rapportcijfer gekregen. Voor de vragen per telefoon kwam dat gemiddeld uit op een 7 en voor de gemailde vragen op een 6,5. Bij een vergelijkbaar in onderzoek in werd op beide onderdelen nog een 6,4 uitgedeeld.

Reizigers met het openbaar vervoer in Noord-Holland zijn de volgende die last zullen hebben van regionale stakingen. Donderdag leggen buschauffeurs in de noordwestelijke provincie hun werk neer. De estafettestaking treft het busverkeer in onder meer Haarlem, Alkmaar, Den Helder en luchthaven Schiphol.

In Den Haag is dinsdagmiddag een man aangehouden die schreeuwend met een mes op de Grote Markt liep. Voor hij het mes op de grond gooide en zich liet meenemen door agenten, zette hij het mes even op zijn eigen keel.

Veel mensen zagen het voorval gebeuren want het was druk op de terrassen van de Grote Markt, laat de politie weten. Supermarktketen Jumbo is van plan het gebruik van plastic verpakkingen voor groente terug te dringen.

In plaats van de groentes te verpakken in plastic gaat het bedrijf biologische producten voorzien van een soort tatoeage. De tatoeage zal lijken op een etiket, en met een soort laster op de groenten gebrand worden. De laser zorgt ervoor dat dit niet ten koste gaat van de geur, smaak of houdbaarheid van het product. De rechter heeft woensdag in een zaak aangespannen door ConsumentenClaim bepaald dat iemand die een treinkaartje koopt, daarmee niet automatisch recht heeft op een zitplaats.

Volgens de rechtbank geeft het kaartje recht op vervoer. De wijze waarop dat vervoer plaatsvindt, is niet in de wet bepaald", aldus de rechter in het vonnis. Een pasgeboren baby wordt verzorgd door de kraamverzorgster en de moeder. De Nederlandse Beroepsvereniging voor Kraamverzorgenden NBvK waarschuwt voor de beroerde werkomstandigheden van Nederlandse kraamverzorgers. Ziek melden is voor kraamverzorgers vaak niet mogelijk, er worden lange dagen gemaakt en ze kunnen geen vakantiedagen opnemen.

Dit blijkt uit eigen onderzoek van de NBvK. Uit een enquete kwam naar voren dat naast bovengenoemde feiten, meer dan de helft van de ondervraagden langer doorwerkt zonder daarvoor gecompenseerd te worden. Man schrikt van aap in Dierenpark Emmen en overlijdt. Zoektocht naar vermiste vrouw nu ook onder water Het tragische ongeval heeft grote indruk gemaakt op de medewerkers van het park, aldus Wijshake.

Onafhankelijkheidsviering Dit weekend viert men in Rusland de onafhankelijkheid, iets dat Werkgroep Waarheidsvinding MH17 niet erg gepast vond. We zijn je dankbaar. Oproep minister Het lijkt er namelijk niet op dat ze snel welkom zullen zijn op de meeste studentenverenigingen. De strijd tegen terreur kan behoorlijk saai zijn. ANP Johan van Boven. Via plastic Brooklyn Bridge naar plasticvrije wereld.

AFP Johan van Boven. Merijn Everaarts, de oprichter van Dopper, in New York. In samenwerking met Phantasialand. Vrienden en gezin De pretparktesters maken deel uit van een serie. Deze gasten testen attracties in Phantasialand In samenwerking met Phantasialand.

Stakingen in onderwijs gaan door, is dat terecht? Stakingen in Noord-Nederland Foto: ANP Amarins de Boer. Máxima had speciale band overleden zusje Inès Inèz Zorreguieta, het jongste zusje van Máxima is overleden. Inèz en Máxima op een archieffoto. Opnieuw overlast door onweersbuien verwacht. Wateroverlast Net zoals voorgaande weken wordt het zomerse weer na een aantal dagen onderbroken door pittige buien die mogelijk voor wateroverlast kunnen zorgen.

Zusje van koningin Máxima overleden. Prinses Ariane gedragen door de zus van Maxima, Ines Zorreguita. Zelfdoding Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zou het vermoedelijk gaan om een zelfdoding. Zes jaar Een kijkje op hun werkplek en je hebt het gevoel midden in een tijdreis van zes jaar terecht te zijn gekomen.

Turkije kritisch op Aboutaleb: Smerige tragedie ,,Andere gemeenten in Nederland hebben de plannen van Pegida verboden, maar de Marokkaanse Aboutaleb vindt dat het niet tegen de wet is. Gemeenten helpen beter, behalve tijdens de lunch. Naar een 7 De onderzoekers benaderden willekeurig gekozen gemeenten met twintig ondernemersvragen. Noord-Hollands OV nu getroffen door busstakingen.

Die hield de volgende ochtend de jarige man aan. Agenten vonden hem bij zijn broer thuis, waar hij verstopt zat onder een berg kleding. De man ontkent de verkrachting.

Volgens hem wilde het meisje zelf seks met hem hebben en gebeurde er niks tegen haar zin. Dat ze 15 was, wist hij naar eigen zeggen niet. Ze had gezegd dat ze 18 was en zag er volgens hem ook zo uit. De twee hadden elkaar maanden eerder ontmoet in de buurt van de woning van het meisje.

Hij ging die dag in dezelfde buurt op bezoek bij zijn broer. Ze praatten een tijdje en wisselden telefoonnummers uit. Leegstaand huis Op 4 november appte het meisje de man zelf met de vraag of hij wilde afspreken. Omdat het koud was buiten stelde hij voor naar het toekomstige huis van zijn ex-vriendin in Angelslo te gaan. Daar was hij die dag aan het klussen geweest en het huis was nog leeg.

Dat de Emmenaar het meisje daar heeft verkracht, is volgens de officier van justitie niet te bewijzen, omdat het meisje de enige is die dat verklaart. Meer bewijs is er niet. De verdachte vertelde in de rechtszaal dat ze mogelijk liegt, omdat ze een vriend had.


Zoektocht naar vermiste vrouw nu ook onder water. Het tragische ongeval heeft grote indruk gemaakt op de medewerkers van het park, aldus Wijshake. Het is deze zomer alweer vier jaar geleden dat de vanaf Schiphol vertrokken vlucht MH17 neergeschoten werd en neerstortte in Oost-Oekraïne.

Toch is er nog altijd geen excuus vanuit Rusland gekomen, dat ondanks diverse onderzoeken blijft ontkennen verantwoordelijk te zijn geweest. Dit weekend viert men in Rusland de onafhankelijkheid, iets dat Werkgroep Waarheidsvinding MH17 niet erg gepast vond. Daarom zijn er voor de Russische ambassade in Den Haag lege stoelen geplaatst. De mbo'ers behaalden onlangs een grote slag.

Dat betekent echter niet dat alle 'studentendeuren' automatisch voor hun open gaan. Het lijkt er namelijk niet op dat ze snel welkom zullen zijn op de meeste studentenverenigingen. Dat blijkt uit een rondgang langs achttien verenigingen van NOS op 3 naar aanleiding van de oproep van Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, om ook mbo'ers toe te laten.

Geert Wilders loopt met zijn beveiligers richting de Tweede Kamer. Je moet superfit zijn, altijd alert blijven, feilloos afwijkend gedrag kunnen analyseren en uiteraard kordaat kunnen ingrijpen als het nodig is.

En dat vaak 24 uur achter elkaar aan de zijde van een politicus of lid van de koninklijke familie. Het werk van persoonsbeveiligers is heftig. Niet iedereen is ervoor in de wieg gelegd. Er wordt al een jaar geprobeerd mensen te werven, maar er staan momenteel 79 vacatures open.

Als de salarissen omhoog gaan, zullen meer mensen zich melden. Bovendien is de baan minder spannend dan veel mensen in eerste instantie denken, vindt hij. Stel dat je een paar dagen achter elkaar 24 uur per dag Geert Wilders moet bewaken. Dan doe je eigenlijk niets meer dan continu een beetje in de rondte kijken. Natuurlijk kan het een uitdaging zijn om afwijkend gedrag te ontdekken, maar als je dat dag in, dag uit doet wordt het behoorlijk saai.

Mentaal vraagt dat heel veel van iemand. Plastic eindigt in veel gevallen uiteindelijk in onze wateren. De inwoners van New York en toeristen die de Big Apple bezoeken kunnen vrijdag dubbel genieten van de Brooklyn Brigde. Naast de meter lange brug over de East River staat vlakbij Times Square een tweede versie van een van de bekendste bouwwerken ter wereld. De replica is 5 meter lang en bijna 4 meter hoog; gemaakt van plastic waterflesjes.

De miniversie van de brug is onderdeel van het Plastic Bridge Project van de Nederlandse Dopper Foundation en National Geographic die vandaag, op World Oceans Day, aandacht willen vragen voor de vervuiling van oceanen door plastic. Dopper werd in de opgericht om het gebruik van wegwerpwaterflesjes terug te dringen door een fles op de markt te brengen door die steeds weer te vullen met kraanwater.

Het overkwam Lisa en Lars uit Wateringen en Geervliet. Zij mochten namens Metro naar Phantasialand bij Keulen, het pretpark dat door de achterban van fansite Parkscout is uitgeroepen tot beste pretpark van Duitsland. Lisa en Lars werden gekozen uit honderden andere stelletjes, die zich allemaal na een prijsvraag van Phantasialand en Metro hadden aangemeld. De pretparktesters maken deel uit van een serie.

Vorige week kon je op Metronieuws. Op maandag 11 juni sluit een gezin met twee kinderen de reeks af. Informatie over Phantasialand vind je hier. De protesten en stakingen van basisschoolleerkrachten hebben hun vruchten afgeworpen: Basisschoolleerkrachten krijgen volgens de PO-raad een 'flink hoger salaris' en in het najaar een bonus van euro.

Toch gaan de stakingen door. Het basisonderwijs in Nederland kampt voornamelijk met twee pijnpunten: Onder druk van de stakingen van leerkrachten en vakbonden heeft het kabinet miljoen euro beloofd om de salarissen van leraren in ieder geval mee op te hogen. Praktisch gezien houdt de salarisverhoging in dat alle docenten in het basisonderwijs vanaf september 2,5 procent bovenop hun huidige loon krijgen. Daarnaast hebben ze in oktober recht op een eenmalige uitkering van 42 procent van het nieuwe salaris en een eenmalige uitkering van euro, in beide gevallen wordt het precieze bedrag bepaald naar rato van aanstelling en aanstellingsduur.

Bovendien gaat de laagste salarisschaal eruit, wat betekent dat er meer mogelijkheid is om te groeien. Toch zullen deze overwinningen niet genoeg zijn om het gat met het salaris van docenten in het voortgezet onderwijs te dichten. Koningin Máxima had een speciale band met Inès, haar enige biologische zusje dat woensdagavond op jarige leeftijd zelf een einde aan haar leven maakte.

Ondanks het leeftijdsverschil waren Máxima en haar 13 jaar jongere zusje erg hecht. Dat had er alles mee te maken dat Inès het enige échte zusje was van onze koningin. Ze heeft in totaal weliswaar 6 broers en zussen, maar alleen broers Juan en Martin en zusje Inès zijn net als Maxima zelf van vader Jorge en zijn tweede vrouw, Maria del Carmen Cerruti.

Ze groeiden samen op in een bescheiden appartement in Buenos Aires. Hoe lang moet een filmpje zijn? Wat voor titels scoren goed?

Welke tags moet een filmpje hebben, wil het bekeken worden? Metro gaat vernieuwen met een gloednieuw videoplatform en een vernieuwde YouTube-pagina. Daarvoor zijn wij nog op zoek naar een editor stagiaire die niet alleen een passie voor monteren heeft, maar ook mee kan denken over de strategie van ons online kanaal. De verslaggevers en vloggers schieten de video en zetten het verhaal uit in Premiere Pro. De bekendmaking van de resultaten van het raadgevend referendum over de WiV Foto: De inlichtingenwet moet buiten werking worden gesteld omdat er teveel aan schort.

Hiervoor pleit een twaalftal organisaties, waaronder Greenpeace. Inlichtingenwet is kort voor de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, oftewel de Wiv, is op 1 mei van dit jaar officieel ingesteld. Volgens onder meer Greenpeace, Bits of Freedom en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten moet er nog heel wat aan de wet gebeuren. Er is donderdag wederom code geel afgegeven door het KNMI.

In de tweede helft van de middag kunnen in het zuiden van het land enkele stevige onweersbuien tot ontwikkeling komen met veel neerslag in korte tijd, hagel en windstoten. Net zoals voorgaande weken wordt het zomerse weer na een aantal dagen onderbroken door pittige buien die mogelijk voor wateroverlast kunnen zorgen. De jongste zus van koningin Máxima, is woensdagavond in Buenos Aires overleden. Dat melden bronnen in Argentinië.

Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zou het vermoedelijk gaan om een zelfdoding. Althans dat meldt het ANP. Zelf hebben ze ook een goede band, die Kevin l en Neil! Ondernemende fietsbandboys Neil en Kevin ontwikkelden een band die nooit lek gaat. Een kijkje op hun werkplek en je hebt het gevoel midden in een tijdreis van zes jaar terecht te zijn gekomen.

Prototype banden in alle kleuren van de regenboog -of in elk geval in blauw, roze, wit en zwart-, attributen en tools die elk op eigen wijze hebben bijgedragen tot de doorontwikkeling en fietsen met daarin het eindproduct: Hoewel de barbecue inmiddels in veel gemeenten verboden is, vindt Ahmed Aboutaleb het geen probleem dat Pediga een stuk spek op het rooster wilde leggen voor de moskee tijdens de Ramadan.

Die hield de volgende ochtend de jarige man aan. Agenten vonden hem bij zijn broer thuis, waar hij verstopt zat onder een berg kleding. De man ontkent de verkrachting. Volgens hem wilde het meisje zelf seks met hem hebben en gebeurde er niks tegen haar zin. Dat ze 15 was, wist hij naar eigen zeggen niet. Ze had gezegd dat ze 18 was en zag er volgens hem ook zo uit.

De twee hadden elkaar maanden eerder ontmoet in de buurt van de woning van het meisje. Hij ging die dag in dezelfde buurt op bezoek bij zijn broer. Ze praatten een tijdje en wisselden telefoonnummers uit. Leegstaand huis Op 4 november appte het meisje de man zelf met de vraag of hij wilde afspreken. Omdat het koud was buiten stelde hij voor naar het toekomstige huis van zijn ex-vriendin in Angelslo te gaan. Daar was hij die dag aan het klussen geweest en het huis was nog leeg.

Dat de Emmenaar het meisje daar heeft verkracht, is volgens de officier van justitie niet te bewijzen, omdat het meisje de enige is die dat verklaart. Meer bewijs is er niet. De verdachte vertelde in de rechtszaal dat ze mogelijk liegt, omdat ze een vriend had.Homo pjes bobbi eden sex


Door op accepteren te klikken geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan deze website. Meer weten over deze cookies? Klik dan op informatie. Nieuws Nieuwsminuut Zoek het Uit! Nieuws per gemeente In beeld Stelling Teletekst Nieuws. Ondernemen in Drenthe Op het werk. Het weer in Drenthe. De man wordt verdacht van seks met een jarig meisje foto: Het meisje kwam op de avond van 4 november vorig jaar overstuur thuis en vertelde haar ouders dat ze was verkracht.

Haar vader belde de politie. Die hield de volgende ochtend de jarige man aan. Agenten vonden hem bij zijn broer thuis, waar hij verstopt zat onder een berg kleding. De man ontkent de verkrachting.

Volgens hem wilde het meisje zelf seks met hem hebben en gebeurde er niks tegen haar zin. Dat ze 15 was, wist hij naar eigen zeggen niet. Het is deze zomer alweer vier jaar geleden dat de vanaf Schiphol vertrokken vlucht MH17 neergeschoten werd en neerstortte in Oost-Oekraïne. Toch is er nog altijd geen excuus vanuit Rusland gekomen, dat ondanks diverse onderzoeken blijft ontkennen verantwoordelijk te zijn geweest.

Dit weekend viert men in Rusland de onafhankelijkheid, iets dat Werkgroep Waarheidsvinding MH17 niet erg gepast vond. Daarom zijn er voor de Russische ambassade in Den Haag lege stoelen geplaatst. De mbo'ers behaalden onlangs een grote slag. Dat betekent echter niet dat alle 'studentendeuren' automatisch voor hun open gaan.

Het lijkt er namelijk niet op dat ze snel welkom zullen zijn op de meeste studentenverenigingen. Dat blijkt uit een rondgang langs achttien verenigingen van NOS op 3 naar aanleiding van de oproep van Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, om ook mbo'ers toe te laten.

Geert Wilders loopt met zijn beveiligers richting de Tweede Kamer. Je moet superfit zijn, altijd alert blijven, feilloos afwijkend gedrag kunnen analyseren en uiteraard kordaat kunnen ingrijpen als het nodig is. En dat vaak 24 uur achter elkaar aan de zijde van een politicus of lid van de koninklijke familie. Het werk van persoonsbeveiligers is heftig. Niet iedereen is ervoor in de wieg gelegd. Er wordt al een jaar geprobeerd mensen te werven, maar er staan momenteel 79 vacatures open.

Als de salarissen omhoog gaan, zullen meer mensen zich melden. Bovendien is de baan minder spannend dan veel mensen in eerste instantie denken, vindt hij. Stel dat je een paar dagen achter elkaar 24 uur per dag Geert Wilders moet bewaken. Dan doe je eigenlijk niets meer dan continu een beetje in de rondte kijken.

Natuurlijk kan het een uitdaging zijn om afwijkend gedrag te ontdekken, maar als je dat dag in, dag uit doet wordt het behoorlijk saai. Mentaal vraagt dat heel veel van iemand. Plastic eindigt in veel gevallen uiteindelijk in onze wateren.

De inwoners van New York en toeristen die de Big Apple bezoeken kunnen vrijdag dubbel genieten van de Brooklyn Brigde. Naast de meter lange brug over de East River staat vlakbij Times Square een tweede versie van een van de bekendste bouwwerken ter wereld.

De replica is 5 meter lang en bijna 4 meter hoog; gemaakt van plastic waterflesjes. De miniversie van de brug is onderdeel van het Plastic Bridge Project van de Nederlandse Dopper Foundation en National Geographic die vandaag, op World Oceans Day, aandacht willen vragen voor de vervuiling van oceanen door plastic.

Dopper werd in de opgericht om het gebruik van wegwerpwaterflesjes terug te dringen door een fles op de markt te brengen door die steeds weer te vullen met kraanwater.

Het overkwam Lisa en Lars uit Wateringen en Geervliet. Zij mochten namens Metro naar Phantasialand bij Keulen, het pretpark dat door de achterban van fansite Parkscout is uitgeroepen tot beste pretpark van Duitsland. Lisa en Lars werden gekozen uit honderden andere stelletjes, die zich allemaal na een prijsvraag van Phantasialand en Metro hadden aangemeld. De pretparktesters maken deel uit van een serie.

Vorige week kon je op Metronieuws. Op maandag 11 juni sluit een gezin met twee kinderen de reeks af. Informatie over Phantasialand vind je hier. De protesten en stakingen van basisschoolleerkrachten hebben hun vruchten afgeworpen: Basisschoolleerkrachten krijgen volgens de PO-raad een 'flink hoger salaris' en in het najaar een bonus van euro.

Toch gaan de stakingen door. Het basisonderwijs in Nederland kampt voornamelijk met twee pijnpunten: Onder druk van de stakingen van leerkrachten en vakbonden heeft het kabinet miljoen euro beloofd om de salarissen van leraren in ieder geval mee op te hogen.

Praktisch gezien houdt de salarisverhoging in dat alle docenten in het basisonderwijs vanaf september 2,5 procent bovenop hun huidige loon krijgen. Daarnaast hebben ze in oktober recht op een eenmalige uitkering van 42 procent van het nieuwe salaris en een eenmalige uitkering van euro, in beide gevallen wordt het precieze bedrag bepaald naar rato van aanstelling en aanstellingsduur.

Bovendien gaat de laagste salarisschaal eruit, wat betekent dat er meer mogelijkheid is om te groeien. Toch zullen deze overwinningen niet genoeg zijn om het gat met het salaris van docenten in het voortgezet onderwijs te dichten. Koningin Máxima had een speciale band met Inès, haar enige biologische zusje dat woensdagavond op jarige leeftijd zelf een einde aan haar leven maakte.

Ondanks het leeftijdsverschil waren Máxima en haar 13 jaar jongere zusje erg hecht. Dat had er alles mee te maken dat Inès het enige échte zusje was van onze koningin. Ze heeft in totaal weliswaar 6 broers en zussen, maar alleen broers Juan en Martin en zusje Inès zijn net als Maxima zelf van vader Jorge en zijn tweede vrouw, Maria del Carmen Cerruti. Ze groeiden samen op in een bescheiden appartement in Buenos Aires. Hoe lang moet een filmpje zijn?

Wat voor titels scoren goed? Welke tags moet een filmpje hebben, wil het bekeken worden? Metro gaat vernieuwen met een gloednieuw videoplatform en een vernieuwde YouTube-pagina.

Daarvoor zijn wij nog op zoek naar een editor stagiaire die niet alleen een passie voor monteren heeft, maar ook mee kan denken over de strategie van ons online kanaal. De verslaggevers en vloggers schieten de video en zetten het verhaal uit in Premiere Pro. De bekendmaking van de resultaten van het raadgevend referendum over de WiV Foto: De inlichtingenwet moet buiten werking worden gesteld omdat er teveel aan schort.

Hiervoor pleit een twaalftal organisaties, waaronder Greenpeace. Inlichtingenwet is kort voor de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, oftewel de Wiv, is op 1 mei van dit jaar officieel ingesteld. Volgens onder meer Greenpeace, Bits of Freedom en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten moet er nog heel wat aan de wet gebeuren. Er is donderdag wederom code geel afgegeven door het KNMI.

In de tweede helft van de middag kunnen in het zuiden van het land enkele stevige onweersbuien tot ontwikkeling komen met veel neerslag in korte tijd, hagel en windstoten. Net zoals voorgaande weken wordt het zomerse weer na een aantal dagen onderbroken door pittige buien die mogelijk voor wateroverlast kunnen zorgen.

De jongste zus van koningin Máxima, is woensdagavond in Buenos Aires overleden. Dat melden bronnen in Argentinië. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zou het vermoedelijk gaan om een zelfdoding. Althans dat meldt het ANP. Zelf hebben ze ook een goede band, die Kevin l en Neil! Ondernemende fietsbandboys Neil en Kevin ontwikkelden een band die nooit lek gaat. Een kijkje op hun werkplek en je hebt het gevoel midden in een tijdreis van zes jaar terecht te zijn gekomen.

Prototype banden in alle kleuren van de regenboog -of in elk geval in blauw, roze, wit en zwart-, attributen en tools die elk op eigen wijze hebben bijgedragen tot de doorontwikkeling en fietsen met daarin het eindproduct: Hoewel de barbecue inmiddels in veel gemeenten verboden is, vindt Ahmed Aboutaleb het geen probleem dat Pediga een stuk spek op het rooster wilde leggen voor de moskee tijdens de Ramadan.

Dit komt de van origine Marokkaanse burgemeester van Rotterdam op veel kritiek te staan in het buitenland. Wat een smerige tragedie", zo schrijft bijvoorbeeld Omer Celik, de Turkse minister van Europese zaken, op Twitter.