Lekker even neuken slaaf sm

lekker even neuken slaaf sm

.

Thuisontvangst meppel oma s natte kut

Ik loop naar de deur en doe open. Daar staat de Meesteres met haar twee slaven, de eerste zijn binnen. De Meesteres loopt door en zegt zonder om te kijken, uitkleden. Ze geeft me een hand en de wijze waarop dit gaat weet ik dat haar slaven net zo goed getraind zijn als mijn slavin. De twee slaven staan in enkele seconden naakt en kijkend naar de grond staan ze in de slaven houding te wachten op wat er gaat komen.

De Meesteres gaat in een van de stoelen zitten en kijkt rond, mhh lekker ruime kamer met zoveel bedden. Ze weet wat ze wil, tegen een van de slaven zegt ze plat op de grond.

Tegen de ander kom eens hier. Ze gaat wijdbeens in de stoel zitten en trekt haar rok omhoog. Ik zie dat ze ook net als mijn slavin en ik zelf intiem geschoren is. Dan beginnen we rustig aan een gesprek met wat we eens zullen doen, ze laat de slaaf gewoon door likken en praat in tussen door of er niets aan de hand is.

We praten over tal van details en wat we zoals lekker vinden. Waarom we harde sm lekkerder vinden dan alleen soft sm enz enz. Echter midden in een regel zegt ze, momentje even klaar komen en ik zie aan haar gezicht duidelijk dat ze aan het klaar komen is.

Als ze klaar gekomen is zegt ze tegen de slaaf ga naast die andere hond liggen. Ze trekt haar rokje recht en zegt mhh het begin is er.

Dan praten we zo over onze hobby en we komen op het onderwerp zwepen. Ze zegt dat ze de zweep te weinig gebruikt en er ook niet genoeg heeft. Dan staan we op en laat ik mijn collectie zwepen zien. Haar ogen glimmen en op haar handen test ze er een paar om te kijken wat de werking van de verschillende zwepen is. Haar keuze is snel gemaakt, de meest gemene zweep is haar keuze, ze loopt naar een van haar slaven en tikt hem met haar voet aan. Ga op je buik op het bed naast die hoer liggen. Dan vraagt ze, wil je me even laten zien hoe rood zijn kont kan worden?

Dit is een echte pijn slaaf en ik word geil van echt rode striemen! Ik vraag of we eerst met een andere moeten beginnen, ze zegt duidelijk nee hoor, dit is een zeer ervaren pijnslaaf die kun je direct gebruiken.

Ze kent haar slaven dus duidelijk en ik laat voor de eerste keer de zweep op de billen van de slaaf komen. Hoewel ik weet wat de uitwerking van mijn zwepen onderling is, sta ik versteld dat de slaaf geen krimp geeft.

Dit is een erg gemene zweep en de uitwerking is direct zichtbaar, de eerste rode striemen zijn zichtbaar op zijn billen. De Meesteres kijkt me tevreden aan en zegt, deze zweep is een echt lekkere. Mag ik even je hoer lenen terwijl jij verder gaat? Ik knik en de Meesteres loopt naar het bed, terwijl ze dat doet laat ze haar rok vallen en is ze van onderen naakt.

Ze gaat op je gezicht zitten en alleen likken hoer is natuurlijk voldoende om jou te laten likken of je leven er van af zal hangen. Ik ga verder met de slaaf en de volgende slag is ook weer raak. Dan voer ik het tempo rustig op, er goed op lettend dat ik met deze zweep alleen zijn billen raak, andere delen is met deze zweep niet verantwoord.

Blijkbaar vind de Meesteres het echt geil want ze draait op je gezicht heen en weer en heeft haar truitje uitgedaan. Jee wat mooi, ze heeft cup E en dat niet alleen, ook haar tepels zijn in verhouding, dus echt groot.

Ze trekt aan haar tepels en het is duidelijk te zien dat ze dit niet zachtjes doet. Ze ziet me kijken en zegt, ik ben tepelgeil zeker als ze hard misbruikt worden, dit met een glimlach omdat ze blijkbaar eerst klaar wil komen. Dan zegt ze, lik door hoer ik ga zo klaar komen, tegen mij zegt ze, mep hem nog een paar keer hard zodat ik klaar kan komen.

Ik ga door en bij de derde keer dat de zweep de billen van de pijnslaaf raken hoor ik hoe ze klaar komt, ik kijk en zie dat ze haar kutlippen met haar handen heeft open getrokken en zich door jou laat klaar likken, al schreeuwend lik door hoer, lik slet, neuk me met je tong goedkope del komt ze klaar. Dan laat ze zich rustig zakken en zegt, lik zachtjes hoer. En zo nagenietend laat ze haar orgasme weg ebben. Dan staat ze op en gaat weer in de stoel zitten. Ik bekijk haar nu rustig, ze heeft een heel mooi lichaam en haar grote tieten gaan op en neer met de ademhaling die nu nog snel is door het orgasme dat ze net heeft gehad.

Ze kijkt me aan en ziet dat ik haar aan het bekijken ben, ze vraagt me wat ik er van vind. Voor ik antwoord kan geven vraagt ze, kunnen we de afspraak iets veranderen?

Ik kijk haar verbaasd aan en ze zegt, ik wil graag Dominant zijn naar mijn slaven en jou hoer, maar ik zou graag door jou gedomineerd worden.

Dat wil ik al jaren maar jij bent de eerste die voldoende rust, ervaring en vertrouwen uitstraalt en de wijze waarop je de zweep gebruikt zegt alles.

Je let goed op de slaaf en waar je de zweep laat neer komen, je kent dus je zwepen en je verantwoordelijkheden. Zou je mijn Meester willen zijn? Maar ik wil naar de andere Dominant blijven? Ik knik en zeg dat dit geen probleem is. Daad bij het woord voegend zeg ik kort, sta op zodat ik je kan keuren. Ze springt op en gaat direct in de juiste houding staan, armen naast het lichaam hoofd licht naar beneden gericht.

Ik draai om haar heen en betast links en rechts haar lichaam om te voelen of alles zo stevig is als het er uit ziet. Dat blijkt zo te zijn.

Omdat ik wil zien hoe ver haar enorme tieten naar beneden hangen als ze op zijn hondjes is vind ik nog steeds erg geil om te zien zeg ik ga op zijn hondjes voor me zitten.

Dan vraag ik haar hoe ver wil je gaan. Meester als ik zo vrij mag zijn, U mag alles met me doen, echter vaginaal en anaal neuken alleen save, pijpen zonder. Geen poep verder mag u alles met me doen waar u zin in heeft. Het is direct duidelijk, ze is ervaren, sprak ze me eerst de hele tijd met je en jij aan, nu is ze slavin en spreekt ze me met U aan.

Verder nog iets hoer vraag ik haar. Nee Meester, als u me toestemming geeft zou ik nog een aanvulling willen geven. Ik geef de toestemming en ze maakt kort en bondig duidelijk dat ze graag als totaal slavin misbruikt wil worden, poep als stopwoord omdat dit haar enige taboe is en dat ze geilt op sperma slikken. Tevens dat ze graag zou willen als ik haar daar toestemming voor zou geven de andere drie te Domineren.

Nou dat komt dan goed uit, dat is ook wat ik lekker vind. Ga op je rug op het bed liggen. Ze spring op en gaat op het bed naast mijn hoer liggen. De slaaf met de rode billen geef ik opdracht mijn hoer te gaan likken en er alles aan te doen dat ze klaar komt. Mijn hoer vertel ik, dat ze niet klaar mag komen. De slaaf begint vol overgave aan zijn job, ik geef hem toestemming ook zijn handen te gebruiken.

Ik pak mijn volgende touw en begin de mooie grote borsten op te binden, wetend dat ze opgebonden nog veel gevoeliger zullen zijn. Ik ben er snel mee klaar en bekijk tevreden mijn werk, het is toch ook na jaren nog steeds heel leuk om bondage te doen. Dan pak ik een van de zwepen, een middenmaatje, ik weet dat ze ervaren is en heb duidelijk in me opgenomen dat ze zei tepelgeil te zijn.

Wetend dat ze op tepelpijn klaar kan komen weet ik dat ze dus ook het e. De eerste tik met de midden zweep laat ik op haar tieten komen, ik zie dat ze haar handen tot vuisten heeft gemaakt en hoor haar zeggen, dank u Meester. Dan laat ik de volgende slagen rustig achter elkaar op haar tieten neer komen, er voor achtend dat ik haar tepels niet zal raken. Na elke slag hoor ik haar zeggen dank u Meester.

Dan is het tijd voor iets meer, ik wissel van zweep en laat deze op te wennen rustig op haar tieten neer komen, de tepels net rakend zodat ze weet wat er zal komen. Haar stem verraad haar opwinding als ik haar hoor zeggen, dank u Meester.

Dus ik voer het tempo op, langzaam aan ook de kracht van het neer komen, ik zorg er voor nu elke keer haar tepels te raken. Ik grijp je tepel en draai die om, je schrikt en je weet het weer, ik let altijd op je welzijn dit maakt je wakker en de slaaf die er alles aan doet om, je klaar te maken blijft vol overgave je kutje likken. Ik concentreer me beter op de andere slavin en weet dat ze op het punt staat klaar te komen. Dus ik wissel snel van zweep, iets harder is ze aan toe, om te wennen aan het verschil van de zweep begin ik dus rustiger.

Ik zeg haar dat ze geen dank u Meester meer mag zeggen maar zich moet concentreren op de zweep Dan voer ik het tempo en de hardheid in slagen weer op. Met enkele juist gerichte tikken komt ze diep en intens klaar, de tranen rollen over haar wangen, echter de grijns op haar mond laat zien dat ze dit echt lekker vond. Ik laat haar rustig bij komen en zeg haar dat ze kan wisselen in rol. Ook maak ik de bondage van haar enorme tieten los. Ze zijn mooi rood geworden en ze kijkt tevreden naar haar tieten.

Dan grijpt je een van de zwepen en terwijl de slaaf nog steeds fanatieker mijn hoer aan het likken is slaat ze hem enkele keren hard op zijn billen. Direct zie ik een reactie, zijn paal komt direct omhoog. Ook de oplettende Meesteres ziet dat en geeft hem een hardere tik, wie heeft gezegd dat je geil mocht worden.

Dan kijkt ze me aan en zegt, kijk maar eens hoe makkelijk hij nu klaar kan komen. Ze roept de andere slaaf en zegt tegen hem zijn collega slaaf te pijpen. Mijn hoer ziet niets maar het idee dat de slaaf die haar aan het likken is hard de zweep krijgt en nu gepijpt word maakt haar toch geiler. Ik geef in een kort oke hoer je mag even klaar komen te kennen dat je even mag klaar komen.

Nou daar heb je niet veel voor nodig. Ik ben nauwelijks uitgesproken en ik hoor hoe geil je was en hoe intens je klaar komt. De Meesteres geeft de pijn slaaf nog twee tikken met de zweep en op dat moment moet de andere slaaf slikken wat die kan. We gaan rustig zitten en zien dat de mijn hoer uitgeput is en dat de pijnslaaf een grote grijs op zijn gezicht heeft. De andere slaaf is zijn lippen aan het aflikken en de Meesteres zegt, hij pijpt als een van de beste, daar kan ik het zelfs moeilijk van winnen.

Inmiddels geil geworden geef ik de pijnslaaf opdracht mijn hoer los te maken. Nu ze niet meer aan het bed gebonden is, zijn alleen haar handen nog gebonden en heeft ze de blinddoek nog om. Ik doe mijn kleren uit en ga weer zitten. Na een breng haar hier, brengt de pijnslaaf mijn hoer tot vlak voor me. Knielen en pijpen hoer is voldoende. Onvoorstelbaar snel heb je mijn grote harde paal gevonden en begin je me te likken.

Mijn paal, mijn ballen en dat vol overgave, dan wil ik echt gepijpt worden en zeg, pijpen hoer. Je neemt mijn harde paal in je mond en zo diep als je kunt laat je die in je mond verdwijnen. De Meesteres is blijkbaar al weer geil en laat zich likken door de pijnslaaf, tegen de andere slaaf zegt ze, doe een condoom om ik wil op een lul klaar komen. De slaaf trekt enkele keren aan zijn paal en die staat al snel rechtop, hij doet een condoom om en wacht af.

De Meesteres kijkt geconcentreerd hoe jij me aan het pijpen bent, dan kijkt ze me geil aan en zegt, ik laat me even klaar neuken, mag ik je dan dadelijk leeg zuigen? Ik knik en weer is het duidelijk, ze weet de verschillen als Meesteres en slavin met je en U exact uit elkaar te houden. Dan vraagt ze, zullen we even ruilen? Ik knik en ze zegt tegen de pijnslaaf, ga de Meester eens lekker pijpen en tegen de andere slaaf, sleep die hoer eens bij de haren hier heen.

De slaaf grijpt met zijn stijve in condoom verpakte lul jou bij de haren naar de Meesteres en je weet wat je te doen staat, vol overgave begin je te likken. De volgende ochtend kon Marja niet wachten tot na het ontbijt, ze zette de laptop op tafel en tijdens het eten ging ze kijken. Ze hadden een keurige mail terug, en ze spraken haar ook al aan met meesteres, deze mensen hadden al wel ervaring, dat zag je zo. Marja zei, ik ga ze uitnodigen hoor, wie weet lukt het vandaag nog, het is tenslotte zondag en dan hebben we even de tijd.

Maar ze ging het niet vragen, nee ze schreef, als jullie interesse hebben komen jullie rond half 12 naar onderstaand adres, zien we jullie dan niet dan zijn jullie een stel waardeloze prullen die ik niet als slaaf wil hebben.

Zo zei ze, ik heb het meteen maar duidelijk gemaakt dat ik de baas ben, en ze niks hebben in te brengen. Zijn vrouw kennende zou het inderdaad wel goed overgekomen zijn, hij lachte naar haar, je bent me er eentje meesteres. Samen moesten er om lachen, en nu zei Marja, hup naar boven, we gaan in bad, ons zelf lekker opknappen, even goed scheren en ze kunnen komen.

Ze vermaakten zich even heel goed in bad maar nu wilde Marja op schieten, eindelijk kon ze echt haar latex pak aan doen, en Peter ook.

Alles was al in huis, ook een zweepje, zelfs meerdere, de ene wat harder dan de andere. Die spullen lieten ze boven liggen, als ze vandaag wel kwamen nam ze de mensen toch mee naar boven. Om klokslag half 12 ging de bel, precies op tijd, dat was een gehoorzaam teken. Peter liet ze binnen, ze wilden zich aan Marja voorstellen maar die zei, ik geef je geen hand, zeg maar hoe je naam is en dat is genoeg.

Daarna zei Marja, lieve Peter, haal jij koffie, twee kopjes? Peter kwam binnen met de koffie en gaf een kopje aan Marja en de andere hield hij zelf. De slaven keken er verlangend naar en Marja zag dat, lekker he Peter, zei ze, een heerlijke bak koffie. En deze slaven gunnen het ons ook van harte, niet waar slaven? Ze knikten, wat Marja boos maakte, ze riep, weet je niet meer hoe je je meesteres antwoord moet geven?

Ja wel meesteres zeiden ze, we vinden het heel fijn dat u een lekker bakje koffie drinkt. Dat was al beter, maar Marja wilde dat ze nog onderdaniger werden en liet er geen gras over groeien. Ze nam ze mee naar boven, Peter ging ook mee, en ze gingen de kamer in die ze er speciaal voor in orde hadden gemaakt. Heel veel hadden ze nog niet, eerst moesten ze afwachten of er wel mensen zouden reageren en nu was dat het geval. Ze had er twee heerlijke relax stoelen in gezet en Peter en zij gingen elk in een stoel zitten.

Kom voor me staan slavin zei ze en jij slaaf ga voor je meester staan. Peter en Marja hadden u beide een zweepje in de hand, ze zei tegen Peter, hij is voor jou, ik red me wel met deze onderdaan. Marja gaf haar het bevel om zich zo snel mogelijk uit te kleden, gaat het te langzaam dan merk je het wel prutser die je bent. Ze deed zo snel als ze kon maar kreeg van Marja een rake tik met de zweep over haar billen. Die werden meteen rood en ze keek om naar haar man, en nu zei Marja, kom hier echt voor me staan, die nare vent daar laat je los, je hebt niets met hem en je bent ook niets, heb je dat begrepen?

Ze gaf weer een klap op de billen en de slavin zei, ja meesteres, ik heb het begrepen. Peter had ondertussen zijn slaaf ook de kleren laten uit trekken, nu zei hij, kom dichter bij en ga op je knieën slaaf. Ja meester zei hij en knielde voor Peter neer. Peter haalde zijn lul tevoorschijn, stopte deze in de mond van de slaaf en zei, je hebt een halve minuut, dan moet ik klaar gekomen zijn. De slaaf schrok, dat was al snel, zou hem dat wel lukken?

Kom, zei Peter, de tijd begint te lopen. De slaaf deed zijn best, maar de halve minuut was zo om en het was niet gelukt. Peter begon zichzelf af te trekken, spoot, toen hij klaar kwam de handen en voeten van zijn slaaf er onder en gaf hem nu het bevel alles schoon te likken.

Marja had ondertussen de slavin haar hoofd tussen haar benen om haar te likken, maar ze wou niet klaar komen. Deze deed haar best, bang dat haar meesteres toch klaar zou komen,maar het ging net goed. Mooi zei ze, je kunt mij toch gehoorzamen, daarom mag je nu even op je kont, met de benen wijd voor me zitten en naar de andere slaaf kijken.

Die was nog steeds druk aan het likken, zijn handen waren al aardig schoon maar de voeten gingen niet zo goed en hij werd er wat misselijk van. Toch wilde hij een goede slaaf zijn, en likte door. Tot ook het laatste beetje weg was. Nu zei Peter tegen Marja, ik leen je slavin even, je mag toekijken als je wilt. Ze lachte naar hem, ze is helemaal voor jou schat, doe met haar wat je wilt en niet te aardig zijn hoor. Nee hoor, zei Peter, en tegen de slaaf zei hij, ga op de tafel liggen, je krijgt straf want je hebt je best niet echt gedaan.

Ga op je buik liggen, en tegen de slavin, kom hier slet en neem mijn zweep in je hand. Ze moest de slaag 10 slagen met de zweep geven, zo hard mogelijk op zijn rug en dat deed ze heel goed. De striemen stonden in zijn rug.


lekker even neuken slaaf sm

.

Spuit oma sex betaling in natura

  • Erotische massage drachten gratis sex datingsite
  • Eerste keer sex transexuele
  • Zijn eerste keer anaal! Nu had Marja er een tijdje over nagedacht, en ze wilde het voorstel maar eens aan peter voorleggen, eens kijken hoe hij zou reageren. De ongehoorzame harem straffen
  • 803

Enorme lul in klein kutje kim holland bondage


Hoe meer er bedekt is, hoe meer er te raden valt. Een corset, ouderwetse fundation een kermis voor mijn hormonen. Ze ging door haar knieen en opende haar mond. Mijn vrouw speelde nog steeds met mijn tepels en ineens voelde ik de warme natte mond van mijn schoonmoeder rond mijn pik.

Ze begon mij langzaam te pijpen. Ik voelde hoe mijn vrouw met haar onderlichaam mij kont bereed. Zo af en toe neemt zij mij heerlijk met haar strap-on. Mag ik eerst de pik afzuigen die in mijn nauwe kontje gezeten heeft en daarna het geile stuk wat in haar kut heen en weer bewogen heeft en waarop dikke slierten van haar geil achter gebleven zijn.

Ik zoog heerlijk op de witte step-in die als gag diende, voelde hoe mijn vrouw zich naar een orgasme aan het rijden was op mijn kont en keek naar de zuigende pijpmond van schoonmama. Ineens verstrakte het rijpe lichaam van mijn schoonmoeder. Net als mijn vrouw kan zij dus een orgasme bereiken door mij alleen maar te pijpen.

Ze kreunde en viel achteruit tegen de stoel, mijn vrouw hing kreunend tegen mij aan Ook mijn vrouw kwam heerlijk klaar. Ze viel terug op de bank en begon zichzelf uit te kleden. Help mij gebood mijn schoonmoeder, ik aarzelde wat en keek naar mijn vrouw Schiet op en doe wat ze vraag, ik gebied je te doen wat zij je vraagt. Als een duveltje uit een doosje sprong mijn schoonmoeder op en sloeg mij met haar vlakke hand in het gezicht De step-in vloog uit mijn mond. Ik keek naar mijn vrouw en die glimlachte alleen maar.

Nog en klap deed terugkeren naar hetgeen ik opgedragen kreeg. Een klap in mijn gezicht, dat was mij nog nooit gegeven, heerlijk was die gloeiende wang. Schoonmama stond voor me, keek mij streng aan en zei dat ze mij wel klein zou krijgen. Ik zag niet dat haar hand mijn ballen vastpakte en die hard samen kneep.

Ik voelde een wee gevoel in mijn buik, wankelde wat en gelukkig verslapte haar greep iets. Ze stapte iets naar achteren zodat ik haar kon zien. Haar tepels waren dik gezwollen en priemde in de gladde stof van de degelijke bh, haar buik was verpakt in de gladde slip, boven de slip liep een goddelijk rolletje vet Ik bekeek haar en moest toegeven dat deze jarige dame er goed uitzag en mij zeer geil maakte.

Mijn vrouw lag ondertussen naakt op de bank haar gezwollen kutje te vingeren. Ik ga nu eerst even plassen en dan mag je mij heerlijk beffen Niet doen zei mijn vrouw, het is veel geiler als je een lekker strak plaskutje hebt als je gelikt word. Maar dan plas ik als ik kom Ik zag de ogen van mijn schoonmoeder glinsteren. Ze ontdeed zich van haar slip. Ze liet deze langs mijn gezicht glijden en ik voelde haar natte kruisje langs mijn wangen.

Schoonmama nestelde zich gemakkelijk in haar stoel. Voeten op de tafel. Ik had nu voor het eerst een mooi uitzicht op haar kut. De grijze haartje boven op haar heuveltje waren schaars, haar lippen waren gezwollen en vochtig.

Haar kut leek op een mooie rijpe vrucht die ingesneden is. Ze pakte mij in mijn haren en sleurde mij naar haar kut en zei haar te likken. Ik begon langzaam haar schaamlippen te likken, af en toe de ingang van haar kut beroeren en dan weer focussen op de lipjes. Na een tijdje schoof ze wat verder onderuit en had ik ook mooi zicht op haar kontje. Een mooi sterretje keek mij aan. Nu likte ik ook af en toe haar aarsje, wat een zucht van geiligheid deed losmaken bij haar.

Steeds langer en vaker beroerde ik haar kontgat Ik voelde de nauwe ingang, proefde haar kontje en ik voelde mij nog geiler worden.

Toen ik dacht dat ze zou gaan komen richtte ik mij op haar clitje. Nou clitje, het was een mooi gezwollen pinkje Ik beroerde de geile dikke clit steeds vaker en steeds harder. Mijn schoonmoeder begon harder te kreunen en steeds meer geile taal uit te slaan. Wat ze wel niet allemaal met zou gaan doen Toen was het stil, ik zag haar buikje opbollen en proefde ineens haar geil Eerst dikke stralen vrouwen geil en toen ineens proefde ik haar gouden vocht.

Ze klemde met haar dijen en handen mijn hoofd klemvast op haar kut. Ik proefde haar plas, ik slikte, slikte en voelde hoe ze zich leegspoot in en op mij. Ook uit haar kontje kwam allerlei geluiden, dit alles maakte mij dronken van geiligheid. Net zoals het gestart was eindigde het ook Mijn schoonmoeder lag uitgeblust in haar stoel. Alles was vochtig en glimde. Mijn vrouw stond op en ging handdoeken halen zei ze.

Na alles wat opgeruimd te hebben stak mijn schoonmoeder een sigaret op. Inhaleerde diep en blies die in mijn gezicht uit. Je begrijpt dat je nu ook van mij bent slaaf. Hoe moet ik U noemen vroeg ik onderdanig. Mijn eigen vrouw noem ik in het spel "mevrouw". Lady, Lady Nelly is wel geil vind ik. De dames waren ondertussen al een keer gekomen, maar ik liep nog met een stijve lekkende pik rond. Lady Nelly zag dat en besloot er wat aan te doen.

Ze pakte eerst weer stevig mijn ballen vast, zo stevig dat de tranen in mijn ogen sprongen. Ze zag dat en begon te lachen. Ja dat vind ik geil, een slaafje met tranen.

Ze begon mij weer langzaam af te trekken. Mijn pik was weer op volle sterkte. Alleen had ik het lef niet om dat te laten blijken, want de zweep had me al aardig angst ingeboezemd.

Op handen en knieën kroop ik naar mijn schoonvader. Hij keek me niet aan, dat mocht niet van onze meesteres. Toen ik met mijn mond ter hoogte van zijn lul was haalde mijn schoonmoeder de bal uit mijn mond, zo slaaf hap die lul maar lekker naar binnen. Ik opende mijn mond en nam de dikke tamp van mijn schoonvader in mijn mond. Ik moet zeggen dat ik het op dat moment wel een geile gewaarwording vond. Mijn mond vulde zich met zijn lul, en ik begon voorzichtig aan zijn lul te zuigen.

Mijn schoonmoeder maakte zijn handen los, en zei dat hij mij diep in mijn keel moest neuken. Slaaf is gek op ”deep troath”, zei ze. Hiermee verwees ze duidelijk naar de keren dat ik met mijn lul in haar keel had lopen raggen. Mijn schoonvader pakte hierop mijn gemaskerde hoofd beet en trok mijn hoofd over zijn lul. Ik moest kokhalzen toen hij bij mijn huig kwam, maar ik had bij mijn schoonmoeder gezien hoe ik dit kon voorkomen.

Ik maakte snel een slikbeweging waardoor ik in feite zijn lul doorslikte. Mijn hoofd werd tot tegen zijn onderbuik getrokken en zijn lul verdween in mijn keel. Mijn eigen lul stond op springen van geilheid, ik had niet geweten dat zelf een lul in mijn mond hebben mij zo op kon winden. Misschien was het wel de spanning van het moment dat maakte me niet uit, ik werd gewoon geil.

Mijn schoonmoeder kwam naast me zitten en pakte mijn lul vast. Zo slaafje van me, zei ze, ik voel dat je hier dus lekker geil van wordt. Maar haal het niet in je hoofd om klaar te komen slaaf. Laat eerst maar is zien hoe goed je kunt pijpen Mijn schoonmoeder gaf mijn schoonvader toestemming om met het neuken van mijn keel te beginnen. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd. Mijn schoonvader begon met rap tempo mijn hoofd over zijn lul op en neer te trekken.

Iedere keer trok hij me zover op dat zijn eikel bijna tussen mijn lippen zat, om me daarna weer naar beneden te duwen zodat mijn keel diep gepenetreerd werd. Ik had af en toe het idee dat ik stikte, maar hij kende geen genade. Ik voelde de tranen tussen mijn masker door over mijn gezicht lopen.

Harder neuken slaafje, commandeerde mijn schoonmoeder. Ik wil dat je zijn keel uitwoont. Mijn schoonvader bewoog me steeds ruwer over zijn lul. Als je komt niet in zijn keel spuiten maar in zijn mond, zei mijn schoonmoeder, ik wil dat hij de smaak van zaad goed te pakken krijgt. En jij slaaf, zei ze, waag het niet een druppel te morsen; ik wil dat je eerste lekker gorgelt en het dan op mijn commando doorslikt.

Mijn schoonvader werd steeds ruwer in zijn neukbewegingen. Het leek wel of hij steeds dieper in mijn keel probeerde door te dringen. Ondertussen was mijn schoonmoeder bezig mijn zak en lul te strelen.

Ook gaf ze me geregeld een venijnige tik op mijn billen, of trok ze keihard aan een van mijn tepels. Dit alles wond mij zo op dat ik moeite had om niet te spuiten. Maar ik hield vol, hoewel mijn lul wel grote hoeveelheden voorvocht uitscheidde. Na enige tijd begon mijn schoonvader te schokken en hij trok me terug, zodat alleen nog zijn eikel tussen mijn lippen zat. Ik voelde zijn eikel opzwellen waarna zijn sperma straal na straal mijn mond in schoot.

Ik voelde de warme stralen mijn mond vullen, en ik proefde de weeïge smaak. Mijn schoonvader bromde zwaar en ik durfde niet meer te doen dan zijn sperma in mijn mond te houden, bang dat ik was nog meer slaag van mijn schoonmoeder te ontvangen. Nadat hij helemaal klaar was verslapte zijn lul en liet hij mijn hoofd los, waarna hij zijn slappe geval tussen mijn lippen vandaan trok. Daar zat ik dan, op handen en knieën met mijn mond vol sperma.

Mijn schoonmoeder zei, zo slaaf kom nu maar omhoog. Ik richtte mezelf op waarna ze zei, en nu gorgelen alsof je net je tanden gepoetst hebt slaaf.

Ik deed mijn hoofd achterover en begon met het kwakkie van mijn schoonvader in mijn mond te gorgelen. Zo zei mijn schoonmoeder na een tijdje, nu doorslikken.

Ik maakte een slikbeweging en het sperma liep mijn keel in. Voor mijn gevoel was het net of ik het via mijn slokdarm naar mijn maag voelde lopen. Ik was eerst bang dat ik moest gaan kotsen, maar ik was zo geil dat ik het zelfs lekker vond. Nadat ik het sperma doorgeslikt had zei mijn schoonmoeder, zo slaaf hoe is dat nu om zelf een spermaslet te zijn.

Lekker meesteres, antwoordde ik. Zo zei ze, dan zul je ook wel een lekker pissletje zijn. Dat komt dan goed uit zei ze, want ik heb een volle blaas. Ze trok het masker van mijn hoofd, en zei, straks zullen we het sperma even lekker wegspoelen.

Maar eerst zullen we je een pissletklysma geven. Gaat op je buik liggen slaaf!!! Ik wist niet wat ze van plan was, maar ik besloot maar te doen wat ze wilde dat ik deed. Ik wist zeker dat ik anders weer met de rijzweep zou krijgen. Toen ik op mijn buik lag maakte mijn schoonmoeder mijn schoonvader los. Zo slaafje, zei ze, ik heb zo nog een opdracht voor je.

Daarna mag je weg en wil ik je voor maandag niet meer zien!! Wat is dat dan meesteres, vroeg mijn schoonvader. Dat zul je zo wel zien slaaf, zei mijn schoonmoeder, ik hoop dat je moet pissen. Ja meesteres, zei mijn schoonvader weer. Wat me precies te wachten stond wist ik nog niet, maar ik kreeg wel een donkerbruin vermoeden. Mijn schoonmoeder kwam naar me toe en zei, kont omhoog slaaf! Ik stak mijn kont omhoog, waarna zij een natte vinger bij mij naar binnen bracht.

Au zei ik, zwijg slaaf zei mijn schoonmoeder. Je vindt het toch ook lekker om een vrouw in haar reet te neuken. Vandaag zul je meemaken hoe dat aanvoelt. Shit dacht ik, zal ik nadat ik mijn schoonvader gepijpt heb ook nog eens door hem in mijn kont geneukt gaan worden. Nadat ze mijn anus met speeksel gesmeerd had, haalde ze een trechter van een van de planken.

Zo slaaf we zullen je nu een lekkere klysma geven. Ze duwde de tuit van de trechter in mijn reet. Het voelde aan alsof er een hete spies ingedreven werd, maar ik hield me groot. Nu zei ze tegen mijn schoonvader, pis dat sletje zijn reet maar vol en dan kun je gaan. Mijn schoonvader kwam over mij heen staan en begon in de trechter te pissen. Ik voelde het warme vocht mijn darmen vullen, en ik kreeg een vol gevoel. Nadat mijn schoonvader uitgezeken was zei mijn schoonmoeder, je kunt gaan slaaf.

Mijn schoonvader ging van de zolder af waardoor ik alleen achter bleef met mijn schoonmoeder. Daar kom ik makkelijk af dacht ik, zij kon immers alleen een paar vingers in mijn reet stoppen. Intussen lag ik daar nog steeds met een opgeblazen gevoel en een trechter in mijn anus. Toen mijn schoonvader weg was ging mijn schoonmoeder zich weer met mij bemoeien. Zo slaaf, ik ga nu de trechter verwijderen en ik wil dat je daarna je reet dicht houdt en geen druppel verliest.

Begrepen meesteres, kreunde ik. Mijn schoonmoeder trok met een snelle beweging de tuit van de trechter uit mijn hol, en ik spande zo snel als ik kon mijn kringspier aan. Nu mag je tegen de muur aan gaan zitten met je hoofd achterover, zei ze, en denk erom ik wil dat er geen druppel uit die hoerenkont van je komt.

Ik kroop voorzichtig tegen de muur en ging ertegenaan zitten. Ik hield mijn kont verkrampt gesloten. Mijn schoonmoeder kwam wijdbeens boven mijn hoofd staan en zei, je darmen worden nu gereinigd, ik zal je slokdarm en maag even spoelen. Ik deed mijn mond zover mogelijk open. Mijn schoonmoeder richtte haar kut naar voren en begon te zeiken.

Haar urine stroomde mijn mond in en ik slikte zo snel als ik kon. Het lukte me niet om alles door te slikken, dus een deel van haar godinnenvocht liep langs mijn kin naar beneden. Toen ze uitgezeken was zei ze, goed zo mijn slaafje, we zullen je nu je darmen laten legen.

Je mag nu gaan staan zei ze. Nadat ik met moeite opgestaan was, want ik kreeg al aardig pijn in mijn buik, zei mijn schoonmoeder, ik ga je nu aftrekken en als je klaarkomt mag je ook je darmen legen. Ik wil geen druppel uit die reet zien komen voordat ik sperma zie, begrepen!! Ja meesteres, antwoordde ik. Mijn schoonmoeder kwam voor me staan en begon me ruw met een hand af te rukken, terwijl ze met de andere hand hard aan een van mijn tepel liep te sjorren.

Steeds sneller en sneller begon zij te rukken. En hoe sneller ze rukte hoe harder ze aan mijn tepel trok. Met een sadistische blik in haar ogen keek ze me aan en zei, kom maar slaafje van me. Het duurde niet lang voordat ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik ga komen meesteres, zei ik. Spuit je sperma en darminhoud maar op de grond slaaf, zei ze.

Hou er rekening mee dat ik die darminhoud wil zien spuiten en niet zien druipen, slaaf. Ze duwde mijn lul richting vloer en bleef me afrukken. Toen de eerste straal naar buiten kwam perste ik ook de urine van mijn schoonvader naar buiten. Oke, je wilt hem dus zo voelen kan ook en leuk drukte al iets tegen mijn sterretje.

Nee, nee, nee en toen begon ik mij zelf anaal te vingeren. Ze lachten me uit en spuugden me onder. Na 5 minuten had net een 2 vinger bij mij naar binnen kunnen krijgen was het goed geweest, mijn hand werd weer vast gebonden en Lea begon druk uit te oefenen met de dildo met de condoom erom heen die ik had volgespoten.

Het deed zeer ik schreeuwde het uit. Ik kreeg een paar smerige sokken in de mond gedrukt en dit werd met een doek vast gemaakt zodat ik niet zo hard kon schreeuwen.

Het deed echt zeer, maar na een tijdje toen ik gewend was voelde het steeds lekkerder. Toen dacht ik al ben ik echt een slaaf dan. Lea heeft mij zo wel 20 minuten geneukt en me voor alles uitgescholden. Dit werd ook gefilmd, maar Lea kwam niet in beeld alleen de dildo die in mijn komt ramde. Lea haalde de voorbinddildo uit mijn kont en schreeuwde nog eens dit is neuken sletje.

Ik werd los gemaakt en moest op de knieen voor Lea zitten. Nu haal je de condoom eraf en gooi je die in de vuilnis.

Op de condoom zat bloed en stront echt goor. Ik haalde de condoom eraf en wilde het in de keuken in de vuilnis gooien. Waar ga je heen sletje? Ik gooi de condoom in de vuilnis meesteres Lea.

Nee die gooi je buiten maar direct weg, niet hier binnen, wij willen jouw stront en bloed hier binnen niet in de vuilnis. Aan de overkant is een vuilnis waar je het in kunt gooien. Het was al 's nachts en wat kouder, maar er liepen nog mensen over straat die naar de stad gingen, dus ik schrok even en wilde tegenspreken. Moeten we jouw geile filmpjes mailen?

Mijn kop ging hangen en zei nee, ik gooi het al weg. Ik ging de deur uit, naakt in de hoop niemand tegen te komen, het was ongeveer 50 meter lopen en nog weer terug. Ik had goed uitgekeken en heb de condoom snel weggooit. Bij terugkomst hadden ze de deur dicht gegooid, ik belde aan.

Het leek wel een eeuwigheid te duren, maar uiteindelijk na een minuut of 2 deden ze open. Daar ben je sletje, de dildo zit nog onder je zaad, lik die ook eens even schoon. Ik moest mijn eigen zaad van de dildo aflikken. Ze schreeuwden en zeiden dat vind je wel lekker sletje. Lea begon op een gegeven moment mij zelf in de mond te neuken. Uiteindelijk was het schoon genoeg volgens hen. Het was een uur of 2 toen de Ellis en Lea naar bed wilden.

Slet kom even hier lik ons eerst even klaar zodat we lekker kunnen slapen, ik moest mee naar de slaapkamer van Lea en heb haar voor de 2 keer die avond klaar gelikt weer werd ik bij het klaarkomen vast gedrukt tussen haar dikke bruine bovenbenen. Toen naar Ellis, ik kwam binnen en ik moest direct op bed gaan liggen, ze kwam met haar kut boven op mij zitten en reed zich in no-time klaar op mijn mond gezicht.

Nu ophoepelen naar beneden. Ik kwam de trap af en toen hoorde ik Laura op de wc mij roepen. Ik deed de deur open en zij zat daar te pissen. Toen zei ze ik heb geen zin om me af te drogen zorg jij even dat mijn kut weer lekker schoon is. Ik wilde wc papier pakken, wat doe je slet, je denkt toch niet met wc papier. Ga eens liggen met je gezicht pal voor de wc, ik lag daar toen ging ze staan en liet zich zakken, lik mijn kut schoon! Jolanda, Marion en Maaike keken inmiddels toe, dus dat vind je wel lekker sletje.

Dat scheelt ons weer in wc-papier, vanaf nu lik jij onze kutjes lekker droog. Ik proefde de zilte smaak van pis bij Laura nog goed.

Uiteindelijk was het goed en gingen we weer naar de kamer. De rest wilde ook naar bed, natuurlijk moest ik ze allemaal nog even klaar likken.

Nadat ik als laatste Jolanda had klaargelikt, werd ze wat vriendelijke en vroeg wil je in het vervolg bij ons zitten of nog steeds met de rug naar ons toe. Ik wil graag bij jullie zitten, ga ik proberen te regelen voor jou. Je krijgt het niet makkelijk sletje. Nu ga je alles opruimen en ga je op de bank slapen, naakt he. Nadat ik alles op had geruimd ging ik op de bank liggen en viel ook direct in slaap.

Maar na een uur werd ik gewekt door Maaike, sletje ik moet naar de wc, dus mee komen en zo je werk als wc-papier doen. Nadat zij klaar was ben ik weer gaan slapen. De volgende ochtend werd ik gewekt om 8 uur. Ellis was als eerste wakker, sletje maak het ontbijt eens klaar. Nadat de tafel gedekt was voor 6 personen, ik mocht niet mee eten.

Moest ik de rest wekken.

lekker even neuken slaaf sm

Penis zuigen mastuberende jongens


lekker even neuken slaaf sm