Spermakut neukende gays

spermakut neukende gays

Toen hij op de kamer kwam vroeg hij of ik het niet te warm had in bed met mijn pyjama aan, hij zelf vond het namelijk veel te warm. Normaal gezien slaapt hij trouwens helemaal naakt vertelde hij me. Ik was verrast dat hij dit zo maar vertelde en gaf toe dat ik thuis alleen een nachtkleedje aan deed en geen pyjama.

Ik twijfelde even maar vond het na de belevenissen van vorige nacht een superspannend idee en stemde toe met de wijze woorden: Ik tilde mijn kontje op, schoof mijn pyjamabroek naar beneden en legde ze op het nachtkastje. Patrick deed zijn boxershort uit en gooide deze langs mij heen op de grond. Toen nestelden we ons lekker in de dekens en wensten elkaar goedenacht. Ik hoefde nu alleen maar te doen alsof ik sliep en rustig af te wachten wat hij nu weer wat zou proberen.

Na zeker een uurtje of zo voelde ik hem naar mij toe schuiven, ik bleef gewoon op mijn rug liggen en deed alsof ik sliep. Hij fluisterde mijn naam en duwde tegen mijn arm om te kijken of ik diep genoeg sliep.

Ik bewoog niet en ademde heel rustig verder. Hij legde weer een hand op mijn borsten en begon deze te strelen. Hij gleed dan met zijn hand naar beneden tot aan mijn poesje. Hij ging nog dichter tegen me aan liggen en ik hoorde hem sneller ademen, hij was kennelijk opgewonden. Ik duwde zijn hand niet weg en liet hem gewoon begaan.

Hij was nu mijn clitoris aan het bewerken en dit gaf me een zeer aangenaam gevoel, maar hoe langer het duurde hoe korter ik bij aan orgasme kwam. Dit kon ik niet laten gebeuren want dan wist hij dat ik niet sliep en als ik echt zou slapen dan zou ik er zeker van wakker worden.

Ondanks mijn geile toestand en grote zin om klaar te komen draaide ik me met mijn rug naar hem toe en trok mijn benen op zodat hij met zijn hand zeker niet meer aan mijn poesje kon. Hij kwam tegen me aan liggen in lepeltje — lepeltje houding, met zijn hand ging hij onder mijn pyjamavestje en begon mijn blote borsten te masseren, waardoor mijn tepels direct stijf werden van opwinding.

Voor ik er erg in had voelde ik zijn lul tegen mijn poesje, dit had ik niet gewild en zeker niet verwacht, door mijn zijdelingse opgetrokken houding kon hij langs achter aan mijn kutje en daar maakte hij blijkbaar gretig gebruik van. Door het onverwacht voelen van zijn penis tegen mijn poesje had ik mijn ene been wat verschoven wat hem er nog een beter toegang toe verschafte. Mijn hart klopte in mijn keel maar er zat niets anders op dan afwachten wat er ging gebeuren, hij lag zo kort tegen mij dat ik me niet meer kon wegdraaien.

Ik voelde zijn harde pik steeds heen en weer tussen mijn natte lipjes schuiven om dan juist voor de ingang van mijn poesje te stoppen. Ik voelde dat hij steeds meer druk uitoefende en voor ik het wist gleed zijn eikel naar binnen. Ik moest naar ad em happen en trilde van de adrenaline, de eerste andere lul die in mijn poesje kwam.

Oh, god hij zat nu in mij poesje zonder enige bescherming, wat moest ik nu doen, kon ik dit zo maar laten gebeuren? Een enorm goed gevoel overspoelde mij door die dikke penis in mijn poesje en ik liet alles nog wat begaan. Patrick bewoog zijn lul zachtjes voor en echter uit om geraffineerd steeds een klein stukje dieper te gaan. Ik voelde hoe mijn poesje maar met moeite zijn dikke lul in zich kon opnemen, wat me steeds korter bij een orgasme bracht. Ik kon het niet meer tegen houden en kwam hftig klaar.

Alsof ik pas wakker was geworden vroeg ik verdwaasd: Hij schrok en trok zicht terug, ik draaide me om, deed het licht branden en keek hem boos aan! Stotterend antwoordde hij dat hij dit niet gewild had en allerlei andere onsamenhangende woorden. Ik kon mijn boos gezicht niet langer volhouden en vroeg al lachend dat hij zeker dacht dat ik sliep en daar even misbruik van wou maken. Patrick deed zijn uiterste best om zich onschuldig voor te doen maar dat lukte niet, ik wist maar al te goed wat hij gedaan had.

Dan zag ik Patrick een bedenkelijk gezicht trekken en verward vroeg hij me waarom ik hem niet gestopt had als ik dan toch niet sliep. Deze vraag had ik helemaal niet verwacht, ik werd vuurrood, wat hij direct merkte en besloot dan maar om eerlijk te zijn. Ik vertelde dat ik het zo geil en spannend vond dat ik hem gewoon niet kon stoppen, ik genoot er zelf te veel van.

Bovendien vertelde ik hem dat ik de vorige nacht ook ondeugend was geweest en mijn hand in zijn boxershort had gestopt om zijn piemel hard te maken.

Dat ik toen ook niet sliep als hij bezig was en dat ik mij eens goed verwend had naast hem in bed heb ik toch verzwegen, daar was ik te verlegen voor en hij vertelde trouwens ook niet alles van de voorbije nachten. Patrick vond dat we dus gelijk stonden en alle twee over de schreef waren gegaan maar ik repliceerde snel dat hij wel veel te ver was gegaan en hij toch minimum een condoom had kunnen omdoen.

Hij vertelde dat hij geen condooms in huis had en hij helemaal niet van plan was geweest om me te neuken. Door de lepeltje lepeltje houding zag hij zijn kans schoon om met zijn lul tegen mijn poesje te wrijven en toen hij tussen mijn natte lipjes gleed ging het zo vlot dat hij zijn verstand verloor en gewoon had verder gedaan.

Ik dacht even na, keek hem recht in de ogen en vertelde dat ik een condoom in mijn handtas zitten had en als hij deze om deed , ik bereid was om te neuken met hem. Terug op de slaapkamer aangekomen gaf ik het condoom aan Patrick, deed mijn nachtkleedje uit en ging volledig naakt bij hem ging liggen. Hij was het condoom aan het afrollen toen ik moest vaststellen dat hij toch wel een stuk groter geschapen was dan Karel, ik had dus wel degelijk goed gevoeld.

Patrick bekeek me van onder tot boven en lachte: Patrick kwam er tussen liggen, keek aandachtig naar mijn openstaand poesje en kuste mij daarna op de mond. Mijn hart ging hevig tekeer toen ik besefte dat hij op het punt stond om zijn piemel weer in mijn poesje te stoppen. Ik twijfelde nog steeds of ik hiermee wel door wilde gaan maar er was geen weg meer terug! Hij zette zijn eikel tegen de opening en duwt hem voorzichtig naar binnen. Ik voel hoe de eikel mijn poesje open rekte, ik ontving elke centimeter en voelde tintelingen op plaatsen waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden.

Hij neukt me in een rustig tempo en ging steeds iets dieper. Mijn kutje wordt nog natter en ik hoorde het gewoon soppen als hij zijn lul bewoog.

Langzaam maar zeker voelde ik zijn grote pik volledig in mijn kutje verdwijnen, tot aan zijn balzak. Hij neukt me nu snel en diep. Hij neukt me verder en ik geniet van elke stoot. Een nieuw orgasme laat niet lang meer op zich wachten. Als ik weer wat bijkom van mijn tweede vaginaal orgasme voel ik Patrick zijn lul nog eens extra diep in mijn kutje duwen, hij spande zich op en zijn penis begint te schokken in mijn poesje.

Met een fel gegrom vulde hij het condoom met zijn sperma. Ja, ik kon hem zelfs voelen spuiten door het condoom heen! Het was ongelooflijk intens, bijna genoeg om mij nog een orgasme te bezorgen, maar jammer genoeg net niet. Zijn penis gleed uit mijn poesje terwijl hij van me af rolde en op zijn rug ging liggen. Geen van ons beiden zei een tijd lang iets, totdat Patrick de stilte verbrak en zei:. We gingen samen naar de badkamer om ons even op te frissen, daar zagen we elkaar weer volledig naakt in het volle licht en ik moet zeggen dat wat ik zag me best beviel.

Hij keek ook met veel bewondering naar mijn lichaam en vertelde dat hij me altijd al een knappe vrouw had gevonden met kleren aan maar dat ik zonder zeker zo mooi was. We gingen weer naar de kamer en vielen direct in slaap. De volgende morgen was Patrick weer uit bed als ik wakker werd en naar de badkamer ging.

Ik draaide de waterkraan open en toen het lekker warm was stapte ik onder de douche. Ah … het was echt goed gisteravond, maar toch had ik wel een keer meer willen klaarkomen dacht ik bij mezelf als het warme het water over mijn lichaam liep.

Ik pakte de zeep, begon mezelf te wassen en schonk veel aandacht aan mijn poesje, ik wou echt weer klaarkomen met de herinnering van vorige nacht in mijn hoofd. Henk is een vrijgezel, maar wel een van het vrolijke soort.

Spontaan schuift hij bij de dames aan. De begroeting is aller hartelijkst. Jannie nodigt haar broer uit om thuis wat te komen drinken. We zouden wat gaan drinken en naar een opwindende film gaan kijken!

Ze weet van haar broer dat hij regelmatig seksfeestjes organiseert. Door het warme weer is Jannie zelf ook een beetje broeierig geworden. Wie weet zit er voor ons ook nog wat in! Hij zegt dat zijn vrienden nogal heet aangelegd zijn.

We zien wel waar het schip strandt Henk! In de verte zien ze drie wat oudere mannen op een bank zitten. Dat zijn de vrienden van Henk. Ze zijn verbaasd dat hij in het gezelschap is van twee vrouwen. Jannie gaat op de bank naast de mannen zitten en stelt zich voor.

Ze is net zo’n opgewonden standje als haar broer Henk. Aan de pik van haar eigen man heeft ze zeker niet genoeg. Met haar volrijpe kut heeft ze al menige man het hoofd op hol gebracht.

Maaike kent haar moeder als de beste en weet dondersgoed wat ze wil. Jannie wil niets liever als die pikken van die mannen tot explosie brengen. Ze kijkt de mannen zwoel aan. De mannen zijn hoogst verbaasd maar Henk in het geheel niet. Als je slim bent pak je je kans. Jannie kan neuken als de beste. Zelfs ik ga regelmatig met haar naar bed! Dan ziet Jannie dat haar dochter haar rokje optilt en haar slipje opzij trekt.

Wat is die donderse meid toch van plan. De drie mannen staan op en komen naar Jannie en Henk toe. Je dochter heeft ons uitgenodigd voor een borreltje! Het bier stroomt rijkelijk en zorgt voor een ontspannen sfeer.

De mannen blijken in de VUT te zitten. Maaike gaat naast een van de mannen zitten. Het jonge ding kijkt hem geil aan. Dan streelt ze met haar hand over zijn broek heen. De man krijgt het warm. Ik ga echt neuken met die mannen. Ik moet snel een lul in mijn kutje voelen! Oh wat ben ik toch geil! Tot haar grote vreugde is de pik al behoorlijk stijf en ook best groot en dik. Dat valt niet tegen! Henk is nu ook niet meer te houden. Hij loopt naar zijn nichtje toe en trekt haar jeans uit.

Haar slipje volgt en Henk duwt enkele vingers in haar soppende tienerkutje. Op haar beurt knoopt Jannie de broek van haar broer los en zijn zwiepende lul schiet tevoorschijn. Ze pakt de lul van Henk vast en trekt aan de pik. De drie andere mannen ontkleden zichzelf. Een loopt naar Jannie toe. Hij duwt haar voorover en pompt van achteren zijn lul in haar kut. Met wilde stoten begint hij de rijpe teef te neuken. Met wijd gespreide benen zit Maaike al op de pik van de haar volledig onbekende man.

Ze rijdt zijn lul stevig af. Het jarige meisje weet wat neuken is. Ze maakt de man compleet gek en al snel spuit hij zijn sperma in haar kut. Zijn plaats wordt meteen overgenomen door een van zijn kompanen. Weer glijdt een harde lul in de volgespoten spermakut van Maaike. Het sperma sopt er aan alle kanten uit. Op de achtergrond hoort ze de man klaarkomen in de kut van haar moeder.

Het sperma spat diep in de kaal geschoren spleet van Jannie. De derde man komt ook al snel klaar en spuit een tweede lading sperma in het kutje van Maaike. Maar ik ben zo gods gruwelijk geil. Ik moet echt een goede pik hebben! Ik bel snel papa en die moet maar redding brengen!

Intussen mag jij met ome Henk neuken! Ik wacht wel even. Hij spreidt de benen van Maaike uit elkaar en plaatst zijn stijve lul voor haar geschoren poesje. Zijn lul glijdt bij het meisje naar binnen en soppend begint ome Henk haar te neuken. Ademloos kijken de drie vreemde mannen toe. Door de actie van Henk worden hun pikken snel stijf. Dat is spekkie voor het bekkie van Maaike.

Ze roept tegen de mannen dat ze graag hun pikken wil afzuigen. De mannen komen bij haar staan en afwisselend neemt het neukende meisje nu de pikken in haar mond. Ze pijpt als de beste. Henk ziet het met genoegen aan. Lekker is dat pijpen!

Meteen kruipt Jannie op een van de lullen. Samen met haar neukende dochter neemt ze nu ook nog een van de overgebleven pikken in haar mond. Moeder en dochter pijpen en neuken als de beste. De drie vreemde mannen weten niet wat hen overkomt. Zo zitten ze in het park wat te kletsen en even later liggen ze te vozen met twee super hete mokkels.

Het gekreun is niet van de lucht. Het is voor de mannen moeilijk om zich te beheersen. De vrouwen pijpen net zo lekker als dat ze neuken. De ervaren Jannie merkt dat de man snel in haar mond gaat klaarkomen. Als ze zegt dat ze graag zijn sperma in haar mond wil hebben is dat al teveel. Met gesloten ogen komt hij klaar en zijn romige stralen sperma schieten diep in haar keel. Oh wat smaakt dat sperma haar weer heerlijk. Maaike ziet haar moeder sperma slikken en is een beetje jaloers.

Ik wil ook sperma in mijn mondje hebben hoor! En ja hoor dan spoelt het sperma ook in haar mond. De man komt voor de tweede keer klaar, maar hij spuit nog een beste hoeveelheid sperma in haar mond. Maaike laat het sperma goed in haar mond rondgaan voordat ze het zaad wegslikt. Geen druppeltje gaat bij haar verloren en het sperma smaakt haar heerlijk.

Hoe kutje likken prive neuken zonder condoom

Hij was nu mijn clitoris aan het bewerken en dit gaf me een zeer aangenaam gevoel, maar hoe langer het duurde hoe korter ik bij aan orgasme kwam. Dit kon ik niet laten gebeuren want dan wist hij dat ik niet sliep en als ik echt zou slapen dan zou ik er zeker van wakker worden.

Ondanks mijn geile toestand en grote zin om klaar te komen draaide ik me met mijn rug naar hem toe en trok mijn benen op zodat hij met zijn hand zeker niet meer aan mijn poesje kon. Hij kwam tegen me aan liggen in lepeltje — lepeltje houding, met zijn hand ging hij onder mijn pyjamavestje en begon mijn blote borsten te masseren, waardoor mijn tepels direct stijf werden van opwinding.

Voor ik er erg in had voelde ik zijn lul tegen mijn poesje, dit had ik niet gewild en zeker niet verwacht, door mijn zijdelingse opgetrokken houding kon hij langs achter aan mijn kutje en daar maakte hij blijkbaar gretig gebruik van.

Door het onverwacht voelen van zijn penis tegen mijn poesje had ik mijn ene been wat verschoven wat hem er nog een beter toegang toe verschafte. Mijn hart klopte in mijn keel maar er zat niets anders op dan afwachten wat er ging gebeuren, hij lag zo kort tegen mij dat ik me niet meer kon wegdraaien. Ik voelde zijn harde pik steeds heen en weer tussen mijn natte lipjes schuiven om dan juist voor de ingang van mijn poesje te stoppen.

Ik voelde dat hij steeds meer druk uitoefende en voor ik het wist gleed zijn eikel naar binnen. Ik moest naar ad em happen en trilde van de adrenaline, de eerste andere lul die in mijn poesje kwam. Oh, god hij zat nu in mij poesje zonder enige bescherming, wat moest ik nu doen, kon ik dit zo maar laten gebeuren?

Een enorm goed gevoel overspoelde mij door die dikke penis in mijn poesje en ik liet alles nog wat begaan. Patrick bewoog zijn lul zachtjes voor en echter uit om geraffineerd steeds een klein stukje dieper te gaan.

Ik voelde hoe mijn poesje maar met moeite zijn dikke lul in zich kon opnemen, wat me steeds korter bij een orgasme bracht. Ik kon het niet meer tegen houden en kwam hftig klaar. Alsof ik pas wakker was geworden vroeg ik verdwaasd: Hij schrok en trok zicht terug, ik draaide me om, deed het licht branden en keek hem boos aan! Stotterend antwoordde hij dat hij dit niet gewild had en allerlei andere onsamenhangende woorden. Ik kon mijn boos gezicht niet langer volhouden en vroeg al lachend dat hij zeker dacht dat ik sliep en daar even misbruik van wou maken.

Patrick deed zijn uiterste best om zich onschuldig voor te doen maar dat lukte niet, ik wist maar al te goed wat hij gedaan had. Dan zag ik Patrick een bedenkelijk gezicht trekken en verward vroeg hij me waarom ik hem niet gestopt had als ik dan toch niet sliep. Deze vraag had ik helemaal niet verwacht, ik werd vuurrood, wat hij direct merkte en besloot dan maar om eerlijk te zijn.

Ik vertelde dat ik het zo geil en spannend vond dat ik hem gewoon niet kon stoppen, ik genoot er zelf te veel van. Bovendien vertelde ik hem dat ik de vorige nacht ook ondeugend was geweest en mijn hand in zijn boxershort had gestopt om zijn piemel hard te maken. Dat ik toen ook niet sliep als hij bezig was en dat ik mij eens goed verwend had naast hem in bed heb ik toch verzwegen, daar was ik te verlegen voor en hij vertelde trouwens ook niet alles van de voorbije nachten.

Patrick vond dat we dus gelijk stonden en alle twee over de schreef waren gegaan maar ik repliceerde snel dat hij wel veel te ver was gegaan en hij toch minimum een condoom had kunnen omdoen.

Hij vertelde dat hij geen condooms in huis had en hij helemaal niet van plan was geweest om me te neuken. Door de lepeltje lepeltje houding zag hij zijn kans schoon om met zijn lul tegen mijn poesje te wrijven en toen hij tussen mijn natte lipjes gleed ging het zo vlot dat hij zijn verstand verloor en gewoon had verder gedaan. Ik dacht even na, keek hem recht in de ogen en vertelde dat ik een condoom in mijn handtas zitten had en als hij deze om deed , ik bereid was om te neuken met hem.

Terug op de slaapkamer aangekomen gaf ik het condoom aan Patrick, deed mijn nachtkleedje uit en ging volledig naakt bij hem ging liggen. Hij was het condoom aan het afrollen toen ik moest vaststellen dat hij toch wel een stuk groter geschapen was dan Karel, ik had dus wel degelijk goed gevoeld.

Patrick bekeek me van onder tot boven en lachte: Patrick kwam er tussen liggen, keek aandachtig naar mijn openstaand poesje en kuste mij daarna op de mond. Mijn hart ging hevig tekeer toen ik besefte dat hij op het punt stond om zijn piemel weer in mijn poesje te stoppen. Ik twijfelde nog steeds of ik hiermee wel door wilde gaan maar er was geen weg meer terug!

Hij zette zijn eikel tegen de opening en duwt hem voorzichtig naar binnen. Ik voel hoe de eikel mijn poesje open rekte, ik ontving elke centimeter en voelde tintelingen op plaatsen waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Hij neukt me in een rustig tempo en ging steeds iets dieper. Mijn kutje wordt nog natter en ik hoorde het gewoon soppen als hij zijn lul bewoog.

Langzaam maar zeker voelde ik zijn grote pik volledig in mijn kutje verdwijnen, tot aan zijn balzak. Hij neukt me nu snel en diep. Hij neukt me verder en ik geniet van elke stoot. Een nieuw orgasme laat niet lang meer op zich wachten. Als ik weer wat bijkom van mijn tweede vaginaal orgasme voel ik Patrick zijn lul nog eens extra diep in mijn kutje duwen, hij spande zich op en zijn penis begint te schokken in mijn poesje.

Met een fel gegrom vulde hij het condoom met zijn sperma. Ja, ik kon hem zelfs voelen spuiten door het condoom heen! Het was ongelooflijk intens, bijna genoeg om mij nog een orgasme te bezorgen, maar jammer genoeg net niet. Zijn penis gleed uit mijn poesje terwijl hij van me af rolde en op zijn rug ging liggen. Geen van ons beiden zei een tijd lang iets, totdat Patrick de stilte verbrak en zei:. We gingen samen naar de badkamer om ons even op te frissen, daar zagen we elkaar weer volledig naakt in het volle licht en ik moet zeggen dat wat ik zag me best beviel.

Hij keek ook met veel bewondering naar mijn lichaam en vertelde dat hij me altijd al een knappe vrouw had gevonden met kleren aan maar dat ik zonder zeker zo mooi was.

We gingen weer naar de kamer en vielen direct in slaap. De volgende morgen was Patrick weer uit bed als ik wakker werd en naar de badkamer ging. Ik draaide de waterkraan open en toen het lekker warm was stapte ik onder de douche. Ah … het was echt goed gisteravond, maar toch had ik wel een keer meer willen klaarkomen dacht ik bij mezelf als het warme het water over mijn lichaam liep. Ik pakte de zeep, begon mezelf te wassen en schonk veel aandacht aan mijn poesje, ik wou echt weer klaarkomen met de herinnering van vorige nacht in mijn hoofd.

Toen ik bijna klaar kwam werd de douchedeur open gedaan, Patrick stak zijn hoofd naar binnen en vroeg: Hij begon direct met mijn klitje te spelen terwijl ik zijn enorme staaf masseerde.

Door het feit dat ik al wat voorbereidend werk had gedaan kwam ik op een paar minuten een vijftal keer klaar. Hij keek me tevreden aan en vroeg: Ik trilde nog van opwinding en vroeg: Je weet zonder hoesje mag je niet in mijn poesje hé! Dus geen seks dan, repliceerde ik snel. Hij keek me doordringend in de ogen en vroeg: Ik bekeek hem met een bezorgd gezicht: Patrick gaf een duwtje en langzaam gleed zijn penis in mijn poesje.

Hij kreunde en begon langzaam te bewegen. Het was erg lekker, en ik voelde zijn heupen tegen mijn billen komen. Ik kreunde zachtjes terwijl Patrick zijn lichaam tegen mij aan duwde. Oh, ik vond het geweldig om hem nu ook zonder condoom in me te hebben. Dan begon hij me heftig en snel te neuken, alsof zijn leven er van af hing. Als je slim bent pak je je kans. Jannie kan neuken als de beste. Zelfs ik ga regelmatig met haar naar bed! Dan ziet Jannie dat haar dochter haar rokje optilt en haar slipje opzij trekt.

Wat is die donderse meid toch van plan. De drie mannen staan op en komen naar Jannie en Henk toe. Je dochter heeft ons uitgenodigd voor een borreltje! Het bier stroomt rijkelijk en zorgt voor een ontspannen sfeer.

De mannen blijken in de VUT te zitten. Maaike gaat naast een van de mannen zitten. Het jonge ding kijkt hem geil aan. Dan streelt ze met haar hand over zijn broek heen.

De man krijgt het warm. Ik ga echt neuken met die mannen. Ik moet snel een lul in mijn kutje voelen! Oh wat ben ik toch geil! Tot haar grote vreugde is de pik al behoorlijk stijf en ook best groot en dik. Dat valt niet tegen! Henk is nu ook niet meer te houden. Hij loopt naar zijn nichtje toe en trekt haar jeans uit. Haar slipje volgt en Henk duwt enkele vingers in haar soppende tienerkutje.

Op haar beurt knoopt Jannie de broek van haar broer los en zijn zwiepende lul schiet tevoorschijn. Ze pakt de lul van Henk vast en trekt aan de pik. De drie andere mannen ontkleden zichzelf. Een loopt naar Jannie toe. Hij duwt haar voorover en pompt van achteren zijn lul in haar kut. Met wilde stoten begint hij de rijpe teef te neuken. Met wijd gespreide benen zit Maaike al op de pik van de haar volledig onbekende man.

Ze rijdt zijn lul stevig af. Het jarige meisje weet wat neuken is. Ze maakt de man compleet gek en al snel spuit hij zijn sperma in haar kut. Zijn plaats wordt meteen overgenomen door een van zijn kompanen. Weer glijdt een harde lul in de volgespoten spermakut van Maaike. Het sperma sopt er aan alle kanten uit. Op de achtergrond hoort ze de man klaarkomen in de kut van haar moeder.

Het sperma spat diep in de kaal geschoren spleet van Jannie. De derde man komt ook al snel klaar en spuit een tweede lading sperma in het kutje van Maaike. Maar ik ben zo gods gruwelijk geil.

Ik moet echt een goede pik hebben! Ik bel snel papa en die moet maar redding brengen! Intussen mag jij met ome Henk neuken! Ik wacht wel even. Hij spreidt de benen van Maaike uit elkaar en plaatst zijn stijve lul voor haar geschoren poesje.

Zijn lul glijdt bij het meisje naar binnen en soppend begint ome Henk haar te neuken. Ademloos kijken de drie vreemde mannen toe. Door de actie van Henk worden hun pikken snel stijf.

Dat is spekkie voor het bekkie van Maaike. Ze roept tegen de mannen dat ze graag hun pikken wil afzuigen. De mannen komen bij haar staan en afwisselend neemt het neukende meisje nu de pikken in haar mond. Ze pijpt als de beste. Henk ziet het met genoegen aan.

Lekker is dat pijpen! Meteen kruipt Jannie op een van de lullen. Samen met haar neukende dochter neemt ze nu ook nog een van de overgebleven pikken in haar mond.

Moeder en dochter pijpen en neuken als de beste. De drie vreemde mannen weten niet wat hen overkomt. Zo zitten ze in het park wat te kletsen en even later liggen ze te vozen met twee super hete mokkels. Het gekreun is niet van de lucht. Het is voor de mannen moeilijk om zich te beheersen. De vrouwen pijpen net zo lekker als dat ze neuken. De ervaren Jannie merkt dat de man snel in haar mond gaat klaarkomen.

Als ze zegt dat ze graag zijn sperma in haar mond wil hebben is dat al teveel. Met gesloten ogen komt hij klaar en zijn romige stralen sperma schieten diep in haar keel. Oh wat smaakt dat sperma haar weer heerlijk. Maaike ziet haar moeder sperma slikken en is een beetje jaloers. Ik wil ook sperma in mijn mondje hebben hoor! En ja hoor dan spoelt het sperma ook in haar mond. De man komt voor de tweede keer klaar, maar hij spuit nog een beste hoeveelheid sperma in haar mond.

Maaike laat het sperma goed in haar mond rondgaan voordat ze het zaad wegslikt. Geen druppeltje gaat bij haar verloren en het sperma smaakt haar heerlijk. Samen met haar moeder neukt het meisje zittend verder en ze maken de beide mannen stapelgek van geilheid.

Ook zij kunnen zich niet langer beheersen en grommend komen ze klaar. Hun pikken spuiten de kutjes van de dames vol met heerlijk dampend vers sperma. Henk spuit werkelijk een fontein van sperma in het nauwe kutje van zijn nichtje. Jannie en haar dochter rollen van de lullen af en liggend zeer hoerig met wijd gespreide benen op het tapijt. Op dat moment komt Charles binnen en ziet hoofdschuddend het tafereel. Besmeurd met veel sperma kijken zijn eigen vrouw en dochter hem schaamteloos aan.

Ik kan nog geen moment weg gaan of jullie liggen weer een potje te neuken. Moet je nu toch eens naar jezelf kijken! Jullie liggen met wijd gespreide benen en het sperma glinstert tussen jullie kutlippen. Wat een toestand tref ik hier aan. Ik vraag me af wat jullie van mij verwachten!

En die mannen zijn wel uitgeschakeld, kijk maar eens naar die slappe lullen. Het zou een goede daad zijn als jij je heerlijke pik in onze kutjes wil hangen en ons een orgasme doet bezorgen! Jij gaat samen met die hoerige dochter van ons op handen en knieën. Ik zal dan jou als eerste klaar neuken Jannie en daarna die teef naast je.

Als beloning zal ik dan mijn sperma in die duivelse mondjes van jullie spuiten, goed? Soppend in het sperma begint Cahrles haar te neuken. Al snel is hij opgeschakeld naar de hoogste versnelling. Trekkend aan haar tieten krijgt Jannie een geweldige beurt van de reusachtig lange lul. Zichzelf vingerend kijkt Maaike licht hijgend naar haar op zijn hondjes neukende moeder.


spermakut neukende gays

Toen hij op de kamer kwam vroeg hij of ik het niet te warm had in bed met mijn pyjama aan, hij zelf vond het namelijk veel te warm. Normaal gezien slaapt hij trouwens helemaal naakt vertelde hij me. Ik was verrast dat hij dit zo maar vertelde en gaf toe dat ik thuis alleen een nachtkleedje aan deed en geen pyjama. Ik twijfelde even maar vond het na de belevenissen van vorige nacht een superspannend idee en stemde toe met de wijze woorden: Ik tilde mijn kontje op, schoof mijn pyjamabroek naar beneden en legde ze op het nachtkastje.

Patrick deed zijn boxershort uit en gooide deze langs mij heen op de grond. Toen nestelden we ons lekker in de dekens en wensten elkaar goedenacht. Ik hoefde nu alleen maar te doen alsof ik sliep en rustig af te wachten wat hij nu weer wat zou proberen.

Na zeker een uurtje of zo voelde ik hem naar mij toe schuiven, ik bleef gewoon op mijn rug liggen en deed alsof ik sliep. Hij fluisterde mijn naam en duwde tegen mijn arm om te kijken of ik diep genoeg sliep. Ik bewoog niet en ademde heel rustig verder.

Hij legde weer een hand op mijn borsten en begon deze te strelen. Hij gleed dan met zijn hand naar beneden tot aan mijn poesje. Hij ging nog dichter tegen me aan liggen en ik hoorde hem sneller ademen, hij was kennelijk opgewonden. Ik duwde zijn hand niet weg en liet hem gewoon begaan. Hij was nu mijn clitoris aan het bewerken en dit gaf me een zeer aangenaam gevoel, maar hoe langer het duurde hoe korter ik bij aan orgasme kwam.

Dit kon ik niet laten gebeuren want dan wist hij dat ik niet sliep en als ik echt zou slapen dan zou ik er zeker van wakker worden. Ondanks mijn geile toestand en grote zin om klaar te komen draaide ik me met mijn rug naar hem toe en trok mijn benen op zodat hij met zijn hand zeker niet meer aan mijn poesje kon. Hij kwam tegen me aan liggen in lepeltje — lepeltje houding, met zijn hand ging hij onder mijn pyjamavestje en begon mijn blote borsten te masseren, waardoor mijn tepels direct stijf werden van opwinding.

Voor ik er erg in had voelde ik zijn lul tegen mijn poesje, dit had ik niet gewild en zeker niet verwacht, door mijn zijdelingse opgetrokken houding kon hij langs achter aan mijn kutje en daar maakte hij blijkbaar gretig gebruik van.

Door het onverwacht voelen van zijn penis tegen mijn poesje had ik mijn ene been wat verschoven wat hem er nog een beter toegang toe verschafte. Mijn hart klopte in mijn keel maar er zat niets anders op dan afwachten wat er ging gebeuren, hij lag zo kort tegen mij dat ik me niet meer kon wegdraaien. Ik voelde zijn harde pik steeds heen en weer tussen mijn natte lipjes schuiven om dan juist voor de ingang van mijn poesje te stoppen. Ik voelde dat hij steeds meer druk uitoefende en voor ik het wist gleed zijn eikel naar binnen.

Ik moest naar ad em happen en trilde van de adrenaline, de eerste andere lul die in mijn poesje kwam. Oh, god hij zat nu in mij poesje zonder enige bescherming, wat moest ik nu doen, kon ik dit zo maar laten gebeuren? Een enorm goed gevoel overspoelde mij door die dikke penis in mijn poesje en ik liet alles nog wat begaan. Patrick bewoog zijn lul zachtjes voor en echter uit om geraffineerd steeds een klein stukje dieper te gaan. Ik voelde hoe mijn poesje maar met moeite zijn dikke lul in zich kon opnemen, wat me steeds korter bij een orgasme bracht.

Ik kon het niet meer tegen houden en kwam hftig klaar. Alsof ik pas wakker was geworden vroeg ik verdwaasd: Hij schrok en trok zicht terug, ik draaide me om, deed het licht branden en keek hem boos aan!

Stotterend antwoordde hij dat hij dit niet gewild had en allerlei andere onsamenhangende woorden. Ik kon mijn boos gezicht niet langer volhouden en vroeg al lachend dat hij zeker dacht dat ik sliep en daar even misbruik van wou maken.

Patrick deed zijn uiterste best om zich onschuldig voor te doen maar dat lukte niet, ik wist maar al te goed wat hij gedaan had. Dan zag ik Patrick een bedenkelijk gezicht trekken en verward vroeg hij me waarom ik hem niet gestopt had als ik dan toch niet sliep. Deze vraag had ik helemaal niet verwacht, ik werd vuurrood, wat hij direct merkte en besloot dan maar om eerlijk te zijn. Ik vertelde dat ik het zo geil en spannend vond dat ik hem gewoon niet kon stoppen, ik genoot er zelf te veel van.

Bovendien vertelde ik hem dat ik de vorige nacht ook ondeugend was geweest en mijn hand in zijn boxershort had gestopt om zijn piemel hard te maken. Dat ik toen ook niet sliep als hij bezig was en dat ik mij eens goed verwend had naast hem in bed heb ik toch verzwegen, daar was ik te verlegen voor en hij vertelde trouwens ook niet alles van de voorbije nachten.

Patrick vond dat we dus gelijk stonden en alle twee over de schreef waren gegaan maar ik repliceerde snel dat hij wel veel te ver was gegaan en hij toch minimum een condoom had kunnen omdoen. Hij vertelde dat hij geen condooms in huis had en hij helemaal niet van plan was geweest om me te neuken. Door de lepeltje lepeltje houding zag hij zijn kans schoon om met zijn lul tegen mijn poesje te wrijven en toen hij tussen mijn natte lipjes gleed ging het zo vlot dat hij zijn verstand verloor en gewoon had verder gedaan.

Ik dacht even na, keek hem recht in de ogen en vertelde dat ik een condoom in mijn handtas zitten had en als hij deze om deed , ik bereid was om te neuken met hem. Terug op de slaapkamer aangekomen gaf ik het condoom aan Patrick, deed mijn nachtkleedje uit en ging volledig naakt bij hem ging liggen.

Hij was het condoom aan het afrollen toen ik moest vaststellen dat hij toch wel een stuk groter geschapen was dan Karel, ik had dus wel degelijk goed gevoeld. Patrick bekeek me van onder tot boven en lachte: Patrick kwam er tussen liggen, keek aandachtig naar mijn openstaand poesje en kuste mij daarna op de mond.

Mijn hart ging hevig tekeer toen ik besefte dat hij op het punt stond om zijn piemel weer in mijn poesje te stoppen. Ik twijfelde nog steeds of ik hiermee wel door wilde gaan maar er was geen weg meer terug! Hij zette zijn eikel tegen de opening en duwt hem voorzichtig naar binnen.

Ik voel hoe de eikel mijn poesje open rekte, ik ontving elke centimeter en voelde tintelingen op plaatsen waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Hij neukt me in een rustig tempo en ging steeds iets dieper. Mijn kutje wordt nog natter en ik hoorde het gewoon soppen als hij zijn lul bewoog. Langzaam maar zeker voelde ik zijn grote pik volledig in mijn kutje verdwijnen, tot aan zijn balzak.

Hij neukt me nu snel en diep. Hij neukt me verder en ik geniet van elke stoot. Een nieuw orgasme laat niet lang meer op zich wachten. Als ik weer wat bijkom van mijn tweede vaginaal orgasme voel ik Patrick zijn lul nog eens extra diep in mijn kutje duwen, hij spande zich op en zijn penis begint te schokken in mijn poesje.

Met een fel gegrom vulde hij het condoom met zijn sperma. Ja, ik kon hem zelfs voelen spuiten door het condoom heen! Het was ongelooflijk intens, bijna genoeg om mij nog een orgasme te bezorgen, maar jammer genoeg net niet.

Zijn penis gleed uit mijn poesje terwijl hij van me af rolde en op zijn rug ging liggen. Geen van ons beiden zei een tijd lang iets, totdat Patrick de stilte verbrak en zei:. We gingen samen naar de badkamer om ons even op te frissen, daar zagen we elkaar weer volledig naakt in het volle licht en ik moet zeggen dat wat ik zag me best beviel. Hij keek ook met veel bewondering naar mijn lichaam en vertelde dat hij me altijd al een knappe vrouw had gevonden met kleren aan maar dat ik zonder zeker zo mooi was.

We gingen weer naar de kamer en vielen direct in slaap. De volgende morgen was Patrick weer uit bed als ik wakker werd en naar de badkamer ging. Ik draaide de waterkraan open en toen het lekker warm was stapte ik onder de douche. Ah … het was echt goed gisteravond, maar toch had ik wel een keer meer willen klaarkomen dacht ik bij mezelf als het warme het water over mijn lichaam liep. Ik pakte de zeep, begon mezelf te wassen en schonk veel aandacht aan mijn poesje, ik wou echt weer klaarkomen met de herinnering van vorige nacht in mijn hoofd.

Henk is een vrijgezel, maar wel een van het vrolijke soort. Spontaan schuift hij bij de dames aan. De begroeting is aller hartelijkst. Jannie nodigt haar broer uit om thuis wat te komen drinken. We zouden wat gaan drinken en naar een opwindende film gaan kijken! Ze weet van haar broer dat hij regelmatig seksfeestjes organiseert. Door het warme weer is Jannie zelf ook een beetje broeierig geworden. Wie weet zit er voor ons ook nog wat in! Hij zegt dat zijn vrienden nogal heet aangelegd zijn.

We zien wel waar het schip strandt Henk! In de verte zien ze drie wat oudere mannen op een bank zitten. Dat zijn de vrienden van Henk. Ze zijn verbaasd dat hij in het gezelschap is van twee vrouwen. Jannie gaat op de bank naast de mannen zitten en stelt zich voor. Ze is net zo’n opgewonden standje als haar broer Henk. Aan de pik van haar eigen man heeft ze zeker niet genoeg. Met haar volrijpe kut heeft ze al menige man het hoofd op hol gebracht. Maaike kent haar moeder als de beste en weet dondersgoed wat ze wil.

Jannie wil niets liever als die pikken van die mannen tot explosie brengen. Ze kijkt de mannen zwoel aan. De mannen zijn hoogst verbaasd maar Henk in het geheel niet. Als je slim bent pak je je kans. Jannie kan neuken als de beste. Zelfs ik ga regelmatig met haar naar bed! Dan ziet Jannie dat haar dochter haar rokje optilt en haar slipje opzij trekt. Wat is die donderse meid toch van plan.

De drie mannen staan op en komen naar Jannie en Henk toe. Je dochter heeft ons uitgenodigd voor een borreltje! Het bier stroomt rijkelijk en zorgt voor een ontspannen sfeer. De mannen blijken in de VUT te zitten. Maaike gaat naast een van de mannen zitten. Het jonge ding kijkt hem geil aan. Dan streelt ze met haar hand over zijn broek heen.

De man krijgt het warm. Ik ga echt neuken met die mannen. Ik moet snel een lul in mijn kutje voelen! Oh wat ben ik toch geil! Tot haar grote vreugde is de pik al behoorlijk stijf en ook best groot en dik.

Dat valt niet tegen! Henk is nu ook niet meer te houden. Hij loopt naar zijn nichtje toe en trekt haar jeans uit. Haar slipje volgt en Henk duwt enkele vingers in haar soppende tienerkutje. Op haar beurt knoopt Jannie de broek van haar broer los en zijn zwiepende lul schiet tevoorschijn. Ze pakt de lul van Henk vast en trekt aan de pik. De drie andere mannen ontkleden zichzelf. Een loopt naar Jannie toe. Hij duwt haar voorover en pompt van achteren zijn lul in haar kut. Met wilde stoten begint hij de rijpe teef te neuken.

Met wijd gespreide benen zit Maaike al op de pik van de haar volledig onbekende man. Ze rijdt zijn lul stevig af. Het jarige meisje weet wat neuken is. Ze maakt de man compleet gek en al snel spuit hij zijn sperma in haar kut.

Zijn plaats wordt meteen overgenomen door een van zijn kompanen. Weer glijdt een harde lul in de volgespoten spermakut van Maaike. Het sperma sopt er aan alle kanten uit. Op de achtergrond hoort ze de man klaarkomen in de kut van haar moeder. Het sperma spat diep in de kaal geschoren spleet van Jannie. De derde man komt ook al snel klaar en spuit een tweede lading sperma in het kutje van Maaike.

Maar ik ben zo gods gruwelijk geil. Ik moet echt een goede pik hebben! Ik bel snel papa en die moet maar redding brengen! Intussen mag jij met ome Henk neuken! Ik wacht wel even. Hij spreidt de benen van Maaike uit elkaar en plaatst zijn stijve lul voor haar geschoren poesje.

Zijn lul glijdt bij het meisje naar binnen en soppend begint ome Henk haar te neuken. Ademloos kijken de drie vreemde mannen toe. Door de actie van Henk worden hun pikken snel stijf. Dat is spekkie voor het bekkie van Maaike. Ze roept tegen de mannen dat ze graag hun pikken wil afzuigen. De mannen komen bij haar staan en afwisselend neemt het neukende meisje nu de pikken in haar mond. Ze pijpt als de beste.

Henk ziet het met genoegen aan. Lekker is dat pijpen! Meteen kruipt Jannie op een van de lullen. Samen met haar neukende dochter neemt ze nu ook nog een van de overgebleven pikken in haar mond. Moeder en dochter pijpen en neuken als de beste.

De drie vreemde mannen weten niet wat hen overkomt. Zo zitten ze in het park wat te kletsen en even later liggen ze te vozen met twee super hete mokkels. Het gekreun is niet van de lucht. Het is voor de mannen moeilijk om zich te beheersen. De vrouwen pijpen net zo lekker als dat ze neuken.

De ervaren Jannie merkt dat de man snel in haar mond gaat klaarkomen. Als ze zegt dat ze graag zijn sperma in haar mond wil hebben is dat al teveel.

Met gesloten ogen komt hij klaar en zijn romige stralen sperma schieten diep in haar keel. Oh wat smaakt dat sperma haar weer heerlijk. Maaike ziet haar moeder sperma slikken en is een beetje jaloers.

Ik wil ook sperma in mijn mondje hebben hoor! En ja hoor dan spoelt het sperma ook in haar mond. De man komt voor de tweede keer klaar, maar hij spuit nog een beste hoeveelheid sperma in haar mond. Maaike laat het sperma goed in haar mond rondgaan voordat ze het zaad wegslikt. Geen druppeltje gaat bij haar verloren en het sperma smaakt haar heerlijk.
Vrouw trio oude sletten

  • De mannen komen bij haar staan en afwisselend neemt het neukende meisje nu de pikken in haar mond. Wanneer we weer zaad kwijt moeten mailen we je wel!
  • Gepaald Door Geilsletje - Zoek naar meer Hij rekte mijn kontje zo even op.
  • Patrick bekeek me van onder tot boven en lachte: