Magere kutjes huize marleen rotterdam

magere kutjes huize marleen rotterdam

.

Natte kut film advertentie escort

De benen van de ondervraagde, zo vermelden de stukken, waren vastgebonden met een kabel met daaraan een steen. Frenkie zou de steen per ongeluk in het water hebben laten vallen, waardoor het slachtoffer overboord sloeg en verdronk. In december heeft de politie de vijver leeggepompt, zonder iets te vinden. Noordhuis noemt het "een blamage" dat politie en justitie sommige verhalen van verdachten serieus nemen.

Zo zou het verhaal van de verdronken Turk, compleet met details over de kabel en de steen, in andere verklaringen terugkomen. Punt is alleen dat er geen trimmer wordt vermist. Ook zou ze in de auto hebben zitten wachten toen Frenkie en zijn companen een Antwerpse juwelier neerschoten en beroofden. Geen juwelier in Antwerpen heeft echter aangifte gedaan. Sjakie geeft toe dat hij bij de huurmoord hij zou tien mille krijgen voor zijn aandeel op Ibrahim Karaca aanwezig was, maar zegt verder: Puur om wraak te nemen op Frenkie, Dennis en de anderen.

Ik krijg geld van ze. De minderjarige Dennis beschrijft hoe hij samen met z'n broer en een paar andere bendeleden een illegale Turk in het bos heeft geëxecuteerd. Na de man een nekschot te hebben gegeven, zouden ze hem met een bijl aan mootjes hebben gehakt en begraven.

Dat zou in de zomer van zijn gebeurd. De politie heeft in dit geval wel aanwijzingen: Hiddema, de raadsman van de vermeende opdrachtgever van vijf moorden Hacibey K.: Bij lezing van de stukken staat je verstand stil. Dit is de hel. Zelfs al duiken de overige lijken op, zegt hij, de kluwen van verklaringen maakt het bijna onmogelijk om aan te tonen wie wat heeft gedaan. De advocaat van Frenkie P.

Klaasen, heeft geprobeerd op basis van het dossier een matrixje te tekenen met alle verdachten en alle zaken, maar hij kwam er niet uit. Burgemeester Van Graafeiland, tevens korpsbeheerder, kondigt aan dat de politie nog maanden druk zal zijn met het natrekken van alle verhalen.

Justitie heeft pas in augustus zittingsdagen bij de rechtbank in Roermond gereserveerd voor wat persofficier D. Als Frenkie en Sanny het huis in Venlo verlaten, liggen de bewoners met doorgesneden keel op de grond.

Heel de stad schrikt van deze 'carnavalsmoorden', die de aandacht vestigen op een groep harde criminelen: De leden doen in drugs, meiden en geweld. Maar zijn ze echt schuldig aan alles waarvan ze worden verdacht?

Frenkie, een Venlose jongen van begin twintig, heeft het van tevoren nog even besproken met zijn Turkse opdrachtgevers. Er moet opruiming worden gehouden. Over de Maaskade loopt een Turkse man van een jaar of Frenkie en Hasan stappen uit en onderscheppen hun slachtoffer bij de trappen van het gemeentehuis. Onder bedreiging van een pistool wordt hij gedwongen in de kofferbak van de BMW te kruipen. De twee auto's rijden weg van het centrum, naar een afgelegen plek beneden aan de Maasoever.

Op het grasveldje bij de rivier duwt Frenkie de man uit de kofferbak het pistool weer in de rug. Ze lopen naar het water, Hasan scheldt hem uit. Hasan doorzoekt zijn kleding en pakt er wat geld uit.

Frank en Sjakie de junk pakken het lijk aan armen en benen en gooien het in de Maas. Op de terugweg naar huis gaan ze nog even langs bij de videotheek, wat films halen. Is het echt gebeurd, of is het een verhaal dat is ontsproten aan de zieke geest van Frenkie's broertje Dennis, een knaap van vijftien, die de politie eens goed wil jennen? De verdachten ontkennen, de politie tast in het duister. Een stoffelijk overschot is nooit gevonden na die beweerde executie op een zomeravond aan de Maas ruim anderhalf jaar geleden.

Ook wordt niemand vermist. Maar dat laatste hoeft weinig te betekenen, omdat het om een illegaal zou gaan. Het is het mysterie van de ' bende van Venlo '. Zo luidt de bijnaam van een groepje jongemannen, een paar van Nederlandse oorsprong, de meerderheid van Turkse origine. Ze werden in de loop van vorig jaar gearresteerd op verdenking van diverse moorden. Maar zijn het er vier, of acht, of nog meer?

Voorlopig heeft de Limburgse justitie slechts harde bewijzen in handen voor vier moorden, de rest is vooralsnog louter gebaseerd op roddel en achterklap: De een bij de ene moord, de ander bij een andere. En wie heeft er geschoten, wie keek toe? Justitie en politie zijn intussen al ruim een half jaar bezig met het onderzoek. De verwachting is dat daar nog wel enkele maanden bij zullen komen. Voor alle zekerheid heeft justitie pas in augustus zittingsdagen bij de rechtbank in Roermond gereserveerd.

Morgen houdt de rechtbank van Roermond een pro forma-zitting om het voorarrest van enkele verdachten te verlengen. Maar de kans lijkt klein dat justitie dan de zwijgzaamheid over de vorderingen in het onderzoek doorbreekt. Daarvoor zijn er nog te veel raadsels.

Eén ding staat wel vast: Alleen al de bonte stoet van verdachten - vijftien stuks, die allemaal al maanden in voorarrest zitten - staat daarvoor garant. De hoofdrolspelers kunnen zonder meer worden omschreven als een multiculturele mix. Aan Nederlandse zijde draait het om Frenkie en Sanny, twee jongens uit Venlo met een zeer verschillende achtergrond die elkaar vonden in de kleine criminaliteit.

Aan Turkse zijde zijn het Suleyman, Hasan en Sadik, figuren uit de koffieshopbranche van de grensstad die, net als de gewone winkels, vooral een Duitse clientèle bedient. Bijrollen zijn er voor onder anderen Sjaak, een zwaar verslaafde junk, Astrid, het vriendinnetje van Frenkie dat vaak meereed als de jongens weer een klusje hadden op te knappen, en oom Kuek, de tipgever.

In de Venlose volkswijk Genooy zijn Suleyman en Frenkie berucht. De dertigjarige Suleyman A. Tussen de brave eengezinswoningen op de hoek bij de snackbar aan de Van Postelstraat staat plompverloren een rij huisjes waar pronte witte en donkere vrouwen achter het raam hun lijf te huur aanbieden.

Enkele pandjes zijn inmiddels dichtgetimmerd: Suleyman zit behalve in de drugs ook in de prostitutie. Pal naast zijn hasjwinkel in de Van Postelstraat heeft hij een paar meiden zitten.

Hij is eigenaar van een privé-club een paar kilometer verderop over de grens, bij het Duitse dorp Breyell. De Turkse hasjbaas haalt zijn vrouwen zelf uit het voormalige Oostblok. Op de terugreis van zo'n 'vleestochtje' arresteert de Duitse politie hem in op verdenking van vrouwenhandel. Frenkie is uit ander hout gesneden. Wie zijn naam in Genooy laat vallen, krijgt verhalen te horen waaruit het beeld oprijst van een kleine crimineel met grote geldingsdrang en een ongeremde fascinatie voor geweld.

Hij is gek op films met veel actie en bloed. De jarige Frank P. Ine, z'n moeder, stelt haar huis graag beschikbaar als bewaarplaats van de buit. Frenkie weet waar hij de lampen kwijt kan: Frenkie laat het graag breed hangen, en dat lukt niet van alleen een uitkering. Hij mag graag indruk maken op zijn omgeving: Samen met zijn vriendinnetje Astrid, een schoenverkoopster van achttien, en zijn twintigjarige compaan Sanny.

Deze komt uit een heel ander milieu: Als atheneumscholier die als moeilijk geval op de mavo eindigt, ontpopt Sanny zich als trouwe meeloper van rauwe Frenkie uit Genooy. Ruim een jaar geleden doet het tweetal voor het eerst van zich spreken. Aan de tap van café Het Pumpke heeft Kuek, de broer van Frenkie's moeder, gehoord dat Jeu Wissink in het buurdorp Reuver een hoop geld in huis heeft. Jeu gaat een auto kopen.

Frenkie neemt de tip van z'n oom gretig in ontvangst. Met pistool en honkbalknuppel gewapend rijden de twee jongens op de avond van donderdag 20 januari richting Reuver. Als het slachtoffer opendoet, krijgt hij een pistool op het hoofd.

Maar de overval loopt fout: Frenkie schiet, en nog eens. Jeu valt pas om als Sanny hem met de knuppel op het hoofd slaat. Frenkie schiet hem nog twee keer van dichtbij door het hoofd.

Dan vluchten ze in paniek. Een maand later wordt Venlo opnieuw opgeschrikt door een bloedige moordpartij, die bekend wordt als 'de carnavalsmoorden'. Terwijl verderop in de binnenstad het leukste evenement van het carnaval, de boerenbruiloft, woedt, worden Sjeng 78 en Ferda 80 van Rijn in hun afgelegen woonhuis aan de oostrand van Venlo afgemaakt.

De tip is weer van oom Kuek afkomstig: Frenkie en Sanny gaan met een broodmes en een knuppel naar binnen, even later liggen de twee oude mensen met doorgesneden keel op de grond. Na hun zeldzaam wrede moordpartij rijden de jongens met Astrid, die buiten in de auto heeft zitten wachten, naar het centrum, carnaval vieren.

De reputatie van de twee heeft al eerder de ronde gedaan in het criminele circuit van de stad aan de Maas. Het wereldje is klein: Hasan, de vriend van Frenkie's moeder, zit in de hasjhandel, die in Venlo door een groep Venloënaren van Turkse afkomst wordt gedomineerd. Sjakie de junk, een goede bekende van Frenkie, is vaste klant bij Suleyman, de eigenaar van koffieshop Number One, vlak bij hem om de hoek in de wijk Genooy.

Het broeit in het lokale drugsmilieu, de afgelopen zomer. Er sleept een ruzie tussen Hacibey K. Hacibey is een man om niet mee te spotten. Hij bestiert met familieleden een reeks koffieshops en andere gelegenheden, waaronder discotheek House Palace, een grote villa op de Maasoever hemelsbreed nog geen kilometer van Genooy.

De Turkse gemeenschap in Venlo is niet trots op de succesvolle ondernemer Hacibey. Het is allemaal geld uit de drugshandel en de prostitutie, wordt gefluisterd.

Tientallen jonge Turken uit Venlo verdienen er goed aan, zo weet men. Maar geen van de traditionele voorlieden van de Turkse burgerij durft zich echt te bemoeien met de rotte appels in eigen kring. Het is een dierentuin met meedogenloze eigen wetten, losgeslagen van de moskee en het sociaal cultureel trefcentrum. In de nacht van 17 op 18 juni is er rumoer bij koffieshop Number One, in het hoerenstraatje van Genooy.

Het is het sluitstuk van een vete tussen Hacibey en Ibrahim Karaca. De jarige Ibrahim, Ibo voor vrienden, moet boeten voor een gevaarlijke misstap: De beschuldigende vinger gaat richting Ibo. Ibo maakt nog een fout, die misschien nog wel fataler is.

Hoewel niet meer dan een loopjongen, waagt de jonge Turk het zijn baas dodelijk te beledigen, ten overstaan van een vol café. In de nacht van 17 op 18 juni volgt de afrekening. Suleyman, de rechterhand van Hacibey, heeft geen halve maatregelen genomen. Hij heeft niet alleen een stel vrienden opgetrommeld, maar ook Frenkie ingehuurd. Ook Sjaak de junk is van de partij. Gezamenlijk zullen ze Ibo van de straat plukken, en Frenkie zal daarna het karwei afmaken.

Zeven man sterk, in drie auto's, posten ze die avond op de Straelseweg, een van de wegen van de binnenstad naar Genooy. Ze weten dat Ibo in een café zit. Als hij tegen sluitingstijd naar huis loopt, rijden ze hem klem bij koffieshop Number One.

De prooi krijgt een revolver in de rug en wordt gedwongen in te stappen. Over de Karbindersstraat rijdt het gezelschap naar de Maas. Onderweg stapt Ilhan T. Belt hij met Hacibey, wiens rode Mercedes later bij disco House Palace verschijnt voor de aflevering van een enveloppe met geld aan Suleyman? Ilhan gaat niet mee naar de rivier. Bij het fabriekcomplex van Océ Van der Grinten rijden de wagens over een paadje naar de Maasoever. Daar wordt Ibo uit de auto getrokken. Als hij probeert weg te rennen schiet Sadik hem neer.

Suleyman pakt het pistool en vuurt nog een keer van dichtbij op de door de knieën gezakte man. Het lijk wordt achtergelaten op de akker naast de rivier. Frenkie, ingehuurd om de executie uit te voeren, heeft alleen een keer in de lucht geschoten. Dat kost hem geld: Ook Sjakie de junk krijgt tien mille voor zijn aandeel: Maar is het werkelijk zo gegaan? Er doen meer verklaringen de ronde. Frenkie zegt dat hij er niet bij was, op het veldje, en dat Sanny geschoten heeft.

Sjaak trekt later al zijn verklaringen weer in, en meldt doodleuk dat het allemaal verzonnen is. Zo blijft het onderzoeksteam vooralsnog tobben met de vraag of het waar is dat de groep nog meer afrekeningen in het Venlose drugsmilieu op het geweten heeft.

Welke waarde heeft het verhaal van Frenkie's broertje Dennis dat er een paar weken na de executie van Ibo weer een jonge Turk is afgeschoten aan de Maasoever.

En wat te denken van vage verklaringen over nog drie, vier, vijf andere slachtoffers? De Turkse verdachten zwijgen vooral. De Turkse drugswereld kent simpele regels, weet een ingewijde.

Eén ervan is dat wie praat zijn leven niet meer zeker is. De vijftien-koppige Bende van Venlo, die verdacht wordt van minstens acht moorden krijgt geen eerlijk proces. Dat beweren de advocaten van de groep die verder wordt verdacht van roofovervallen en brandstichtingen.

De advocaten overwegen een klacht in te dienen bij de Europese Commissie wegens schending van de Rechten van de Mens. Klaasen, de raadsman van de hoofdverdachte Frenkie P.

Hoewel zijn cliënt al sinds mei in voorlopige hechtenis zit, heeft de advocaat nog steeds geen inzage gehad in de relevante processtukken. Hier is sprake van een beschamende ontwikkeling in het Nederlands strafrecht. Oelmeijer van de rechtbank te Roermond weigert het hele dossier aan de raadslieden te doen toekomen, omdat hij de verdachten wil confronteren met hun onderlinge verklaringen "zonder dat zij de gelegenheid hebben gehad zich op een en ander te prepareren".

Tot twee keer toe heeft Klaasen tevergeefs een bezwaarschrift tegen deze gang van zaken ingediend. Begin volgende week beraden de raadslieden zich over het indienen van een klacht bij de Europese Commissie en het aanspannen van een kort geding om de dossiers alsnog te vorderen. Lina, raadsman van Hasan T.

Lina beschuldigt politie en justitie van stemmingmakerij, omdat zij tegenover de pers steeds meer moorden aan de Bende van Venlo toeschrijven. Officier van justitie Van Delft vindt dat Lina met zijn uitlatingen opzettelijk een fatsoenlijk proces probeert te verstoren. Op 24 februari is er een 'pro-forma zitting' om de voorlopige hechtenis van de verdachten opnieuw te verlengen.

Het Openbaar Ministerie stuurt aan op twee mammoet-zittingen in april en juni. De vijftien bende -leden, voor een groot deel vrienden en familie van Frenkie P. Een aantal verdachten claimt nog meer moorden te hebben gepleegd "op een trimmer en op een homo" , maar de bijbehorende slachtoffers zijn onvindbaar en staan evenmin als vermist te boek. Klaasen, verdediger van hoofdverdachte Frenkie 22 van de Bende van Venlo.

Volgens Klaasen en andere advocaten worden hun al vijf maanden vitale stukken onthouden in de achtvoudige moordzaak. Volgens hem kan de verdediging zich op die manier niet voorbereiden op het komende monsterproces van de bende. De vijftien leden staan in maart of april terecht voor ten minste acht moorden en tweehonderdvijftig andere misdrijven.

Omdat de groep bij het plegen van de misdrijven steeds een andere samenstelling had, haalde de rechter-commissaris vorige maand artikel 30 uit het Wetboek van Strafvordering van stal.

Daardoor kunnen de advocaten alleen nog toegang krijgen tot de verklaringen van hun eigen cliënten. Lina, doet zijn beklag over de volgens hem schimmige werkwijze van justitie. Daarbij doelt hij op een persbericht van de Venlose politie, donderdag, waaruit bleek dat de vijftien groepsleden 'mogelijk nog meer moorden dan wel doodslagen' op hun geweten zouden hebben.

Om hoeveel levensdelicten het gaat, wil justitie niet prijsgeven. Wel is duidelijk dat er nog twee lijken zijn gevonden op de Grote Heide in Venlo. In de bossen van Arcen zijn de stoffelijke resten van een Duitser gevonden. Enkele verdachten zouden hun aandeel in de nieuwe moordzaken hebben bekend.

Eerder was al bekend dat de bende verantwoordelijk moet worden gehouden voor de moord op een bejaard echtpaar in Venlo , een man uit Reuver en twee Turkse mannen, Uygun en Karaca.

Bij de liquidatie van Karaca zouden drie illegale Turken aanwezig zijn geweest die vervolgens later uit de weg moesten worden geruimd. Dat de verklaringen van de verdachten niet aan de advocaten van andere verdachten worden bekendgemaakt, is in het belang van de waarheidsvinding, zegt Van Delft. Het is onzin, zegt Van Delft, dat de hoofdverdachte onder zulke strenge condities wordt vastgehouden dat hij daardoor 'psychisch misvormd' zou raken.

Dat betoogt zijn raadsman Klaasen, die zijn cliënt sinds september heen en weer gesleept ziet worden tussen het politiebureau, waar de verhoren plaatsvinden, en het huis van bewaring in Scheveningen. Het gaat niet om een winkeldief. Vijftien Limburgers die eerder werden aangehouden voor acht moorden in Venlo en omgeving, hebben waarschijnlijk nog meer moorden gepleegd. Sommige leden van de ' bende van Venlo ' hebben bekend.

De serie moorden kwam aan het licht tijdens het onderzoek naar de dood van Ibrahim Karaca, die in juni dood werd aangetroffen langs de Maas. De politie verdacht de aangehouden Limburgers later ook van een reeks andere moorden: Wissink in Reuver in januari vorig jaar, een Turkse man in december en drie vermoedelijk illegale Turken. Twee jongens blijken hoofdverdachten te zijn van een reeks afpersingen, moorden en diefstallen, toegeschreven aan De Bende van Venlo.

Tijdens carnaval hosten de boezemvrienden in gorilla-pakken door de straten, inbreken en roven deden ze zonder vermomming. Ze lieten tòch niemand achter die het kon navertellen.

Reconstructie van een ontsporende vriendschap in het Klein-Chicago van Venlo. Op carnavalsdinsdag belden Frenkie en Sanny samen met twee vrienden aan bij het echtpaar Van Rijn aan de Klagenfurtlaan in Venlo. Frenkie had een broodmes in zijn hand, Sanny een honkbalknuppel. De gloed van de natriumlampen op het kruispunt bescheen de gevel van het huis - verder was het donker.

Omdat er regelmatig pal voor hun huis auto's op elkaar botsten hadden de Van Rijns permanent een EHBO-trommel klaarliggen. Erg vreemd was het dus niet dat er op dit late uur nog werd aangebeld. Het kon iemand zijn die hulp nodig had. De jongens op de stoep huiverden van de kou en van de kick. Tegen Frenkie's vriendinnetje Astrid, die in de Opel Record zat te wachten, hadden ze gezegd: In de verte klonk het getoeter van de joekskapellen uit de binnenstad.

De boerenbruiloft was in volle gang, het klapstuk van de carnavalsweek, wanneer Venlo uitloopt in kielen, lefdoekjes en platte petten. Voor de maskerade hadden Frenkie en Sanny twee identieke gorilla-pakken gehuurd. De avond tevoren waren ze uit geweest in Walibi, een betegeld, disco-achtig café. Met hun laagste stemmen maakten ze een bromgeluid, terwijl ze om het hardst op hun borst roffelden. De hele nacht hadden ze naar de meisjes geklauwd. Sjeng 78 en Ferda 80 voelden zich te oud voor hoempapa en polonaise.

Als komkommer- en augurkenteler in ruste mocht Sjeng nog graag in de tuinderskassen komen. Ferda was de taaiste van de twee. Door de week deed ze boodschappen bij de Spar en 's zondags schuifelde ze naar de H. Michaël-kerk voor de mis van kwart voor tien. Als ze lachte kon je zien dat ze haar eigen tanden nog had.

De woning van de Van Rijns lag tegen de 'steilrand' van de Herungerberg, in een iepenbosje waar alleen vleermuizen zich kunnen oriënteren. Sanny kende het huis van gele baksteen nog uit de tijd dat hij honkbalde bij de Mustangs. Op weg naar de sportvelden fietste hij er iedere dag langs.

Maar sinds hij Frenkie had leren kennen was hij gestopt met honkbal: Zijn honinggele knuppel, die hij vroeger na ieder partijtje opwreef tot-ie glom, was een tweede leven begonnen en zat nu onder de butsen en putjes. De Van Rijns zaten tv te kijken. Ferda, die beter ter been was dan haar man, stond op en liep voetje voor voetje naar de voordeur. Wijkagent Pierre Hafmans omschrijft de oudjes als oppassende burgers, die geloofden in de goedheid van de mens.

Maar de bellers op de stoep vroegen niet om een glas water, ze kwamen voor de Frenkie en Sanny waren over 'het spaarpotje' getipt door Kuuk, een oom van Frenkie. Hoe wist Kuuk, een aan lager wal geraakte tegelzetter, wat de acht volwassen kinderen Van Rijn niet wisten? Zelfs de thuiswonende Jan, die op dat moment als boer verkleed rondzwierf in de stad, kon de politie niet vertellen of er geld in huis werd bewaard.

Maar van alle vragen die Venlo bezighouden Waarom de Van Rijns? Tussen carnaval '93 en carnaval '94 hebben de gangleden minstens acht keer dodelijk toegeslagen. Niemand had gedacht dat Frenkie bij alle acht en Sanny bij drie van de moordzaken betrokken zou zijn. Sanny's vriendinnetjes hebben nooit iets van een dubbelleven gemerkt, of het moet zijn dat hij in de maanden voor zijn arrestatie "altijd wel een paar flappen van honderd" op zak had. De meiden zaten giechelend op de achterbank als ze in de bossen bij het Zwarte Water gingen scheuren.

Wisten zij veel dat Frenkie en Sanny hier soms schietoefeningen hielden met een Beretta-pistool. Dat Frenkie samen met zijn broertje Dennis 14 een paar Turken in het bos zou hebben geëxecuteerd en begraven. Of dat Frenkie 's nachts de bijnaam Toni Montana had - de gangster uit de film Scarface. Tot zijn vijftiende, zestiende leek Sanny een heel gewone jongen. Hij zat op het atheneum van het plaatselijke Thomascollege. Wiskunde vond hij leuk, omdat het 'logisch' was, maar honkballen deed hij liever.

Hij was een van de meest getalenteerde werpers van de Mustangs. Spijkerbroek, sneakers, baseballpet - dat was Sanny. Als hij geen wedstrijd of toernooi had, speelde hij slagman en pitcher met het meisje van de autorijschool.

Soms stond hij zomaar midden op de weg stil. Dan boog hij zich licht voorover en keek door zijn oogharen naar de horizon. In gedachten hield hij een knuppel in de hand, zwaaide het ding naar achteren en sloeg een home-run om van te dromen. Geen twijfel dat Sanny een gevoelige jongen was. Hij had alle cd-tjes van Fleetwood Mac.

Thuis - hij woonde 'op kamers' in een schuur in de tuin, een paar honderd meter van de Van Rijns - gaf hij 'gave' feestjes. Met zijn pezige armen hees hij haar op bed en terwijl zij daar zo lag, begon hij zachtjes te zingen: Zijn moeder een bejaardenverzorgster en zijn stiefvader een chirurg lieten hem vrij, zó vrij dat Zus achteraf zegt: Dat was zijn best bewaarde geheim.

Zus en de buurman hadden een voorkeur voor 'Yatzee', maar Sanny speelde liever 'Levensweg'. Op de vraag wat hij later wilde worden zei hij zonder aarzelen: Zijn wiskundeleraar, bij wie hij altijd de Donald Duck kwam lezen, zegt dat Sanny's ambitie voortkwam uit zijn zucht om te schitteren.

Op het honkbalveld gedroeg hij zich als een solist en een macho, alsof hij wilde zeggen: Let op, ìk ben hier aan het presteren. Sanny mocht in de vakantie graag met zijn geheime pa mee op de truck naar Oostenrijk of Italië. Liever nog zat hij bij hem achterop de motor. Zelf had hij een zwart met gele Puch, maar zodra hij achttien was, zou hij ook een motor kopen, dat stond vast.

Er gebeurden echter twee dingen die zijn zekerheden doorkruisten: Frenkie, twee jaar ouder dan Sanny, had wat je noemt een reputatie. Tot ver buiten Venlo stond hij bekend als 'de smalle' hij ìs smal , als een 'kamper' of 'reiziger', dat wil zeggen: Op de LTS was hij populair omdat hij twee keer was blijven zitten. Zijn klasgenoten vertellen dat hij kon blozen als een tomaat. Hij liet zich makkelijk opnaaien", weet een van z'n leraren nog.

Hij voetbalde bij de Venlosche Boys, waar hij de naam had 'onbesuisd' te zijn. Zijn coach had vooral moeite met zijn gedrag na afloop van uitwedstrijden. Als iemand er wat van zei, sprong hij op tilt. Dan sloeg hij alles stuk, de flipperkast, alles. De laatste keer dat de trainer hem heeft gezien was bij de huldiging van FC VVV op een smoorhete dag in mei , toen de Venlose club promoveerde van de eerste- naar de ere-divisie. Frenkie plensde in zijn blote kont door de fontein tegenover het station.

Na de dood van zijn vader was Sanny voorgoed gestopt met het maken van huiswerk. Nog bewaarde hij zijn geheim. Op zijn kamer hing een foto van zijn vader zittend op een boomstam met een cowboy-hoed op - ergens in Amerika , maar als iemand vroeg wie dat was zei hij: Sanny ging van het roomse Thomascollege naar de Rijksscholengemeenschap en belandde ten slotte als onhandelbaar geval op de mbo-school Het Groenveld.

In de zomervakantie van werd hij verwijderd van camping 'De Pekelingen' in Oost-Capelle omdat hij met zijn honkbalknuppel een fiets had vernield. Eerder dat jaar had hij Frenkie leren kennen op de Madson-club, een dansschool aan het spoor naar Duitsland.

In het weekeinde kwamen ze kijken naar de aerobic- en de rock 'n' roll-lessen. Z'n gympies verruilde hij voor bordeelsluipers. Als ze hem tegenkwam in de stad, keek hij weg "alsof hij zich voor me schaamde". Nog één keer kwam hij op de rijschool; in het holst van de nacht, om samen met Frenkie een antieke dekenkist met Delfts Blauw te stelen.

Begin juni was er iets raars aan de hand met Frenkie. Venlo vierde zijn jarig bestaan met een superkermis op de Maasoever, een songfestival en een poging van Ton Sijbrands om het wereldrecord blind simultaan dammen te verbeteren. Frenkie en Sanny hadden twee meisjes opgepikt om de reuze-achtbaan uit te proberen, maar eerst zouden ze crossen en blowen. Frenkie zat achter het stuur, terwijl Sanny de volumeknop van de radio zo ver open draaide dat de carrosserie meetrilde op het ritme van de house-muziek.

Na afloop reden ze via de loempia-tent op de Leutherberg naar het meertje bij Bovenste Molen, waar ze de stoelen achterover zetten en een jointje rookten. Het rare was dat Frenkie ineens niet meer naar de kermis wilde, hij kòn er niet heen. Dan wordt het schieten", zei hij. De meisjes achterin hadden niets gevraagd, dat leek ze beter zo. Ze wisten niet dat Frenkie ingeschakeld was bij een afrekening in het Venlose drugswereldje, die zich elk moment kon voltrekken. Het slachtoffer, de jarige Ibrahim Karaca, had toen nog twee weken te leven.

Ibrahim werkte in coffeeshop Number one, maar werd op straat gezet toen er op een dag hasj en wiet was verdwenen. Hij beweerde dat de partij ter waarde van gulden was gestolen, maar de eigenaar voelde zich 'geript' en eiste een vergoeding. Hij was voor de duvel niet bang", vertelt Bozaslan, die vaak met hem kaartte. In café Istanbul was Ibrahim nog gewaarschuwd: Toen hij op de avond van 18 juni naar huis liep werd hij klemgereden door drie auto's met in totaal vijftien inzittenden.

Ze plukten hem van de straat en namen hem mee naar het industrieterrein aan de Maas. Onder de vijftien bevonden zich Frenkie, zijn vriendin Astrid, dezelfde die later in de Opel voor het huis van de Van Rijns zou wachten - en zijn broertje Dennis. Verder bestond de kring uit Turken, onder wie drie of vier illegalen. De meeste getuigen zeggen dat Frenkie schoot, maar zelf ontkent hij iedere betrokkenheid. Ze lieten Ibrahims lichaam liggen op een asperge-bed achter een gebouw van Océ-van der Grinten.

De schutter zat echter met een probleem: Vooral de drie of vier illegalen vertrouwde hij niet, omdat niemand ze echt kende. Frenkie en zijn vrienden vroegen zich af wat te doen.

Een voor een zouden de Turken de volgende dagen zijn opgepakt, in de kofferbak geduwd en in de bossen bij het Zwarte Water geliquideerd. Hun lijken zijn ondanks verwoed graven, dreggen en duiken tot nog toe niet gevonden. Met de moord op Ibrahim en de drie of vier naamlozen had De Bende van Venlo voor het eerst van zich laten horen.

Sanny was er toen nog niet bij. Hij moest nog worden 'ingewijd'. In alle opzichten richtte hij zich naar zijn nieuwe vriend, die veel meer durfde dan hij. Eerst liet Sanny een 'matje' groeien, daarna ging hij mee inbreken, afpersen, 'potenrammen', brandstichten en auto's stelen. Ook in zijn nieuwe rol als 'partner in crime' keek Sanny huizenhoog tegen De Smalle op.

Frenkie zou eens zijn pistool tegen het hoofd van zijn compagnon hebben gezet. Sanny's moeder zegt al die tijd niets te hebben gemerkt. Wel vond ze op een dag een vlindermes op zijn kamer. Maar omdat Sanny nooit deed wat zijn moeder hem vroeg, had ze het zelf op het wijkbureau ingeleverd. Niemand vermoedde dat haar zoon in staat zou zijn mensen te vermoorden. Een ex-vriendinnetje kan en wil het niet geloven. Als koppel waren de twee zo onafscheidelijk dat het haast leek of ze in de Opel Record van Frenkie wóónden.

Tot hun arrestatie in mei hingen ze dagelijks rond op de hoek van de Van Postelstraat en de Hogeweg, het hart van de volksbuurt Het Genooi. In de volksmond heet deze wijk van rijtjes zouteloze laagbouw Klein-Chicago. Na zonsondergang is het voor de meeste Venloërs een No Go-area. Niet alleen de rafelrand van flats, kassen en industrie, nee, heel Venlo heeft iets grimmigs. Op de kaart hangt de Hanzestad als een luie spin in een web van spoorbanen, autowegen en een rivier. Welbeschouwd ligt de stad niet aan de rand Nederland, maar aan die van het Ruhrgebied.

In de gemeentebrochures heet Venlo het logistieke knooppunt van Europa. Een containerstad met een hart van bruine kroegen waar het van de burgemeester 'alle dagen kerst' mag zijn. Maar na zessen zijn de winkelstraten uitgestorven, de feestverlichting zwiept in de wind en een kluitje Marokkaanse dealertjes maakt de straathoek bij McDonalds onveilig.

Veel Venloërs geven de schuld aan de geografie, maar ontkennen niet dat hun stad ruige trekjes heeft. Vroeger, toen de grens met Duitsland nog een echte grens was, had je smokkel; nu heb je coffeeshops, junkies en drugtoerisme.

Er lopen allerlei nationale en internationale drugslijntjes van en naar Venlo", zegt David van Delft, officier van justitie in de zaak van het tuindersechtpaar Van Rijn. De lokale economie is volledig in de ban van de drugs.

Omdat de hennepteelt zo aantrekkelijk is, zijn meer dan honderd tuinders voor de verleiding gezwicht. Het CDA-raadslid Mustafa Bozaslan geboren in Turkije, opgegroeid in Venlo zegt dat zijn stad in de jaren tachtig verslaafd is geraakt aan "het snelle geld van de drugshandel". De Turkse familie Köksal legde met haar coffeeshops de basis voor een lokaal imperium dat zich uitstrekt van slagerijtjes en sportscholen tot de discotheek House Palace. De prijzen schoten omhoog. Ik heb toen gedacht: Er gaan doden vallen.

Tientallen coffeeshops heeft burgmeester Van Graafeiland laten dichtspijkeren, met als gevolg dat de handel zich naar Het Genooi heeft verplaatst. Het middelpunt van dit tweede stadscentrum is de hel verlichte 'Friture' en tien identieke huisjes met hoeren in het vensterraam. De Venlose madammen, die vroeger stonden te strijken achter de sanseveria's, zijn vervangen door vrouwen uit verre landen die met blauw neonlicht hun lingerie accentueren.

Het broeit in Het Genooi, alsof het er altijd een beetje carnaval is. In een perkje gemeentegroen onder een lantaarn liggen twee winkelwagentjes van Dirk van den Broek. Turkse en Marokkaanse jongens met een zwaar Limburgs accent gidsen Duitse toeristen door het wereldje van seks en drugs. Tuurlijk kennen ze Frenkie, "die met die scheve neus", en Sanny, z'n maatje.

Iedereen is wel eens door die twee opgelicht. Een jongen die Abdul zou kunnen heten had een Beretta-pistool van Frenkie gekocht. Op een dag in juni vielen tien agenten met kogelvrije vesten zijn huis binnen - Abduls vader zat net een waterpijp te roken. Hoewel ze het wapen niet vonden, werd hij geboeid afgevoerd. Vier dagen zat hij vast, tot ze zijn alibi hadden nagetrokken: Abdul zat ten tijde van de moord zelf in de gevangenis.

Op verzoek van de politie heeft hij het pistool tevoorschijn getoverd door het in een plastic tas in de bosjes bij de Familiekerk te gooien en vervolgens te bellen met een anonieme tip. De jongens lachen, ze staan te dansen en te veren op hun Nike's. Ja, d'r kleeft een heel verhaal aan dat damespistool.

Frenkie had er een 'hoerenloper' mee doorzeefd. Jeu de Hoerenloper om precies te zijn, het zoveelste slachtoffer van De Bende van Venlo. De jongens vertellen dat Jeu verliefd was op Marleen, een hoer die een kop groter was dan hij. Als Marleen de deur op een kier zet, ontsnapt er een wolk parfum uit haar kamer. Het werk gaat door, runners komen en gaan met nieuwe klanten. Na elke transactie verdwijnt het wisselgeld in de fruitautomaat van de snackbar.

De machine knipoogt en riedelt. De jongens zijn het erover eens dat als Jeu niet zo'n 'strontser' was, hij nu nog had geleefd. Jeu was een lobbes met trompetterswangen en blonde krullen, en natuurlijk had-ie het niet verdiend, maar wat wil je als je in Het Genooi rondbazuint dat je 'bakken poen' hebt. Sinds hij de bewaking van hennepkassen op zich had genomen, smeet Jeu met geld.

Aan Huub, de duivenhouder die de hoeren rondrijdt, showde Jeu zijn Rolex. Marleen gaf hij een gouden ring. Huub, een groezelige vijftiger met het IQ van een kind van negen, vertelde deze details in café Het Pumpke aan Kuuk, de oom van Frenkie. Het was Kuuk die op het idee kwam van een overval. Door Huub uit te horen kwam hij erachter dat Jeu op een hoek woonde en dat hij een rode Honda Prelude bezat.

Kuuk is een beer van een vent, een klusjesman met een eigen bedrijf. De stoep van het Multicultureel Centrum, een zaaltje met halters, gewichten en derdehands sofa's, is nog door hem gelegd. Maar de laatste jaren kluste hij niet meer en zag je hem als een clochard ronddolen tussen de homo's in het Juliana-park.

Gedurende twee maanden praatte Kuuk tegen Frenkie en Sanny over het plan. Toen hij op een dinsdag in januari van Huub hoorde dat Jeu voor het einde van de week een nieuwe auto ging kopen, kortom veel cash in huis moest hebben, zei hij tegen de jongens: In de verhoorkamers van de politie vertelden Frenkie en Sanny los van elkaar het volgende verhaal.

We dachten dat we meer dan een ton zouden vinden, en als dat zo was zouden mijn oom, Sanny en ik elk dertigduizend krijgen en Huub tienduizend. Sanny zou aanbellen, ik zou Jeu dat ding voor z'n kop zetten, Sanny zou zijn handen vastbinden.

Ze dwongen hun slachtoffer op de grond te gaan liggen, in de woonkamer. Sanny ging op hem zitten en wikkelde bruine tape om zijn linkerpols. Dat had hij speciaal voor dit doel meegenomen. Maar Jeu kwam overeind, Sanny rolde van zijn rug af. Er klonk een schot. Het volgende moment zag ik Jeu op me afkomen, ik heb doorgeladen en opnieuw geschoten. Maar hij liep gewoon door en sloeg mijn arm weg. Pas toen Sanny hem met z'n knuppel op zijn hoofd begon te slaan viel Jeu op de grond.

Tussen de bank en de salontafel. Hij zat onder het bloed. Jeu kroop op zijn knieën. Of ze een ambulance wilden bellen, smeekte hij. Maar Frenkie hield zijn Beretta op dertig centimeter van Jeu's voorhoofd, kneep zijn ogen dicht en drukte twee keer af.

Om te vluchten moest hij Sanny - die in de kast zat te rommelen - letterlijk met zich meetrekken. Eenmaal in de auto liet Sanny hem een gouden Rolex zien, maar Frenkie was zo overstuur dat hij die onderweg uit het raampje gooide.

Eenmaal terug in Venlo bleek dat Kuuk al lag te slapen. Frenkie schudde hem wakker en vertelde dat hij vijf keer had geschoten, dat de overval mislukt was en dat Jeu niet meer bewoog. Zijn oom had er geen goed woord voor over.

Hoe konden ze zo stom zijn? Maar terug in Reuver bleek dat de Wederikstraat al met rood-wit politielint was afgezet. Jeu's zoon had zijn vader in de tussentijd gevonden met twee kogels in zijn hoofd, twee in zijn rug en een in zijn linkerwijsvinger.

Bij het politieteam van de regio Noord-Limburg stapelden de onopgeloste moordzaken zich op. Net als er een recherche-team was vrijgemaakt om een bepaalde zaak te onderzoeken, vielen er nieuwe doden. Het korps was in rep in roer en wist niet waar te beginnen. Surveillerende agenten verdwenen uit het straatbeeld van Venlo, ze hadden wel wat beters te doen.

Rechercheur en wijkhoofd Pierre Hafmans kreeg de leiding over het 'as-team' - dat zo genoemd werd naar aswoensdag, de dag na carnaval waarop het echtpaar was gevonden. Hij loofde een beloning uit van Niemand was nog toegekomen aan de lijst van andere misdrijven, variërend van diefstal van Delfts Blauw uit een autorijschool tot beroving van homo's in het Juliana-park. Het grootste deel van de tijd ging op aan het opsporen van illegale hennepkassen, want door de slapte op de komkommermarkt stonden de tuinders in de rij om nederwiet te verbouwen.

In korte tijd registreerde het wijkbureau van Hafmans ook nog eens 85 gevallen van diefstal van zogeheten assimilatielampen in de glastuinbouw. Frenkie en Sanny volgden bij hun nachtelijke inbraken geen vast patroon. Als ze al een specialiteit hadden ontwikkeld, dan was het het stelen van assimilatielampen: Je moet ook precies weten hoe je het snoer doorknipt, wil je geen schok krijgen.

De lampen kosten vijfhonderd piek per stuk. Voor de groei van cannabis-struiken zijn ze een zegen. Op een nacht in mei sloop Frenkie in zijn eentje rond in een huis in Venlo. Hij dacht dat niemand hem gezien had en ging rustig door met rommelen in laden en kastjes, totdat twee agenten het licht aanknipten. Ze hadden de Smalle, het gevaarlijkste lid van de Bende van Venlo, op heterdaad betrapt. Frenkie bekende dat hij wel eens een lampje had gejat, ook wel vaker dan eens, maar nooit alleen.

Toen Sanny hoorde dat zijn vriend gesnapt was dook hij onder. Hij belde zijn oom de advocaat met de vraag: Nou, biechtte Sanny op, hij had ook wel eens ingebroken in een kas. In de weken die volgden kwam het hele verhaal er met horten en stoten uit. Wat er precies gebeurd is op het moment dat Ferda van Rijn opendeed - Sanny zegt het niet meer te weten.

Hij kan zich überhaupt niet meer herinneren dat hij daar met Frenkie en nog twee vrienden zou hebben aangebeld. Waar hij die avond van de boerenbruiloft wel was, is hem een raadsel. Maar de verklaringen van de andere verdachten liegen er niet om.

Frenkie en Sanny zijn zwaaiend met het broodmes en de honkbalknuppel het halletje binnengedrongen. De jongens dwongen Ferda het trapje naar de kelder af te dalen. Hadden ze buiten Sjeng gerekend, die op het gestommel en gesnauw in de gang afkwam? In ieder geval sneden ze zijn stembanden door. Toen Ferda met het weckglas boven kwam en haar man zag liggen, raakte ze in paniek en probeerde te vluchten.

Verder dan de gang is ze niet gekomen. Buiten hoorde Frenkie's meisje het gegil. Ze klom uit de Opel en liep het tuinpad op naar de voordeur. Op de drempel bleef de jarige schoenverkoopster staan.

Ze zag een van bloed doordrenkte kokosmat en twee oude mensen met een V-vormige opening in hun hals. Terstond viel ze flauw. Frenkie en Sanny hebben haar op de achterbank van de auto gelegd. Het duurde even voordat ze weer bij kwam. Onderweg naar de binnenstad gooiden ze het broodmes uit het raampje; daarna zijn ze carnaval gaan vieren in de Gouden Tijger.

Frenkie en Sanny zijn de hoofdverdachten van de Bende van Venlo. In totaal gaat het om vijftien sommige bronnen zeggen: In wisselende samenstelling zouden zij acht sommige bronnen zeggen: De bende is anderhalf jaar actief geweest, tot mei , toen de twee hoofdverdachten werden aangehouden. Frenkie zou de spil van de gang zijn. Behalve zijn jarige broertje Dennis zitten ook vast: Twee vrienden van Frenkie en Sanny zijn aangehouden op verdenking van medeplichtigheid aan moord op het tuindersechtpaar Van Rijn.

Astrid heeft een strafklacht ingediend tegen Frenkie wegens mishandeling en bedreiging. Evenals Hassan is de rest van de verdachten van Turkse afkomst. Zij zouden met Frenkie en Sanny betrokken zijn geweest bij de executie van Ibrahim Karaca en drie of vier 'naamloze' Turken. Sanny is op 13 oktober negentien geworden. Hij zit in volledige beperking in het huis van bewaring in Maastricht, in afwachting van zijn overplaatsing naar het Pieter Baancentrum voor psychiatrisch onderzoek.

Frenkie heeft deze week zijn 22ste verjaardag gevierd in de gevangenis van Roermond. Ook hij moet nog naar het Pieter Baancentrum. Het Openbaar Ministerie wil de geweldszaken in twee mammoet-zittingen voor de rechtbank brengen. In april gaat het om de autochtone Venloërs en hun autochtone slachtoffers; in juni om de afrekeningen binnen het door Turkse Venloërs gedomineerde coffeeshopwereldje. Daarop alleen staat een gevangenisstraf van maximaal vijf jaar.

Van Delft stelt dat het ressort Roermond nog nooit zo'n misdadige gang heeft gekend. Met de aanhouding van vijftien personen uit Venray en Venlo denkt de politie in Noord-Limburg zeven moorden te hebben opgelost. De groep werd een maand geleden al verdacht van de dubbele moord op een bejaard echtpaar uit Venlo , twee andere moorden en van misdrijven, waaronder mishandeling, afpersing en brandstichting.

Leden van de groep hebben nu ook nog drie andere moorden bekend. Die werden vorig jaar in Venlo gepleegd en zouden afrekeningen in het drugsmilieu betreffen. Tien bendeleden uit Venlo en omgeving werden al in oktober gearresteerd. Ze waren vanaf tot mei van dit jaar actief. Volgens de politie was er geen sprake van een goed georganiseerde bende , maar van groepjes die in wisselende samenstellingen opereerden. De politie kwam de bende in mei op het spoor toen zij een onderzoek instelde naar diefstallen van 85 zogenoemde assimilatielampen uit tuinderskassen in Venlo en omgeving.

Tuinders gebruiken deze kostbare lampen om hun gewassen beter te laten groeien. De politie hield in deze zaak zes verdachten aan. De politie in noord-Limburg heeft een bende opgerold die wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een echtpaar uit Venlo , twee andere moorden en zeker tweehonderdvijftig andere ernstige misdrijven. Tien bendeleden uit Venlo en omgeving - voor het merendeel jeugdigen - zijn gearresteerd.

Ze pleegden hun criminele daden vanaf tot mei van dit jaar, zo luidt de beschuldiging. Behalve van de vier moorden worden de bendeleden verdacht van berovingen, afpersingen, overvallen en inbraken in woningen en bedrijven. De politie kwam de bende in mei op het spoor, toen zij een onderzoek instelde naar 85 diefstallen van assimilatielampen uit tuinderskassen in Venlo en omgeving.

De politie hield hiervoor zes verdachten aan. Nederland heeft gelukkig nauwelijks een geschiedenis op het gebied van seriemoordenaars.. Maar er zitten er wel een paar in de gevangenis. Een onovertroffen criminele staat van dienst voor een jongen die op zijn 22ste voor lange tijd in de cel verdween. Samen met maatje Sanny P. Met de meest banale motieven: Waarschijnlijk kan maar één mens dit verhaal met een glimlach lezen: Hij is er zelfs niet voor teruggedeinsd een willekeurig persoon van de straat te plukken, te doden en in het bos te begraven.

De samenleving is diep geschokt. Dan kan ik die oudjes ook dl' keel afsnijden. Venlo pas op' - woorden die Franky P.

Een jongen die voor zijn 22ste verjaardag al honderden misdrijven pleegde: Een, zegt hij zelf. Minstens zeven, zegt justitie. Twintig, vijfentwintig, verklaren sommige mensen in zijn omgeving. Maar zelfs die zeven zouden hem al tot de grootste moordenaar van Nederland in deze eeuw maken. En het enge aan Franky P. Zijn grote voorbeeld, Tony Montana uit de uiterst gewelddadige film Scarface, schiet toch ook iedereen overhoop die hem in de weg staat?

Franky draaide de videoband grijs. En leefde zijn eigen film, met voor de pauze ongekend bloederige horror en in het tweede deel een rechtbank thriller waarin het voortdurend de vraag blijft of de crimineel zal krijgen wat hij in de ogen van het publiek verdient. Tot in de rechtszaal blijft hij onbeschoft 'Waarom zou ik gaan staan? Ik kan veel beter zitten,' zegt hij op het moment dat de rechters de zaal betreden en maakt hij het zijn ondervragers lastig met tegenstrijdige verklaringen en ontkenningen.

Omdat zijn veertien medeverdachten hetzelfde doen, zit de Roermondse rechtbank in met de moeilijkste zaak uit haar geschiedenis. Vijftien verdachten die elkaar om de beurt de schuld geven en dan weer vrijpleiten, minstens zeven moorden, honderden 'kleinere' misdaden, duizenden keren tegenspraak. Wat is feit en wat is fictie? En hoeveel feiten zullen uiteindelijk kunnen worden bewezen. Voor die ontknoping heeft Franky tweeëntwintig jaar zijn gang kunen gaan.

Hij wordt in januari geboren als zoon van een Nederlandse vrouw en een Duitse man en groeit op in een buurt in Venlo- Zuid waar mensen als de duisternis is ingetreden maar beter niet meer de straat op kunnen gaan. Hij heeft een ouders zus en een jonger broertje. Zijn ouders scheiden als hij twaalf is. Voor die tijd is hij - als lievelingetje van zijn vader - ongelooflijk verwend. Spijbelen of rottigheid uithalen wordt nooit bestraft. Zijn moeder heeft geen vat op hem en lijkt zich ook niet veel te interesseren voor haar kinderen.

Als moeder Ine kort na de scheiding een nieuwe vriend krijgt - Hassan T. Ik heb Elle ontmoet via kinky. Wil toch ff wat kwijt. Deze lady en met recht lady heeft een pittig uurtarief maar geeft je werkelijk een GFE. Ze is 40 maar ziet er echt fantastisch uit.

Haar huid is zacht en ze ruikt heerlijk. Het is alsof je samen bent met je vriendin. De sex is echt fantastisch en ze geniet zelf volop mee. Het verbaasd me dat ik nog geen recensie van haar heb gevonden.

Ben benieuwd of iemand ook zo'n positieve ervaring heeft met haar. Fabber de Flap http: Laatst gewijzigd door itsme ; , Rotterdam, Hotelontvangst , Elle uitstekend na 12 jaar heb ik Elle weer gevonden Rotterdam, Hotelontvangst , Elle Leuke spontane meid! Ze zag er voor haar leeftijd goed uit! Ze komt haar beloftes na en is nog zeer de moeite waard! Ik denk dat ik een nieuwe favoriet gevonden heb!

Ze genieten er zelf ook van en verwennen elkaar ook. Zelf ben ik lekker klaargekomen en hun zelf ook babsje zelfs spuitent wat een geil gezicht was dat.


magere kutjes huize marleen rotterdam

.
Naakt in de buitenlucht geile kutjes nl

  • Sub zoekt meester heerlijk klaarkomen
  • 290
  • Huub, een groezelige vijftiger met het IQ van een kind van negen, vertelde deze details in café Het Pumpke aan Kuuk, de oom van Frenkie. De officier heeft het over 'ongekende gruwelijkheden'.
  • Op een dag in juni vielen tien agenten met kogelvrije vesten zijn huis binnen - Abduls vader zat net een waterpijp te roken. Z'n gympies verruilde hij voor bordeelsluipers. Dat had hij speciaal voor dit doel meegenomen.
  • Amateur seks films neuken in uden