Laat je lul spuiten sadistische meesteres

laat je lul spuiten sadistische meesteres

Die kans kon ik niet laten liggen, maar een afspraak maken was eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ze werkt maar één dag in de week in Den Haag en op haar prachtige website stond elke keer weer dat ze volgeboekt was. Maar het lukte, enige weken en mails later was het zover en stond ik bij haar op de stoep. Ze opende zelf de deur en ik was meteen overdonderd.

Wat een prachtige vrouw, met haar lange benen en op haar hoge hakken torende ze een stuk boven me uit. Daar wordt je als slaaf al stil van, sterker nog je krijgt de neiging direct aan haar voeten te knielen. De ontvangst was allerhartelijkst, je voelde je meteen op je gemak.

Ze laat haar speelruimte met de vele mogelijkheden zien en luistert goed naar je wensen en gedachten. Ze is weliswaar jong, maar heeft zeker geen gebrek aan ervaring. En dat is voor mij de mooiste ervaring. Na het douchen begon het spel en al snel merk je dat het echte SM bloed door haar aderen stroomt.

Ze weet je in verschillende posities heerlijk vast te zetten, je machteloos te maken en natuurlijk op al je gevoelige plekken te raken. Vooral met haar lange mooi gelakte nagels.

En als je heerlijk pijn voor haar lijdt, kijkt ze je ineens van dichtbij in de ogen en raakt je hele lijf in trance. Maar alles gaat in een relaxte sfeer, ondanks de pijn en inspanning voel je je geheel ontspannen. Heerlijk vast gebonden overkwam me wat me lang niet overkomen was, het hoogtepunt kwam haast vanzelf.

Wat een pracht meesteres mocht ik hier meemaken. Ik ben blij dat in Nederland en zelfs in de buurt deze kwaliteit in SM te vinden is. Meesteres Manouk was dan wel vertrokken uit Valkenswaard, maar niet uit mijn gedachten en verlangens. Gelukkig hielp haar pracht-site me op weg: Ze opent de deur zelf en meteen zie je je dromen bevestigd: Figuur, gezicht en aankleding: In de babbel vooraf is het gewoon een heel leuke dame met humor en relativering.

Tijdens de sessie is ze echter streng en strikt. De ballen werden afgebonden en ik werd over een bok gelegd waarna ze mijn billetjes langdurig opwarmde. Ik hield het langer vol dan verwacht, en zit momenteel op een warme komt. Uitgebreid vereerde ik haar schoenen en liet ik mijn tepels pijnlijk betasten door haar lange nagels. Het was tijd om een uurtje opgesloten te worden en tot rust te komen. Veilig vastgebonden werd ik op een bank gelegd. Na een half uur kreeg ik een kuisheidsgordel om, en ze vertelde waarom dat bij veel slaven goede resultaten gaf.

Ik zou hem toch niet nog eens aanhouden? Een half uur lang kreeg ik de tijd om daarover na te denken, staand in een cel. Om mijn hals had ze een elektro-apparaat geïnstalleerd waardoor ze me direct kon corrigeren.

Stevig aan het kruis gezet bewerkte ze mijn tepels verder met naalden en haar nagels. De ballen en pik werden niet vergeten en met een koord goed ingepakt het loshalen van het touw is het meest pijnlijke.

Toen ze vond dat ik genoeg pijn en aandacht had gekregen ging de kuisheidsgordel af en mocht ik het onder haar toezicht zelf afmaken. Dat ging snel en met volle overgave. Heel blij dat deze Godin terug heb gezien. Schitterende sensualiteit bij een dame die ik in het spel volledig vertrouw.

Een aanrader voor slaven die eens door een serieuze Godin willen worden aangepakt. Niet gratis maar elke cent waard.

Na een fijn mailcontact met Meesteres Manouk waarin ze me duidelijk aangaf wat de mogelijkheden zijn, besloten om een afspraak met haar te maken. Vooral de macht uit handen geven en het verlies aan controle vind ik spannend hieraan. Met knikkende knieën en vol adrenaline kwam ik op de plaats van bestemming aan.

Meesteres Manouk ontving me en wat zag ze er ongelooflijk mooi en sexy uit! Tijdens het intakegesprek merkte ik ook hoe vriendelijk en open ze is waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Na de intake kon de sessie beginnen! Ik werd begeleid naar de doucheruimte waar ik me — via een druk op het belletje- moest melden als ik klaar voor haar was.

Omdat er niets gebeurde toen ik op de knop drukte, nog maar een keer.. Een minuutje later keek ik tegen de hoge hakken van Meesteres Manouk aan.

Ze had zich omgekleed en een prachtig leren hotpants aangetrokken voor de gelegenheid. Aangekomen in een andere kamer werd ik direct vastgezet tegen een kruis, waarbij mijn benen door een spreidstang uit elkaar werden gehouden. Ik wist niet meer waar ik het had! Omdat ik nogal lekte, plaatste ze een bakje onder me. Ik kreeg de opdracht om ervoor te zorgen dat niets verloren mocht gaan.

Natuurlijk zorgde ze ervoor dat me dit niet lukte. Voor straf moest ik de vloer likken, wat ik ook direct deed. Ik kon dat alleen maar bvestigen. Ze had de touwtjes allang in handen en dat wist ze. De rest van het spel is voor mij als in een roes gegaan. Ik werd op verschillende manieren vastgebonden en heerlijk geteased door Meesteres Manouk; zowel fysiek als verbaal voel je dat ze je meerdere is…en daar heb ik echt van genoten.

Nu is mijn mening als nietszeggende slaafje slechts bijzaak, neem er dus geen aanstoot aan. Haar spottende glimlach als je weer niet voldoet aan haar eisen, haar gemene lachje als je onder haar handen en voeten lijdt. Haar lijf is prachtig statig. Alleen al haar lange benen…het is een genot om als nutteloze worm, kronkelend op de grond, omhoog te mogen kijken. Eindeloze, perfect gesculptuurde benen eindigend in kleine doch welgevormde billen.

Wat me echter nog meer opwind, mijn slavinpikje direct doet verharden, zijn haar, oh zo vrouwelijke, voeten. Vaak gehuld in hooggehakte sandalen, de riempjes omlijsten haar gelakte tenen perfect. Het is een waar genoegen om gebogen op de grond, mijn armen in mijn nek, haar voeten te mogen aanbidden. Mijn tong en lippen trekken natte sporen over haar hoge hakken en proberen elk stukje naakte voet te likken. Nu word dit ware genoegen mij slechts beperkt gegund. Meesteres Manouk bepaald immers de taken die een slaafje dient uit te voeren.

Ze kent mijn voetfetisj en kiest andere wegen om mijn onderdanigheid aan haar te bevestigen. Zo stond ze laatst, met veel genoegen van haar kant, met haar mooiste schoenen aan, minuten lang op mijn vingers. Met haar volle gewicht en gemene ribbelzolen wachtte ze net zo lang tot de tranen in mijn ogen stonden.

Dat was haar manier om mij mijn dankbaarheid voor haar schoenkeuze te laten uiten. Meesteres Manouk oogt misschien door haar schoonheid onschuldig, achter de lieve façade schuilt echter een Dominant Sadistische Dame. Pas op wat je vraagt, deel niet onbezonnen je perverse fantasieën met haar. Ze onthoudt ze, komt ermee als je het niet verwacht dat kan best enkele sessies later zijn en ze voegt spontaan haar eigen kinky element toe.

Pijn doen en slaafjes zien lijden is haar drijfveer. Met haar creativiteit kost het haar weinig moeite om van mij een bibberend hoopje ellende te maken. Haar focuspunt bij dit slaafje zijn penis en ballen. Met genoegen pijnigt ze deze. Nu heb ik zelf de illusie best aardig geschapen te zijn, wat haar dan weer een paar centimeter extra martelruimte geeft.

Mocht je in haar ogen niet genoeg lijden dan doet ze er een extra schepje bovenop. Knijpers op je tepels en je bent er aan gewend? Dan zet ze met veel liefde een extra knijper over de eerste. Kun je dat ook hebben? Dan trekt ze hardhandig er af en slaat, wederom met veel compassie, keihard op je kloppende, net weer met bloed gevulde, tepels.

Tijdens dit spel vindt ze het, terwijl jij machteloos vastgebonden bent, leuk om je eikel met één van haar vingers te strelen. Moeiteloos beroerd ze al je zenuwbanen waardoor je moeite moet doen om niet spontaan te ejaculeren. Waarna ze spottend opmerkt dat ze met één vinger je hele mannelijkheid beheerst. Om vervolgens met een crop dezelfde eikel af te ranselen tot, u raadt het al, de penis weer verschrompeld is.

Kort geleden hing ik, getakeld, aan mijn voeten, in het luchtledige. Nu is dit niet mijn favoriete houding maar het uitzicht op haar, met een miniem stukje textiel bedekte, vrouwelijkheid maakte iets goed. Toen ze me liet zakken en ik met mijn rug op de mat lag en mijn pik in rechte lijn naar mijn gezicht wees, daagde het. Ooit heb ik haar een fantasie gedeeld waarin een slaafje wordt gedwongen in zijn eigen mond te spuiten. Ze nam met haar welgevormde achterste plaats op mijn gezicht en begon met mijn erectie te spelen.

Dan weer stevig, dan weer subtiel. Ondertussen kon ik de drang niet onderdrukken haar vrouwelijkheid te likken. Met mijn mond open en mijn tong gestrekt deed ik een poging. Daarop had ze gewacht, voordat ik goed en wel door had, vulde ze mijn slavenbekje met haar gouden regen. Amper bekomen van haar eerste donatie zat mijn mond weer vol met haar vocht. Ondertussen stond mijn pik op uitbarsten, na de natte vernedering en de vleselijke opwinding, hield ik het niet meer.

Mijn Domina schoof naar achter, trok mijn lid nog dichter naar mijn mond en dwong me tot een explosieve ontlading. Dikke klodders zaad vielen in en om mijn mond. Mijn slavensperma vermengt met haar Goddelijke vocht.

Om mijn nederige positie te benadrukken smeerde ze wat van de klodders over mijn lippen uit. Met mijn hoofd liggend in haar urine, het zaad met haar champagne op mijn lippen proevend, omhoog kijkend naar de mooiste Domina voelde ik me klein. Bovenstaande herinneringen kunnen door alle geleden emoties niet geheel waarheidsgetrouw zijn weergegeven.

De kern van betoog, dat Meesteres Manouk voor mij een geweldige Domina is, staat als een paal boven water. Wat een geweldige sessie was dat op woensdag. Het spel zat vol met verassingen. De tweede meesteres in het begin van het spel bijvoorbeeld. De vernedering met meesteres Sharon was geweldig.

Elke keer als ik praatte zonder toestemming, werd ik steeds op een leuke manier vernederd, zoals dat hoort bij een simpel wezentje. Ik heb erg genoten van de onbekende meesteressen tijdens mijn opsluiting.

Het halfuurtje opsluiting was voor mij zo voorbij, het kan gemakkelijk wat langer de volgende keer. En dan uw prachtige groene catsuit. Wat was dat mooi om te zien voor mij. Vooral leuk waren de momenten waarop ik die mocht schoonlikken ;. Ik voel me nog steeds zeer vereerd dat ik u heb mogen plezieren. Met vriendelijke groet, simpel wezentje.

Hier zit ik dan in mijn dure tijd. Aan het schoolbankje, groep 8, op de zolderetage van het huis. Ik moet mijn verslag herschijven, het verslag over mijn vorige bezoeken aan Meesteres Manouk. Mijn ballen strak afgebonden aan een touw kijk ik in die prachtige ogen van De Meesteres. Het valt zwaar de juiste woorden te vinden vanwege de beproevingen van De Meesteres, die -gelegen op een bankje voor mij- met het touw aan mijn ballen trekt.

Tevens ben ik afgeleid door het uitzicht op de gewelfde bilpartij van Nederlands mooiste Meesteres. Zodra het verslag af is zal de Meesteres hopelijk het spel vervolgen. Ik verlang hier enorm naar, maar voel tegelijk de spanning voor een mogelijke straf. Ik was al een tijdje niet meer op mijn onderdanige gevoelens ingegaan en zag het nieuwsbericht over de populaire Meesteres Manouk die die dag bij uitzondering op donderdag aanwezig zou zijn.

Ik besloot deze buitenkans te benutten. En de eerste ontmoeting met Meesteres Manouk was meteen verpletterend. Haar verschijning bij het kennismakingsgesprek overtrof alle verwachtingen ten opzichte van de website. Slank, jong, lang, knap, eindeloze lange benen ook nog eens op high heels een schitterende achterkant, mooie ondeugende ogen en dominante uitstraling. Maar ook heel enthousiast en belangstellend.

Ze maakte in mij los dat ik voor haar behagen al mijn grenzen zou willen verleggen…. Toen Manouk me kwam ophalen uit de douche was de coöperatieve houding van het voorgesprek totaal getransformeerd in een dominante arrogante houding. Ze spuugde me recht in mijn gezicht en maakte direct duidelijk wie de baas was, ook door de wijze waarop ze me meenam naar de speelkamer. Ik kreeg opdracht mijn pik de gehele sessie voor de meesteres stijf te houden.

Ik mocht mij vooroverbuigen op een bank, waarna de Meesteres kundig een anaal onderzoek pleegde, nadat ik was geblinddoekt. Op een gegeven moment voelde ik meer handen op mijn lichaam.

Het bleek dat switch Melody was binnengekomen. Met bondage, anale verkenningen, exhibitionistische activiteiten in het huis werd ondergetekende aardig gebruikt. Op enige moment lag ik met mijn hoofd tussen de benen van Mrs Manouk. Ik keek recht tegen het heerlijke slipje van de Meesteres Ondertussen was Mrs Melody bezig met mijn pik te spelen.

Meteen nadat ik op commando mijn mond had geopend bracht de Meesteres haar Godendrank door haar slipje in mijn mond. Geheel onverwachts mocht ik de nektar van Meestere Manouk proeven. Maar daar bleef het niet bij. Later in het spel kwam ze met een gigantisch cognacglas aanzetten. Al vastgebonden en masturberend op de stoel in de gang, zette ze het glas op de trap tegenover mij. Ik wist al wat er ging komen, en masturbeerde er lustig op los.

Mij heel nonchalant aankijkend trok je haar slipje naar beneden. Ik mocht de werkelijk schitterende Meesteressen poesje het glas zien vullen met haar Nektar. Zo ongelofelijk mooi…Gelukkig mocht ik het glas daarna leegdrinken. Manouk was zelfs zo aardig om een cola fles te vullenmet haar Nektar voor thuis Nadien mocht ik dikwijls nog terugdenken aan dit schitterende moment, uiteraard de hand aan mijzelve slaand.

Snel zou ik terug moeten naar deze geweldige classy meesteres… Binnen twee weken was ik terug in Valkenswaard. De tweede ontmoeting met Manouk was direct bingo door het enorm geile provocerende kinky pakje dat ze droeg.

Lange benen, een spannend ritsje; je kon ook haar prachtige billen zien overgaan in haar benen. Het spel dat volgde leverde mij diverse genademomenten op met een reeks van Meesteressen uit het huis. Geweldig om door alle fraaie meesteressen, Fay, Manja en Scarlett in allerlei opzichten gebruikt en onderworpen te worden. Heerlijk geil ook om de dames onderling te horen spreken over hun wannabee slaafje.

De dames hadden bedacht om mijn voorhuidje dicht te nieten met een echte nietmachine. Ik zou nooit gedacht hebben dat ik zou toelaten, maar voor Meesteres Manouk deed ik het graag. Het einde was geweldig: Mrs Manouk zat bovenop mij, met haar prachtige billen tot mij gekeerd. Tevens droeg ze me op om mijzelf snel klaar te trekken, terwijl ze me indringend over haar schouder in mijn ogen keek. Terwijl alle meesteressen er om heen smalend en nieuwsgierig toekeken hoe mijn semen uit mijn dichtgeniete pik sijpelde… Zeer dankbaar was ik dat meesteres Manouk nog even bereid die drie nietjes uit mijn voorhuid te verwijderen.

Daarmee bespaarde Manouk mij vernederend bezoek aan de polykliniek. Over de mail waren snel afspraken gemaakt over tijd en kosten, en op een zaterdag in juli om Heb ik ooit een mooiere vrouw gezien? Zou dit te overtreffen zijn? Na het douchen moest ik op mijn knietjes wachten, en bij het ophalen eiste ze dat ik haar schoenen intensief aanbad.

Ze miste passie, en zette me aan om al mijn aandacht te richten op het kussen en likken van haar mintgroene schoenen. Matigjes tevreden nam ze me daarna mee naar de kamer. Ze constateerde dat ik straf verdiend had, en bewerkte mijn kont en rug met slagen met de vlakke hand en de zweep.

Ook greep ze gemeen naar mijn tepeltjes en gebruikte ze de bullwhip om nog meer striemen achter te laten. Toen de rug mooi rood werd vond ze het even genoeg geweest, en bond ze me vast aan het grote rad. Dat is best wel eng, omdat je maar moet vertrouwen dat je stevig genoeg bent vastgebonden. Ze draaide me een kwartslag, en op mijn zij hangend ging ze weer verder met het bewerken van mijn lichaam en in het bijzonder de piemel met haar blote handen en de zweep.

Uiteindelijk hing ze me nog een korte tijd op mijn kop. Dat is een raar perspectief en het voelt ook merkwaardig, ik zou niet weten hoe lang je het vol kan houden. Na dit intensieve halve uur was het tijd om me een uur vast te zetten op de gang. Ze hebben een stoel met een speciaal gat voor je ballen die gemeen worden vastgebonden.

Handen en voeten werden netjes aan de stoelpoten bevestigd, en een collega Meesteres bemoeide zich er ook even mee door met haar laklaarzen mijn pik te bestraffen.

Toen zat ik helemaal vast. Een andere slaaf werd geblinddoekt door de twee Meesteressen naar beneden geleid, en daarna verstilde het. Soms hoorde je het tikken van hoge hakken door de gang of de stemmen van de dames, en daarna werd het weer stil.

De vastgebonden ballen gingen meer en meer pijn te doen, totdat ik de deur open hoorde gaan en Meesteres Manouk de trap op hoorde komen. Twee gevoelens streden om voorrang: Beide gevoelens waren terecht. Voordat ze werden losgemaakt, testte ze met haar nagels hoe pijnlijk de strak afgebonden balletjes waren. Dat bleek behoorlijk gevoelig te zijn, een kleine kras met een nagel deed me ineenkrimpen. Dat vond ze wel leuk, en ze vond bovendien dat mijn lichaam na alle rust wel wat extra slaag met blote handen en zwepen kon gebruiken.

Dit leidde tot het nodige gekerm, maar dat demotiveerde haar niet. In tegendeel, ze had ook wat leuk electro speelgoed. Mijn hals werd voorzien van een electro halsband, die bij hondentrainingen prima werk verrichten.

Het bazinnetje kan met een eenvoudige druk op de knop het gedrag corrigeren met een schok, en als je niet luistert heeft ze de mogelijkheid de schok zwaarder te maken. Een ander apparaat werd aan mijn stijve piemel bevestigd, en de Meesteres had vrij spel om me te voorzien van hardere en zachtere schokjes. Hoe machteloos kan je zijn! Het kost haar geen enkele moeite om de schokken te verzwaren, en met de nodige angst kijk je naar haar handen die de afstandsbediening bedienen.

Het was weer tijd om de bal en tepels te beknijpen, die werden niet vergeten. De bril ging af en het gasmasker werd strak op het hoofd geplaatst. Alweer die complete afhankelijkheid van Meesteres Manouk, die de luchttoevoer afsloot en weer opendeed naar haar goeddunken.

Uiteindelijk moest ik het doen met de lucht die zij in de buis blies. Ze gaf me toestemming om met mijn pik te spelen, en het duurde niet lang totdat ik klaarkwam. Het was supergoed geweest, sinds lange tijd niet meer zo een goede sessie gehad. Meesteres Manouk is een openbaring: Haar accent verraadt een Brabantse herkomst, en het is een leuke meid, zo blijkt in het nagesprek. Ze zal bijna twee decennia jonger dan mij zijn, maar je voelt haar superioriteit tijdens de hele sessie.

Niets is natuurlijker dan dat je je door haar als speeltje laat gebruiken. Het is wachten op een volgende sessie. De geest is sterker dan het lichaam, dat met enige angst naar de volgende sessie uitziet. Ik heb lang gezocht naar een meesteres die mij kon bieden waar ik naar zocht. Uiteindelijk heb ik haar gevonden: In mijn zoektocht zag ik op de website van DP een meesteres staan die er uit zag zoals ik een meesteres zou beschrijven in mijn fantasie; een lange dame met een mooie donkere, sensuele uitstraling en een enigszins arrogante, hautaine blik.

Ze is in het echt nog veel mooier en wat belangrijker is; Meesteres Manouk is een geweldige meesteres. Bij ons eerste kennismakingsgesprek heeft ze genoteerd wat ik wel en wat ik niet wil doen en daar houdt ze goed rekening mee tijdens de sessies. Uiteraard vult ze de sessies in naar eigen goeddunken en weet ze altijd net een beetje mijn grenzen te verleggen zonder er over hen te gaan. Nog nooit heb ik eerder heb ik een meesteres gehad die mij bijna in trance weet te krijgen, zodat ik even alles vergeet op de wereld waar alleen zij er nog maar is en ik alles voor haar wil doen.

De sessies zijn, naast dat ze met een twinkeling in haar ogen en duidelijk genietend van mijn discomfort en pijn mij tot het uiterste van wat ik kan hebben weet te brengen, ook nog sensueel. Maar hoe kan het ook anders als je zo mooi bent en geniet van alles wat je doet tijdens het spel. Elke sessie bereidt ze goed voor en of het nou een dokterskeuring is of een training omdat ik te dik ben ;- , ze weet exact wat ze doet en hoe ze het moet doen.

Na het spel kun je ook nog een goed gesprek met haar hebben, want het is een intelligente dame die dit duidelijk doet omdat ze er plezier aan beleeft.

Het is jammer dat DP helemaal in Valkenswaard is. Misschien is het eigenlijk maar goed ook, want deze meesteres is verslavend en ik zou haar het liefst elke dag zien. Meesteres Manouk, hartelijk dank dat U mij als slaaf wil hebben en ik hoop U nog heel lang te mogen dienen. Gisteren een speciale sessie gehad met Mrs Manouk. Na eerdere keren met de meesteres afspraken te hebben gehad weet ze al wat mijn wensen zijn.

Na een korte gesprek om de sessie door te spreken begon het spel. Eerst werd mijn ballen vastgebonden en werden deze vakkundig in de Humbler vastgemaakt. Ook kreeg ik een collar met lijnband aan zodat ik in de macht van Mrs Manouk was.

Hierna mocht ik kruipend achter haar aan naar de zolder, onderweg werd ik afgeleid wat door de meesteres werd afgestraft en later in de sessie wordt gebruikt. Op de zolder aangekomen wordt ik al knieeend mijn hand vastgebonden aan de bondagerek. Daarna werden mijn tepels beoordeeld met de hand, nagels en wasknijpers wat ik kan hebben.

Tevens werd mijn edele delen ook niet vergeten en werden deze getest met een zweep. Hierna mocht ik gaan staan en werden mijn handen en voeten vakkundig vastgebonden aan de bondagerek.

Hierdoor kon de meesteres beter bij mijn billen en werd ik getrakteerd op een degelijke spanking van mijn billen. Het duurde na de mening van de meesteres te lang voordat deze op temperatuur waren gekomen. Mijn tepels en mijn edele delen werden hierna met diverse wasknijpers opgeleukt.

Hierna kwam een verrassing, slavin Rose kwam onverwacht deelnemen aan de sessie en ze is een zeer wonderschone verschijning. Hoe kan een man kijken naar twee wonderschone dames Meesteres en Slavin en niet in opwinding komen. Dit werd door de Mrs Manouk gezien en de slavin haalde de knijpers met haar mond van mijn tepels wat enige pijnscheuten opleverde.

Daarna werd de slavin achter mij vastgebonden en kreeg mijn ballen de zweep. Ik mocht kiezen uit stoppen met deze situatie of de pijn van de zweep ondergaan.

Hierna ging de slavin helaas weer en werd ik op de strektafel gelegd. Hier werd ik vakkundig met bondagetechnieken vastgebonden, en werd het tijd om voor een anaal spel te gaan. Ik kan alle slaven alleen aanraden om dit zelf te ondergaan met Mrs Manouk. Sessie afgelopen zaterdag De twee meesteressen waar ik de meeste klik heb zijn helaas gestopt met werken.

In mijn zoektocht ben ik gestuit op Meesteres Manouk. In mijn ogen een zeer mooie, lange en slanke dame. Na wat mailtjes heen en weer een afspraak gemaakt en wat dingen afgestemd met Meesters Manouk. Iets voor half 1 was ik er en werd netjes ontvangen in de bar. Om half 1 kwam Meesteres Manouk me begroeten. Ze was in een mooie jurk. Wat een mooie vrouw zag ik.

Ik werd naar boven geleid, naar de zolder waar ik mij moest uitkleden. Alles moet netjes liggen, inclusief de schoenen. Daarna gedoucht en op het belletje geduwd. Het duurde even voor Meesteres Manouk kwam, ook na mijn tweede belletje. De deur ging open en ze stond daar in leren hes blote armen en een leren broek aan. Dominante uitstraling en ze was niet blij: Boven werd ik tussen twee palen gezet, vastgezet en ze heeft uitgebreid met mijn tepels, penis en ballen gespeeld.

Ze ging flink te keer met haar handen, wasknijpers, en klemmen voor de stroom. Ook werd er stroom op mijn eikel gezet. Ze was niet zo blij omdat ik daar niet zo goed tegen kon. Meesteres, dat behoeft nog wat training de volgende keer! Ze had goed in de gaten hoe ze mij kon begeleiden om nog meer pijn aan te kunnen. Namelijk kijkend in de ogen en me toespreken.

Dat vind ik zo fantastisch en dat maakt bij mij dat ik veel voor haar wil doen. Op een bepaald moment werd vanaf beneden gevraagd of er gekeken mocht worden, vooraf aangegeven dat ik dit niet wil. Man spuit sperma over dikke tetten van zijn buurvrouw blonde en rondborstige milf. Grietje likt aan zijn eikel en zuigt op zijn dikke harde lul terwijl ze trekt!

Slanke babe zuigt een leuter leeg! Oeps dit tiener kontje rekt wel erg uit door zijn dikke lul mollige tienermeid rukt de piemel van haar vriendje, in haar nakie klaar. Dikke blonde vrouw laat melk uit haar melktieten spuiten blondje met ambities voor de porno moet van don en ad een pik in de poepert. Leraar gaat schoolmeisje met dikke tetten keelneuken studente geeft geile pijpbeurt. Extreme pijpbeurt met dana vespoli vol passie zuigt ze zijn dikke pik hard! Porno blondje trekt en zuigt zijn blond hoertje geniet van enorme pik.

Roodharige wilde chick krijgt een grote paal anaal bij het zwembad van de villa hij ramt zijn grote dikke lul erin. Meisje gaat lul aftrekken tot die sperma in haar gezicht spuit zijn vrienden filmen hoe het dronken meisje hem pijpt zich laat neuken en hem aftrekt.

Rondborstig aziatisch meisje met grote kont rijdt een pik lekker dik wijf laat zich tot achterin haar slikkende keel neuken! Japanse slet van 23 jaar met heerlijke tieten, sabbelt aan een dikke zaadstaaf jonge knul laat zijn lul pijpen door plumper. Amateuristisch rondborstig meisje masturbeert haar vriendje jonge sloerie speelt met haar enorme vette dikke tieten. Deze blonde straathoer met dikke tieten is gebeld om even een klusje te klaren blondine met ronde siliconen tieten keihard in kale poes neuken.

Huisvrouw met grote tieten word even goed te grazen genomen   geile meid met dikke tieten krijgt haar gezicht vol sperma. Schattige jonge brunette meid spreid haar benen wijd tiener brunette met een mondje vol sperma. Twee bisex sletten geneukt en vol sperma gespoten blondje met dikke tieten krijgt een anale beurt.

Slet met dikke tieten zuigt op grote pik 2 sletjes zuigen aan een grote pik. Dikke tieten een dikke buik en een harige spleet meid met dikke tieten krijgt haar gezicht vol sperma. Ze trekt zijn dikke lul af en laar haar tieten vol sperma spuiten Pagina 6 sex filmpje: Jongen wil het sperma in het gezicht van meisje spuiten.

Gangbang gratis vrouwen kleden elkaar uit

Dit moet je even goed maken. Ik wil dat je je schaamhaar laat staan. Dan kunnen we samen naar de wax studio gaan, lijk me wel lekker vernederend. En dit was dan ook het begin van een pijnlijke maar zo opwindende sessie. Ik kwam aan op locatie, geen idee hoe alles ging verlopen. Wist de dame die me ging waxen van het opzet? De eerste minuten wachten waren een hel en dan kwam het bevel: Hierna mocht ik gaan liggen zodat de intieme waxing kon gebeuren.

Pijn en opwinding waren de 2 gevoelens die door mij heen gingen. De dame en mrs Manouk waren duidelijk geamuseerd terwijl ik volledig aan hun overgeleverd was. Net na de waxing gaf mrs Manouk het bevel: Tot grote amusement van de 2 dames moest ik na bijna 15 seconden stoppen, dit was gewoon te opwindend. Uiteindelijk verliet de dame de ruimte en bleven enkel nog mrs Manouk en ik over. Na mijn zielige prestatie van een bijna vroegtijdige ejaculatie had ze een nieuw doel voor ogen; mij trainen om langer vol te houden onder enorm spanning.

Het werd een tease and denial van de bovenste plank. Na terug privé in de handen genomen te worden door mijn meesteres, had ik totaal geen besef van tijd meer.

Heeft ze mij op het randje gehouden voor 10 minuten? Ik heb geen idee! Even kreeg ze het duivels idee om mij niet te laten klaarkomen en dan nog een week niet te laten masturberen.

Gelukkig heeft ze zich bedacht en mocht ik mezelf laten klaarkomen. Het was een explosief einde, waarvan ik denk dat zelfs mijn meesteres onder de indruk was?? Had meesteres zelf de laatste hand gelegd, denk ik dat het plafond het niet overleefd had. Maar a goddess does whatever she wants en mijn wens is bijzaak. Meesteres, dank u voor een fantastische sessie. Hoewel ik niet een echte schrijver ben en al helemaal nooit iets op het internet gepost heb vind ik dat ik nu toch iets moet schrijven over mijn sessie met Meesteres Manouk.

Na mijn laatste sessies met haar heb ik geprobeerd haar een paar keer te verrassen met sexy latex kleding naar haar keuze, een catsuit op maat, een ultra korte rok en meest recent een mini-jurk met een bizar mooi patroon erin. Niets maakt mij meer gelukkig dan wanneer meesteres Manouk tevreden is over iets dat ik voor haar kan doen. Het was nu al weer twee maanden terug dat ik haar gezien had en ik miste haar enorm.

Gelukkig was een afspraak met haar ook weer snel gemaakt. Ze maakt de deur open in de ultra sexy jurk die zij van me gekregen heeft, eronder heeft ze thigh high laarzen aan met torenhoge hakken en een vetersluiting, wauw, elke keer als ik denk dat ik haar schoonheid echt ken weet ze me toch weer te verbazen. Zoals altijd bied ze een drankje aan en hebben we een heerlijk gesprek.

Ze is zo gemakkelijk om mee te praten en al je diepste fantasieën toe te vertrouwen. Het drankje is op en ik mag me gaan douchen. Als ik hiermee klaar ben en me afgedroogd heb ga ik op mijn knieën zitten en klop beleefd op de deur, zoals de instructie luidt. Achter de deur hoor ik haar rondlopen in haar hoge hakken, tik-tik-tik-tik… Ook is ze duidelijk bezig om met het verzamelen of organiseren van spulletjes. Ik heb haar carte-blanche gegeven en begin me toch een beetje nerveus te voelen.

Wat zal ze in gedachten hebben en wat gaat ze mij aandoen? Tik-tik-tik-tik… haar hakken blijven heen en weer lopen door de studio, mijn gast bonst in mijn keel, raar hoe ik toch weer nerveus word. Tik-tik-tik en de deur gaat open! Ze heeft over haar ultra sexy jurkje en strak latex corset aangetrokken, wow, zo sexy dat kan ik niet beschrijven.

Haar gezichtsuitdrukking is veranderd, nu is zij de baas, zij bepaalt en ik ben aan haar overgeleverd. Wat heerlijk voelt dat. Ik weet dat ze mijn grenzen op zal zoeken en die misschien oprekt, maar alles op haar voorwaarden.

Ik krijg een halsband om en mag haar volgen de trap op. Stiekem kijk ik naar haar billen in die jurk en haar eindeloos lange benen in die geweldige laarzen, zou ze geweten hebben dat ik laarzen zo enorm opwindend vind? Heeft ze dat nu speciaal voor mij gedaan?

Misschien mag ik haar ooit helpen om die laarzen aan te trekken en de veter langzaam aan te snoeren, heerlijk. Oeps, focus slaaf, want we zijn boven en krijgen boeien om.

Ze brengt een strakke touw bondage aan en ik word machteloos vastgezet tegen het kruis. Daarna zijn mijn tepels aan de beurt, meesteres Manouk heeft verschillende gemene zwepen klaargelegd en ze gaat ze stuk voor stuk uitproberen op mijn tepels. Tussen de zwepen door zet ze haar nagels er ook flink in, wil ze proberen om ze eraf te scheuren om als trofee aan haar muur te hangen? De pijn is intens, maar zoals ze mij aankijkt wil ik alles proberen te ondergaan, zij neemt mij mee naar de hel maar het voelt hemels aan en ik geniet intens.

Ze speelt een spel met me en geniet van mijn lijden. Wat heerlijk om te zien, ik probeer haar trots te maken en op dit moment zou ik alles voor haar doen! Nu mijn tepels in brand staan vindt meesteres Manouk het genoeg geweest, ze legt mij op mijn rug en takelt mijn benen de lucht in. Weer wordt ik gefixeerd en kan geen kant op.

Nu speelt meesteres Manouk met mijn edele delen, voor mij enorm gevoelig en ze weet dat. Ook weet ze dat ik alles aankan als ik iets mag aanraken van het latex dat zij draagt. Daar speelt ze constant mee, ik ben weer in extase. Dan loopt ze naar het hoofdeind van het bed en plaatst haar knieen aan weerszijden van mijn hoofd, haar laarzen klemt ze tegen mijn oren, wat een heerlijk gevoel, maar ik wordt enorm afgeleid want ik kijk onder haar jurk.

Ik voel een straal godinnenchampagne in mijn mond stromen, wat ongelooflijk geil! Hier heb ik altijd al van gedroomd, in mijn mond geplast worden door mijn meesteres.

Nog nooit heb ik dat aan iemand durven toevertrouwen, zelfs niet aan meesteres Manouk, maar toch weet ze het, kent ze mij beter dan dat ik mij zelf ken?

Ze plast nog verder over mijn hoofd en gebruikt het vocht om mij aan een hoogtepunt te helpen zoals ik dat nog nooit heb meegemaakt. Ik moet even bijkomen voor ik weer overeind kan komen en mij weer kan douchen. Meesteres Manouk is zo bijzonder en ik voel me speciaal bij haar. Natuurlijk is meesteres Manouk bijzonder voor iedereen en iedereen bijzonder voor haar.

Gelukkig mogen we allemaal dromen van haar en haar dienen. Een waarschuwing voor degenen die haar niet kennen, ze is hoogst verslavend! Maar wel de best mogelijke verslaving die je kunt bedenken. Ik ben al jaren opzoek naar een knappe meesteres wie ik mag aanbidden. Bij toeval kwam ik Meesteres Manouk gevonden en heb haar geschreven.

Ik hoop dat ik spoedig een reactie terug krijg zodat ik haar spoedig mag dienen.. Plotseling stond ze voor me, op hoge hakken en met haar eindeloos lange benen. Ik mocht haar voeten ter begroeting kussen en vanaf dat moment wilde ik niets anders meer. Ze heeft je direct in haar macht, of je wilt of niet. Voordat ik het in de gaten had, was ik compleet vastgebonden, en zweefde zelfs in de lucht, volkomen machteloos. Als je haar gemene glimlach ziet, weet je wat je te wachten staat.

En met haar gemene lange nagels weet ze ook je tepels te bewerken, ze weet je goed te pijnigen en als je denkt het niet meer te houden gaat ze net nog even door.

Om je daarna weer allerliefst aan te kijken. Ik ben relatief nieuw in dit wereldje. Maar ik kan al 1 ding met zekerheid zeggen: We zijn nu al een paar sessies bezig binnen hetzelfde rollenspel.

De overgave en inleving die zij bezit, maakt dat je zelfs niet meer van een rollenspel kunt spreken. Wanneer je bij haar bent, voelt het echt en is het echt! Ze heeft mijn fantasie genomen, de hare gemaakt en mijn hoogste verwachtingen overtroffen.

Door mijn en haar drukke agenda hebben we pas een sessie binnen een maand kunnen inplannen. Hierbij gaan we weer dieper in ons rollenspel gaan. Maar omdat dit nog zo lang weg is, heeft ze besloten de fantasie van op afstand in leven te houden tot aan de sessie. Tijdens onze sessies ben ik haar bezit!

Maar nu heeft ze dus besloten dat dit hierbuiten ook moet gelden tot aan onze sessie. En gezien het online tijdperk kan ze dit ook makkelijk. Ik masturbeer graag en frequent. Laten we eerlijk zijn, wie niet?! Maar aangezien ik bezit ben van mrs Manouk, mag ik niet zonder toestemming masturberen. Ondertussen sta ik een week droog. Wat voor mij enorm lang is en begint te voelen als een hel. De afspraak is als volgt: Mrs Manouk is geen doetje dat zich door vleierij laat ompraten of manipuleren.

Zij is degene die alles beslist. Ik heb net niet gesmeekt om een orgasme. Hierop kwam letterlijk het antwoord: Nee, je mag nog niet heerlijk om dat te typen. Dat heerlijke sadistisch en plagerig kantje van haar maakt me gek.

Maar nog gekker is; ik zou kunnen vals spelen en het mezelf makkelijk maken. Uiteindelijk zou dit nooit uitkomen?! MAAR ik wil dit niet. Nooit gedacht dat zoiets kon of ging gebeuren. Maar dit bewijst nog maar eens wat voor een vrouw Manouk is, om een man zo de hare te kunnen maken. En een kleine tip voor toekomstige slaafjes; pas op! Op een of andere manier was ik al een tijdje getroffen door de verschijning van Meesteres Manouk.

Ze intrigeerde me, en ik wilde daarom graag een sessie met haar meemaken. Maar het kwam er steeds niet van, blijkbaar was Valkenswaard toch een stuk uit de buurt. Tot ik kort geleden ontdekte dat ze nu vanuit een studio in Den Haag haar slaven ontvangt. Die kans kon ik niet laten liggen, maar een afspraak maken was eenvoudiger gezegd dan gedaan.

Ze werkt maar één dag in de week in Den Haag en op haar prachtige website stond elke keer weer dat ze volgeboekt was. Maar het lukte, enige weken en mails later was het zover en stond ik bij haar op de stoep. Ze opende zelf de deur en ik was meteen overdonderd. Wat een prachtige vrouw, met haar lange benen en op haar hoge hakken torende ze een stuk boven me uit. Daar wordt je als slaaf al stil van, sterker nog je krijgt de neiging direct aan haar voeten te knielen.

De ontvangst was allerhartelijkst, je voelde je meteen op je gemak. Ze laat haar speelruimte met de vele mogelijkheden zien en luistert goed naar je wensen en gedachten. Ze is weliswaar jong, maar heeft zeker geen gebrek aan ervaring. En dat is voor mij de mooiste ervaring. Na het douchen begon het spel en al snel merk je dat het echte SM bloed door haar aderen stroomt. Ze weet je in verschillende posities heerlijk vast te zetten, je machteloos te maken en natuurlijk op al je gevoelige plekken te raken.

Vooral met haar lange mooi gelakte nagels. En als je heerlijk pijn voor haar lijdt, kijkt ze je ineens van dichtbij in de ogen en raakt je hele lijf in trance. Maar alles gaat in een relaxte sfeer, ondanks de pijn en inspanning voel je je geheel ontspannen. Heerlijk vast gebonden overkwam me wat me lang niet overkomen was, het hoogtepunt kwam haast vanzelf. Wat een pracht meesteres mocht ik hier meemaken. Ik ben blij dat in Nederland en zelfs in de buurt deze kwaliteit in SM te vinden is.

Meesteres Manouk was dan wel vertrokken uit Valkenswaard, maar niet uit mijn gedachten en verlangens. Gelukkig hielp haar pracht-site me op weg: Ze opent de deur zelf en meteen zie je je dromen bevestigd: Figuur, gezicht en aankleding: In de babbel vooraf is het gewoon een heel leuke dame met humor en relativering. Tijdens de sessie is ze echter streng en strikt. De ballen werden afgebonden en ik werd over een bok gelegd waarna ze mijn billetjes langdurig opwarmde.

Ik hield het langer vol dan verwacht, en zit momenteel op een warme komt. Uitgebreid vereerde ik haar schoenen en liet ik mijn tepels pijnlijk betasten door haar lange nagels. Het was tijd om een uurtje opgesloten te worden en tot rust te komen. Veilig vastgebonden werd ik op een bank gelegd. Na een half uur kreeg ik een kuisheidsgordel om, en ze vertelde waarom dat bij veel slaven goede resultaten gaf. Ik zou hem toch niet nog eens aanhouden?

Een half uur lang kreeg ik de tijd om daarover na te denken, staand in een cel. Om mijn hals had ze een elektro-apparaat geïnstalleerd waardoor ze me direct kon corrigeren.

Stevig aan het kruis gezet bewerkte ze mijn tepels verder met naalden en haar nagels. De ballen en pik werden niet vergeten en met een koord goed ingepakt het loshalen van het touw is het meest pijnlijke.

Toen ze vond dat ik genoeg pijn en aandacht had gekregen ging de kuisheidsgordel af en mocht ik het onder haar toezicht zelf afmaken. Dat ging snel en met volle overgave.

Heel blij dat deze Godin terug heb gezien. Schitterende sensualiteit bij een dame die ik in het spel volledig vertrouw. Een aanrader voor slaven die eens door een serieuze Godin willen worden aangepakt. Niet gratis maar elke cent waard. Na een fijn mailcontact met Meesteres Manouk waarin ze me duidelijk aangaf wat de mogelijkheden zijn, besloten om een afspraak met haar te maken.

Vooral de macht uit handen geven en het verlies aan controle vind ik spannend hieraan. Met knikkende knieën en vol adrenaline kwam ik op de plaats van bestemming aan. Meesteres Manouk ontving me en wat zag ze er ongelooflijk mooi en sexy uit! Tijdens het intakegesprek merkte ik ook hoe vriendelijk en open ze is waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Na de intake kon de sessie beginnen! Ik werd begeleid naar de doucheruimte waar ik me — via een druk op het belletje- moest melden als ik klaar voor haar was.

Omdat er niets gebeurde toen ik op de knop drukte, nog maar een keer.. Een minuutje later keek ik tegen de hoge hakken van Meesteres Manouk aan. Ze had zich omgekleed en een prachtig leren hotpants aangetrokken voor de gelegenheid.

Aangekomen in een andere kamer werd ik direct vastgezet tegen een kruis, waarbij mijn benen door een spreidstang uit elkaar werden gehouden. Ik wist niet meer waar ik het had! Omdat ik nogal lekte, plaatste ze een bakje onder me. Ik kreeg de opdracht om ervoor te zorgen dat niets verloren mocht gaan. Natuurlijk zorgde ze ervoor dat me dit niet lukte. Voor straf moest ik de vloer likken, wat ik ook direct deed.

Ik kon dat alleen maar bvestigen. Ze had de touwtjes allang in handen en dat wist ze. De rest van het spel is voor mij als in een roes gegaan. Ik werd op verschillende manieren vastgebonden en heerlijk geteased door Meesteres Manouk; zowel fysiek als verbaal voel je dat ze je meerdere is…en daar heb ik echt van genoten. Nu is mijn mening als nietszeggende slaafje slechts bijzaak, neem er dus geen aanstoot aan.

Haar spottende glimlach als je weer niet voldoet aan haar eisen, haar gemene lachje als je onder haar handen en voeten lijdt. Haar lijf is prachtig statig. Alleen al haar lange benen…het is een genot om als nutteloze worm, kronkelend op de grond, omhoog te mogen kijken.

Eindeloze, perfect gesculptuurde benen eindigend in kleine doch welgevormde billen. Wat me echter nog meer opwind, mijn slavinpikje direct doet verharden, zijn haar, oh zo vrouwelijke, voeten. Vaak gehuld in hooggehakte sandalen, de riempjes omlijsten haar gelakte tenen perfect. Het is een waar genoegen om gebogen op de grond, mijn armen in mijn nek, haar voeten te mogen aanbidden. Mijn tong en lippen trekken natte sporen over haar hoge hakken en proberen elk stukje naakte voet te likken.

Nu word dit ware genoegen mij slechts beperkt gegund. Meesteres Manouk bepaald immers de taken die een slaafje dient uit te voeren. Ze kent mijn voetfetisj en kiest andere wegen om mijn onderdanigheid aan haar te bevestigen.

Zo stond ze laatst, met veel genoegen van haar kant, met haar mooiste schoenen aan, minuten lang op mijn vingers. Met haar volle gewicht en gemene ribbelzolen wachtte ze net zo lang tot de tranen in mijn ogen stonden. Dat was haar manier om mij mijn dankbaarheid voor haar schoenkeuze te laten uiten. Meesteres Manouk oogt misschien door haar schoonheid onschuldig, achter de lieve façade schuilt echter een Dominant Sadistische Dame.

Pas op wat je vraagt, deel niet onbezonnen je perverse fantasieën met haar. Ze onthoudt ze, komt ermee als je het niet verwacht dat kan best enkele sessies later zijn en ze voegt spontaan haar eigen kinky element toe. Pijn doen en slaafjes zien lijden is haar drijfveer. Met haar creativiteit kost het haar weinig moeite om van mij een bibberend hoopje ellende te maken.

Haar focuspunt bij dit slaafje zijn penis en ballen. Met genoegen pijnigt ze deze. Nu heb ik zelf de illusie best aardig geschapen te zijn, wat haar dan weer een paar centimeter extra martelruimte geeft. Mocht je in haar ogen niet genoeg lijden dan doet ze er een extra schepje bovenop. Knijpers op je tepels en je bent er aan gewend? Dan zet ze met veel liefde een extra knijper over de eerste. Kun je dat ook hebben? Dan trekt ze hardhandig er af en slaat, wederom met veel compassie, keihard op je kloppende, net weer met bloed gevulde, tepels.

Tijdens dit spel vindt ze het, terwijl jij machteloos vastgebonden bent, leuk om je eikel met één van haar vingers te strelen. Moeiteloos beroerd ze al je zenuwbanen waardoor je moeite moet doen om niet spontaan te ejaculeren.

Waarna ze spottend opmerkt dat ze met één vinger je hele mannelijkheid beheerst. Om vervolgens met een crop dezelfde eikel af te ranselen tot, u raadt het al, de penis weer verschrompeld is. Kort geleden hing ik, getakeld, aan mijn voeten, in het luchtledige. Nu is dit niet mijn favoriete houding maar het uitzicht op haar, met een miniem stukje textiel bedekte, vrouwelijkheid maakte iets goed. Toen ze me liet zakken en ik met mijn rug op de mat lag en mijn pik in rechte lijn naar mijn gezicht wees, daagde het.

Ooit heb ik haar een fantasie gedeeld waarin een slaafje wordt gedwongen in zijn eigen mond te spuiten. Ze nam met haar welgevormde achterste plaats op mijn gezicht en begon met mijn erectie te spelen. Dan weer stevig, dan weer subtiel. Ondertussen kon ik de drang niet onderdrukken haar vrouwelijkheid te likken. Met mijn mond open en mijn tong gestrekt deed ik een poging.

Daarop had ze gewacht, voordat ik goed en wel door had, vulde ze mijn slavenbekje met haar gouden regen. Amper bekomen van haar eerste donatie zat mijn mond weer vol met haar vocht. Ondertussen stond mijn pik op uitbarsten, na de natte vernedering en de vleselijke opwinding, hield ik het niet meer. Mijn Domina schoof naar achter, trok mijn lid nog dichter naar mijn mond en dwong me tot een explosieve ontlading. Dikke klodders zaad vielen in en om mijn mond.

Mijn slavensperma vermengt met haar Goddelijke vocht. Om mijn nederige positie te benadrukken smeerde ze wat van de klodders over mijn lippen uit. Met mijn hoofd liggend in haar urine, het zaad met haar champagne op mijn lippen proevend, omhoog kijkend naar de mooiste Domina voelde ik me klein. Bovenstaande herinneringen kunnen door alle geleden emoties niet geheel waarheidsgetrouw zijn weergegeven.

De kern van betoog, dat Meesteres Manouk voor mij een geweldige Domina is, staat als een paal boven water. Wat een geweldige sessie was dat op woensdag. Het spel zat vol met verassingen. De tweede meesteres in het begin van het spel bijvoorbeeld. De vernedering met meesteres Sharon was geweldig.

Elke keer als ik praatte zonder toestemming, werd ik steeds op een leuke manier vernederd, zoals dat hoort bij een simpel wezentje. Ik heb erg genoten van de onbekende meesteressen tijdens mijn opsluiting. Het halfuurtje opsluiting was voor mij zo voorbij, het kan gemakkelijk wat langer de volgende keer. En dan uw prachtige groene catsuit.

Wat was dat mooi om te zien voor mij. Vooral leuk waren de momenten waarop ik die mocht schoonlikken ;. Ik voel me nog steeds zeer vereerd dat ik u heb mogen plezieren. Met vriendelijke groet, simpel wezentje. Hier zit ik dan in mijn dure tijd. Aan het schoolbankje, groep 8, op de zolderetage van het huis. Ik moet mijn verslag herschijven, het verslag over mijn vorige bezoeken aan Meesteres Manouk.

Mijn ballen strak afgebonden aan een touw kijk ik in die prachtige ogen van De Meesteres. Het valt zwaar de juiste woorden te vinden vanwege de beproevingen van De Meesteres, die -gelegen op een bankje voor mij- met het touw aan mijn ballen trekt. Tevens ben ik afgeleid door het uitzicht op de gewelfde bilpartij van Nederlands mooiste Meesteres. Zodra het verslag af is zal de Meesteres hopelijk het spel vervolgen.

Ik verlang hier enorm naar, maar voel tegelijk de spanning voor een mogelijke straf. Ik was al een tijdje niet meer op mijn onderdanige gevoelens ingegaan en zag het nieuwsbericht over de populaire Meesteres Manouk die die dag bij uitzondering op donderdag aanwezig zou zijn. Ik besloot deze buitenkans te benutten.

En de eerste ontmoeting met Meesteres Manouk was meteen verpletterend. Haar verschijning bij het kennismakingsgesprek overtrof alle verwachtingen ten opzichte van de website. Slank, jong, lang, knap, eindeloze lange benen ook nog eens op high heels een schitterende achterkant, mooie ondeugende ogen en dominante uitstraling. Maar ook heel enthousiast en belangstellend.

Ze maakte in mij los dat ik voor haar behagen al mijn grenzen zou willen verleggen…. Toen Manouk me kwam ophalen uit de douche was de coöperatieve houding van het voorgesprek totaal getransformeerd in een dominante arrogante houding. Ze spuugde me recht in mijn gezicht en maakte direct duidelijk wie de baas was, ook door de wijze waarop ze me meenam naar de speelkamer.

Ik kreeg opdracht mijn pik de gehele sessie voor de meesteres stijf te houden. Ik mocht mij vooroverbuigen op een bank, waarna de Meesteres kundig een anaal onderzoek pleegde, nadat ik was geblinddoekt. Op een gegeven moment voelde ik meer handen op mijn lichaam. Het bleek dat switch Melody was binnengekomen.

Met bondage, anale verkenningen, exhibitionistische activiteiten in het huis werd ondergetekende aardig gebruikt. Op enige moment lag ik met mijn hoofd tussen de benen van Mrs Manouk. Ik keek recht tegen het heerlijke slipje van de Meesteres Ondertussen was Mrs Melody bezig met mijn pik te spelen. Meteen nadat ik op commando mijn mond had geopend bracht de Meesteres haar Godendrank door haar slipje in mijn mond. Geheel onverwachts mocht ik de nektar van Meestere Manouk proeven.

Maar daar bleef het niet bij. Later in het spel kwam ze met een gigantisch cognacglas aanzetten. Al vastgebonden en masturberend op de stoel in de gang, zette ze het glas op de trap tegenover mij.

Ik wist al wat er ging komen, en masturbeerde er lustig op los. Mij heel nonchalant aankijkend trok je haar slipje naar beneden. Ik mocht de werkelijk schitterende Meesteressen poesje het glas zien vullen met haar Nektar.

Zo ongelofelijk mooi…Gelukkig mocht ik het glas daarna leegdrinken. Manouk was zelfs zo aardig om een cola fles te vullenmet haar Nektar voor thuis Nadien mocht ik dikwijls nog terugdenken aan dit schitterende moment, uiteraard de hand aan mijzelve slaand. Snel zou ik terug moeten naar deze geweldige classy meesteres… Binnen twee weken was ik terug in Valkenswaard. Ouwe snol met vette knollen zuigt piemel van toyboy pijpen en neuken voor een autoreparatie.

Dikke ballen en een krap kutje een dikke dildo geeft mei ling veel plezier. Man spuit sperma over dikke tetten van zijn buurvrouw blonde en rondborstige milf. Grietje likt aan zijn eikel en zuigt op zijn dikke harde lul terwijl ze trekt! Slanke babe zuigt een leuter leeg!

Oeps dit tiener kontje rekt wel erg uit door zijn dikke lul mollige tienermeid rukt de piemel van haar vriendje, in haar nakie klaar. Dikke blonde vrouw laat melk uit haar melktieten spuiten blondje met ambities voor de porno moet van don en ad een pik in de poepert. Leraar gaat schoolmeisje met dikke tetten keelneuken studente geeft geile pijpbeurt.

Extreme pijpbeurt met dana vespoli vol passie zuigt ze zijn dikke pik hard! Porno blondje trekt en zuigt zijn blond hoertje geniet van enorme pik. Roodharige wilde chick krijgt een grote paal anaal bij het zwembad van de villa hij ramt zijn grote dikke lul erin.

Meisje gaat lul aftrekken tot die sperma in haar gezicht spuit zijn vrienden filmen hoe het dronken meisje hem pijpt zich laat neuken en hem aftrekt. Rondborstig aziatisch meisje met grote kont rijdt een pik lekker dik wijf laat zich tot achterin haar slikkende keel neuken! Japanse slet van 23 jaar met heerlijke tieten, sabbelt aan een dikke zaadstaaf jonge knul laat zijn lul pijpen door plumper.

Amateuristisch rondborstig meisje masturbeert haar vriendje jonge sloerie speelt met haar enorme vette dikke tieten. Deze blonde straathoer met dikke tieten is gebeld om even een klusje te klaren blondine met ronde siliconen tieten keihard in kale poes neuken. Huisvrouw met grote tieten word even goed te grazen genomen   geile meid met dikke tieten krijgt haar gezicht vol sperma.

Schattige jonge brunette meid spreid haar benen wijd tiener brunette met een mondje vol sperma. Twee bisex sletten geneukt en vol sperma gespoten blondje met dikke tieten krijgt een anale beurt. Slet met dikke tieten zuigt op grote pik 2 sletjes zuigen aan een grote pik. Dikke tieten een dikke buik en een harige spleet meid met dikke tieten krijgt haar gezicht vol sperma.
laat je lul spuiten sadistische meesteres

Die kans kon ik niet laten liggen, maar een afspraak maken was eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ze werkt maar één dag in de week in Den Haag en op haar prachtige website stond elke keer weer dat ze volgeboekt was. Maar het lukte, enige weken en mails later was het zover en stond ik bij haar op de stoep.

Ze opende zelf de deur en ik was meteen overdonderd. Wat een prachtige vrouw, met haar lange benen en op haar hoge hakken torende ze een stuk boven me uit. Daar wordt je als slaaf al stil van, sterker nog je krijgt de neiging direct aan haar voeten te knielen.

De ontvangst was allerhartelijkst, je voelde je meteen op je gemak. Ze laat haar speelruimte met de vele mogelijkheden zien en luistert goed naar je wensen en gedachten. Ze is weliswaar jong, maar heeft zeker geen gebrek aan ervaring. En dat is voor mij de mooiste ervaring. Na het douchen begon het spel en al snel merk je dat het echte SM bloed door haar aderen stroomt.

Ze weet je in verschillende posities heerlijk vast te zetten, je machteloos te maken en natuurlijk op al je gevoelige plekken te raken. Vooral met haar lange mooi gelakte nagels. En als je heerlijk pijn voor haar lijdt, kijkt ze je ineens van dichtbij in de ogen en raakt je hele lijf in trance. Maar alles gaat in een relaxte sfeer, ondanks de pijn en inspanning voel je je geheel ontspannen. Heerlijk vast gebonden overkwam me wat me lang niet overkomen was, het hoogtepunt kwam haast vanzelf.

Wat een pracht meesteres mocht ik hier meemaken. Ik ben blij dat in Nederland en zelfs in de buurt deze kwaliteit in SM te vinden is. Meesteres Manouk was dan wel vertrokken uit Valkenswaard, maar niet uit mijn gedachten en verlangens.

Gelukkig hielp haar pracht-site me op weg: Ze opent de deur zelf en meteen zie je je dromen bevestigd: Figuur, gezicht en aankleding: In de babbel vooraf is het gewoon een heel leuke dame met humor en relativering. Tijdens de sessie is ze echter streng en strikt. De ballen werden afgebonden en ik werd over een bok gelegd waarna ze mijn billetjes langdurig opwarmde. Ik hield het langer vol dan verwacht, en zit momenteel op een warme komt. Uitgebreid vereerde ik haar schoenen en liet ik mijn tepels pijnlijk betasten door haar lange nagels.

Het was tijd om een uurtje opgesloten te worden en tot rust te komen. Veilig vastgebonden werd ik op een bank gelegd. Na een half uur kreeg ik een kuisheidsgordel om, en ze vertelde waarom dat bij veel slaven goede resultaten gaf.

Ik zou hem toch niet nog eens aanhouden? Een half uur lang kreeg ik de tijd om daarover na te denken, staand in een cel. Om mijn hals had ze een elektro-apparaat geïnstalleerd waardoor ze me direct kon corrigeren.

Stevig aan het kruis gezet bewerkte ze mijn tepels verder met naalden en haar nagels. De ballen en pik werden niet vergeten en met een koord goed ingepakt het loshalen van het touw is het meest pijnlijke. Toen ze vond dat ik genoeg pijn en aandacht had gekregen ging de kuisheidsgordel af en mocht ik het onder haar toezicht zelf afmaken. Dat ging snel en met volle overgave. Heel blij dat deze Godin terug heb gezien. Schitterende sensualiteit bij een dame die ik in het spel volledig vertrouw.

Een aanrader voor slaven die eens door een serieuze Godin willen worden aangepakt. Niet gratis maar elke cent waard. Na een fijn mailcontact met Meesteres Manouk waarin ze me duidelijk aangaf wat de mogelijkheden zijn, besloten om een afspraak met haar te maken.

Vooral de macht uit handen geven en het verlies aan controle vind ik spannend hieraan. Met knikkende knieën en vol adrenaline kwam ik op de plaats van bestemming aan. Meesteres Manouk ontving me en wat zag ze er ongelooflijk mooi en sexy uit! Tijdens het intakegesprek merkte ik ook hoe vriendelijk en open ze is waardoor ik me direct op mijn gemak voelde.

Na de intake kon de sessie beginnen! Ik werd begeleid naar de doucheruimte waar ik me — via een druk op het belletje- moest melden als ik klaar voor haar was. Omdat er niets gebeurde toen ik op de knop drukte, nog maar een keer.. Een minuutje later keek ik tegen de hoge hakken van Meesteres Manouk aan. Ze had zich omgekleed en een prachtig leren hotpants aangetrokken voor de gelegenheid.

Aangekomen in een andere kamer werd ik direct vastgezet tegen een kruis, waarbij mijn benen door een spreidstang uit elkaar werden gehouden. Ik wist niet meer waar ik het had! Omdat ik nogal lekte, plaatste ze een bakje onder me. Ik kreeg de opdracht om ervoor te zorgen dat niets verloren mocht gaan. Natuurlijk zorgde ze ervoor dat me dit niet lukte. Voor straf moest ik de vloer likken, wat ik ook direct deed.

Ik kon dat alleen maar bvestigen. Ze had de touwtjes allang in handen en dat wist ze. De rest van het spel is voor mij als in een roes gegaan. Ik werd op verschillende manieren vastgebonden en heerlijk geteased door Meesteres Manouk; zowel fysiek als verbaal voel je dat ze je meerdere is…en daar heb ik echt van genoten.

Nu is mijn mening als nietszeggende slaafje slechts bijzaak, neem er dus geen aanstoot aan. Haar spottende glimlach als je weer niet voldoet aan haar eisen, haar gemene lachje als je onder haar handen en voeten lijdt.

Haar lijf is prachtig statig. Alleen al haar lange benen…het is een genot om als nutteloze worm, kronkelend op de grond, omhoog te mogen kijken. Eindeloze, perfect gesculptuurde benen eindigend in kleine doch welgevormde billen.

Wat me echter nog meer opwind, mijn slavinpikje direct doet verharden, zijn haar, oh zo vrouwelijke, voeten. Vaak gehuld in hooggehakte sandalen, de riempjes omlijsten haar gelakte tenen perfect. Het is een waar genoegen om gebogen op de grond, mijn armen in mijn nek, haar voeten te mogen aanbidden.

Mijn tong en lippen trekken natte sporen over haar hoge hakken en proberen elk stukje naakte voet te likken. Nu word dit ware genoegen mij slechts beperkt gegund. Meesteres Manouk bepaald immers de taken die een slaafje dient uit te voeren.

Ze kent mijn voetfetisj en kiest andere wegen om mijn onderdanigheid aan haar te bevestigen. Zo stond ze laatst, met veel genoegen van haar kant, met haar mooiste schoenen aan, minuten lang op mijn vingers. Met haar volle gewicht en gemene ribbelzolen wachtte ze net zo lang tot de tranen in mijn ogen stonden.

Dat was haar manier om mij mijn dankbaarheid voor haar schoenkeuze te laten uiten. Meesteres Manouk oogt misschien door haar schoonheid onschuldig, achter de lieve façade schuilt echter een Dominant Sadistische Dame. Pas op wat je vraagt, deel niet onbezonnen je perverse fantasieën met haar.

Ze onthoudt ze, komt ermee als je het niet verwacht dat kan best enkele sessies later zijn en ze voegt spontaan haar eigen kinky element toe. Pijn doen en slaafjes zien lijden is haar drijfveer. Met haar creativiteit kost het haar weinig moeite om van mij een bibberend hoopje ellende te maken. Haar focuspunt bij dit slaafje zijn penis en ballen. Met genoegen pijnigt ze deze.

Nu heb ik zelf de illusie best aardig geschapen te zijn, wat haar dan weer een paar centimeter extra martelruimte geeft. Mocht je in haar ogen niet genoeg lijden dan doet ze er een extra schepje bovenop.

Knijpers op je tepels en je bent er aan gewend? Dan zet ze met veel liefde een extra knijper over de eerste. Kun je dat ook hebben? Dan trekt ze hardhandig er af en slaat, wederom met veel compassie, keihard op je kloppende, net weer met bloed gevulde, tepels. Tijdens dit spel vindt ze het, terwijl jij machteloos vastgebonden bent, leuk om je eikel met één van haar vingers te strelen.

Moeiteloos beroerd ze al je zenuwbanen waardoor je moeite moet doen om niet spontaan te ejaculeren. Waarna ze spottend opmerkt dat ze met één vinger je hele mannelijkheid beheerst. Om vervolgens met een crop dezelfde eikel af te ranselen tot, u raadt het al, de penis weer verschrompeld is. Kort geleden hing ik, getakeld, aan mijn voeten, in het luchtledige. Nu is dit niet mijn favoriete houding maar het uitzicht op haar, met een miniem stukje textiel bedekte, vrouwelijkheid maakte iets goed.

Toen ze me liet zakken en ik met mijn rug op de mat lag en mijn pik in rechte lijn naar mijn gezicht wees, daagde het. Ooit heb ik haar een fantasie gedeeld waarin een slaafje wordt gedwongen in zijn eigen mond te spuiten. Ze nam met haar welgevormde achterste plaats op mijn gezicht en begon met mijn erectie te spelen. Dan weer stevig, dan weer subtiel. Ondertussen kon ik de drang niet onderdrukken haar vrouwelijkheid te likken. Met mijn mond open en mijn tong gestrekt deed ik een poging.

Daarop had ze gewacht, voordat ik goed en wel door had, vulde ze mijn slavenbekje met haar gouden regen. Amper bekomen van haar eerste donatie zat mijn mond weer vol met haar vocht. Ondertussen stond mijn pik op uitbarsten, na de natte vernedering en de vleselijke opwinding, hield ik het niet meer. Mijn Domina schoof naar achter, trok mijn lid nog dichter naar mijn mond en dwong me tot een explosieve ontlading.

Dikke klodders zaad vielen in en om mijn mond. Mijn slavensperma vermengt met haar Goddelijke vocht. Om mijn nederige positie te benadrukken smeerde ze wat van de klodders over mijn lippen uit.

Met mijn hoofd liggend in haar urine, het zaad met haar champagne op mijn lippen proevend, omhoog kijkend naar de mooiste Domina voelde ik me klein. Bovenstaande herinneringen kunnen door alle geleden emoties niet geheel waarheidsgetrouw zijn weergegeven.

De kern van betoog, dat Meesteres Manouk voor mij een geweldige Domina is, staat als een paal boven water. Wat een geweldige sessie was dat op woensdag. Het spel zat vol met verassingen. De tweede meesteres in het begin van het spel bijvoorbeeld. De vernedering met meesteres Sharon was geweldig. Elke keer als ik praatte zonder toestemming, werd ik steeds op een leuke manier vernederd, zoals dat hoort bij een simpel wezentje. Ik heb erg genoten van de onbekende meesteressen tijdens mijn opsluiting.

Het halfuurtje opsluiting was voor mij zo voorbij, het kan gemakkelijk wat langer de volgende keer. En dan uw prachtige groene catsuit.

Wat was dat mooi om te zien voor mij. Vooral leuk waren de momenten waarop ik die mocht schoonlikken ;. Ik voel me nog steeds zeer vereerd dat ik u heb mogen plezieren.

Met vriendelijke groet, simpel wezentje. Hier zit ik dan in mijn dure tijd. Aan het schoolbankje, groep 8, op de zolderetage van het huis. Ik moet mijn verslag herschijven, het verslag over mijn vorige bezoeken aan Meesteres Manouk.

Mijn ballen strak afgebonden aan een touw kijk ik in die prachtige ogen van De Meesteres. Het valt zwaar de juiste woorden te vinden vanwege de beproevingen van De Meesteres, die -gelegen op een bankje voor mij- met het touw aan mijn ballen trekt. Tevens ben ik afgeleid door het uitzicht op de gewelfde bilpartij van Nederlands mooiste Meesteres. Zodra het verslag af is zal de Meesteres hopelijk het spel vervolgen.

Ik verlang hier enorm naar, maar voel tegelijk de spanning voor een mogelijke straf. Ik was al een tijdje niet meer op mijn onderdanige gevoelens ingegaan en zag het nieuwsbericht over de populaire Meesteres Manouk die die dag bij uitzondering op donderdag aanwezig zou zijn.

Ik besloot deze buitenkans te benutten. En de eerste ontmoeting met Meesteres Manouk was meteen verpletterend. Haar verschijning bij het kennismakingsgesprek overtrof alle verwachtingen ten opzichte van de website.

Slank, jong, lang, knap, eindeloze lange benen ook nog eens op high heels een schitterende achterkant, mooie ondeugende ogen en dominante uitstraling. Maar ook heel enthousiast en belangstellend. Ze maakte in mij los dat ik voor haar behagen al mijn grenzen zou willen verleggen…. Toen Manouk me kwam ophalen uit de douche was de coöperatieve houding van het voorgesprek totaal getransformeerd in een dominante arrogante houding.

Ze spuugde me recht in mijn gezicht en maakte direct duidelijk wie de baas was, ook door de wijze waarop ze me meenam naar de speelkamer. Ik kreeg opdracht mijn pik de gehele sessie voor de meesteres stijf te houden.

Ik mocht mij vooroverbuigen op een bank, waarna de Meesteres kundig een anaal onderzoek pleegde, nadat ik was geblinddoekt. Op een gegeven moment voelde ik meer handen op mijn lichaam. Het bleek dat switch Melody was binnengekomen. Met bondage, anale verkenningen, exhibitionistische activiteiten in het huis werd ondergetekende aardig gebruikt.

Op enige moment lag ik met mijn hoofd tussen de benen van Mrs Manouk. Ik keek recht tegen het heerlijke slipje van de Meesteres Ondertussen was Mrs Melody bezig met mijn pik te spelen. Meteen nadat ik op commando mijn mond had geopend bracht de Meesteres haar Godendrank door haar slipje in mijn mond.

Geheel onverwachts mocht ik de nektar van Meestere Manouk proeven. Maar daar bleef het niet bij. Later in het spel kwam ze met een gigantisch cognacglas aanzetten. Al vastgebonden en masturberend op de stoel in de gang, zette ze het glas op de trap tegenover mij. Ik wist al wat er ging komen, en masturbeerde er lustig op los. Mij heel nonchalant aankijkend trok je haar slipje naar beneden. Ik mocht de werkelijk schitterende Meesteressen poesje het glas zien vullen met haar Nektar.

Zo ongelofelijk mooi…Gelukkig mocht ik het glas daarna leegdrinken. Manouk was zelfs zo aardig om een cola fles te vullenmet haar Nektar voor thuis Nadien mocht ik dikwijls nog terugdenken aan dit schitterende moment, uiteraard de hand aan mijzelve slaand.

Snel zou ik terug moeten naar deze geweldige classy meesteres… Binnen twee weken was ik terug in Valkenswaard. De tweede ontmoeting met Manouk was direct bingo door het enorm geile provocerende kinky pakje dat ze droeg. Lange benen, een spannend ritsje; je kon ook haar prachtige billen zien overgaan in haar benen.

Het spel dat volgde leverde mij diverse genademomenten op met een reeks van Meesteressen uit het huis. Geweldig om door alle fraaie meesteressen, Fay, Manja en Scarlett in allerlei opzichten gebruikt en onderworpen te worden. Heerlijk geil ook om de dames onderling te horen spreken over hun wannabee slaafje. De dames hadden bedacht om mijn voorhuidje dicht te nieten met een echte nietmachine. Ik zou nooit gedacht hebben dat ik zou toelaten, maar voor Meesteres Manouk deed ik het graag.

Het einde was geweldig: Mrs Manouk zat bovenop mij, met haar prachtige billen tot mij gekeerd. Tevens droeg ze me op om mijzelf snel klaar te trekken, terwijl ze me indringend over haar schouder in mijn ogen keek.

Terwijl alle meesteressen er om heen smalend en nieuwsgierig toekeken hoe mijn semen uit mijn dichtgeniete pik sijpelde… Zeer dankbaar was ik dat meesteres Manouk nog even bereid die drie nietjes uit mijn voorhuid te verwijderen.

Daarmee bespaarde Manouk mij vernederend bezoek aan de polykliniek. Over de mail waren snel afspraken gemaakt over tijd en kosten, en op een zaterdag in juli om Heb ik ooit een mooiere vrouw gezien?

Zou dit te overtreffen zijn? Na het douchen moest ik op mijn knietjes wachten, en bij het ophalen eiste ze dat ik haar schoenen intensief aanbad. Ze miste passie, en zette me aan om al mijn aandacht te richten op het kussen en likken van haar mintgroene schoenen. Matigjes tevreden nam ze me daarna mee naar de kamer.

Ze constateerde dat ik straf verdiend had, en bewerkte mijn kont en rug met slagen met de vlakke hand en de zweep. Ook greep ze gemeen naar mijn tepeltjes en gebruikte ze de bullwhip om nog meer striemen achter te laten. Toen de rug mooi rood werd vond ze het even genoeg geweest, en bond ze me vast aan het grote rad. Dat is best wel eng, omdat je maar moet vertrouwen dat je stevig genoeg bent vastgebonden. Ze draaide me een kwartslag, en op mijn zij hangend ging ze weer verder met het bewerken van mijn lichaam en in het bijzonder de piemel met haar blote handen en de zweep.

Uiteindelijk hing ze me nog een korte tijd op mijn kop. Dat is een raar perspectief en het voelt ook merkwaardig, ik zou niet weten hoe lang je het vol kan houden. Na dit intensieve halve uur was het tijd om me een uur vast te zetten op de gang. Ze hebben een stoel met een speciaal gat voor je ballen die gemeen worden vastgebonden. Handen en voeten werden netjes aan de stoelpoten bevestigd, en een collega Meesteres bemoeide zich er ook even mee door met haar laklaarzen mijn pik te bestraffen.

Toen zat ik helemaal vast. Een andere slaaf werd geblinddoekt door de twee Meesteressen naar beneden geleid, en daarna verstilde het. Soms hoorde je het tikken van hoge hakken door de gang of de stemmen van de dames, en daarna werd het weer stil.

De vastgebonden ballen gingen meer en meer pijn te doen, totdat ik de deur open hoorde gaan en Meesteres Manouk de trap op hoorde komen. Twee gevoelens streden om voorrang: Beide gevoelens waren terecht.

Voordat ze werden losgemaakt, testte ze met haar nagels hoe pijnlijk de strak afgebonden balletjes waren. Dat bleek behoorlijk gevoelig te zijn, een kleine kras met een nagel deed me ineenkrimpen.

Dat vond ze wel leuk, en ze vond bovendien dat mijn lichaam na alle rust wel wat extra slaag met blote handen en zwepen kon gebruiken. Dit leidde tot het nodige gekerm, maar dat demotiveerde haar niet.

In tegendeel, ze had ook wat leuk electro speelgoed. Mijn hals werd voorzien van een electro halsband, die bij hondentrainingen prima werk verrichten.

Het bazinnetje kan met een eenvoudige druk op de knop het gedrag corrigeren met een schok, en als je niet luistert heeft ze de mogelijkheid de schok zwaarder te maken.

Een ander apparaat werd aan mijn stijve piemel bevestigd, en de Meesteres had vrij spel om me te voorzien van hardere en zachtere schokjes. Hoe machteloos kan je zijn! Het kost haar geen enkele moeite om de schokken te verzwaren, en met de nodige angst kijk je naar haar handen die de afstandsbediening bedienen.

Het was weer tijd om de bal en tepels te beknijpen, die werden niet vergeten. De bril ging af en het gasmasker werd strak op het hoofd geplaatst. Alweer die complete afhankelijkheid van Meesteres Manouk, die de luchttoevoer afsloot en weer opendeed naar haar goeddunken. Uiteindelijk moest ik het doen met de lucht die zij in de buis blies.

Ze gaf me toestemming om met mijn pik te spelen, en het duurde niet lang totdat ik klaarkwam. Het was supergoed geweest, sinds lange tijd niet meer zo een goede sessie gehad. Meesteres Manouk is een openbaring: Haar accent verraadt een Brabantse herkomst, en het is een leuke meid, zo blijkt in het nagesprek. Ze zal bijna twee decennia jonger dan mij zijn, maar je voelt haar superioriteit tijdens de hele sessie.

Niets is natuurlijker dan dat je je door haar als speeltje laat gebruiken. Het is wachten op een volgende sessie. De geest is sterker dan het lichaam, dat met enige angst naar de volgende sessie uitziet. Ik heb lang gezocht naar een meesteres die mij kon bieden waar ik naar zocht. Uiteindelijk heb ik haar gevonden: In mijn zoektocht zag ik op de website van DP een meesteres staan die er uit zag zoals ik een meesteres zou beschrijven in mijn fantasie; een lange dame met een mooie donkere, sensuele uitstraling en een enigszins arrogante, hautaine blik.

Ze is in het echt nog veel mooier en wat belangrijker is; Meesteres Manouk is een geweldige meesteres. Bij ons eerste kennismakingsgesprek heeft ze genoteerd wat ik wel en wat ik niet wil doen en daar houdt ze goed rekening mee tijdens de sessies. Uiteraard vult ze de sessies in naar eigen goeddunken en weet ze altijd net een beetje mijn grenzen te verleggen zonder er over hen te gaan.

Nog nooit heb ik eerder heb ik een meesteres gehad die mij bijna in trance weet te krijgen, zodat ik even alles vergeet op de wereld waar alleen zij er nog maar is en ik alles voor haar wil doen. De sessies zijn, naast dat ze met een twinkeling in haar ogen en duidelijk genietend van mijn discomfort en pijn mij tot het uiterste van wat ik kan hebben weet te brengen, ook nog sensueel. Maar hoe kan het ook anders als je zo mooi bent en geniet van alles wat je doet tijdens het spel.

Elke sessie bereidt ze goed voor en of het nou een dokterskeuring is of een training omdat ik te dik ben ;- , ze weet exact wat ze doet en hoe ze het moet doen.

Na het spel kun je ook nog een goed gesprek met haar hebben, want het is een intelligente dame die dit duidelijk doet omdat ze er plezier aan beleeft. Het is jammer dat DP helemaal in Valkenswaard is.

Misschien is het eigenlijk maar goed ook, want deze meesteres is verslavend en ik zou haar het liefst elke dag zien. Meesteres Manouk, hartelijk dank dat U mij als slaaf wil hebben en ik hoop U nog heel lang te mogen dienen. Gisteren een speciale sessie gehad met Mrs Manouk. Na eerdere keren met de meesteres afspraken te hebben gehad weet ze al wat mijn wensen zijn. Na een korte gesprek om de sessie door te spreken begon het spel.

Eerst werd mijn ballen vastgebonden en werden deze vakkundig in de Humbler vastgemaakt. Ook kreeg ik een collar met lijnband aan zodat ik in de macht van Mrs Manouk was. Hierna mocht ik kruipend achter haar aan naar de zolder, onderweg werd ik afgeleid wat door de meesteres werd afgestraft en later in de sessie wordt gebruikt.

Op de zolder aangekomen wordt ik al knieeend mijn hand vastgebonden aan de bondagerek. Daarna werden mijn tepels beoordeeld met de hand, nagels en wasknijpers wat ik kan hebben. Tevens werd mijn edele delen ook niet vergeten en werden deze getest met een zweep.

Hierna mocht ik gaan staan en werden mijn handen en voeten vakkundig vastgebonden aan de bondagerek. Hierdoor kon de meesteres beter bij mijn billen en werd ik getrakteerd op een degelijke spanking van mijn billen. Het duurde na de mening van de meesteres te lang voordat deze op temperatuur waren gekomen. Mijn tepels en mijn edele delen werden hierna met diverse wasknijpers opgeleukt. Hierna kwam een verrassing, slavin Rose kwam onverwacht deelnemen aan de sessie en ze is een zeer wonderschone verschijning.

Hoe kan een man kijken naar twee wonderschone dames Meesteres en Slavin en niet in opwinding komen. Dit werd door de Mrs Manouk gezien en de slavin haalde de knijpers met haar mond van mijn tepels wat enige pijnscheuten opleverde. Daarna werd de slavin achter mij vastgebonden en kreeg mijn ballen de zweep. Ik mocht kiezen uit stoppen met deze situatie of de pijn van de zweep ondergaan.

Hierna ging de slavin helaas weer en werd ik op de strektafel gelegd. Hier werd ik vakkundig met bondagetechnieken vastgebonden, en werd het tijd om voor een anaal spel te gaan.

Ik kan alle slaven alleen aanraden om dit zelf te ondergaan met Mrs Manouk. Sessie afgelopen zaterdag De twee meesteressen waar ik de meeste klik heb zijn helaas gestopt met werken. In mijn zoektocht ben ik gestuit op Meesteres Manouk.

In mijn ogen een zeer mooie, lange en slanke dame. Na wat mailtjes heen en weer een afspraak gemaakt en wat dingen afgestemd met Meesters Manouk. Iets voor half 1 was ik er en werd netjes ontvangen in de bar. Om half 1 kwam Meesteres Manouk me begroeten. Ze was in een mooie jurk. Wat een mooie vrouw zag ik. Ik werd naar boven geleid, naar de zolder waar ik mij moest uitkleden. Alles moet netjes liggen, inclusief de schoenen. Daarna gedoucht en op het belletje geduwd. Het duurde even voor Meesteres Manouk kwam, ook na mijn tweede belletje.

De deur ging open en ze stond daar in leren hes blote armen en een leren broek aan. Dominante uitstraling en ze was niet blij: Boven werd ik tussen twee palen gezet, vastgezet en ze heeft uitgebreid met mijn tepels, penis en ballen gespeeld. Ze ging flink te keer met haar handen, wasknijpers, en klemmen voor de stroom. Ook werd er stroom op mijn eikel gezet. Ze was niet zo blij omdat ik daar niet zo goed tegen kon. Meesteres, dat behoeft nog wat training de volgende keer!

Ze had goed in de gaten hoe ze mij kon begeleiden om nog meer pijn aan te kunnen. Namelijk kijkend in de ogen en me toespreken. Dat vind ik zo fantastisch en dat maakt bij mij dat ik veel voor haar wil doen. Op een bepaald moment werd vanaf beneden gevraagd of er gekeken mocht worden, vooraf aangegeven dat ik dit niet wil. Man spuit sperma over dikke tetten van zijn buurvrouw blonde en rondborstige milf. Grietje likt aan zijn eikel en zuigt op zijn dikke harde lul terwijl ze trekt!

Slanke babe zuigt een leuter leeg! Oeps dit tiener kontje rekt wel erg uit door zijn dikke lul mollige tienermeid rukt de piemel van haar vriendje, in haar nakie klaar. Dikke blonde vrouw laat melk uit haar melktieten spuiten blondje met ambities voor de porno moet van don en ad een pik in de poepert. Leraar gaat schoolmeisje met dikke tetten keelneuken studente geeft geile pijpbeurt. Extreme pijpbeurt met dana vespoli vol passie zuigt ze zijn dikke pik hard!

Porno blondje trekt en zuigt zijn blond hoertje geniet van enorme pik. Roodharige wilde chick krijgt een grote paal anaal bij het zwembad van de villa hij ramt zijn grote dikke lul erin.

Meisje gaat lul aftrekken tot die sperma in haar gezicht spuit zijn vrienden filmen hoe het dronken meisje hem pijpt zich laat neuken en hem aftrekt. Rondborstig aziatisch meisje met grote kont rijdt een pik lekker dik wijf laat zich tot achterin haar slikkende keel neuken!

Japanse slet van 23 jaar met heerlijke tieten, sabbelt aan een dikke zaadstaaf jonge knul laat zijn lul pijpen door plumper. Amateuristisch rondborstig meisje masturbeert haar vriendje jonge sloerie speelt met haar enorme vette dikke tieten.

Deze blonde straathoer met dikke tieten is gebeld om even een klusje te klaren blondine met ronde siliconen tieten keihard in kale poes neuken. Huisvrouw met grote tieten word even goed te grazen genomen   geile meid met dikke tieten krijgt haar gezicht vol sperma. Schattige jonge brunette meid spreid haar benen wijd tiener brunette met een mondje vol sperma.

Twee bisex sletten geneukt en vol sperma gespoten blondje met dikke tieten krijgt een anale beurt. Slet met dikke tieten zuigt op grote pik 2 sletjes zuigen aan een grote pik. Dikke tieten een dikke buik en een harige spleet meid met dikke tieten krijgt haar gezicht vol sperma. Ze trekt zijn dikke lul af en laar haar tieten vol sperma spuiten Pagina 6 sex filmpje: Jongen wil het sperma in het gezicht van meisje spuiten.
Pijpende wijven betaalde sex drenthe


Blonde snol versiert een gespierde knul en in het openbaar berijdt ze zijn grote lul tot hij haar vol in haar gezicht spuit. Geile monica zuigt de eerste van de 2 broers ze zuigt een lekkere grote lul. Man spuit sperma in mond van zijn mollige negerinnen buurvrouw negerlul gaat zwarte kut van geil negerinnetje neuken. Milf op auditie pijpt en word geneukt hij laat zich pijpen in de taxi door zijn vriendin en spuit haar onder.

Hij pijpt de lul van zijn vriend tot er geen druppel sperma meer uitkomt vol passie zuigt ze zijn dikke pik hard! Tupperware party is voor mannen ook heel leerzaam   ze zuigt zijn dikke lul hard.

Ouwe snol met vette knollen zuigt piemel van toyboy pijpen en neuken voor een autoreparatie. Dikke ballen en een krap kutje een dikke dildo geeft mei ling veel plezier. Man spuit sperma over dikke tetten van zijn buurvrouw blonde en rondborstige milf.

Grietje likt aan zijn eikel en zuigt op zijn dikke harde lul terwijl ze trekt! Slanke babe zuigt een leuter leeg! Oeps dit tiener kontje rekt wel erg uit door zijn dikke lul mollige tienermeid rukt de piemel van haar vriendje, in haar nakie klaar. Dikke blonde vrouw laat melk uit haar melktieten spuiten blondje met ambities voor de porno moet van don en ad een pik in de poepert.

Leraar gaat schoolmeisje met dikke tetten keelneuken studente geeft geile pijpbeurt. Extreme pijpbeurt met dana vespoli vol passie zuigt ze zijn dikke pik hard! Porno blondje trekt en zuigt zijn blond hoertje geniet van enorme pik. Roodharige wilde chick krijgt een grote paal anaal bij het zwembad van de villa hij ramt zijn grote dikke lul erin. Meisje gaat lul aftrekken tot die sperma in haar gezicht spuit zijn vrienden filmen hoe het dronken meisje hem pijpt zich laat neuken en hem aftrekt.

Rondborstig aziatisch meisje met grote kont rijdt een pik lekker dik wijf laat zich tot achterin haar slikkende keel neuken! Japanse slet van 23 jaar met heerlijke tieten, sabbelt aan een dikke zaadstaaf jonge knul laat zijn lul pijpen door plumper. Amateuristisch rondborstig meisje masturbeert haar vriendje jonge sloerie speelt met haar enorme vette dikke tieten. Hier heb ik altijd al van gedroomd, in mijn mond geplast worden door mijn meesteres. Nog nooit heb ik dat aan iemand durven toevertrouwen, zelfs niet aan meesteres Manouk, maar toch weet ze het, kent ze mij beter dan dat ik mij zelf ken?

Ze plast nog verder over mijn hoofd en gebruikt het vocht om mij aan een hoogtepunt te helpen zoals ik dat nog nooit heb meegemaakt.

Ik moet even bijkomen voor ik weer overeind kan komen en mij weer kan douchen. Meesteres Manouk is zo bijzonder en ik voel me speciaal bij haar. Natuurlijk is meesteres Manouk bijzonder voor iedereen en iedereen bijzonder voor haar. Gelukkig mogen we allemaal dromen van haar en haar dienen. Een waarschuwing voor degenen die haar niet kennen, ze is hoogst verslavend! Maar wel de best mogelijke verslaving die je kunt bedenken. Ik ben al jaren opzoek naar een knappe meesteres wie ik mag aanbidden.

Bij toeval kwam ik Meesteres Manouk gevonden en heb haar geschreven. Ik hoop dat ik spoedig een reactie terug krijg zodat ik haar spoedig mag dienen.. Plotseling stond ze voor me, op hoge hakken en met haar eindeloos lange benen. Ik mocht haar voeten ter begroeting kussen en vanaf dat moment wilde ik niets anders meer. Ze heeft je direct in haar macht, of je wilt of niet.

Voordat ik het in de gaten had, was ik compleet vastgebonden, en zweefde zelfs in de lucht, volkomen machteloos. Als je haar gemene glimlach ziet, weet je wat je te wachten staat.

En met haar gemene lange nagels weet ze ook je tepels te bewerken, ze weet je goed te pijnigen en als je denkt het niet meer te houden gaat ze net nog even door. Om je daarna weer allerliefst aan te kijken. Ik ben relatief nieuw in dit wereldje. Maar ik kan al 1 ding met zekerheid zeggen: We zijn nu al een paar sessies bezig binnen hetzelfde rollenspel. De overgave en inleving die zij bezit, maakt dat je zelfs niet meer van een rollenspel kunt spreken. Wanneer je bij haar bent, voelt het echt en is het echt!

Ze heeft mijn fantasie genomen, de hare gemaakt en mijn hoogste verwachtingen overtroffen. Door mijn en haar drukke agenda hebben we pas een sessie binnen een maand kunnen inplannen.

Hierbij gaan we weer dieper in ons rollenspel gaan. Maar omdat dit nog zo lang weg is, heeft ze besloten de fantasie van op afstand in leven te houden tot aan de sessie. Tijdens onze sessies ben ik haar bezit! Maar nu heeft ze dus besloten dat dit hierbuiten ook moet gelden tot aan onze sessie.

En gezien het online tijdperk kan ze dit ook makkelijk. Ik masturbeer graag en frequent. Laten we eerlijk zijn, wie niet?! Maar aangezien ik bezit ben van mrs Manouk, mag ik niet zonder toestemming masturberen. Ondertussen sta ik een week droog. Wat voor mij enorm lang is en begint te voelen als een hel. De afspraak is als volgt: Mrs Manouk is geen doetje dat zich door vleierij laat ompraten of manipuleren.

Zij is degene die alles beslist. Ik heb net niet gesmeekt om een orgasme. Hierop kwam letterlijk het antwoord: Nee, je mag nog niet heerlijk om dat te typen. Dat heerlijke sadistisch en plagerig kantje van haar maakt me gek. Maar nog gekker is; ik zou kunnen vals spelen en het mezelf makkelijk maken. Uiteindelijk zou dit nooit uitkomen?! MAAR ik wil dit niet.

Nooit gedacht dat zoiets kon of ging gebeuren. Maar dit bewijst nog maar eens wat voor een vrouw Manouk is, om een man zo de hare te kunnen maken.

En een kleine tip voor toekomstige slaafjes; pas op! Op een of andere manier was ik al een tijdje getroffen door de verschijning van Meesteres Manouk. Ze intrigeerde me, en ik wilde daarom graag een sessie met haar meemaken.

Maar het kwam er steeds niet van, blijkbaar was Valkenswaard toch een stuk uit de buurt. Tot ik kort geleden ontdekte dat ze nu vanuit een studio in Den Haag haar slaven ontvangt.

Die kans kon ik niet laten liggen, maar een afspraak maken was eenvoudiger gezegd dan gedaan. Ze werkt maar één dag in de week in Den Haag en op haar prachtige website stond elke keer weer dat ze volgeboekt was.

Maar het lukte, enige weken en mails later was het zover en stond ik bij haar op de stoep. Ze opende zelf de deur en ik was meteen overdonderd. Wat een prachtige vrouw, met haar lange benen en op haar hoge hakken torende ze een stuk boven me uit. Daar wordt je als slaaf al stil van, sterker nog je krijgt de neiging direct aan haar voeten te knielen. De ontvangst was allerhartelijkst, je voelde je meteen op je gemak. Ze laat haar speelruimte met de vele mogelijkheden zien en luistert goed naar je wensen en gedachten.

Ze is weliswaar jong, maar heeft zeker geen gebrek aan ervaring. En dat is voor mij de mooiste ervaring. Na het douchen begon het spel en al snel merk je dat het echte SM bloed door haar aderen stroomt. Ze weet je in verschillende posities heerlijk vast te zetten, je machteloos te maken en natuurlijk op al je gevoelige plekken te raken. Vooral met haar lange mooi gelakte nagels. En als je heerlijk pijn voor haar lijdt, kijkt ze je ineens van dichtbij in de ogen en raakt je hele lijf in trance.

Maar alles gaat in een relaxte sfeer, ondanks de pijn en inspanning voel je je geheel ontspannen. Heerlijk vast gebonden overkwam me wat me lang niet overkomen was, het hoogtepunt kwam haast vanzelf.

Wat een pracht meesteres mocht ik hier meemaken. Ik ben blij dat in Nederland en zelfs in de buurt deze kwaliteit in SM te vinden is. Meesteres Manouk was dan wel vertrokken uit Valkenswaard, maar niet uit mijn gedachten en verlangens. Gelukkig hielp haar pracht-site me op weg: Ze opent de deur zelf en meteen zie je je dromen bevestigd: Figuur, gezicht en aankleding: In de babbel vooraf is het gewoon een heel leuke dame met humor en relativering. Tijdens de sessie is ze echter streng en strikt.

De ballen werden afgebonden en ik werd over een bok gelegd waarna ze mijn billetjes langdurig opwarmde. Ik hield het langer vol dan verwacht, en zit momenteel op een warme komt. Uitgebreid vereerde ik haar schoenen en liet ik mijn tepels pijnlijk betasten door haar lange nagels. Het was tijd om een uurtje opgesloten te worden en tot rust te komen. Veilig vastgebonden werd ik op een bank gelegd. Na een half uur kreeg ik een kuisheidsgordel om, en ze vertelde waarom dat bij veel slaven goede resultaten gaf.

Ik zou hem toch niet nog eens aanhouden? Een half uur lang kreeg ik de tijd om daarover na te denken, staand in een cel. Om mijn hals had ze een elektro-apparaat geïnstalleerd waardoor ze me direct kon corrigeren. Stevig aan het kruis gezet bewerkte ze mijn tepels verder met naalden en haar nagels.

De ballen en pik werden niet vergeten en met een koord goed ingepakt het loshalen van het touw is het meest pijnlijke. Toen ze vond dat ik genoeg pijn en aandacht had gekregen ging de kuisheidsgordel af en mocht ik het onder haar toezicht zelf afmaken.

Dat ging snel en met volle overgave. Heel blij dat deze Godin terug heb gezien. Schitterende sensualiteit bij een dame die ik in het spel volledig vertrouw. Een aanrader voor slaven die eens door een serieuze Godin willen worden aangepakt.

Niet gratis maar elke cent waard. Na een fijn mailcontact met Meesteres Manouk waarin ze me duidelijk aangaf wat de mogelijkheden zijn, besloten om een afspraak met haar te maken.

Vooral de macht uit handen geven en het verlies aan controle vind ik spannend hieraan. Met knikkende knieën en vol adrenaline kwam ik op de plaats van bestemming aan. Meesteres Manouk ontving me en wat zag ze er ongelooflijk mooi en sexy uit! Tijdens het intakegesprek merkte ik ook hoe vriendelijk en open ze is waardoor ik me direct op mijn gemak voelde.

Na de intake kon de sessie beginnen! Ik werd begeleid naar de doucheruimte waar ik me — via een druk op het belletje- moest melden als ik klaar voor haar was.

Omdat er niets gebeurde toen ik op de knop drukte, nog maar een keer.. Een minuutje later keek ik tegen de hoge hakken van Meesteres Manouk aan. Ze had zich omgekleed en een prachtig leren hotpants aangetrokken voor de gelegenheid. Aangekomen in een andere kamer werd ik direct vastgezet tegen een kruis, waarbij mijn benen door een spreidstang uit elkaar werden gehouden. Ik wist niet meer waar ik het had!

Omdat ik nogal lekte, plaatste ze een bakje onder me. Ik kreeg de opdracht om ervoor te zorgen dat niets verloren mocht gaan. Natuurlijk zorgde ze ervoor dat me dit niet lukte. Voor straf moest ik de vloer likken, wat ik ook direct deed. Ik kon dat alleen maar bvestigen. Ze had de touwtjes allang in handen en dat wist ze. De rest van het spel is voor mij als in een roes gegaan. Ik werd op verschillende manieren vastgebonden en heerlijk geteased door Meesteres Manouk; zowel fysiek als verbaal voel je dat ze je meerdere is…en daar heb ik echt van genoten.

Nu is mijn mening als nietszeggende slaafje slechts bijzaak, neem er dus geen aanstoot aan. Haar spottende glimlach als je weer niet voldoet aan haar eisen, haar gemene lachje als je onder haar handen en voeten lijdt.

Haar lijf is prachtig statig. Alleen al haar lange benen…het is een genot om als nutteloze worm, kronkelend op de grond, omhoog te mogen kijken. Eindeloze, perfect gesculptuurde benen eindigend in kleine doch welgevormde billen.

Wat me echter nog meer opwind, mijn slavinpikje direct doet verharden, zijn haar, oh zo vrouwelijke, voeten. Vaak gehuld in hooggehakte sandalen, de riempjes omlijsten haar gelakte tenen perfect. Het is een waar genoegen om gebogen op de grond, mijn armen in mijn nek, haar voeten te mogen aanbidden.

Mijn tong en lippen trekken natte sporen over haar hoge hakken en proberen elk stukje naakte voet te likken. Nu word dit ware genoegen mij slechts beperkt gegund. Meesteres Manouk bepaald immers de taken die een slaafje dient uit te voeren. Ze kent mijn voetfetisj en kiest andere wegen om mijn onderdanigheid aan haar te bevestigen. Zo stond ze laatst, met veel genoegen van haar kant, met haar mooiste schoenen aan, minuten lang op mijn vingers.

Met haar volle gewicht en gemene ribbelzolen wachtte ze net zo lang tot de tranen in mijn ogen stonden. Dat was haar manier om mij mijn dankbaarheid voor haar schoenkeuze te laten uiten. Meesteres Manouk oogt misschien door haar schoonheid onschuldig, achter de lieve façade schuilt echter een Dominant Sadistische Dame.

Pas op wat je vraagt, deel niet onbezonnen je perverse fantasieën met haar. Ze onthoudt ze, komt ermee als je het niet verwacht dat kan best enkele sessies later zijn en ze voegt spontaan haar eigen kinky element toe. Pijn doen en slaafjes zien lijden is haar drijfveer. Met haar creativiteit kost het haar weinig moeite om van mij een bibberend hoopje ellende te maken.

Haar focuspunt bij dit slaafje zijn penis en ballen. Met genoegen pijnigt ze deze. Nu heb ik zelf de illusie best aardig geschapen te zijn, wat haar dan weer een paar centimeter extra martelruimte geeft. Mocht je in haar ogen niet genoeg lijden dan doet ze er een extra schepje bovenop. Knijpers op je tepels en je bent er aan gewend?

Dan zet ze met veel liefde een extra knijper over de eerste. Kun je dat ook hebben? Dan trekt ze hardhandig er af en slaat, wederom met veel compassie, keihard op je kloppende, net weer met bloed gevulde, tepels. Tijdens dit spel vindt ze het, terwijl jij machteloos vastgebonden bent, leuk om je eikel met één van haar vingers te strelen. Moeiteloos beroerd ze al je zenuwbanen waardoor je moeite moet doen om niet spontaan te ejaculeren.

Waarna ze spottend opmerkt dat ze met één vinger je hele mannelijkheid beheerst. Om vervolgens met een crop dezelfde eikel af te ranselen tot, u raadt het al, de penis weer verschrompeld is.

Kort geleden hing ik, getakeld, aan mijn voeten, in het luchtledige. Nu is dit niet mijn favoriete houding maar het uitzicht op haar, met een miniem stukje textiel bedekte, vrouwelijkheid maakte iets goed. Toen ze me liet zakken en ik met mijn rug op de mat lag en mijn pik in rechte lijn naar mijn gezicht wees, daagde het.

Ooit heb ik haar een fantasie gedeeld waarin een slaafje wordt gedwongen in zijn eigen mond te spuiten. Ze nam met haar welgevormde achterste plaats op mijn gezicht en begon met mijn erectie te spelen. Dan weer stevig, dan weer subtiel. Ondertussen kon ik de drang niet onderdrukken haar vrouwelijkheid te likken.

Met mijn mond open en mijn tong gestrekt deed ik een poging. Daarop had ze gewacht, voordat ik goed en wel door had, vulde ze mijn slavenbekje met haar gouden regen. Amper bekomen van haar eerste donatie zat mijn mond weer vol met haar vocht. Ondertussen stond mijn pik op uitbarsten, na de natte vernedering en de vleselijke opwinding, hield ik het niet meer.

Mijn Domina schoof naar achter, trok mijn lid nog dichter naar mijn mond en dwong me tot een explosieve ontlading. Dikke klodders zaad vielen in en om mijn mond.

Mijn slavensperma vermengt met haar Goddelijke vocht. Om mijn nederige positie te benadrukken smeerde ze wat van de klodders over mijn lippen uit.

Met mijn hoofd liggend in haar urine, het zaad met haar champagne op mijn lippen proevend, omhoog kijkend naar de mooiste Domina voelde ik me klein. Bovenstaande herinneringen kunnen door alle geleden emoties niet geheel waarheidsgetrouw zijn weergegeven. De kern van betoog, dat Meesteres Manouk voor mij een geweldige Domina is, staat als een paal boven water.

Wat een geweldige sessie was dat op woensdag. Het spel zat vol met verassingen. De tweede meesteres in het begin van het spel bijvoorbeeld. De vernedering met meesteres Sharon was geweldig. Elke keer als ik praatte zonder toestemming, werd ik steeds op een leuke manier vernederd, zoals dat hoort bij een simpel wezentje.

Ik heb erg genoten van de onbekende meesteressen tijdens mijn opsluiting. Het halfuurtje opsluiting was voor mij zo voorbij, het kan gemakkelijk wat langer de volgende keer. En dan uw prachtige groene catsuit. Wat was dat mooi om te zien voor mij.

Vooral leuk waren de momenten waarop ik die mocht schoonlikken ;. Ik voel me nog steeds zeer vereerd dat ik u heb mogen plezieren. Met vriendelijke groet, simpel wezentje. Hier zit ik dan in mijn dure tijd. Aan het schoolbankje, groep 8, op de zolderetage van het huis. Ik moet mijn verslag herschijven, het verslag over mijn vorige bezoeken aan Meesteres Manouk. Mijn ballen strak afgebonden aan een touw kijk ik in die prachtige ogen van De Meesteres.

Het valt zwaar de juiste woorden te vinden vanwege de beproevingen van De Meesteres, die -gelegen op een bankje voor mij- met het touw aan mijn ballen trekt. Tevens ben ik afgeleid door het uitzicht op de gewelfde bilpartij van Nederlands mooiste Meesteres. Zodra het verslag af is zal de Meesteres hopelijk het spel vervolgen. Ik verlang hier enorm naar, maar voel tegelijk de spanning voor een mogelijke straf.

Ik was al een tijdje niet meer op mijn onderdanige gevoelens ingegaan en zag het nieuwsbericht over de populaire Meesteres Manouk die die dag bij uitzondering op donderdag aanwezig zou zijn.

Ik besloot deze buitenkans te benutten. En de eerste ontmoeting met Meesteres Manouk was meteen verpletterend. Haar verschijning bij het kennismakingsgesprek overtrof alle verwachtingen ten opzichte van de website. Slank, jong, lang, knap, eindeloze lange benen ook nog eens op high heels een schitterende achterkant, mooie ondeugende ogen en dominante uitstraling.

Maar ook heel enthousiast en belangstellend. Ze maakte in mij los dat ik voor haar behagen al mijn grenzen zou willen verleggen…. Toen Manouk me kwam ophalen uit de douche was de coöperatieve houding van het voorgesprek totaal getransformeerd in een dominante arrogante houding. Ze spuugde me recht in mijn gezicht en maakte direct duidelijk wie de baas was, ook door de wijze waarop ze me meenam naar de speelkamer.

Ik kreeg opdracht mijn pik de gehele sessie voor de meesteres stijf te houden. Ik mocht mij vooroverbuigen op een bank, waarna de Meesteres kundig een anaal onderzoek pleegde, nadat ik was geblinddoekt. Op een gegeven moment voelde ik meer handen op mijn lichaam. Het bleek dat switch Melody was binnengekomen. Met bondage, anale verkenningen, exhibitionistische activiteiten in het huis werd ondergetekende aardig gebruikt. Op enige moment lag ik met mijn hoofd tussen de benen van Mrs Manouk.

Ik keek recht tegen het heerlijke slipje van de Meesteres Ondertussen was Mrs Melody bezig met mijn pik te spelen. Meteen nadat ik op commando mijn mond had geopend bracht de Meesteres haar Godendrank door haar slipje in mijn mond. Geheel onverwachts mocht ik de nektar van Meestere Manouk proeven.

Maar daar bleef het niet bij. Later in het spel kwam ze met een gigantisch cognacglas aanzetten. Al vastgebonden en masturberend op de stoel in de gang, zette ze het glas op de trap tegenover mij.

Ik wist al wat er ging komen, en masturbeerde er lustig op los. Mij heel nonchalant aankijkend trok je haar slipje naar beneden. Ik mocht de werkelijk schitterende Meesteressen poesje het glas zien vullen met haar Nektar. Zo ongelofelijk mooi…Gelukkig mocht ik het glas daarna leegdrinken.

Manouk was zelfs zo aardig om een cola fles te vullenmet haar Nektar voor thuis Nadien mocht ik dikwijls nog terugdenken aan dit schitterende moment, uiteraard de hand aan mijzelve slaand.

Snel zou ik terug moeten naar deze geweldige classy meesteres… Binnen twee weken was ik terug in Valkenswaard. De tweede ontmoeting met Manouk was direct bingo door het enorm geile provocerende kinky pakje dat ze droeg. Lange benen, een spannend ritsje; je kon ook haar prachtige billen zien overgaan in haar benen.

Het spel dat volgde leverde mij diverse genademomenten op met een reeks van Meesteressen uit het huis. Geweldig om door alle fraaie meesteressen, Fay, Manja en Scarlett in allerlei opzichten gebruikt en onderworpen te worden. Heerlijk geil ook om de dames onderling te horen spreken over hun wannabee slaafje. De dames hadden bedacht om mijn voorhuidje dicht te nieten met een echte nietmachine. Ik zou nooit gedacht hebben dat ik zou toelaten, maar voor Meesteres Manouk deed ik het graag.

Het einde was geweldig: Mrs Manouk zat bovenop mij, met haar prachtige billen tot mij gekeerd. Tevens droeg ze me op om mijzelf snel klaar te trekken, terwijl ze me indringend over haar schouder in mijn ogen keek. Terwijl alle meesteressen er om heen smalend en nieuwsgierig toekeken hoe mijn semen uit mijn dichtgeniete pik sijpelde… Zeer dankbaar was ik dat meesteres Manouk nog even bereid die drie nietjes uit mijn voorhuid te verwijderen. Daarmee bespaarde Manouk mij vernederend bezoek aan de polykliniek.

Over de mail waren snel afspraken gemaakt over tijd en kosten, en op een zaterdag in juli om Heb ik ooit een mooiere vrouw gezien? Zou dit te overtreffen zijn? Na het douchen moest ik op mijn knietjes wachten, en bij het ophalen eiste ze dat ik haar schoenen intensief aanbad. Ze miste passie, en zette me aan om al mijn aandacht te richten op het kussen en likken van haar mintgroene schoenen.

Matigjes tevreden nam ze me daarna mee naar de kamer. Ze constateerde dat ik straf verdiend had, en bewerkte mijn kont en rug met slagen met de vlakke hand en de zweep. Ook greep ze gemeen naar mijn tepeltjes en gebruikte ze de bullwhip om nog meer striemen achter te laten. Toen de rug mooi rood werd vond ze het even genoeg geweest, en bond ze me vast aan het grote rad.

Dat is best wel eng, omdat je maar moet vertrouwen dat je stevig genoeg bent vastgebonden. Ze draaide me een kwartslag, en op mijn zij hangend ging ze weer verder met het bewerken van mijn lichaam en in het bijzonder de piemel met haar blote handen en de zweep.

Uiteindelijk hing ze me nog een korte tijd op mijn kop. Dat is een raar perspectief en het voelt ook merkwaardig, ik zou niet weten hoe lang je het vol kan houden.

Na dit intensieve halve uur was het tijd om me een uur vast te zetten op de gang. Ze hebben een stoel met een speciaal gat voor je ballen die gemeen worden vastgebonden.

Handen en voeten werden netjes aan de stoelpoten bevestigd, en een collega Meesteres bemoeide zich er ook even mee door met haar laklaarzen mijn pik te bestraffen. Toen zat ik helemaal vast. Een andere slaaf werd geblinddoekt door de twee Meesteressen naar beneden geleid, en daarna verstilde het.

Soms hoorde je het tikken van hoge hakken door de gang of de stemmen van de dames, en daarna werd het weer stil. De vastgebonden ballen gingen meer en meer pijn te doen, totdat ik de deur open hoorde gaan en Meesteres Manouk de trap op hoorde komen.

Twee gevoelens streden om voorrang: Beide gevoelens waren terecht. Voordat ze werden losgemaakt, testte ze met haar nagels hoe pijnlijk de strak afgebonden balletjes waren. Dat bleek behoorlijk gevoelig te zijn, een kleine kras met een nagel deed me ineenkrimpen. Dat vond ze wel leuk, en ze vond bovendien dat mijn lichaam na alle rust wel wat extra slaag met blote handen en zwepen kon gebruiken. Dit leidde tot het nodige gekerm, maar dat demotiveerde haar niet. In tegendeel, ze had ook wat leuk electro speelgoed.

Mijn hals werd voorzien van een electro halsband, die bij hondentrainingen prima werk verrichten. Het bazinnetje kan met een eenvoudige druk op de knop het gedrag corrigeren met een schok, en als je niet luistert heeft ze de mogelijkheid de schok zwaarder te maken. Een ander apparaat werd aan mijn stijve piemel bevestigd, en de Meesteres had vrij spel om me te voorzien van hardere en zachtere schokjes.

Hoe machteloos kan je zijn! Het kost haar geen enkele moeite om de schokken te verzwaren, en met de nodige angst kijk je naar haar handen die de afstandsbediening bedienen. Het was weer tijd om de bal en tepels te beknijpen, die werden niet vergeten. De bril ging af en het gasmasker werd strak op het hoofd geplaatst. Alweer die complete afhankelijkheid van Meesteres Manouk, die de luchttoevoer afsloot en weer opendeed naar haar goeddunken.

Uiteindelijk moest ik het doen met de lucht die zij in de buis blies. Ze gaf me toestemming om met mijn pik te spelen, en het duurde niet lang totdat ik klaarkwam. Het was supergoed geweest, sinds lange tijd niet meer zo een goede sessie gehad. Meesteres Manouk is een openbaring: Haar accent verraadt een Brabantse herkomst, en het is een leuke meid, zo blijkt in het nagesprek.

Ze zal bijna twee decennia jonger dan mij zijn, maar je voelt haar superioriteit tijdens de hele sessie. Niets is natuurlijker dan dat je je door haar als speeltje laat gebruiken. Het is wachten op een volgende sessie.

De geest is sterker dan het lichaam, dat met enige angst naar de volgende sessie uitziet. Ik heb lang gezocht naar een meesteres die mij kon bieden waar ik naar zocht. Uiteindelijk heb ik haar gevonden: In mijn zoektocht zag ik op de website van DP een meesteres staan die er uit zag zoals ik een meesteres zou beschrijven in mijn fantasie; een lange dame met een mooie donkere, sensuele uitstraling en een enigszins arrogante, hautaine blik.

Ze is in het echt nog veel mooier en wat belangrijker is; Meesteres Manouk is een geweldige meesteres. Bij ons eerste kennismakingsgesprek heeft ze genoteerd wat ik wel en wat ik niet wil doen en daar houdt ze goed rekening mee tijdens de sessies.