Op zijn grieks doen geil klein sletje

op zijn grieks doen geil klein sletje

Dat was ook niet moeilijk met mijn pikje kon ik haar niet geven wat hij en Chris wel konden en hij zou haar wel kinderen maken goed diep in haar hete kut, had hij mij al een paar maal gezegd, op een dominante toon. Met lange halen begon hij haar terug te neuken en ik zag dat ze met een hand haar klit aan het verwennen was.

Ze begon haar heupen omhoog te bewegen zodat zijn pik dieper en dieper in haar kwam. Mijn slet zat met gesloten ogen te genieten. Haar woorden wonden hem op, en hij begon sneller omhoog te stoten met zijn lul in haar kut. Ik zag haar lichaam na een paar minuten beginnen te schokken en besefte dat ze weer een orgasme kreeg. Hun parings geluiden verstomden en hij trok z'n lul terug die met een "plop"? Dit verbaasde me wel een beetje want ze had mij nog niet vertelt dat het ook al gebeurd was, ze had wel al gezegd dat hij dat wilde doen bij haar, maar dat hij zijn zin weer al gekregen had van haar wist ik nog niet, wat ik echter uit haar woorden nu wel kon opmaken.

John zette zijn grote eikelkop tegen haar sterretje en drukte z'n pik tot de wortel in de reet van mijn slet, waar door ik meteen kon zien dat dit niet de eerste maal kon zijn, z'on gevaarte er in een maal in duwen zonder oefening dat kon niet.

Het gevoel in haar kont werd blijkbaar zodanig geil, dat ze terug begon te stoten en zijn ritme oppakte, daarbij wilde ze hem niet teleurstellen, ze was zijn hoerige teefje dat door hem wilde gedekt worden.

John naaide maar door in dat nauwe gaatje en had haar borsten ook al weer te pakken, daarna pakte hij haar weer bij haar bruine haren en nu voelde hij zijn zaad ook weer komen. Hij boog zich nog wat meer naar voor en begon tegen haar te zeggen. Meer wist mijn slet niet uit te brengen, het was weer die enorme lul van hem die haar over de rand bracht en toen John met een luide kreun zijn zaad haar darmen inspoot en grommend op haar rug in elkaar zakte en haar diep in het bed drukte kwam ze voor de derde keer klaar dat ik had gezien en pompte hij z'n zaad de eerste maal diep in haar reet, ondertussen kwakte mijn zaad ook tegen de deurstijl aan waar ik tegen de muur aangeleund stond te gluren en aan mijn kleine pikje stond te trekken terwijl zij hun gang gingen in ons echtelijk bed.

Toen sloop ik maar terug naar beneden en wachtte tot de minnaars naar beneden kwamen en deed of ik niets in de gaten had gehad. Maar mijn slet kwam naar mij toe en zegde ga uw sperma maar opkuisen boven tegen de deur He viezerik,"? Kom lik me kut ook maar even proper en zette zich in de zetel naast haar minnaar en opende haar benen, zodat haar kut zich opende. Ik knielde er tussen en kon zien dat haar kutlippen open hingen en zag het zaad er langzaam beginnen uit druppen, maar zette snel mijn mond er op en begon zijn sperma uit haar afgeneukte kut te likken.

Waarna zij elkaar gewoon tongden op de zetel en lachten tegen elkaar over mij. Enkele dagen later was het zeer warm weer en gingen we bij mijn schoonouders zwemmen in het zwembad. Chris was daar ook aanwezig en lag samen met mijn schoonvader in de zetels bij het bad, toen we er aan kwamen vroeg mijn vrouw aan haar vader waar is mijn moeder en zegde mijn schoonvader"?

Dan zullen we het maar met Chris moeten doen voorlopig He zegde ze tegen haar vader, dubbelzinnig vond ik. Ze zij gaan we wat zwemmen en gingen we onze zwemkledij aan doen, ik was snel klaar en ging samen met Chris het water in. Toen kwam mijn vrouw met een minuscule bikini, eigenlijk iets te krap uit het huis en sprong ook in het water samen met ons. Chris en ik trokken enkele baantjes om ter snelst en ondertussen was mijn vrouw al terug uit het bad en stond aan de kant zich af te drogen, maar met die minuscule bikini was het een zeer geil zicht wat ook Chris gezien had en mijn schoonvader want die kreeg ook al een bult in zijn zwembroek terwijl hij in de zetel lag te zien naar haar.

Mijn vrouw kon het ook niet helpen, maar keek toen Chris uit het zwembad kwam naar zijn gespierd en slank lijf, en zijn lichte zwembroek deed ook al weinig om de omtrekken van zijn zelfs in slappe toestand massieve mannen paal te verbergen, Chris zag dat ze naar zijn lul keek hij greep hem dan ook vast om hem wat rechter te trekken in zijn zwembroek zogezegd terwijl hij op haar toeliep omdat ze met een handdoek klaar stond voor hem, terwijl haar vader een eind verder lag en ook al een bult had, geilde die er ook al op te gluren stond hij vlak bij haar en kon ze de handdoek rond zijn schouders hangen, hij kon haar zo aanraken en vroeg of hij nog iets voor haar kon doen, waarop zij antwoordde, ja en stak haar hand uit naar zijn gigantische lul en zij "wanneer krijg ik hem er nog eens in"?.

Wat een geile teef was ze toch geworden tegenwoordig dacht ik want Mijn schoonvader hoorde dit net als ik en ik keek maar naar de grond uit schaamte omdat mijn schoonvader die mij nooit goed had kunnen verdragen en beter met Chris over weg kon, nu ook scheen te weten dat Chris en zij regelmatig van bil gingen.

Hij zag ook wel wat er in Chris zijn broek te zien was en bij mij en ondertussen wisten wel meer familie leden dat mijn slet niet vies was van een goed stuk vlees. Zou hij ook al weten dat zijn vrouw ook regelmatig gepakt werd door Chris en John, vroeg ik mij af? Haar vader, zag dat mijn vrouw Chris zijn lul streelde, en zij al lachend moeten jullie niet even naar binnen drankjes gaan inschenken.

Dan kunnen wij de barbecue al klaar gaan zetten terwijl jullie ook iets nuttig doen weer bubbelzinnig hen de gelegenheid gevend even samen te zijn. Toen ging mijn vrouw, samen met Chris naar binnen en zegde zij tegen haar vader. Wij zullen eens iets gaan klaar maken, waarop mijn schoonvader mij zegde, kom wij gaan de barbecue aansteken, want ze heeft al een goed stuk vlees gevonden en wil dat dadelijk klaar maken.

Ik vond nu wel dat hij overdreef door mij zo openlijk te zeggen dat zijn dochter met Chris ging neuken maar toch wond het me ook op en ja misschien kreeg hij zelf zijn vrouw ook regelmatig te zien onder die twee enorme lullen en geilde er ook al op. Dat dit ook zo was zou ik even later te zien krijgen, toen wij namelijk de barbecue hadden aangestoken ging hij naar het huis toe en ging aan de raam naar binnen kijken en toen zag ik dat hij zelf aan zijn pik begon te knijpen, dus kreeg die iets te zien binnen dat hem opwond en deed hij teken tegen mij dat ik ook moest komen zien.

Toen ik bij het raam samen met hem stond naar binnen te zien zagen we die twee binnen op de bank zitten mijn slet volledig naakt op en neer bewegend op die massieve mast en zegde mijn schoonvader tegen mij"? Ik hoorde dat hij hier duidelijk een meervoud gebruikte dus wist hij ook dat ik zijn vrouw die tegenwoordig een hoerige sletten gedrag tentoon spreidde dus ook al had mogen leeg likken.

Zou hij nog meer weten? Jonge amateur zuigt pik en doet het op z'n hondjes Popje wil het op z'n hondjes MILF wordt hard op z'n hondjes genomen Verboden camera betrapt stel op z'n hondjes We doen het op z'n hondjes Amateur Duitse slet neukt en onder zaad Mollige amateur krijgt zaad in strak kontje Amateur tiener krijgt een goed gevuld kutje Mijn tiener vriendin krijgt een mondje vol van mijn zaad. Sexy Indische meid neukt op z'n hondjes Indiase babe wordt gelikt en op z'n hondjes genomen Dikke BBC op z'n hondjes Indiase meid zuigt en neukt voor zaad Stiekeme film op z'n hondjes Geile brunette op z'n hondjes genomen in openbaar Zaad voor het kutje van Little Lupe Milf op z'n hondjes geneukt

.

Sexcontact ede prive sex bredaop zijn grieks doen geil klein sletje

Dat was ook niet moeilijk met mijn pikje kon ik haar niet geven wat hij en Chris wel konden en hij zou haar wel kinderen maken goed diep in haar hete kut, had hij mij al een paar maal gezegd, op een dominante toon. Met lange halen begon hij haar terug te neuken en ik zag dat ze met een hand haar klit aan het verwennen was.

Ze begon haar heupen omhoog te bewegen zodat zijn pik dieper en dieper in haar kwam. Mijn slet zat met gesloten ogen te genieten. Haar woorden wonden hem op, en hij begon sneller omhoog te stoten met zijn lul in haar kut. Ik zag haar lichaam na een paar minuten beginnen te schokken en besefte dat ze weer een orgasme kreeg.

Hun parings geluiden verstomden en hij trok z'n lul terug die met een "plop"? Dit verbaasde me wel een beetje want ze had mij nog niet vertelt dat het ook al gebeurd was, ze had wel al gezegd dat hij dat wilde doen bij haar, maar dat hij zijn zin weer al gekregen had van haar wist ik nog niet, wat ik echter uit haar woorden nu wel kon opmaken.

John zette zijn grote eikelkop tegen haar sterretje en drukte z'n pik tot de wortel in de reet van mijn slet, waar door ik meteen kon zien dat dit niet de eerste maal kon zijn, z'on gevaarte er in een maal in duwen zonder oefening dat kon niet.

Het gevoel in haar kont werd blijkbaar zodanig geil, dat ze terug begon te stoten en zijn ritme oppakte, daarbij wilde ze hem niet teleurstellen, ze was zijn hoerige teefje dat door hem wilde gedekt worden. John naaide maar door in dat nauwe gaatje en had haar borsten ook al weer te pakken, daarna pakte hij haar weer bij haar bruine haren en nu voelde hij zijn zaad ook weer komen.

Hij boog zich nog wat meer naar voor en begon tegen haar te zeggen. Meer wist mijn slet niet uit te brengen, het was weer die enorme lul van hem die haar over de rand bracht en toen John met een luide kreun zijn zaad haar darmen inspoot en grommend op haar rug in elkaar zakte en haar diep in het bed drukte kwam ze voor de derde keer klaar dat ik had gezien en pompte hij z'n zaad de eerste maal diep in haar reet, ondertussen kwakte mijn zaad ook tegen de deurstijl aan waar ik tegen de muur aangeleund stond te gluren en aan mijn kleine pikje stond te trekken terwijl zij hun gang gingen in ons echtelijk bed.

Toen sloop ik maar terug naar beneden en wachtte tot de minnaars naar beneden kwamen en deed of ik niets in de gaten had gehad. Maar mijn slet kwam naar mij toe en zegde ga uw sperma maar opkuisen boven tegen de deur He viezerik,"? Kom lik me kut ook maar even proper en zette zich in de zetel naast haar minnaar en opende haar benen, zodat haar kut zich opende. Ik knielde er tussen en kon zien dat haar kutlippen open hingen en zag het zaad er langzaam beginnen uit druppen, maar zette snel mijn mond er op en begon zijn sperma uit haar afgeneukte kut te likken.

Waarna zij elkaar gewoon tongden op de zetel en lachten tegen elkaar over mij. Enkele dagen later was het zeer warm weer en gingen we bij mijn schoonouders zwemmen in het zwembad. Chris was daar ook aanwezig en lag samen met mijn schoonvader in de zetels bij het bad, toen we er aan kwamen vroeg mijn vrouw aan haar vader waar is mijn moeder en zegde mijn schoonvader"? Dan zullen we het maar met Chris moeten doen voorlopig He zegde ze tegen haar vader, dubbelzinnig vond ik.

Ze zij gaan we wat zwemmen en gingen we onze zwemkledij aan doen, ik was snel klaar en ging samen met Chris het water in. Toen kwam mijn vrouw met een minuscule bikini, eigenlijk iets te krap uit het huis en sprong ook in het water samen met ons. Chris en ik trokken enkele baantjes om ter snelst en ondertussen was mijn vrouw al terug uit het bad en stond aan de kant zich af te drogen, maar met die minuscule bikini was het een zeer geil zicht wat ook Chris gezien had en mijn schoonvader want die kreeg ook al een bult in zijn zwembroek terwijl hij in de zetel lag te zien naar haar.

Mijn vrouw kon het ook niet helpen, maar keek toen Chris uit het zwembad kwam naar zijn gespierd en slank lijf, en zijn lichte zwembroek deed ook al weinig om de omtrekken van zijn zelfs in slappe toestand massieve mannen paal te verbergen, Chris zag dat ze naar zijn lul keek hij greep hem dan ook vast om hem wat rechter te trekken in zijn zwembroek zogezegd terwijl hij op haar toeliep omdat ze met een handdoek klaar stond voor hem, terwijl haar vader een eind verder lag en ook al een bult had, geilde die er ook al op te gluren stond hij vlak bij haar en kon ze de handdoek rond zijn schouders hangen, hij kon haar zo aanraken en vroeg of hij nog iets voor haar kon doen, waarop zij antwoordde, ja en stak haar hand uit naar zijn gigantische lul en zij "wanneer krijg ik hem er nog eens in"?.

Wat een geile teef was ze toch geworden tegenwoordig dacht ik want Mijn schoonvader hoorde dit net als ik en ik keek maar naar de grond uit schaamte omdat mijn schoonvader die mij nooit goed had kunnen verdragen en beter met Chris over weg kon, nu ook scheen te weten dat Chris en zij regelmatig van bil gingen. Hij zag ook wel wat er in Chris zijn broek te zien was en bij mij en ondertussen wisten wel meer familie leden dat mijn slet niet vies was van een goed stuk vlees.

Zou hij ook al weten dat zijn vrouw ook regelmatig gepakt werd door Chris en John, vroeg ik mij af? Haar vader, zag dat mijn vrouw Chris zijn lul streelde, en zij al lachend moeten jullie niet even naar binnen drankjes gaan inschenken.

Dan kunnen wij de barbecue al klaar gaan zetten terwijl jullie ook iets nuttig doen weer bubbelzinnig hen de gelegenheid gevend even samen te zijn. Toen ging mijn vrouw, samen met Chris naar binnen en zegde zij tegen haar vader.

Wij zullen eens iets gaan klaar maken, waarop mijn schoonvader mij zegde, kom wij gaan de barbecue aansteken, want ze heeft al een goed stuk vlees gevonden en wil dat dadelijk klaar maken. Ik vond nu wel dat hij overdreef door mij zo openlijk te zeggen dat zijn dochter met Chris ging neuken maar toch wond het me ook op en ja misschien kreeg hij zelf zijn vrouw ook regelmatig te zien onder die twee enorme lullen en geilde er ook al op.

Dat dit ook zo was zou ik even later te zien krijgen, toen wij namelijk de barbecue hadden aangestoken ging hij naar het huis toe en ging aan de raam naar binnen kijken en toen zag ik dat hij zelf aan zijn pik begon te knijpen, dus kreeg die iets te zien binnen dat hem opwond en deed hij teken tegen mij dat ik ook moest komen zien.

Toen ik bij het raam samen met hem stond naar binnen te zien zagen we die twee binnen op de bank zitten mijn slet volledig naakt op en neer bewegend op die massieve mast en zegde mijn schoonvader tegen mij"? Ik hoorde dat hij hier duidelijk een meervoud gebruikte dus wist hij ook dat ik zijn vrouw die tegenwoordig een hoerige sletten gedrag tentoon spreidde dus ook al had mogen leeg likken.

Zou hij nog meer weten? Jonge amateur zuigt pik en doet het op z'n hondjes Popje wil het op z'n hondjes MILF wordt hard op z'n hondjes genomen Verboden camera betrapt stel op z'n hondjes We doen het op z'n hondjes Amateur Duitse slet neukt en onder zaad Mollige amateur krijgt zaad in strak kontje Amateur tiener krijgt een goed gevuld kutje Mijn tiener vriendin krijgt een mondje vol van mijn zaad.

Sexy Indische meid neukt op z'n hondjes Indiase babe wordt gelikt en op z'n hondjes genomen Dikke BBC op z'n hondjes Indiase meid zuigt en neukt voor zaad Stiekeme film op z'n hondjes Geile brunette op z'n hondjes genomen in openbaar Zaad voor het kutje van Little Lupe Milf op z'n hondjes geneukt

.


Lesbies sex film teelballen likken


Na de wedstrijd onder de douches zag ik wel dat er veel heel grote pikken bij waren, Chris liet die van hem ruimschoots bewonderen en ook de neger John van op zijn werk had wel wat hangen, en leek inderdaad nog groter dan die van Chris, natuurlijk waren ze allen nog in een slappe toestand zodat je niet echt goed kon vergelijken want de ene groeit al meer dan de andere bij opwinding.

Maar bij mij hing veel minder, wat de anderen ook zagen natuurlijk, want regelmatig werd er gesproken over de doelpunten die ik maakte voor de ploeg, en daarbij werd mijn richting uitgekeken en zag ik hun blikken naar beneden gaan naar mijn kleine lul. Chris zegde al lachend tegen de anderen, "misschien hangt er bij ons teveel in de weg"? En zegde al schertsend "Op het plein dan toch, bij de vrouwtjes is het wat anders. Toen we later in de kantine zaten,"Fluisterde mijn slet in mijn oor"?.

En veel grote geile pikken gezien"? Bij ons in de ploeg waren dat er toch minder maar dat wist ze al. Ze schepte er plezier in, me dat te vragen en te laten beschrijven wat iedereen zoal in zijn broek had hangen.

Mijn vrouw zegde toen weet je Chris heeft me eens gezegd dat die neger John, die je juist zag een nog grotere lul heeft dan hij. Ik vroeg"Heb je dan niet genoeg aan Chris, daarbij das wel een zwarte lul he"?. Ja, maar Chris kan ook niet altijd, als ik zin heb, en wie weet verandering van spijs doet eten ". Na een tijdje napraten verdwenen we met zijn allen naar het stamcafe van de ploeg om daar de overwinning verder te vieren.

We stapten in de auto, ik reed en zij gingen achteraan zitten met twee, natuurlijk lieten ze elkaar niet gerust en tongden en voelden weer bij elkaar terwijl ik de auto naar het cafe reed. Op eens hoorde ik Chris zeggen "gij geile slet hebt ge geen slipje aan"?? Dat voel je toch,"?. Toen hoorde ik even niets meer maar zag in de spiegel dat hij met haar mossel zat te spelen. Toen arriveerden we bij het cafe en stapten uit, en gingen naar het achterzaaltje van het Cafe waar een maaltijd klaar stond, aangeboden door de baas van Chris voor de spelers en hun vrouwen of partners.

Na het eten begon men ook te dansen, wij zaten op een bank achter de deur Chris, mijn vrouw, ik en nog enkele ploegmaats. Nu werd mijn vrouw natuurlijk veel gevraagd om te dansen gelijk ze er geil bij liep en ze gaf ook weer veel show weg, zodat ze goed bekeken werd door de mannen. Op een bepaald ogenblik keek ik hoe ze met John aan het dansen was en daar verschoot ik toch wel wat van, ze plakte tegen hem aan en was precies bezig met hem droog te neuken.

Hij liet zich ook niet onbetuigd en streelde met zijn handen over haar kontje en zo verder naar haar open rug gedeelte. Ik dacht wat een slet is ze toch geworden die teef van mij. We praatten en dronken verder, en werd er regelmatig gedanst. Na enkele trage dansen met John kwamen ze terug aan tafel, ondertussen waren er nog bekenden bij gekomen en was er aan de overzijde alleen nog plaats voor John. Chris zat op de hoek en zei tegen haar "kom maar op mijn schoot zitten"?. Ze keek even naar mij glimlachte en zette zich op zijn kruis, maar toen zag ik dat hij een stijve in zijn broek had zitten, zijn kruis bolde op.

Zij had het vermoedelijk ook gezien draaide zich om, keek even naar zijn kruis en ging er gewoon opzitten. Dit lokte natuurlijk protest uit van de anderen. Die zegden dat ze bij hun ook mocht komen zitten, maar ze draaide eens met haar kontje op zijn kruis en zij "nee ik zit wel lekker"?.

Daar zat ze dan weer eens bij hem op schoot in het publiek. Zonder slip en beha aan, iedereen kon wel zien dat ze geen beha aan had, maar niet dat ze geen slip droeg. Ik werd geil, had ook een goed zicht op dat geile wijf van mij en wist met wat ze bezig was. Toen stak ze een sigaret in haar mond leunde achterover en vroeg vuur aan Chris, terwijl ze achterover leunde priemden haar tepels door haar kleedje naar voren en kon je perfect de vorm zien van haar tieten, ze kreeg vuur van hem en rookte zo op zijn schoot gezeten de sigaret op.

Ze bewoog enkele keren telkens ik naar haar keek, traag van achteren naar voren op zijn schoot met haar kontje mij geil aankijkend, likte ze met haar tong over haar lippen. Ik wist dat ze op en neer over zijn lul bewoog en mij zo aankeek, om te zeggen zie je door wie ik me ga laten naaien straks. De eigenaar vertelde dat hij er vier kamers aan liet bouwen, omdat hij altijd tekort kwam.

Nu was ik de enige buitenlandse gast, want de andere kamers waren bezet door 6 bouwvakkers die al twee weken bezig waren met de aanbouw. Het was geen onaangenaam gezicht. In deze warmte droegen ze alleen een korte broek, en hun spieren glommen van het zweet. Na een eenvoudige maaltijd heb ik mijn spullen uitgepakt en ben vroeg gaan slapen.

De volgende dag na het ontbijt heb ik lange wandeling gemaakt en kwam hier en daar langs het strand een al dan niet geïmproviseerde tent tegen waar mensen hun vakantie in doorbrachten.

Het eiland was niet groot, maar er waren toch hele stukken strand vlak bij mijn hotel waar niemand te zien was. Uitstekend geschikt dus voor naakt zonnen, waar ik altijd de voorkeur aan gaf. Ook de volgende dag besteedde ik aan zwemmen, zonnen en lezen, met als tussendoortje de lunch in het hotel waar ik weer naar die lekkere spierballen kon kijken. Daarna even op de kamer met mijn fantasie en mijn vibrator spelen voor ik weer naar het strand ging.

Op woensdag ochtend kwam de eigenaar mij vertellen dat ze ‘s avonds een feest hadden vanwege het opschieten van de werkzaamheden, en de jongens waren er al twee en een halve week. Die hadden wel een verzetje verdient. Of ik zin had erbij te zijn. Het zou een feestmaaltijd worden met muziek en misschien nog wat dansen na afloop.

Nu had ik wel eens grieken zien dansen, de sirtaki of zo en het leek me wel een geil gezicht om die strakke kerels door de zaal te zien springen. Aan het eind van de middag was het eigenlijk nog te warm om aan te kleden, maar ik had beloofd om 7 uur in het hotel te zijn om te beginnen met een drankje en wat kleine hapjes voordat de eigenlijke maaltijd op tafel kwam. Na gedouchte te hebben besloot ik een leuke korte klokrok en een elastisch straples topje aan te trekken. Een beha kon daar niet onder want ik vind die bandjes er bovenuit verschrikkelijk lelijk.

Een slipje droeg ik zelden of nooit, dus nu ook niet. In de spiegel vond ik mijzelf er nogal sexy uitzien, het elastische topje benadrukte de vorm van mijn stevige B-cup en mijn flinke tepels, die bij het minste of geringste stijf werden. Als ik bewoog wipte mijn tieten duidelijk zichtbaar op en neer. Dat leek mij net iets te uitdagend voor 6 mannen die al bijna drie weken droog stonden! Dus maar een witte licht doorschijnende blouse er overheen.

Die sloot met 1 knoopje vlak boven mijn navel, dus het topje was nog goed zichtbaar, maar mijn tieten en harde tepels zaten onder de stof van de blouse. De mannen zaten al klaar met wijn en hapjes en bleken ook nog engels te spreken. We hebben gezellig gekletst en mijn glas leek niet leeg te raken. Ook tijdens de heerlijke maaltijd bleven de heren proosten en ik voelde me wel een beetje tipsy worden.

Na het eten kwam de fles ouzo op tafel en een stel glazen en al gauw stonden de heren te dansen op een rij met de armen over elkaars schouder. Al snel werd ik door ze van mijn stoel getrokken om mee te doen. Het werd een leuke wilde boel, ik werd rond gedraaid en van de een naar de ander geduwd. Ik kan aardig dansen, alleen geen grieks, dus op een gegeven moment stond ik in het midden te dansen en te draaien met de mannen al klappend en stampend om mij heen.

Ik werd daar eigenlijk wel opgewonden en door alle drank overmoedig van, dus toen ze riepen dat ik op de tafel moest dansen aarzelde ik geen moment, klom op de grote tafel en maakte al stampend en klappend een rondedans voor ik mij ineens realiseerde dat als ik ronddraaide mijn klokrok wijduit ging staan en ik daar niets onder droeg. Ik sprong zo snel mogelijk van de tafel inde hoop dat niemand mijn kale kutje gezien had.

De glazen wijn en ouzo stonden al weer klaar en van de schrik heb ik er maar een paar naar binnen gegoten. De muziek veranderde in wat zwoelere tonen en nu wilden de heren wel met mij schuifelen. Haar vader, zag dat mijn vrouw Chris zijn lul streelde, en zij al lachend moeten jullie niet even naar binnen drankjes gaan inschenken.

Dan kunnen wij de barbecue al klaar gaan zetten terwijl jullie ook iets nuttig doen weer bubbelzinnig hen de gelegenheid gevend even samen te zijn. Toen ging mijn vrouw, samen met Chris naar binnen en zegde zij tegen haar vader. Wij zullen eens iets gaan klaar maken, waarop mijn schoonvader mij zegde, kom wij gaan de barbecue aansteken, want ze heeft al een goed stuk vlees gevonden en wil dat dadelijk klaar maken. Ik vond nu wel dat hij overdreef door mij zo openlijk te zeggen dat zijn dochter met Chris ging neuken maar toch wond het me ook op en ja misschien kreeg hij zelf zijn vrouw ook regelmatig te zien onder die twee enorme lullen en geilde er ook al op.

Dat dit ook zo was zou ik even later te zien krijgen, toen wij namelijk de barbecue hadden aangestoken ging hij naar het huis toe en ging aan de raam naar binnen kijken en toen zag ik dat hij zelf aan zijn pik begon te knijpen, dus kreeg die iets te zien binnen dat hem opwond en deed hij teken tegen mij dat ik ook moest komen zien.

Toen ik bij het raam samen met hem stond naar binnen te zien zagen we die twee binnen op de bank zitten mijn slet volledig naakt op en neer bewegend op die massieve mast en zegde mijn schoonvader tegen mij"? Ik hoorde dat hij hier duidelijk een meervoud gebruikte dus wist hij ook dat ik zijn vrouw die tegenwoordig een hoerige sletten gedrag tentoon spreidde dus ook al had mogen leeg likken.

Zou hij nog meer weten? Ondertussen zagen wij hoe binnen mijn slet en Chris samen klaar kwamen en ze naast elkaar op de bank gingen zitten en ons opmerkten buiten aan de raam? Ze wenkten ons binnen te komen. Toen we bij hen stonden zij mijn slet, kijk eens pa wat hij nu gaat doen, opende haar benen, zegde tegen mij kom likken met je klein pikje. Lik het zaad van die grote zaadstang van Chris uit mijn kut op, waarna ik mij op de grond zette, haar kutlippen opende en met mijn tong heel haar grotje ledigde.

Terwijl mijn schoonvader tegen Chris zij"? Ik dacht jouw vrouw zit ook wel weer vol en je weet zelf ook niet van wie, dus je zult ook wel te kort komen maar zij maar niets hiervan voorlopig. Nadien gingen we allen terug op de zon zetels van de zon genieten terwijl we wachten op mijn schoonmoeder en John om te beginnen eten. Bij voldoende interesse wil ik nog wel meer avonturen vertellen, schrijf maar wat je geil zou vinden en dan kijk ik wel of mijn teef iets gelijkaardig beleefd heeft en zet het op papier.

Schrijf of mail me op onderstaand adres Vervolg in deel 8 laatste deel Reacties op tuinman51 hotmail. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden.

Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong

Lesbische meisjes sex erotische massage noordholland