Geile bikini eikel likken

geile bikini eikel likken

..

Gratis pjes com geilste kutjes

Een leuk zicht, dat wel! Ik ging terug neerliggen om zelf te zonnebaden toen ik mijn tante aan Sanne hoorde vragen of ze haar wou helpen om mij in te smeren. Samen begonnen ze mij in te smeren. Ieder nam 1 been voor hun rekening, hun handen gingen samen over mijn rug, en samen over mijn buik, en terwijl ze dit alles deden gingen ze telkens maar rakelings langs mijn pik.

Ik had veel moeite om niet opnieuw een stijve te krijgen. Gingen ze bewust zo rakelings lang mijn pik? Ik vroeg het me af. Na een tijdje te hebben te liggen zonnebaden was het bijna tijd om terug naar boven te gaan en ons klaar te maken voor het avondeten in het hotel, en om een stapje te gaan maken door de Turkse straten.

Sanne, Judith en ik besloten om nog een half uurtje het water in te springen om wat af te koelen, en daarna terug naar onze kamers te gaan. Toen we terug op onze kamers kwamen, gingen Sanne en ik beiden even op het bed liggen. Beiden nog steeds in onze zwemkleding. We waren een beetje uitgeput van het zwemmen. Sanne pakte een boek en ging wat lezen, terwijl ik even wat muziek ging luisteren op mijn I-pod. Na een half uurtje voelde ik dat ik terug genoeg energie had, dus besloot ik mij als eerste te gaan douchen.

Bij het naar de badkamer gaan kwam ik langs Sanne door en keek ik even haar richting uit. Ze zag niet dat ik keek omdat het boek voor haar gezicht was. Sanne lag op haar rug, met haar benen opgetrokken en een beetje uit elkaar.

Ik kon mezelf niet weerhouden om even snel haar lichaam te bekijken. Wat zag ze er toch lekker uit! Mijn ogen dwaalden af naar haar bikinibroekje. Het zicht dat ik toen kreeg was nog lekkerder! Haar slipje was voor een deel tussen de lippen van haar vagina gekropen. Ik zag nu dus langs beide kanten van haar slipje haar lippen. Met dit geil zicht besloot ik om verder naar de badkamer te gaan, voordat ze me zou betrappen op het loeren.

Ik begon me nu toch echt af te vragen als ze dit niet allemaal bewust deed? Geil door het beeld dat ik net had gezien, en het eerdere gestoei met haar, en de leuke zonnecrème-insmeringen met haar en Judith, had ik wel zin om even mezelf te bevredigen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik zette het water in de douche aan, deed mijn zwembroek uit, mijn ogen toe, en liet de momenten van vandaag even door mijn hoofd gaan.

Ik zat al snel weer met een stijve, mede dankzij het zicht van een 3-tal minuten eerder. Ik was niet lang bezig met rukken, toen ik het orgasme al voelde opborrelen.

Na nog een aantal stevige rukken aan mijn pik kwam daar mijn orgasme! Een waterval aan sperma spoot uit mijn eikel terwijl ik moeite had om rechtop te blijven staan. Wat een lekker orgasme!

Ik denk niet dat ik eerder al zoveel had gespoten. Hierna ben ik dan gewoon even onder het lopende water blijven staan om te recupereren, en heb me daarna snel gedoucht. Na mij ging Sanne snel de douche in, en daarna hebben wij ons aangekleed voor de avond.

Ik trok een driekwart broek en een T-shirt aan, Sanne een topje tot net iets onder haar navel en een rokje dat tot een stukje onder haar billen kwam. Judith kwam naar onze kamer om ons te komen halen om naar beneden te gaan. Judith had een zwarte jurk aan tot een tal centimeter boven haar knieën. Zowel Sanne als haar moeder hadden beiden sexy hakken aan. Het avondeten was heerlijk. Er was keuze zat, en we hebben er dan ook van genoten.

Na het eten hebben we ons nog even tegoed gedaan aan een aantal alcoholische dranken, om daarna naar het centrum van de stad te trekken. Het avondleven in het stadscentrum van Antalya was al volop aan de gang.

Veel volk in de talloze danscafés en cafetaria’s langs de wegen. Wij besloten om eerst even te gaan shoppen in de Turkse ‘Bazaar’. Nu ja, ‘even’ werd al gauw een 2-tal uurtjes. Toen beiden vrouwen genoeg handtassen, schoenen, bloesjes, rokjes en kleedjes hadden gekocht gingen we zelf ook plaatsnemen in één van de cafetaria’s.

Een cafetaria kon je het eigenlijk niet noemen. Het was eerder een mix van een cafetaria en een danscafé. Je kon er wat gaan drinken, maar in de tussentijd stond er ook een DJ te draaien, en probeerden de obers met hun danspasjes indruk te maken op de vrouwelijke klanten, en voorbijgangers.

Zo natuurlijk ook bij Sanne en Judith. Sanne wou dit duidelijk niet, en gebruikte mij als ‘afweer’. Ik moest doen alsof ik haar vriendje was, wat ik ook met alle plezier deed. Arm rond haar heen slaan, hand vasthouden, en zelfs een kleine zoen kon er vanaf.

Judith vond het geflirt van de mannen zichtbaar leuk. De mannen namen haar bij haar hand en leidden haar de dansvloer op. Daar stonden ze tegen haar op te schuren, en zij deed gewillig mee.

Ze draaide sensueel mee met haar kont, en had geen probleem met de strelende mannenhanden. De hoeveelheid alcohol die ze toen ophad zal daar zeker een rol in hebben gespeeld. Het was al snel middernacht en ik en Sanne wilden terug richting het hotel.

Judith – die ondertussen een leuke jongeman beethad - had hier nog geen zin in en zei dat wij al door mochten gaan. Dit vonden wij natuurlijk goed, en wij vertrokken met een taxi terug richting ons hotel. Eens aan het hotel aangekomen, zagen wij dat er nog een aantal mensen buiten op het terras zaten.

Wij wilden ook nog even erbij gaan zitten, maar de obers waren al bezig met afsluiten dus besloten we maar naar ons kamer te gaan, en op het balkon wat samen te drinken.

In onze kamer deden wij direct onze kleding uit om in onze slaapkleding verder te gaan. Voor mij was dat dus gewoon in mijn boxershort, voor Sanne was dat in haar slipje en bh, dacht ik… “Dennis, ik heb het echt warm en ik slaap normaal graag met mijn borsten vrij, is dat een probleem voor jou?

Daar zaten we dan op het balkon, half naakt en met nog wat alcohol bij de hand. Een beetje praten over van alles. Ook liefde en seks waren gespreksonderwerpen. Ze had niet echt iemand op het oog qua liefde, en ze had er ook niet erg de behoefte aan, hetzelfde gold ook voor mij.

Op sexueel vlak had ze de laatste tijd niemand meer gehad. Ze hield het bij zelfbevrediging met haar handen, maar ook met speeltjes. Ik vertelde dat ik ook regelmatig mezelf bevredigde, maar af en toe seks heb met een fuckbuddy. Deze gesprekken, en het zicht op haar prachtig gevormde borsten brachten wel wat teweeg bij mij. Ik kreeg het er warm van, en ik begon ook heel stilletjes aan een stijve te krijgen. Sanne had ondertussen ook al opgemerkt dat ik mijn ogen niet van haar borsten kon afhouden.

Ik antwoorde ”ja, ik vind ze geweldig! Misschien het prachtigste paar dat ik al heb gezien. Ze stond op uit haar stoel, en kwam naar mij toe. Ze legde haar arm om me heen en kwam op mijn schoot zitten. Nu wist ik bijna zeker dat ze ook meer met mij wou! Aarzelend legde ik mijn hand op haar borst.

Ik streelde eerst zachtjes en nog lichtjes twijfelend. Dat deed ik dus ook. Ik pakte haar borsten eens goed vast, kneep er eens zachtjes in, en voelde eens over haar inmiddels stijf geworden tepels. Toen vroeg ze me of ik haar rug even zou willen masseren. Dus ze stond op en ging nu recht op mij zitten, zodat haar rug recht voor mij zou zijn. Ze was recht op mijn pik gaan zitten, en dat had ze zonder twijfel bewust gedaan.

Mijn pik was al lichtjes stijf, en nu begon ik zeker een serieuze stijve te krijgen aangezien ze er recht op zat. Ik begon aan haar rug, en in de tussentijd zat zij steeds heen en weer te wiegelen met haar lekker kontje. Mijn pik duwde nu stevig tegen haar kutje aan en ik was zo geil als boter. Zij ook, want ze wiegelde steeds heviger. Plots zei ze dat ik mocht stoppen met de massage, ze wilde met mij naar binnen gaan. Eenmaal binnen pakte ze me vast en duwde me het bed op. Ik lag nu op mijn rug, en ze kroop direct bovenop mij.

Ze ging weer recht op mijn pik zitten. Ze begon over mijn borstkas en buik te strelen. Ondertussen bleef ze heen en weer over mijn pik bewegen.

Ze kroop wat naar voren, en kwam met haar borsten boven mijn gezicht hangen. Ik speelde er wat mee, nam haar tepels tussen mijn vingers, en likte er ook aan. Sanne was nu ook supergeil dacht ik, want ze begon lichtjes te kreunen bij mijn strelingen en likjes.

Ze kroop weer van mij af, en trok mijn boxershort nu uit. Mijn pik veerde direct omhoog. Sanne ging met haar knieën op het bed zitten, met haar kontje wat in de lucht. Ze pakte mijn pik vast, en likte eerst eens van de basis van mijn stam tot aan het topje van mijn eikel, dan gaf ze een kus op mijn eikel, en likte er eens volledig omheen. Hierna nam ze hem gewillig in haar mond. Ze pijpte me heerlijk! Soms snel, en dan weer traag afwisselend.

Ze was me aan het teasen, en ze genoot er evenzeer als mij van. Tijdens het pijpen zat ze heerlijk te kreunen. Nu en dan nam ze mijn pik ook eens heel diep in haar keel, dat vond ik echt zalig! Ik besloot haar even te laten stoppen met pijpen, want ze was echt geweldig bezig, en op deze manier zou ik veel te snel gaan klaarkomen. Ik stond op en pakte haar vast, gaf haar een diepe tongzoen en legde haar nu neer op haar rug.

Ik begon opnieuw bij haar borsten. Ik kuste ze en likte eraan. Al kussend en likkend ging ik naar beneden richting haar genotsgrot. Ik gaf haar een kus op haar kutje terwijl ze haar slipje nog aanhad, en hierna trok ik rustig haar slipje naar beneden. Haar kutje was ondertussen al aan het glinsteren van het geil.

Ze was echt supernat! Ik gaf haar eerst een kusje op haar clitoris, en likte dan eens door haar kut. Mmmmm wat smaakte ze heerlijk! Nu zou ik haar gaan vingeren. Ik begon eerst met 1 vinger, maar de tweede kwam er al snel bij.

Ze lag heerlijk te kreunen. Terwijl er 2 vingers in haar kut staken, liet ik met mijn tong haar clitoris niet onberoerd. Hierdoor lag ze regelmatig heen en weer te kronkelen. Ik vond dat het tijd was om haar te gaan neuken, maar ik wou niet dat ze teveel pijn zou hebben door mijn pik.

Ik deed meestal alsof ik iets uit mijn kluisje wilde pakken en bekeek ze dan. Strakke kontjes, heerlijke slanke benen, strak en met gladde huid, zonder cellulitis of andere onvolkomenheden. Pronte borstjes in een strak bikinitopje, jolige tepeltjes die fier vooruit prijkten.

Lange haren, make-uploze gezichtjes en zachte, platte buikjes. Het zwembad was een paradijs voor een efebofiel zoals ik. Het mooie was dat ze vaak niet eens wisten hoe sexy ze waren. Die onschuld maakte ze extra opwindend. Eén meisje trok mijn speciale aandacht.

Ze had nog bijna geen tietjes en haar ribben en heupbotten staken lekker uit, alsof ze door haar gladde blanke velletje wilden steken. Een zacht, plat buikje en twee iets vollere kadetjes. Ze had onschuldige bruine ogen en lang donkerblond haar. Ze bukte voorover om iets uit haar tas te pakken, met de deur van het kleedhokje open.

Ik duwde haar naar binnen en sloot het hokje. Ze keek me geschrokken aan. Ik deed mijn zwembroek omlaag zodat het meisje vol uitzicht had op mijn grote dikke paal. Het meisje trok me zachtjes af tussen duim en wijsvinger. Hoe oud was dit wicht? Het was moeilijk te schatten, maar ze pijpte net zo teder als haar lichaampje eruitzag.

Ze stak haar tong uit en likte mijn eikel helemaal af terwijl ze zachtjes bleef doortrekken.geile bikini eikel likken

..

3 lullen in een kut lul aftrekken


geile bikini eikel likken

Bi meid gezocht sexdate groningen


geile bikini eikel likken