Slappe lul aftrekken neuk kijken

slappe lul aftrekken neuk kijken

Sexadressen utrecht neuken prive


slappe lul aftrekken neuk kijkenNou ,nou wat vind je? Je mag wel even voelen hoor,ze bijt niet. Ik stak mijn hand uit en voorzichtig voelde ik aan haar kale kut. Ik gleed erlangs en INA sidderde met haar lijf.

Ik hoorde haar hijgen en een zacht kreuntje ontsnapte uit haar mond. Voel maar schat, ze is er klaar voor. Ze had mijn stijve paal beet en met haar andere arm trok ze me naar haar toe. Ze zoende mij en ik voelde dat ze mijn rits open maakte. Ik stond stok stijf en verroerde mij niet. Met gemak haalde ze mijn harde pik eruit en zonder wat te zeggen voelde ik hem langs haar kutje glijden. Wat denk je, zal ik je nu al laten spuiten.?

Kom naar boven ,we hebben de tijd. Boven aan gekomen ging ze op de rand van het bed zitten en liet mijn broek zakken. Zelf durfde ik nog niet zo wat te doen. Eerst mijn jeans uit en stond ik in mijn slip. Ze zette haar vingers er tussen en langzaam deed ze hem naar beneden. Met een klap sprong hij tegen haar kin aan. Kom trek jij mijn slip uit,. Met bevende hand deed ik haar string uit.

Haar kale kutje was drijf nat. Ze trok me op bed en voor ik er erg in had ging ze mij pijpen. Dit was voor de eerste keer dat ik gepijpt werd. Ze wreef met haar borsten over mijn buik heen, terwijl ze pijpte.

Ik liet mijn hand op haar rug liggen en streelde haar. Ze klom op bed en ze ging zo boven mijn gezicht zitten. Ik wist wat ze wilde ,maar ik had nog nooit gelikt. Als je voor het eerst een kutje ziet en dan al moet likken ,nee dat durfde ik niet.

Maar ze spoorde mij aan en ik waagde het maar en stak mijn tong op haar geile kutje. Ik gleed erlangs met mijn tong maar ze drukte zelf al haar spleet op mijn mond. Ja ALEX lik me. Ik ging steeds meer tekeer met mijn tong en ik deed het zeker lekker want ze kronkelde van genot. Maar ze pijpte mij steeds harder en ik voelde nu echt het zaad omhoog komen. OooooIna ik kom zo hoor. Hou het nog even op als je wilt. Neee ik kom en ik schoot met mijn lijf omhoog en mijn zaad kolkte uit mijn paal haar mond in.

Ze kneep in mijn ballen en zoog maar door. Ja ik kom ook. Ze plofte met haar kut op mijn gezicht en ik stikte bijna. Mijn gezicht zat onder het geil, nooit geweten dat het niet zo vies is als ik dacht. Ik zag dat ze haar mond af veegde en keek achterom. Ze ging omhoog en kwam naast mij liggen.

Is dit de eerste keer voor jou? Ja de eerste keer. Wat ben ik een geluks vogel. Maar nu hebben we nog niet het echte gedaan. Ik was het echt een beetje vergeten,omdat ik nog bij lag te komen. Ze pakte mijn pik en hij stond zo weer. Hoe was mijn kutje,lekker van smaak? Nou dan mag je zo voor het eerst je lekkere geile pik in mijn hongerige kut steken. Ik zal eerst op je komen zitten ,dan voel je hoe warm het daar is en lekker glad.

Ze ging op mij zitten en ze nam mijn pik beet en zette hem ervoor. Zachtjes zakte ze en ik voelde de warme gladde glod over mijn pik komen. Ze steunde op mijn borst en ik moest met haar borsten spelen. Toen hij er helemaal in zat begon ze een beetje op en neer te gaan.

Je haalt het vuur weer naar boven bij me. WAt geil die staaf in mijn rijpe kut man. En ze drukte nog harder. En als je straks klaar komt ,gewoon door neuken hoor. Ik knikte en sloot mijn ogen en met haar tepels tussen mijn vingers genoot ik van haar. Het werd er maar natter op en met gemak gleed hij er in en eruit. Na een best lange tijd voelde ik weer dat zalige gevoel komen.

INA merkte het ook en ze wachte even. OOO schat je komt zeker bijna he? Denk even ergens anders aan dan zakt het wel. Zal zonde wezen als we klaar zijn. Ze zat stil en aaide mij over mijn borst heen. Harde knoppen en dan voelde ik hoe ze met haar kut om mijn paal kneep.

Lekker he dat gevoel,voel je het wel dat mijn kut knijpt. Wat een heerlijke middag hebben we he? Maar als BRAM thuis komt? Die hoeft hier niks van te weten,hij zal het niet erg vinden,maar toch liever niet.

En ik voelde haar weer knijpen. INA als je zo doorgaat kom ik wel klaar hoor. Zullen we dan maar? Draaien met haar kont op mijn lul voelde ik dat hij alles raakte.

Met een beetje gewip en dan weer lange halen neukjte ze mijn paal. Allemachtig wat geil is dit zeg,mijn kut staat in brand. Wat een harde lul heb jij toch Ze praat maar door maar daar word ik zo geil van dat ik het voelde komen Ik kneep per ongeluk hard in haar tieten en ze gaf een gil.

Ik trok mij aan haar tieten van het bed en met een harde stoot klampte ik mij vast aan haar en mijn zaad golfde uit mijn pik diep in haar kut. Ja ja ga door ik neuk je nog langer hoor. Maar het jeukte zo dat het bijna niet uit te houden was. Mijn pik was leeg en ze bleef maar door neuken tot hij slap in haar kut zat.

Eindelik zat ze er stil op. Ze had tranen in haar ogen van geiligheid. Ze liet haar voorover zakken en met mijn slappe pik tegen haar kut aan begon we te zoenen. Ik weet niet hoelang we zo lagen,maar het was zo bijzonder voor mij. Nou schat ,het is nu nog eerder gebeurd als dat we dachten, spijt ervan? Nee ik niet hoor. Dus het is voor herhaling vatbaar.?

Zeker weten , maar wel overdag he als hij er niet is. Gerelateerd Sexfilms over De kerel laat zijn aars zien en trekt zijn slappe piemel af. Hij zuigt zijn slappe piemel totdat een ruige lul. De slappe piemel word in zijn mondje een rauwe penis. Op sex auditie laat ze haar smikkel vol sperma ejaculeren. De jongeman trekt tijdens de seks auditie zijn hele plasser af.

Stoere vriend praat hitsig terwijl hij voor de cam aan zijn dikke lul trekt. Op sex auditie zuigt de milf de flinke piemel. De zware neger snikkel neukt het blanke flamoes gewelddadig en hartstochtelijk. De verlegen gast trekt zijn onderbroek uit en begint zich af te afmoppen. Langzaam word zijn lul stijf tijdens het pijpen. Hij laat de bbw zwarte piemel zijn kontgaatje in glijden en sekst hem.

Sex flevoland je buurmeisje neuken