Kale meiden sm dominant

kale meiden sm dominant

Het werd even stil, iedereen keek elkaar aan en op een gegeven moment zij de zoon, als ik mag kijken dan zal papa je ontmaagden en mama je hand vast houden. Door deze opmerking was de spanning weg en wisten ze alle vier dat dit ook zou gaan gebeuren.

Moeder keek rond en zag aan de andere dat die er net als zijzelf echt zin in hadden. Ze sprak haar dochter aan en zij zonder verder overleg met vader of zoon, is goed schatje kom we gaan nu samen condooms kopen zodat papa je straks kan ontmaagden en maandag gaan we naar de dokter voor de pil.

De dochter kreek een smile van oor tot oor, sprong op en gaf moeder een dikke kus. De broer zij heel nuchter, nou jullie hoeven niet de deur uit als 10 condooms voor dit weekeind genoeg zijn. Vreugde al om, het was duidelijk dat dit weekeind een heel bijzonder weekeind zou worden.

En inderdaad, ze besloten de gordijnen te sluiten en het hele weekeind gesloten te laten. De zoon liep naar boven en kwam met condooms en een stapel dvd’s terug. Met een grijns op zijn gezicht, zullen we dan maar een dvd opzetten om in de stemming te komen? Nou daar waren ze allemaal wel voor, immers was de beslissing genomen en niemand kon of wilde nog langer wachten. Ze zetten een dvd op waar een geile teef van een jaar of 65 geneukt werd door 5 geile kerels van begin Mhhh zij vader zoiets maakt me geil, zullen we ons allemaal uitkleden?

Hij kreeg geen antwoord, maar binnen 1 minuut waren ze alle vier naakt. Moeder nam even de regie over en zei, schatje ga jij maar even aan de andere kant van papa zitten, dan zal ik je helpen. Tegen haar zoon, schatje jij moet maar even geduld hebben, het weekeind is nog lang je zult niets te kort komen, nu is je zusje even aan de beurt. Nou dat vond de zoon zeker niet erg, hij hoopte en wist haast wel zeker dat ook hij zijn zusje nog wel zou neuken.

Hij keek toe hoe zijn moeder met haar grote hangtieten cup E aan de ene kant en zijn zusje met toch al cup B aan de andere kant van zijn vader plaats nam en ze zo naar de film keken. Tijdens het kijken speelde moeder met de ballen van vader en keek over vader heen naar haar dochter en zei, toe maar schatje speel er maar mee.

Voorzichtig begon de dochter met de ballen te spelen, maar al snel was ze in de ban en voelde ze zich vrijer toen ze voelde dat papa zijn pik begon te groeien en harder werd. Ze zag dat haar moeder begon te trekken aan de harde pik en nam het voorzichtig over. De dochter voelde zich blijkbaar steeds vrijer en zei, mama ik word natter en natter, ik kan het voelen. Mama begon te glimlachen en vroeg, mag ik even voelen of wil jij bij mij voelen? Ik ben namelijk ook al erg nat.

De dochter keer naar haar moeder en wist niet zo snel wat er van te denken, ze wist en wilde niets liever, dan dat papa haar ging ontmaagden, maar dat mama aan haar kutje zou komen was niet bij haar opgekomen. Ze nam een beslissing en zei, mama doe maar wat je wilt, bereid me voor om ontmaagd te worden. Dus als je met mijn kutje wilt spelen dan mag dat ook. Moeder wilde daar niet over nadenken, ze sprong op en zei, schatje ga een naast papa op de bank zitten.

De dochter nam naast haar vader plaats en als vanzelf sprekend zakte ze iets onderuit en opende ze haar benen. Moeder wist wel wat ze nu wilde, ze wachte niets af en begon voorzichtig de lipjes van haar dochter te strelen en zei, schatje je bent inderdaad helemaal nat. Maar je kutje gaan we dit weekeind net als mijn kut lekker scheren, de dochter vond alles goed, ze voelde zich geiler worden en wilde alleen maar ervaringen opdoen. Ze voelde de vingers van haar moeder langs haar kutlipjes gaan en werd nog geiler.

Ze zuchte en voelde zich steeds lekkerder en vrijer worden. Moeder keek naar haar dochter en wist dit is het moment, ze zei dan ook, schatje zal ik je kutje even likken?

Dat is echt heerlijk en zal ik je laten voelen hoe heerlijk dat is? De dochter was al te ver om nu nog nee te zeggen en met een zucht, ja mama doe maar, doe alles met me, jullie mogen alles met me doen. Moeder bedacht zich niet en al snel was haar tong druk doende de tiener kut van haar dochter te likken. Pa zag het allemaal aan en boog zich over de tietjes van zijn dochter en nam een harde tepel in zijn mond.

De dochter was echter zo opgewonden dat ze al direct klaar kwam door de tong van haar moeder en kreunend en kronkelend kwam ze luid klaar. Moeder genoot van de kutsappen van haar dochter en voelde dat het orgasme af nam. Ze kwam omhoog en zei, schatje wil je wachten of wil je nu geneukt worden? Nu ben je echt helemaal nat. De dochter keek opzij en zei alleen maar, papa wil je me nu neuken? Wil je me nu vrouw maken?

Zonder het antwoord af te wachten sloot ze haar ogen, wetend dat ze als meisje was opgestaan, maar als vrouw zou gaan slapen. De zoon gaf snel een condoom aan papa en die wist niet hoe snel hij die om moest doen. Zijn paal was bikkelhard, hij zou zijn geile dochter gaan neuken waar zijn slet en zijn zoon getuigen van zouden zijn. Hij ging op de knieen voor zijn dochter zitten. Zij paal strak naar voren. Zijn vrouw die er naast zat hield ervaren als ze is, met een hand de kutlipjes uit elkaar en met de andere hand, begeleide ze de harde paal van haar man naar de natte kut van hun dochter.

Zachtjes zei ze, schatje, papa gaat je nu nemen en nu een vrouw van je maken. Vader die zijn eikel al tussen de schaamlippen van zijn dochter voelde was zeer geil. Hij drukte stukje bij stukje verder, hij voelde dat zijn dochter erg strak was, iets wat hem nog geiler maakte.

Hij voelde dat hij tegen het vlies aan zat en zei, schatje ik ga nu een vrouw van je maken en drukte door. Zonder al te veel moeite of pijn was het maagdenvlies gebroken en nam hij volledig bezit van zijn dochter. Zijn vrouw was inmiddels met de tepel van zijn dochter in de mond aan het mee genieten. Hij zag dat zijn zoon zich aan het aftrekken was en begon in een rustig tempo te pompen.

Als een ervaren slet sloot zijn dochter de benen achter hem alsof ze wilde zeggen deze pik mag er nooit meer uit. Langzaam voerde hij het tempo op, hij wilde nog niet klaar komen maar langer genieten van deze strakke tienerkut.

Echter dacht zijn dochter daar blijkbaar anders over, ze begon weer te kreunen en hij voelde dat ze nog natter werd. Hij pompte harder en voelde zijn aan ballen dat hij klaar ging komen. En inderdaad, toen hij voelde en hoorde dat zijn geile tiener dochter klaar aan het komen was, spoot hij alles wat hij had. Op een heerlijke manier kwam hij klaar en hij spoot zijn condoom dan ook behoorlijk vol terwijl zijn dochter aan het klaar komen was.

Ze voelde alle twee dat hun orgasme aan het afnemen was en hij liet zich dan ook op zijn dochter vallen om haar een geile tongzoen te geven. Die ze dan ook vol overgave beantwoorden. Na een tijdje voelde hij zijn pik verslappen en trok hij zich met tegenzin uit haar geile kutje.

Toen hij zich terug getrokken had zag hij dat zijn slet naar hun zoon gegaan was en hem vol overgave aan het pijpen was, aan de geluiden te horen genoot hij daar duidelijk van. Zij dochter hoorde het ook en vol belangstelling keek ze naar haar moeder die zo vol overgave aan het pijpen was. Ze keek haar vader aan en vroeg, papa is pijpen lekker voor een man? Haar vader die nog steeds geil was zei, ja om te geven en te krijgen, maar je mag rustig dichterbij gaan om te kijken hoor.

Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze ging snel dichterbij en zag dat haar broer het hoofd van hun moeder in zijn handen had en haar over zijn pik heen en weer schoof. Hij keek zijn zusje aan en zei geil, zusje als je wilt mag je het wel van mama over nemen hoor. Moeder hoorde dit en liet de pik van haar zoon uit haar mond gaan en zei, nee geile, je komt zo klaar en je zusje is er niet klaar voor om sperma te slikken.

Haar zusje hoorde dit en zei, mama ik ben overal klaar voor, mag ik het proberen en proeven? Haar moeder keek haar aan en zei, je mag dat wel, maar hij komt zo klaar en zal dan alles achter in je keel spuiten wil je dat wel? Als antwoord kwam ze met haar hoofd dichterbij en als een ervaren pijpster nam ze de pik van haar broer in haar mond. Die vond dat zeker niet erg en genoot van het idee dat zijn zusje hem nu aan het pijpen was.

Moeder was inmiddels ook zo geil dat ze ging staan en een been op de grote stoel waar haar zoon in zat zette en zei, je word gepijpt door je zusje, kijk maar eens naar de kut van je moeder. Je moeder maakt zichzelf klaar voor je, word maar lekker geil en spuit die geile zus van je maar vol. De geile woorden spoorde zowel moeder als zoon meer aan.

Moeder daagde hem nog meer uit met woorden en zei, kijk eens naar mijn hoerenkut, kijk er maar naar terwijl je zusje die geile slet je aan het pijpen is. Dat was te veel, de zoon hield het hoofd van zijn zusje vast en riep, zusje ik spuit je bek vol, slik mijn zaad, slet van een zus slik mijn zaad en duidelijk was dat hij aan het klaar komen was.

Dit was voor zijn moeder te veel en ook zij begon klaar te komen op haar vingers. Ze zag haar zoon klaar komen en hoorde hem kreunen, jaaaa zusje zuig me leeg, slik elke druppel door jaaaaaa.

Als een ervaren slet slikte zijn zusje alles door, want even later liet hij haar los en zagen ze allemaal een trots gezicht van de geile slet die net was ontmaagd en die net haar mond vol sperma had. Vol trots likte ze langs haar lippen en zei triomfantelijk, zo dat smaakt naar meer. Dit bracht de ontspanning, iedereen moest er om lachen en ze wisten alle vier dat het een heerlijk lang weekeind zou worden.

En alle vier hadden ze er zin in. Moeder zij, kom allemaal zitten ik pak iets te drinken, kleren zijn het hele weekeind verboden. Onder het drinken van een kopje koffie voor vader en moeder en cola voor de kids voelde ze zich allemaal heerlijk. Op de tv stond nog steeds een pornofilm alsof dit de normaalste zaak van de wereld was en inderdaad, voor dit gezin zou dit vanaf nu de normaalste zaak van de wereld zijn.

Ze bespraken samen de ervaring van deze ochtend, de dochter vertelde dat ze voor het eerst in haar leven gelikt was, ze had twee weken geleden samen met een vriendin uitgeprobeerd hoe het was een ander kutje te voelen en ze was op de vingers van haar vriendin klaar gekomen, ook haar vriendin was op haar vingers klaar gekomen.

Maar ze was nog nooit gelikt. Het neuken was haar heel goed bevallen ze vertelde dan ook dat het heel veel lekkerder was dan haar eigen vingers. Maar ook dat ze zich erg trots voelde toen ze voelde dat haar broer haar mond gebruikte om zichzelf in haar mond klaar te neuken.

Vol trots vertelde ze, ik heb hem niet klaar gepijpt, hij heeft zichzelf in mijn mond klaar geneukt en ik voelde me een geile slet die op dat moment alleen maar goed was om zijn zaad te slikken en ik voelde me daardoor heel erg trots. Vader en moeder konden een glimlach niet onderdrukken. De dochter keek hun aan en vroeg, waarom glimlachen jullie, is dat zo vreemd? Nee zei haar moeder, schatje dat is een gevoel van onderdanigheid en dat is echt een heerlijk gevoel, we zullen je dat gevoel zeker vaker geven.

Ik ben de slavin van je vader en je broertje, ik heb die onderdanige gevoelens dus ook. Ze keek verward naar haar moeder en vroeg, hoe bedoel je hun slavin? Nou zei haar moeder, als papa of je broer iets willen, mijn kutje of kontje neuken, of mijn mond gebruiken of tussen mijn tieten klaar komen of waar ze ook maar zin in hebben, dat ze dat zonder vragen mogen doen. Ze hoeven ook niet aan mijn plezier te denken, ze mogen alles met mijn lichaam doen wat ze willen. En dat vind ik heerlijk.

Ik zal alles doen wat hun willen, wat het ook maar is. De dochter keek verward naar haar vader en broer en wist niet goed wat er van te denken. Haar broer besloot haar maar te laten zien wat ze bedoelde. Slet kom hier en lik mijn ballen. Haar moeder wachte niet af en nam direct plaats voor haar zoon en begon vol overgave zijn ballen te likken. Zijn zusje keek wel vreemd immers, de toon van haar broer was opeens heel anders.

Ze hoorde hem zeggen slet zakken, lik mijn kontgaatje, je weet dat ik dat lekker vind. Ze zag dat haar moeder haar hoofd draaide om makkelijker bij het gaatje te komen en vol overgave flitste de tong in en langs zijn gaatje. Haar broer genoot er duidelijk van. Zijn pik werd al weer harder. Na zo even te hebben genoten zei haar broer, slet ga op je rug liggen, ik wil tussen die memmen neuken. Zonder iets af te wachten ging haar moeder op haar rug liggen en sloot ze haar grote tieten bij elkaar zodat haar zoon tussen haar tieten kon neuken.

Haar zoon keek naar haar zusje en zei, kijk deze slet is mijn slavin, zie je hoe geil het is? Ze knikte en voelde hoe ze opslag weer geil werd, haar broer keek haar strakker aan en zei, sletje open je benen terwijl ik mama tussen haar memmen neuk en speel met je geile kutje.

Zonder dat ze er ook maar iets tegen kon doen, opende ze haar benen. Ze was zich er van bewust dat hij zo in haar kutje kon kijken maar daar schaamde ze zich zeker niet voor. Ze liet haar vingers langs haar clit gaan en keek haar broer aan. Die zei, nu je kutlippen en laat een vinger in je kut gaan. Weer gehoorzaamde ze zonder twijfel en ze voelde zich heerlijk, haar broer die zo geil opdrachten gaf terwijl hij mama tussen haar grote tieten aan het neuken was.

Ze keek hoe haar broer het tempo verhoogde en zag aankomen dat hij op het punt stond klaar te komen. Ze wilde kijken hoe hij klaar kwam en keek naar die grote memmen van mama maar haar broer zei kort, kijk me aan slet, kijk me aan terwijl ik mezelf op deze slet klaar neuk.

Ze wilde zelf ook klaar komen en voelde dat ze dat ook zo zou doen. Echter op het moment dat ze aan het gezicht van haar broer zag dat hij klaar ging komen, hoorde ze hem zeggen STOP slet, ze schrok hij keek haar strak aan en zei, heb ik gezegd dat je klaar mocht komen? Verward stopte ze terwijl haar broer tussen die mega tieten van mama klaar aan het komen was.

Hij keek haar nog steeds strak aan en zei zachtjes, papa wil jij me schoon likken of moet deze slet dat doen? Ze schrok bij deze woorden maar ze zag dat haar vader de klaar gekomen pik van haar broer in zijn mond had en dus hem schoon aan het pijpen was. Even later zag ze hoe haar vader de restjes sperma tussen de tieten van haar moeder oplikte. Ze begreep dat papa en haar broer dus bisex waren en toen besefte ze dat zij dat ook was, immers het klaar komen op de tong van mama was heerlijk en ze had de wens om ook mama klaar te likken.

Nadat haar broer schoon was kwam mama weer omhoog, ze zag de trots in mama’s ogen en zonder iets te zeggen wist ze dat mama er van genoten had. Mama vroeg dan ook, schatje wat voelde je toen je broer opdracht gaf je benen te openen en met je kutje te spelen?

Ze hoefde er niet lang over na te denken, ze zei dan ook, ik was verward maar ik vond het wel erg opwindend. Mama kwam naar haar toe en gaf haar een kus op de mond. Schatje wil jij net als mama ook hun slavin zijn? Dan mogen ze je elk moment van de dag gebruiken zoals hun willen. Dan ben je hun slavin en lustobject. Als ze klaar willen komen nemen ze je of geven ze opdracht om hun klaar te maken, jij mag dan nooit nee zeggen.

Ze mogen dan met je doen wat ze willen. Ook hier hoefde ze niet over na te denken en zei, mama mag ik vandaag slavin zijn en morgen beslissen of ik dat wil blijven of dat ik dat niet wil? Dan ben ik vandaag hun slavin, maar ik weet niet of ik dat na vandaag ook nog wil zijn, ik beslis dan morgen. Mama kuste haar weer, keek om en zei, Meesters, U heeft er een slavin bij, wat wilt U dat wij voor U doen.

Hiermee zette mama direct neer zoals het was. Vandaag mochten vader en zoon met hun doen wat ze wilde. Het was pas 11 uur dus er kon vandaag nog veel gebeuren.

Vader knikte en zei, neem haar mee naar boven, leer haar hoe ze zich anaal moet spoelen, dan kunnen je zoon en ik haar anaal nemen zonder condoom. Zonder iets af te wachten stond moeder op en zei, kom schatje ik ga je leren hoe jij je moet spoelen. De dochter stond op zonder te weten wat de bedoeling was, maar ze wist dat ze tot nu toe alleen maar genot had gehad en dat ze haar ouders en haar broer vertrouwde.

In de badkamer legde mama uit hoe ze zich anaal moest spoelen en dat ze alleen op deze manier anaal schoon zou zijn en zo dus ook beschikbaar voor haar vader en broer. Ze begreep opeens dat haar vader en haar broer haar in haar kontje wilde gaan neuken en keek angstig naar haar moeder. Maar mama dat doet toch heel erg veel pijn? Haar moeder moest lachen en zei, nee schatje dat gaan we je leren hoe dat moet en ik vind het zelf de meest lekkere manier om geneukt te worden.

Ik kom als ik in mijn kontje geneukt word lekkerder klaar dan dat ik in mijn kutje geneukt word. Ik zal je wel leren hoe je moet ontspannen en hoe lekker het is. En al snel was moeder bezig haar dochter voor te doen hoe ze zichzelf anaal moest spoelen om beschikbaar te zijn voor vader en zoon. In de woonkamer was vader met zichzelf aan het spelen, immers al kijkend naar de tv was hij al weer opnieuw geil geworden. Heerlijk ontspannend kijkend was het geil worden toch weer toegeslagen, zijn zoon zag dit en zei met een glimlach, zal ik je even lekker pijpen tot onze sletten beschikbaar zijn?

Vader gromde een keer ten teken dat hij daar zeker zin in had. Hij zag hoe zijn zoon snel tussen zijn benen dook en al snel voelde hij de zo bekende tong langs zijn ballen gaan. Hij sloot zijn ogen en genoot van de geile geluiden van de dvd en de tong van zijn zoon. Heerlijk idee dat het weekeind zo zou verlopen en hij zou zijn geile jonge dochter zeker nog een aantal keren willen neuken. Zowel in haar kutje, helaas nog even tot ze aan de pil was met condoom, maar haar mond en kontje zou hij zeker gebruiken om zijn kwakje in kwijt te raken.

Hij voelde dat zijn zoon fanatiek aan het likken en pijpen was, afwisselend voelde hij zijn tong langs zijn ballen en dan weer voelde hij hoe diep zijn paal in de warme natte mond van zoonlief verdween.

Doordat hij nog geiler werd vond het hij tijd weer te neuken, hij had zin in het kontje van zijn zoon en zei, ik heb zin een kontje te neuken, wil jij mijn sperma in je kontje of moet ik op onze slavinnen wachten? Zoonlief hoefde daar niet over na te denken en zei, papa het is al weer twee weken geleden dat je me geneukt hebt kom maar snel in mijn kontje. Zoonlief stopte met pijpen en ging op handen en knieen zitten met zijn kontje omhoog, wachtend om de pik van zijn vader te ontvangen.

Op dat moment kwamen moeder en dochter net binnen, vader was echter bloed geil en riep, jullie voor ons op de grond, standje 69, moeder onder, onze kleine slet boven en lik elkaar klaar tot wij zeggen stop maar.

Voor de dochter het goed en wel begreep lag moeder al op haar rug met haar benen wijd en zei, kom maar schatje, je hebt onze opdracht gehoord. Lik mijn kutje maar zo goed als je kunt, probeer maar, zo kun je leren een kutje te likken. Hoewel ze schrok begreep ze nu heel goed, ze had toegezegd voor proef vandaag de hele dag slavin te zijn van haar vader en broer en ze had zich voorgenomen niets te weigeren dus snel ging ze over haar moeder in standje Op dat moment begreep ze ook dat een geschoren kutje veel mooier en lekkerder is dan een kutje met haar.

Ze begon voorzichtig te likken, langs de lippen, maar proefde toch al snel dat mama wel erg nat was. Maar ook voelde ze de geile spanning in mama’s lichaam onder haar. Door de ervaren tong van mama was ze ook snel weer in de stemming. Het idee dat haar broer vlak bij haar lag en dat ook haar vader kon zien hoe zij en haar moeder elkaar aan het likken waren maakte haar nog geiler. Ook had ze nu geen excuus nodig waarom ze het kutje van haar moeder ging likken, of ze dat wel of niet fijn zou vinden wist ze niet, maar het was opdracht en al snel genoot ze net zo van het likken en de wetenschap dat mama geil werd van haar tong als van de tong van haar moeder.

Ze hoorde haar broer kreunen, ja vader, neuk me, ram hem in een keer in mijn kontje, ja toe maar neem me maar. En direct er achteraan hoorde ze zowel haar vader als haar broer zuchten. Het idee dat ze haar moeder aan het likken was vond ze geil, maar het idee dat haar vader haar broertje in zijn kont aan het neuken was maakte haar nog veel geiler.

Mede door de ervaren tong van haar moeder kwam ze al snel schokkend klaar. Ze wist nu dat vrouwen elkaar wel heel erg lekker konden verwennen, in haar fantasie waren het altijd mannen geweest en een ervaring met de vingers van haar vriendin waren ook heel lekker, maar dit was het helemaal. Ze hoorde haar broer kreunen, ja papa neuk je zoon, toe maar geef me je sperma.

Geiler en geiler werd ze, ondanks dat ze net weer was klaar gekomen voelde ze de geilheid nog steeds in haar lichaam. Ze voelde hoe haar moeder geil was en nam zich voor eerst haar moeder klaar te laten komen, wat is er niet mooier dan als vrouw zijnde de eerste vrouw die je klaar laat komen je moeder is. Dus vol overgave liet ze haar tong tussen de kutlippen van haar moeder gaan en ze genoot van de smaak van haar moeder.

Ze voelde direct een reactie van haar moeder en ze likte nog fanatieker, toen hoorde ze haar moeder schreeuwen, vader kijk eens, je dochter is haar moeder aan het klaar likken. En toen kwam de geile schreeuw, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lik me slet jaaaaaaaaaa lik je moeder klaar slet, laat je vader en je broer zien dat je een hoer bent, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Op dat moment hoorde ze haar broer en haar vader ook harder kreunen, ja papa ja spuit me vol, ik voel je sperma jaaaaaaa neuk je zoon, neuk je klaar in je zoon toe maar.

Het maakte haar geil dat haar vader haar broer aan het neuken was en blijkbaar in zijn kontje klaar kwam. Ze kreeg het verlangen dit ook te voelen maar er was nog steeds de angst dat het erg veel pijn zou gaan doen. Op dat moment zorgde de ervaren tong van haar moeder er voor dat ze nogmaals klaar kwam.

Ze genoot van haar orgasme tot die ruw werd verstoord, STOP sletten hoorde ze haar vader roepen. Ze schrok enorm maar blijkbaar was haar moeder wel goed getraind, want direct op het moment dat vader stop zei was ze al gestopt. Verward wilde ze afwachten, immers midden in haar orgasme had vader stop gezegd en direct was die heerlijke ervaren tong van haar moeder weg. Veel tijd om af te wachten bleef er echter niet, ze hoorde vader zeggen, slet kom onder je dochter vandaan en lik me schoon.

Haar moeder reageerde weer direct en voor ze het in de gaten had zag ze dat haar moeder haar vader aan het likken was. Ze wilde kijken maar haar broer had andere ideeen en zei, slet kom hier en pijp me, vader en moeder zijn nog even bezig dus jij hier en pijpen slet. Zo snel ze kon ging ze naar haar broer en voorzichtig begon ze hem te likken en te pijpen. Ze hoorde hem kreunen en was trots dat ze blijkbaar al was ze onervaren goed kon pijpen.

Toen hoorde ze haar vader zeggen, slet ga naar boven haal de witte tube. Het ging langs haar heen maar toen hoorde ze haar moeder zeggen, maar Meester is dat niet te snel voor haar? Maar haar vader was duidelijk en met een strenge stem, slet schiet op, onze zoon gaat onze dochter neuken.

Ze hoorde hem vragen, of heb je daar geen zin in? Maar de kreun van haar broer liet niets te wensen over, daar had hij zin in. Onervaren als ze was begreep ze heel snel dat vandaag niet alleen haar kutje maar ook haar kontje ontmaagd zou worden.

Het idee was erg eng, maar het idee dat haar vader haar kutje en haar broer haar kontje zou ontmaagden maakte veel goed. Ze hoorde haar moeder de kamer verlaten en haar broer gromde, slet ga door doe beter je best.

Snel ging ze verder met het pijpen van haar broer. Niet lang daarna voelde ze de warme handen van haar moeder over haar billen gaan en de vertrouwde stem, schatje, mama gaat je kontje met glijmiddel in smeren, dan kan je broer je makkelijker neuken.

Wees niet bang, mama gaat nu met je kontje spelen en insmeren. Ze voelde een koude substantie op en in haar kontje en schrok maar wist ook dat dit was wat ze wilde, ze wilde ook dit ervaren. Al snel voelde ze twee en even later zelfs drie vingers in haar kontje. Hoewel drie vingers erg strak gingen was het best vol te houden.

Toen hoorde ze haar moeder zeggen, Meester indien U wenst is deze slet er klaar voor om U te ontvangen. Haar hoofd werd aan de kant gedrukt door haar broer en ze hoorde hem zeggen, slet smeer mijn pik ook in zodat ik mijn zusje makkelijk kan nemen, dan ga je bij haar hoofd zitten.

Het duurde maar even en haar moeder zat voor haar, ze draaide zich zo dat ze haar gezicht makkelijk op de schoot van haar moeder kon leggen.

Ze hoorde haar moeder zachtjes zeggen, toe maar schatje, ontspan je, als je ontspannen bent is het niet pijnlijk maar lekker. Ze voelde twee handen op haar billen en de stem van haar vader die zei, toe maar ik hou de kont van de jonge slet van een zus wel open, neuk jij haar maar lekker.

Ze voelde dat haar broer zijn eikel tegen haar gaatje aan zetten en zei, zusje hier kom ik, ik ga je kontje bezitten. Langzaam maar zeker voelde ze hem centimeter voor centimeter haar kontje inglijden. Ze hoorde haar moeder rustig tegen haar praten, rustig door ademen schatje ontspan je en rustig doorademen. Het is dus ook mogelijk om in een rollenspel met een vrouwelijke meester en een mannelijke slaaf te werken. Het zijn van een onderdanige of slaaf kan zwaar zijn omdat je iemand anders de controle geeft.

Als je overweegt om een slaaf of sub te zijn, zorg er dan voor dat je een betrouwbare relatie hebt met de persoon die de meester zal zijn. Een goede dominant zal er altijd op aandringen om alleen dingen te doen waar jij je comfortabel bij voelt en zal zich houden aan het afgesproken veiligheidswoord als het te veel wordt voor de onderdanige. Gerelateerde berichten Dit moet je weten over een kajirus Kidnapped: John Norman , bathing girl , bdsm rollenspel , flute girl , gor , gorean , gorean slave , kajira , kajirae , kajirus , pleasure slave , seksslaaf , silk slave , veiligheidswoord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. You may use these HTML tags and attributes: Home Genres Rollenspel Shop. Een fictieve wereld Gor is een fictieve planeet die in dezelfde lijn als de Aarde moet staan, maar wel aan de andere kant van de zon.

Verschillende soorten kajira Op Gor heb je verschillende soorten slavenmeisjes. Een kajira met als hoofdfunctie het aanbieden van seksuele diensten, maar ze heeft nog meer vaardigheden zoals koken en dansen.

Kajira die werkzaam is als prostituee door haar meester. Bath meisjes zijn de kajirae die in de publieke en private baden werken. Ze dragen meestal een ketting- of plaatkraag, waarop hun naam staat en de kosten. Verder hebben ze meestal alleen een handdoek om en wordt het haar kort gehouden of met een leren band als een tulband om het hoofd gewikkeld. Bath slaven helpen mannen bij het nemen van hun bad en ze zijn ook beschikbaar voor seksuele diensten. Camp slaven zijn eigendom van de erkende Merchants.

Deze kajirae worden door de Merchants verhuurd aan soldaten tegen een bepaald tarief. De meisjes worden binnen het militaire kamp gehouden en reizen mee. Coin girls zijn straatslaven. In de schemering wordt een coin girl op straat gestuurd met een ketting om haar nek.

Aan de ketting zit een klok vast om de aandacht te trekken. Ook heeft ze een muntenkastje bij zich. Een man betaalt haar prijs en doet de munt en in het kastje en kan vervolgens zijn gang met haar gaan. Feestslaven zijn kajirea die ingehuurd zijn op een feestje als genoegen slaven.

Een kajira die alcoholische drank dient in een herberg en ook seksuele taken verleent. Slavinnen die een enkele of dubbele fluit kunnen bespelen. Ze worden ingehuurd voor feesten en kunnen ook seksuele taken verlenen. Een kajira die huishoudelijke taken en seksuele diensten verricht, wordt een kettle-and-mat meisje genoemd. Een kajira die uitsluitend huishoudelijk werk doet, wordt een pot girl Tower slaves: Een kajira die als dienstmeisje in een privé huishouden werkt.

Een kajira die eigendom is van de staat en gebruikt wordt voor huishoudelijke behoeftes van burgers. Een kajira die gebruikt wordt om geheime berichten te leveren. Haar hoofd wordt kaal geschoren waar vervolgens een bericht op getatoeëerd wordt.

Als haar haar weer gegroeid is, gaat ze naar de persoon voor wie de boodschap bedoeld is. Daar wordt haar hoofd weer geschoren, het bericht wordt gelezen en zal met naalden verwijderd worden. Kajira in een seksueel rollenspel Wil jij ook handelen in de gewoontes van de Goreaanse cultuur?

...

Eerste keer ik zoek vrouw neuken

Verder bepaalt de meester hoe het rollenspel verloopt. Hij kan hier zijn eigen draai aangeven, maar wel met bepaalde elementen uit Gor erin verwerkt. Hoewel de meeste slaven op Gor vrouwen zijn, bestaan er ook mannelijke slaven: Een mannelijke slaaf is dus zeer zeldzaam.

Ze worden meestal ingezet voor zwaar arbeid en minder voor de seksuele dienstverlening. Wanneer dit wel gebeurt, wordt de kajirus vaak vastgebonden zodat hij de vrouw niet in zijn armen kan nemen. Anders zou het lijken alsof de man domineert tijdens de seks. Een kajirus die voor seksuele behoeftes wordt gehouden, wordt een silk slave genoemd. Het is dus ook mogelijk om in een rollenspel met een vrouwelijke meester en een mannelijke slaaf te werken.

Het zijn van een onderdanige of slaaf kan zwaar zijn omdat je iemand anders de controle geeft. Als je overweegt om een slaaf of sub te zijn, zorg er dan voor dat je een betrouwbare relatie hebt met de persoon die de meester zal zijn. Een goede dominant zal er altijd op aandringen om alleen dingen te doen waar jij je comfortabel bij voelt en zal zich houden aan het afgesproken veiligheidswoord als het te veel wordt voor de onderdanige.

Gerelateerde berichten Dit moet je weten over een kajirus Kidnapped: John Norman , bathing girl , bdsm rollenspel , flute girl , gor , gorean , gorean slave , kajira , kajirae , kajirus , pleasure slave , seksslaaf , silk slave , veiligheidswoord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. You may use these HTML tags and attributes: Home Genres Rollenspel Shop. Een fictieve wereld Gor is een fictieve planeet die in dezelfde lijn als de Aarde moet staan, maar wel aan de andere kant van de zon. Verschillende soorten kajira Op Gor heb je verschillende soorten slavenmeisjes.

Een kajira met als hoofdfunctie het aanbieden van seksuele diensten, maar ze heeft nog meer vaardigheden zoals koken en dansen. Kajira die werkzaam is als prostituee door haar meester. Bath meisjes zijn de kajirae die in de publieke en private baden werken. Ze dragen meestal een ketting- of plaatkraag, waarop hun naam staat en de kosten.

Verder hebben ze meestal alleen een handdoek om en wordt het haar kort gehouden of met een leren band als een tulband om het hoofd gewikkeld. Bath slaven helpen mannen bij het nemen van hun bad en ze zijn ook beschikbaar voor seksuele diensten. Camp slaven zijn eigendom van de erkende Merchants. Deze kajirae worden door de Merchants verhuurd aan soldaten tegen een bepaald tarief. De meisjes worden binnen het militaire kamp gehouden en reizen mee. Coin girls zijn straatslaven.

In de schemering wordt een coin girl op straat gestuurd met een ketting om haar nek. Aan de ketting zit een klok vast om de aandacht te trekken. Ook heeft ze een muntenkastje bij zich. Een man betaalt haar prijs en doet de munt en in het kastje en kan vervolgens zijn gang met haar gaan.

Feestslaven zijn kajirea die ingehuurd zijn op een feestje als genoegen slaven. Een kajira die alcoholische drank dient in een herberg en ook seksuele taken verleent.

Slavinnen die een enkele of dubbele fluit kunnen bespelen. Ze worden ingehuurd voor feesten en kunnen ook seksuele taken verlenen. Een kajira die huishoudelijke taken en seksuele diensten verricht, wordt een kettle-and-mat meisje genoemd. Zijn eerste keer anaal! Anja wordt verkracht door haar buurman, maar dat weet ze niet. Haar schuldeiser verkracht haar meerdere keren.

In de macht van Meester Walter Categorie: Ik was een vrij goed student en op sexueel gebied vrij introvert. Dikwijls begluurde ik andere jongens door de kleine gaatjes die in de toilet wanden waren geboord, zodoende mastuurbeerde ik mij dagelijks enkele malen.

Nooit heb ik sexueel kontact gehad met jongens laat staan meisjes. Daar ik geslaagd was met onderscheiding mocht ik van mijn ouders op vakantie naar spanje waar ik bij hun relatie op een villa mocht verblijven.

Als ik in Malta landde kwma een chauffeur mij ophalen en zo reden we naar de Villa op de Urbanisatie Hachienda Las Chappas. Vanop het terras van de villa, met een zeer ruime swimmingpool kon je verschillende gorte villas bewonderen. De ouders en hun zoon begroetten me, gaven mijn een mooie kmaer naast deze van hun zoon Walter. Dan werd er een cocktailtje gedronken ,waarna ik werd uitgenodigd op een avondetentje in de tuin van restaurant Las Chappas. Walter was een knappe jongen van 24 jaar, zzer ooi bruin gebrand, diep groene ogen , zeer verzorgd, een atletisch type.

Het was de eerste keer dat een jongen mij zo intens en begerig aankeek, dat ik er soms een kleurtje bij kreeg. De ouders van Walter vertelden me dat ze morgen op vakantie naar Kenia vertrokken en dat ik met Walter zeker een goede vakantie zou beleven.

Die avond op mijn kamer, deed ik zowat inspectie wat er allemaal op de kamer te vinden was. In een kastje vond allerhande tijdschriften maar ook sexbladen. Deze sex bladen stonden vol met SM fotos en verhalen dewelke mij zeer opwonden. Ik kleedde mij helemaal uit en terwijl ik de fotos bekeek masturbeerde ik en genoot van wat ik zag.

Ook was er TV en ik zette een fiml op die er in stak. Het was een video over een man die als onderdaan zich moest onderwerpen aan een Meester. Nooit tevoren had ik zo’n drang om het te beleven en speelde hard met mijn sex en mastuurbeerd opnieuw. De volgende dag als de ouders afscheid hadden genomen, waren Walter en ik alleen op de villa. Er was een Spaans meisje dat de huihuding deed. Walter moest nog naar Marbella doch omstreeks 6 uur was hij terug. Het viel op hoe Walter mijn gulp steeds in het oog had.

Omstreeks 21 uur gingen we eten nadat ik gezwommen had en gedouched. Die film van gisteren speelde door mijn hoofd en ik moest opletten om geen stijve te krijgen. We hadden allebei een korte Broek aan en een losse T-Shirt en onze tennisshoes. We kregen een tafeltje in de tuisachte de haag, met een zeer mooir uitzicht op zee en het domein. Walter en ik zaten tegenover elkaar ,ik had mijn benen open en Walter zat met zijn benen tussen de mijne.

Het was een echt smal tafeltje. Walter bestelde de cocktail van het huis en kregen de kaart. Dan na die eerste cocktail kwam er een tweede met de fles wijn. Walter keek mij doordringend aan. Hij vroeg hoe ik het op Internaat had gehad. Dan opeens ging het over sex. Hij keek mij diep in de ogen en vroeg of ik ook dikwijls masturrbeerde. Ik wist niet wat antwoorden ,doch gelukking lmet de alcohol ging het iets vlotter. Zijn knieen duwden mijn benen verder uit elkaar. Je hebt een prachtig sex lijf en alles wat er bijhoort.

Ik gign door de grond want ik stond daar mijzelf te slaan en te masturberen. Met een hand begon hij mijn boven been te strelen en zei dat hij van mij een lust slaaf zou maken. Hij gaf me een lederen etui en zei dat ik naar het toilet moest gaan en dat short broekje moest aandoen. De andere moest ik rterug in dat lederen zakje sten en snel terugkomen.

Ik deed wat hij vroeg. Dit broekje had wijde pijpen en dan daaronder niets ann was verschrikkelijk. Terug aan tafel moest ik met mijn benen wijd open zitten en daarna toastte hij. Dan voelde hij met beide handen onder de tafel en ze gleden in mijn broek.

Ik keek rond of niemand ons zou zien. Hij spleede met mijn voorhuid en ballen. Mijn paal kwam dadelijk en hunkerend stijf te staan. Ik zal jouw laten genieten zoals op het fimlpje en nog meer. Hij vroeg de rekening ,tekende de rekening voor zijn ouders en we gingen naar de villa. Hij kwam voor me staan en trok mijn T-shirt uit.

Hij kneep hard op mijn tepels. Dan nam hij mijn hoofd tussen zijn handen en kuste mij en boorde zijn tong diiep in mijn mond. Ik werd razend van genot en mijn paal kroop uit mijn broekspijpje. Dan moest ik zijn broek open doen en moest zijn stijve lul pijpen. Als Walter me vroeg om hem te pijpen die avond op het terras aan de swimmingpool, zei ik hem dat ik dat niet kon.

Walter werd kwaad en ik moest mee naar binnen in mijn kort sport broekje. Ik moest aan een bureeltje gaan zitten en wat hij dicteerde opschrijven hetgeen ongeveer het volgende inhield: Ik onderwerp mij uit vrije wil en met gedrevenheid om een als een sex lust object opgeleid te worden. Ik geraakte er enorm door opgewonden. Walter nam de brief en stopte er een een masturbatie foto van mij bij in een enveloppe.

Hij stopte de brief in een muursafe op zijn kamer. Hij haalde pols en enkel boeien uit een kast en deed die om. Tussen mijnn ekelboeien plaatste hij een stok van wel 75 centimeter. Hoe het kwam weet ik niet maar ik was intussen enorm stijf geworden. Dan voelde hij langs achter aan mijn hoog opgetrokken zak waar het zaad klaar zat. Het was een enorm gevoelen en ik hunkerde ernaar dat hij mijn paal zou masturberen.

Hij luisterde niet en zijn vingers gleden naar mijn anus. Hij trok mijn billen open. Hij streelde mijn gaatje en dan duwde hij langzaam zijn vinger naar binnen.

Ik belette dit door het samen te persen. Doch zijn vinger ging ieper en dieper. Dan moest ik mee naar buiten en stond daar met opgerichte paal op het terras in het licht van de maan. Hij gespte mijn polsen aan een haak boven me in het dak van het overdekt terras. Hij begon zich uit te kleden. Ik keek benieuwd naar zijn lichaam.

Dan zag ik zijn grote paal van wel 20 cm en zo’n 3 cm dik schuin omhoog staan. Walter kwam naar mij toe en hij zag hoe groot mijn begeerte was. Hij drukte zijn warme lijf tegen mij aan en begon mij zacht wiegend te kussen. Ik beantwoorde zijn tong en mijn drang was zo enorm ik wou echt nu alles doe voor hem. Met mijn armen gestrekt omhoog en met ver uiteen gespreide benen hing ik te kijk en voor het genot van mijn Meester Walter.

Ik was wel opgewonden doch besefte niet wat zou volgen. Walter naakt voor mij met zijn keiharde lans strengelde zich rond mijn gestrekt lichaam.

Hijb kuste mij intens terwijl hij met een hand mijn lul kneedde en met zijn andere hand in mijn volle billen neep. Dit bracht me gewoon buiten mezelf. Zijn daalde af naar mijn tepels en hij begor ze lekker te kussen. Dan begon hij op mijn genots en sex knobbeltjes te bijten. Ik kermde even maar genoot. Ik wou dat hij mij zou laten komen en Walter liet mij tot bijna dat orgasme gaan. Ik hijgde en zei dat hij alles met mij mocht doen. Hij liet me los en ging naar binnen.kale meiden sm dominant

Het werd even stil, iedereen keek elkaar aan en op een gegeven moment zij de zoon, als ik mag kijken dan zal papa je ontmaagden en mama je hand vast houden. Door deze opmerking was de spanning weg en wisten ze alle vier dat dit ook zou gaan gebeuren. Moeder keek rond en zag aan de andere dat die er net als zijzelf echt zin in hadden.

Ze sprak haar dochter aan en zij zonder verder overleg met vader of zoon, is goed schatje kom we gaan nu samen condooms kopen zodat papa je straks kan ontmaagden en maandag gaan we naar de dokter voor de pil.

De dochter kreek een smile van oor tot oor, sprong op en gaf moeder een dikke kus. De broer zij heel nuchter, nou jullie hoeven niet de deur uit als 10 condooms voor dit weekeind genoeg zijn. Vreugde al om, het was duidelijk dat dit weekeind een heel bijzonder weekeind zou worden. En inderdaad, ze besloten de gordijnen te sluiten en het hele weekeind gesloten te laten. De zoon liep naar boven en kwam met condooms en een stapel dvd’s terug. Met een grijns op zijn gezicht, zullen we dan maar een dvd opzetten om in de stemming te komen?

Nou daar waren ze allemaal wel voor, immers was de beslissing genomen en niemand kon of wilde nog langer wachten. Ze zetten een dvd op waar een geile teef van een jaar of 65 geneukt werd door 5 geile kerels van begin Mhhh zij vader zoiets maakt me geil, zullen we ons allemaal uitkleden?

Hij kreeg geen antwoord, maar binnen 1 minuut waren ze alle vier naakt. Moeder nam even de regie over en zei, schatje ga jij maar even aan de andere kant van papa zitten, dan zal ik je helpen. Tegen haar zoon, schatje jij moet maar even geduld hebben, het weekeind is nog lang je zult niets te kort komen, nu is je zusje even aan de beurt. Nou dat vond de zoon zeker niet erg, hij hoopte en wist haast wel zeker dat ook hij zijn zusje nog wel zou neuken.

Hij keek toe hoe zijn moeder met haar grote hangtieten cup E aan de ene kant en zijn zusje met toch al cup B aan de andere kant van zijn vader plaats nam en ze zo naar de film keken. Tijdens het kijken speelde moeder met de ballen van vader en keek over vader heen naar haar dochter en zei, toe maar schatje speel er maar mee.

Voorzichtig begon de dochter met de ballen te spelen, maar al snel was ze in de ban en voelde ze zich vrijer toen ze voelde dat papa zijn pik begon te groeien en harder werd. Ze zag dat haar moeder begon te trekken aan de harde pik en nam het voorzichtig over. De dochter voelde zich blijkbaar steeds vrijer en zei, mama ik word natter en natter, ik kan het voelen. Mama begon te glimlachen en vroeg, mag ik even voelen of wil jij bij mij voelen? Ik ben namelijk ook al erg nat.

De dochter keer naar haar moeder en wist niet zo snel wat er van te denken, ze wist en wilde niets liever, dan dat papa haar ging ontmaagden, maar dat mama aan haar kutje zou komen was niet bij haar opgekomen.

Ze nam een beslissing en zei, mama doe maar wat je wilt, bereid me voor om ontmaagd te worden. Dus als je met mijn kutje wilt spelen dan mag dat ook. Moeder wilde daar niet over nadenken, ze sprong op en zei, schatje ga een naast papa op de bank zitten. De dochter nam naast haar vader plaats en als vanzelf sprekend zakte ze iets onderuit en opende ze haar benen. Moeder wist wel wat ze nu wilde, ze wachte niets af en begon voorzichtig de lipjes van haar dochter te strelen en zei, schatje je bent inderdaad helemaal nat.

Maar je kutje gaan we dit weekeind net als mijn kut lekker scheren, de dochter vond alles goed, ze voelde zich geiler worden en wilde alleen maar ervaringen opdoen. Ze voelde de vingers van haar moeder langs haar kutlipjes gaan en werd nog geiler. Ze zuchte en voelde zich steeds lekkerder en vrijer worden. Moeder keek naar haar dochter en wist dit is het moment, ze zei dan ook, schatje zal ik je kutje even likken? Dat is echt heerlijk en zal ik je laten voelen hoe heerlijk dat is?

De dochter was al te ver om nu nog nee te zeggen en met een zucht, ja mama doe maar, doe alles met me, jullie mogen alles met me doen. Moeder bedacht zich niet en al snel was haar tong druk doende de tiener kut van haar dochter te likken. Pa zag het allemaal aan en boog zich over de tietjes van zijn dochter en nam een harde tepel in zijn mond. De dochter was echter zo opgewonden dat ze al direct klaar kwam door de tong van haar moeder en kreunend en kronkelend kwam ze luid klaar.

Moeder genoot van de kutsappen van haar dochter en voelde dat het orgasme af nam. Ze kwam omhoog en zei, schatje wil je wachten of wil je nu geneukt worden? Nu ben je echt helemaal nat. De dochter keek opzij en zei alleen maar, papa wil je me nu neuken?

Wil je me nu vrouw maken? Zonder het antwoord af te wachten sloot ze haar ogen, wetend dat ze als meisje was opgestaan, maar als vrouw zou gaan slapen.

De zoon gaf snel een condoom aan papa en die wist niet hoe snel hij die om moest doen. Zijn paal was bikkelhard, hij zou zijn geile dochter gaan neuken waar zijn slet en zijn zoon getuigen van zouden zijn.

Hij ging op de knieen voor zijn dochter zitten. Zij paal strak naar voren. Zijn vrouw die er naast zat hield ervaren als ze is, met een hand de kutlipjes uit elkaar en met de andere hand, begeleide ze de harde paal van haar man naar de natte kut van hun dochter. Zachtjes zei ze, schatje, papa gaat je nu nemen en nu een vrouw van je maken.

Vader die zijn eikel al tussen de schaamlippen van zijn dochter voelde was zeer geil. Hij drukte stukje bij stukje verder, hij voelde dat zijn dochter erg strak was, iets wat hem nog geiler maakte. Hij voelde dat hij tegen het vlies aan zat en zei, schatje ik ga nu een vrouw van je maken en drukte door. Zonder al te veel moeite of pijn was het maagdenvlies gebroken en nam hij volledig bezit van zijn dochter. Zijn vrouw was inmiddels met de tepel van zijn dochter in de mond aan het mee genieten.

Hij zag dat zijn zoon zich aan het aftrekken was en begon in een rustig tempo te pompen. Als een ervaren slet sloot zijn dochter de benen achter hem alsof ze wilde zeggen deze pik mag er nooit meer uit. Langzaam voerde hij het tempo op, hij wilde nog niet klaar komen maar langer genieten van deze strakke tienerkut. Echter dacht zijn dochter daar blijkbaar anders over, ze begon weer te kreunen en hij voelde dat ze nog natter werd.

Hij pompte harder en voelde zijn aan ballen dat hij klaar ging komen. En inderdaad, toen hij voelde en hoorde dat zijn geile tiener dochter klaar aan het komen was, spoot hij alles wat hij had. Op een heerlijke manier kwam hij klaar en hij spoot zijn condoom dan ook behoorlijk vol terwijl zijn dochter aan het klaar komen was. Ze voelde alle twee dat hun orgasme aan het afnemen was en hij liet zich dan ook op zijn dochter vallen om haar een geile tongzoen te geven.

Die ze dan ook vol overgave beantwoorden. Na een tijdje voelde hij zijn pik verslappen en trok hij zich met tegenzin uit haar geile kutje.

Toen hij zich terug getrokken had zag hij dat zijn slet naar hun zoon gegaan was en hem vol overgave aan het pijpen was, aan de geluiden te horen genoot hij daar duidelijk van. Zij dochter hoorde het ook en vol belangstelling keek ze naar haar moeder die zo vol overgave aan het pijpen was. Ze keek haar vader aan en vroeg, papa is pijpen lekker voor een man?

Haar vader die nog steeds geil was zei, ja om te geven en te krijgen, maar je mag rustig dichterbij gaan om te kijken hoor. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze ging snel dichterbij en zag dat haar broer het hoofd van hun moeder in zijn handen had en haar over zijn pik heen en weer schoof. Hij keek zijn zusje aan en zei geil, zusje als je wilt mag je het wel van mama over nemen hoor. Moeder hoorde dit en liet de pik van haar zoon uit haar mond gaan en zei, nee geile, je komt zo klaar en je zusje is er niet klaar voor om sperma te slikken.

Haar zusje hoorde dit en zei, mama ik ben overal klaar voor, mag ik het proberen en proeven? Haar moeder keek haar aan en zei, je mag dat wel, maar hij komt zo klaar en zal dan alles achter in je keel spuiten wil je dat wel? Als antwoord kwam ze met haar hoofd dichterbij en als een ervaren pijpster nam ze de pik van haar broer in haar mond.

Die vond dat zeker niet erg en genoot van het idee dat zijn zusje hem nu aan het pijpen was. Moeder was inmiddels ook zo geil dat ze ging staan en een been op de grote stoel waar haar zoon in zat zette en zei, je word gepijpt door je zusje, kijk maar eens naar de kut van je moeder.

Je moeder maakt zichzelf klaar voor je, word maar lekker geil en spuit die geile zus van je maar vol. De geile woorden spoorde zowel moeder als zoon meer aan.

Moeder daagde hem nog meer uit met woorden en zei, kijk eens naar mijn hoerenkut, kijk er maar naar terwijl je zusje die geile slet je aan het pijpen is. Dat was te veel, de zoon hield het hoofd van zijn zusje vast en riep, zusje ik spuit je bek vol, slik mijn zaad, slet van een zus slik mijn zaad en duidelijk was dat hij aan het klaar komen was. Dit was voor zijn moeder te veel en ook zij begon klaar te komen op haar vingers. Ze zag haar zoon klaar komen en hoorde hem kreunen, jaaaa zusje zuig me leeg, slik elke druppel door jaaaaaa.

Als een ervaren slet slikte zijn zusje alles door, want even later liet hij haar los en zagen ze allemaal een trots gezicht van de geile slet die net was ontmaagd en die net haar mond vol sperma had. Vol trots likte ze langs haar lippen en zei triomfantelijk, zo dat smaakt naar meer. Dit bracht de ontspanning, iedereen moest er om lachen en ze wisten alle vier dat het een heerlijk lang weekeind zou worden. En alle vier hadden ze er zin in. Moeder zij, kom allemaal zitten ik pak iets te drinken, kleren zijn het hele weekeind verboden.

Onder het drinken van een kopje koffie voor vader en moeder en cola voor de kids voelde ze zich allemaal heerlijk. Op de tv stond nog steeds een pornofilm alsof dit de normaalste zaak van de wereld was en inderdaad, voor dit gezin zou dit vanaf nu de normaalste zaak van de wereld zijn. Ze bespraken samen de ervaring van deze ochtend, de dochter vertelde dat ze voor het eerst in haar leven gelikt was, ze had twee weken geleden samen met een vriendin uitgeprobeerd hoe het was een ander kutje te voelen en ze was op de vingers van haar vriendin klaar gekomen, ook haar vriendin was op haar vingers klaar gekomen.

Maar ze was nog nooit gelikt. Het neuken was haar heel goed bevallen ze vertelde dan ook dat het heel veel lekkerder was dan haar eigen vingers.

Maar ook dat ze zich erg trots voelde toen ze voelde dat haar broer haar mond gebruikte om zichzelf in haar mond klaar te neuken. Vol trots vertelde ze, ik heb hem niet klaar gepijpt, hij heeft zichzelf in mijn mond klaar geneukt en ik voelde me een geile slet die op dat moment alleen maar goed was om zijn zaad te slikken en ik voelde me daardoor heel erg trots. Vader en moeder konden een glimlach niet onderdrukken.

De dochter keek hun aan en vroeg, waarom glimlachen jullie, is dat zo vreemd? Nee zei haar moeder, schatje dat is een gevoel van onderdanigheid en dat is echt een heerlijk gevoel, we zullen je dat gevoel zeker vaker geven.

Ik ben de slavin van je vader en je broertje, ik heb die onderdanige gevoelens dus ook. Ze keek verward naar haar moeder en vroeg, hoe bedoel je hun slavin? Nou zei haar moeder, als papa of je broer iets willen, mijn kutje of kontje neuken, of mijn mond gebruiken of tussen mijn tieten klaar komen of waar ze ook maar zin in hebben, dat ze dat zonder vragen mogen doen. Ze hoeven ook niet aan mijn plezier te denken, ze mogen alles met mijn lichaam doen wat ze willen. En dat vind ik heerlijk.

Ik zal alles doen wat hun willen, wat het ook maar is. De dochter keek verward naar haar vader en broer en wist niet goed wat er van te denken. Haar broer besloot haar maar te laten zien wat ze bedoelde. Slet kom hier en lik mijn ballen. Haar moeder wachte niet af en nam direct plaats voor haar zoon en begon vol overgave zijn ballen te likken. Zijn zusje keek wel vreemd immers, de toon van haar broer was opeens heel anders. Ze hoorde hem zeggen slet zakken, lik mijn kontgaatje, je weet dat ik dat lekker vind.

Ze zag dat haar moeder haar hoofd draaide om makkelijker bij het gaatje te komen en vol overgave flitste de tong in en langs zijn gaatje. Haar broer genoot er duidelijk van. Zijn pik werd al weer harder. Na zo even te hebben genoten zei haar broer, slet ga op je rug liggen, ik wil tussen die memmen neuken. Zonder iets af te wachten ging haar moeder op haar rug liggen en sloot ze haar grote tieten bij elkaar zodat haar zoon tussen haar tieten kon neuken. Haar zoon keek naar haar zusje en zei, kijk deze slet is mijn slavin, zie je hoe geil het is?

Ze knikte en voelde hoe ze opslag weer geil werd, haar broer keek haar strakker aan en zei, sletje open je benen terwijl ik mama tussen haar memmen neuk en speel met je geile kutje. Zonder dat ze er ook maar iets tegen kon doen, opende ze haar benen. Ze was zich er van bewust dat hij zo in haar kutje kon kijken maar daar schaamde ze zich zeker niet voor.

Ze liet haar vingers langs haar clit gaan en keek haar broer aan. Die zei, nu je kutlippen en laat een vinger in je kut gaan. Weer gehoorzaamde ze zonder twijfel en ze voelde zich heerlijk, haar broer die zo geil opdrachten gaf terwijl hij mama tussen haar grote tieten aan het neuken was. Ze keek hoe haar broer het tempo verhoogde en zag aankomen dat hij op het punt stond klaar te komen.

Ze wilde kijken hoe hij klaar kwam en keek naar die grote memmen van mama maar haar broer zei kort, kijk me aan slet, kijk me aan terwijl ik mezelf op deze slet klaar neuk. Ze wilde zelf ook klaar komen en voelde dat ze dat ook zo zou doen. Echter op het moment dat ze aan het gezicht van haar broer zag dat hij klaar ging komen, hoorde ze hem zeggen STOP slet, ze schrok hij keek haar strak aan en zei, heb ik gezegd dat je klaar mocht komen?

Verward stopte ze terwijl haar broer tussen die mega tieten van mama klaar aan het komen was. Hij keek haar nog steeds strak aan en zei zachtjes, papa wil jij me schoon likken of moet deze slet dat doen? Ze schrok bij deze woorden maar ze zag dat haar vader de klaar gekomen pik van haar broer in zijn mond had en dus hem schoon aan het pijpen was.

Even later zag ze hoe haar vader de restjes sperma tussen de tieten van haar moeder oplikte. Ze begreep dat papa en haar broer dus bisex waren en toen besefte ze dat zij dat ook was, immers het klaar komen op de tong van mama was heerlijk en ze had de wens om ook mama klaar te likken. Nadat haar broer schoon was kwam mama weer omhoog, ze zag de trots in mama’s ogen en zonder iets te zeggen wist ze dat mama er van genoten had. Mama vroeg dan ook, schatje wat voelde je toen je broer opdracht gaf je benen te openen en met je kutje te spelen?

Ze hoefde er niet lang over na te denken, ze zei dan ook, ik was verward maar ik vond het wel erg opwindend. Mama kwam naar haar toe en gaf haar een kus op de mond.

Schatje wil jij net als mama ook hun slavin zijn? Dan mogen ze je elk moment van de dag gebruiken zoals hun willen. Dan ben je hun slavin en lustobject. Als ze klaar willen komen nemen ze je of geven ze opdracht om hun klaar te maken, jij mag dan nooit nee zeggen. Ze mogen dan met je doen wat ze willen. Ook hier hoefde ze niet over na te denken en zei, mama mag ik vandaag slavin zijn en morgen beslissen of ik dat wil blijven of dat ik dat niet wil? Dan ben ik vandaag hun slavin, maar ik weet niet of ik dat na vandaag ook nog wil zijn, ik beslis dan morgen.

Mama kuste haar weer, keek om en zei, Meesters, U heeft er een slavin bij, wat wilt U dat wij voor U doen. Hiermee zette mama direct neer zoals het was. Vandaag mochten vader en zoon met hun doen wat ze wilde. Het was pas 11 uur dus er kon vandaag nog veel gebeuren. Vader knikte en zei, neem haar mee naar boven, leer haar hoe ze zich anaal moet spoelen, dan kunnen je zoon en ik haar anaal nemen zonder condoom.

Zonder iets af te wachten stond moeder op en zei, kom schatje ik ga je leren hoe jij je moet spoelen. De dochter stond op zonder te weten wat de bedoeling was, maar ze wist dat ze tot nu toe alleen maar genot had gehad en dat ze haar ouders en haar broer vertrouwde. In de badkamer legde mama uit hoe ze zich anaal moest spoelen en dat ze alleen op deze manier anaal schoon zou zijn en zo dus ook beschikbaar voor haar vader en broer.

Ze begreep opeens dat haar vader en haar broer haar in haar kontje wilde gaan neuken en keek angstig naar haar moeder. Maar mama dat doet toch heel erg veel pijn? Haar moeder moest lachen en zei, nee schatje dat gaan we je leren hoe dat moet en ik vind het zelf de meest lekkere manier om geneukt te worden. Ik kom als ik in mijn kontje geneukt word lekkerder klaar dan dat ik in mijn kutje geneukt word. Ik zal je wel leren hoe je moet ontspannen en hoe lekker het is.

En al snel was moeder bezig haar dochter voor te doen hoe ze zichzelf anaal moest spoelen om beschikbaar te zijn voor vader en zoon.

In de woonkamer was vader met zichzelf aan het spelen, immers al kijkend naar de tv was hij al weer opnieuw geil geworden. Heerlijk ontspannend kijkend was het geil worden toch weer toegeslagen, zijn zoon zag dit en zei met een glimlach, zal ik je even lekker pijpen tot onze sletten beschikbaar zijn? Vader gromde een keer ten teken dat hij daar zeker zin in had. Hij zag hoe zijn zoon snel tussen zijn benen dook en al snel voelde hij de zo bekende tong langs zijn ballen gaan.

Hij sloot zijn ogen en genoot van de geile geluiden van de dvd en de tong van zijn zoon. Heerlijk idee dat het weekeind zo zou verlopen en hij zou zijn geile jonge dochter zeker nog een aantal keren willen neuken. Zowel in haar kutje, helaas nog even tot ze aan de pil was met condoom, maar haar mond en kontje zou hij zeker gebruiken om zijn kwakje in kwijt te raken. Hij voelde dat zijn zoon fanatiek aan het likken en pijpen was, afwisselend voelde hij zijn tong langs zijn ballen en dan weer voelde hij hoe diep zijn paal in de warme natte mond van zoonlief verdween.

Doordat hij nog geiler werd vond het hij tijd weer te neuken, hij had zin in het kontje van zijn zoon en zei, ik heb zin een kontje te neuken, wil jij mijn sperma in je kontje of moet ik op onze slavinnen wachten? Zoonlief hoefde daar niet over na te denken en zei, papa het is al weer twee weken geleden dat je me geneukt hebt kom maar snel in mijn kontje.

Zoonlief stopte met pijpen en ging op handen en knieen zitten met zijn kontje omhoog, wachtend om de pik van zijn vader te ontvangen. Op dat moment kwamen moeder en dochter net binnen, vader was echter bloed geil en riep, jullie voor ons op de grond, standje 69, moeder onder, onze kleine slet boven en lik elkaar klaar tot wij zeggen stop maar.

Voor de dochter het goed en wel begreep lag moeder al op haar rug met haar benen wijd en zei, kom maar schatje, je hebt onze opdracht gehoord. Lik mijn kutje maar zo goed als je kunt, probeer maar, zo kun je leren een kutje te likken.

Hoewel ze schrok begreep ze nu heel goed, ze had toegezegd voor proef vandaag de hele dag slavin te zijn van haar vader en broer en ze had zich voorgenomen niets te weigeren dus snel ging ze over haar moeder in standje Op dat moment begreep ze ook dat een geschoren kutje veel mooier en lekkerder is dan een kutje met haar. Ze begon voorzichtig te likken, langs de lippen, maar proefde toch al snel dat mama wel erg nat was. Maar ook voelde ze de geile spanning in mama’s lichaam onder haar.

Door de ervaren tong van mama was ze ook snel weer in de stemming. Het idee dat haar broer vlak bij haar lag en dat ook haar vader kon zien hoe zij en haar moeder elkaar aan het likken waren maakte haar nog geiler. Ook had ze nu geen excuus nodig waarom ze het kutje van haar moeder ging likken, of ze dat wel of niet fijn zou vinden wist ze niet, maar het was opdracht en al snel genoot ze net zo van het likken en de wetenschap dat mama geil werd van haar tong als van de tong van haar moeder.

Ze hoorde haar broer kreunen, ja vader, neuk me, ram hem in een keer in mijn kontje, ja toe maar neem me maar. En direct er achteraan hoorde ze zowel haar vader als haar broer zuchten. Het idee dat ze haar moeder aan het likken was vond ze geil, maar het idee dat haar vader haar broertje in zijn kont aan het neuken was maakte haar nog veel geiler. Mede door de ervaren tong van haar moeder kwam ze al snel schokkend klaar.

Ze wist nu dat vrouwen elkaar wel heel erg lekker konden verwennen, in haar fantasie waren het altijd mannen geweest en een ervaring met de vingers van haar vriendin waren ook heel lekker, maar dit was het helemaal. Ze hoorde haar broer kreunen, ja papa neuk je zoon, toe maar geef me je sperma. Geiler en geiler werd ze, ondanks dat ze net weer was klaar gekomen voelde ze de geilheid nog steeds in haar lichaam.

Ze voelde hoe haar moeder geil was en nam zich voor eerst haar moeder klaar te laten komen, wat is er niet mooier dan als vrouw zijnde de eerste vrouw die je klaar laat komen je moeder is. Dus vol overgave liet ze haar tong tussen de kutlippen van haar moeder gaan en ze genoot van de smaak van haar moeder.

Ze voelde direct een reactie van haar moeder en ze likte nog fanatieker, toen hoorde ze haar moeder schreeuwen, vader kijk eens, je dochter is haar moeder aan het klaar likken. En toen kwam de geile schreeuw, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lik me slet jaaaaaaaaaa lik je moeder klaar slet, laat je vader en je broer zien dat je een hoer bent, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Op dat moment hoorde ze haar broer en haar vader ook harder kreunen, ja papa ja spuit me vol, ik voel je sperma jaaaaaaa neuk je zoon, neuk je klaar in je zoon toe maar.

Het maakte haar geil dat haar vader haar broer aan het neuken was en blijkbaar in zijn kontje klaar kwam. Ze kreeg het verlangen dit ook te voelen maar er was nog steeds de angst dat het erg veel pijn zou gaan doen. Op dat moment zorgde de ervaren tong van haar moeder er voor dat ze nogmaals klaar kwam. Ze genoot van haar orgasme tot die ruw werd verstoord, STOP sletten hoorde ze haar vader roepen. Ze schrok enorm maar blijkbaar was haar moeder wel goed getraind, want direct op het moment dat vader stop zei was ze al gestopt.

Verward wilde ze afwachten, immers midden in haar orgasme had vader stop gezegd en direct was die heerlijke ervaren tong van haar moeder weg. Veel tijd om af te wachten bleef er echter niet, ze hoorde vader zeggen, slet kom onder je dochter vandaan en lik me schoon. Haar moeder reageerde weer direct en voor ze het in de gaten had zag ze dat haar moeder haar vader aan het likken was. Ze wilde kijken maar haar broer had andere ideeen en zei, slet kom hier en pijp me, vader en moeder zijn nog even bezig dus jij hier en pijpen slet.

Zo snel ze kon ging ze naar haar broer en voorzichtig begon ze hem te likken en te pijpen. Ze hoorde hem kreunen en was trots dat ze blijkbaar al was ze onervaren goed kon pijpen. Toen hoorde ze haar vader zeggen, slet ga naar boven haal de witte tube. Het ging langs haar heen maar toen hoorde ze haar moeder zeggen, maar Meester is dat niet te snel voor haar? Maar haar vader was duidelijk en met een strenge stem, slet schiet op, onze zoon gaat onze dochter neuken.

Ze hoorde hem vragen, of heb je daar geen zin in? Maar de kreun van haar broer liet niets te wensen over, daar had hij zin in. Onervaren als ze was begreep ze heel snel dat vandaag niet alleen haar kutje maar ook haar kontje ontmaagd zou worden. Het idee was erg eng, maar het idee dat haar vader haar kutje en haar broer haar kontje zou ontmaagden maakte veel goed.

Ze hoorde haar moeder de kamer verlaten en haar broer gromde, slet ga door doe beter je best. Snel ging ze verder met het pijpen van haar broer. Niet lang daarna voelde ze de warme handen van haar moeder over haar billen gaan en de vertrouwde stem, schatje, mama gaat je kontje met glijmiddel in smeren, dan kan je broer je makkelijker neuken. Wees niet bang, mama gaat nu met je kontje spelen en insmeren. Ze voelde een koude substantie op en in haar kontje en schrok maar wist ook dat dit was wat ze wilde, ze wilde ook dit ervaren.

Al snel voelde ze twee en even later zelfs drie vingers in haar kontje. Hoewel drie vingers erg strak gingen was het best vol te houden. Toen hoorde ze haar moeder zeggen, Meester indien U wenst is deze slet er klaar voor om U te ontvangen. Haar hoofd werd aan de kant gedrukt door haar broer en ze hoorde hem zeggen, slet smeer mijn pik ook in zodat ik mijn zusje makkelijk kan nemen, dan ga je bij haar hoofd zitten.

Het duurde maar even en haar moeder zat voor haar, ze draaide zich zo dat ze haar gezicht makkelijk op de schoot van haar moeder kon leggen. Ze hoorde haar moeder zachtjes zeggen, toe maar schatje, ontspan je, als je ontspannen bent is het niet pijnlijk maar lekker. Ze voelde twee handen op haar billen en de stem van haar vader die zei, toe maar ik hou de kont van de jonge slet van een zus wel open, neuk jij haar maar lekker. Ze voelde dat haar broer zijn eikel tegen haar gaatje aan zetten en zei, zusje hier kom ik, ik ga je kontje bezitten.

Langzaam maar zeker voelde ze hem centimeter voor centimeter haar kontje inglijden. Ze hoorde haar moeder rustig tegen haar praten, rustig door ademen schatje ontspan je en rustig doorademen. Het is dus ook mogelijk om in een rollenspel met een vrouwelijke meester en een mannelijke slaaf te werken. Het zijn van een onderdanige of slaaf kan zwaar zijn omdat je iemand anders de controle geeft.

Als je overweegt om een slaaf of sub te zijn, zorg er dan voor dat je een betrouwbare relatie hebt met de persoon die de meester zal zijn. Een goede dominant zal er altijd op aandringen om alleen dingen te doen waar jij je comfortabel bij voelt en zal zich houden aan het afgesproken veiligheidswoord als het te veel wordt voor de onderdanige. Gerelateerde berichten Dit moet je weten over een kajirus Kidnapped: John Norman , bathing girl , bdsm rollenspel , flute girl , gor , gorean , gorean slave , kajira , kajirae , kajirus , pleasure slave , seksslaaf , silk slave , veiligheidswoord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. You may use these HTML tags and attributes: Home Genres Rollenspel Shop. Een fictieve wereld Gor is een fictieve planeet die in dezelfde lijn als de Aarde moet staan, maar wel aan de andere kant van de zon. Verschillende soorten kajira Op Gor heb je verschillende soorten slavenmeisjes. Een kajira met als hoofdfunctie het aanbieden van seksuele diensten, maar ze heeft nog meer vaardigheden zoals koken en dansen. Kajira die werkzaam is als prostituee door haar meester.

Bath meisjes zijn de kajirae die in de publieke en private baden werken. Ze dragen meestal een ketting- of plaatkraag, waarop hun naam staat en de kosten. Verder hebben ze meestal alleen een handdoek om en wordt het haar kort gehouden of met een leren band als een tulband om het hoofd gewikkeld. Bath slaven helpen mannen bij het nemen van hun bad en ze zijn ook beschikbaar voor seksuele diensten. Camp slaven zijn eigendom van de erkende Merchants. Deze kajirae worden door de Merchants verhuurd aan soldaten tegen een bepaald tarief.

De meisjes worden binnen het militaire kamp gehouden en reizen mee. Coin girls zijn straatslaven. In de schemering wordt een coin girl op straat gestuurd met een ketting om haar nek. Aan de ketting zit een klok vast om de aandacht te trekken. Ook heeft ze een muntenkastje bij zich. Een man betaalt haar prijs en doet de munt en in het kastje en kan vervolgens zijn gang met haar gaan.

Feestslaven zijn kajirea die ingehuurd zijn op een feestje als genoegen slaven. Een kajira die alcoholische drank dient in een herberg en ook seksuele taken verleent. Slavinnen die een enkele of dubbele fluit kunnen bespelen. Ze worden ingehuurd voor feesten en kunnen ook seksuele taken verlenen. Een kajira die huishoudelijke taken en seksuele diensten verricht, wordt een kettle-and-mat meisje genoemd.

Een kajira die uitsluitend huishoudelijk werk doet, wordt een pot girl Tower slaves: Een kajira die als dienstmeisje in een privé huishouden werkt. Een kajira die eigendom is van de staat en gebruikt wordt voor huishoudelijke behoeftes van burgers. Een kajira die gebruikt wordt om geheime berichten te leveren.

Haar hoofd wordt kaal geschoren waar vervolgens een bericht op getatoeëerd wordt. Als haar haar weer gegroeid is, gaat ze naar de persoon voor wie de boodschap bedoeld is. Daar wordt haar hoofd weer geschoren, het bericht wordt gelezen en zal met naalden verwijderd worden. Kajira in een seksueel rollenspel Wil jij ook handelen in de gewoontes van de Goreaanse cultuur?

...


Lekker adver grote open kut


Voorovergebukt schuif ik tussendoor gepelde banaantjes bij je naar binnen en je zorgt maar dat je ze ophoud. Ik wil je beschamende blik in je ogen zien wanneer je het niet meer kunt houden en je me in paniek vraag om de luier die voor je ligt. Je mag jezelf ontladen in de luier en ik Ben jij een ervaren vrijgezel meester tot 37jaar en wilt dit meisje behandelen als slavin?

Stuur me een berichtje!! Mag zowel man als vrouw. S kan niet verplaatsen. Ben jij een zeer behoeftige vrouw die geniet van extreem onderdanig, volledige overgave, schaamteloos genieten terwijl je man toekijkt? Ben jij een man die graag middels picante foto's en filmpjes op de hoogte wordt gesteld van de avontuurtjes van je vrouw en soms zelf aanwezig is? Ik zoek een stel die zich graag willen storten in een Wil jij mijn sletje zijn?

Zou jij mijn geile gewillige sletje willen zijn voor een avond? Ik kom naar je toe of jij komt naar mij, je toont mij je sliploze kontje en bukt gewillig voorover. Ik ga je hemels verwennen. Ik ga je lekker spanken, flink vingeren tot je spuit, je lekker masseren en laten ontspannen. Geleidelijk bewerk ik jou kontje met vingers en speeltjes. Of je nu ervaren bent of dit juist opwindend lijkt om te ervare, aarzel niet om me te schrijven.

Onderdanig zoekt dominante man. Ik zoek een dominante Top man van rond de 50 jaar. Zelf ben ik een jongen van24, lang, 70 kg, mooi slank, blauwe ogen en blonde haren.

Home   Plaats advertentie   Inloggen: Copyright © - Inter-IT B. Geile vrouwen willen neuken! Menu   Home   Plaats advertentie   Inloggen: Zoeken jullie een dominante man? Ik weet, dat er veel onderdanige koppels of dame alleen, 18 plus zijn, die dromen over een Dominante man in hun leven. En dat kan op verschillende vlakken, zoals soft BDSM, cuckolding, heropvoeding, vernedering, pijnprikkels, tot volledige onderwerping aan hun Meester of Bull of wat dan ook. Je hoeft nergens bang voor te zijn want we Meid van 18 gezocht.

Ben jij een leuke meid van 18 die zin heeft in een spannende date met een leuke man van 35? Zelf heb ik blauwe ogen, blond haar een normaal postuur en goed geschapen. Heb jij zin in een spannende date dan hoor ik dat graag. Zoek je v een Seksmeester om te dienen?

Ben je een leuke, slanke, onderdanige vrouw , niet roker en zoek je een rijpe Seksmeester 50, normaal postuur, verzorgd, niet roker om als zijn seksslavin te dienen? Een meid met geen of weinig ervaring is welkom. Regio Den Haag en omstreken zodat afspreken makkelijk is. Neem dan contact op via deze site of KIK: Stel met verborgen verlangens?? Zijn jullie een net stel met verborgen verlangens, stoute fantasieën of geheime onderdanige gevoelens met de behoefte om deze werkelijkheid laten worden op een relaxte manier?

Niets moet, alles kan in jullie tempo en binnen jullie grenzen! Onervaren of leeftijd is van geen belang, wel 18 plus. Elke fantasie is bespreekbaar. Misschien spreken de volgende kernwoorden jullie aan: Regio Zoetermeer en omstreken.

Ik heb kale hoofd, strenge ogen die kunnen kwellen of liefhebben. Ik heb een vrolijke lach, ben Spontaan, maar ben zeer zeker erg streng, dominant. Ik woon samen met mijn massage slet, die een beginnende slavin is. Mijn Dominantie is mij niet aangeleerd, ik ben gewoon Dominant van mezelf.

Ben jij niet bang en durf jij je leven in handen te leggen van deze Strenge Dominante Meester? Ik zal je gebruiken, misbruiken en vernederen.

Vanaf dat moment ben jij mijn bezit, en luister jij alleen nog maar naar mij. Jij doet ook alles wat ik je vraag. Het enige wat jij nodig heb is mij je Dominante Meester. Heren, 30 tot 50 jaar , slank postuur , succesvol, goedje baan , vet salaris. Vrouwen, 18 jaar tot 38 jaar, slank postuur, singel , op zoek naar echt leiding.