Super hangtieten soppende kut

super hangtieten soppende kut

.

Priveontvangst gelderland prive ontvangst zonder condoom

Als ze bij me op bezoek is stort ze vaak haar hart uit. Zo ook als op deze zaterdag avond. Ben was weer eens het weekend weg en ze hopte mijn woning binnen en haar gezicht stond op donderen. Met een bak leut in de handen vertelde ze me dat ze het helemaal zat was. Haar kinderen lagen te slapen. Nadat ze me vertelde dat zij en de kinderen zich verwaarloosd voelden, vertelde ze me ook dat ze wel 2 maanden niet met Ben had gevreeën.

Ik bekeek haar eens goed en zag haar boezem snel op en neer gaan vanwege haar snelle ademhaling. De knoopjes hielden met moeite haar grote borsten in bedwang. Ik had haar nooit als de meest sexie dame van de rij gezien en nooit over haar gefantaseerd, maar haar tieten waren meer dan oké.

Ook vertelde ze me dat Ben morgen weer terug kwam en dat hij dinsdag weer voor een week naar België moest. Nadat ze wat was gekalmeerd stuurde ik haar weer naar huis met de mededeling dat ze met Ben moest praten, voordat het helemaal fout ging. Toen ze weg was zag ik haar borsten groot en rond! De woensdag er op sprak ik haar en vroeg haar hoe het was gegaan.

Ze vertelde me dat Ben eerst kwaad geworden was. Hij was degene die het geld in het laatje bracht en dat hij geen werk leuker vond dan het werk dat hij nu deed. Later was hij wat rustiger geworden en had voorgesteld om met zijn baas te praten voor een andere functie binnen het bedrijf.

Inmiddels hadden zij antwoord gehad van baas van Ben. Het antwoord was redelijk positief, want er kwam een andere functie, vanwege iemand die dan met pensioen zal gaan, over een jaar vrij.

Deze functie sprak Ben wel aan. Maar ja, dat duurt nog wel een jaar. Ze gaf me een kus op de wang met de mededeling dat ze blij met mij als buurman was. Ze zou het volgende weekend, als de kinderen met de opa en oma naar de Efteling gaan, met een cadeautje langs komen.

Die zaterdagavond ging de bel en Inge stapte vrolijk met een cadeautje naar binnen. Weer kreeg ik een kus op mijn wang en ze gaf me het cadeautje. Ze deed haar jas uit en ik zag dat ze een strak blouseje en jeans aan had. Dit blouseje zat mogelijk nog strakker dan die van verleden week. Een heerlijke fles Fleurie, rode wijn uit de Rhône, haalde ik uit de verpakking en ik bedankte haar, met een kus op haar wang, voor de fles wijn.

Na de koffie maakte ik de fles wijn open en schonk twee glazen in. We praatten vrolijk verder tot een uur of De hele tijd had ik naar haar borsten zitten kijken en dat liet mijn pik niet onberoerd. Inge stond op en zei dat ze eigenlijk maar eens moest gaan. Ik stond op en liep met haar naar de voordeur. We stonden in het kleine halletje dicht bij elkaar.

Toen we elkaar een afscheidskus wilden geven kwamen onze lippen per ongeluk tegen elkaar. Deze kus hield langer aan dan de kus op de wang. Ze opende haar mond en duwde haar tong bij mij naar binnen. Haar tong zocht de mijne. Deze zoen duurde heerlijk lang. Met een zucht lieten we onze lippen van elkaar af gaan. Verhit keek ze me aan en weer verdween haar tong in mijn mond. Ze streelde mijn rug en ik legde mijn handen op haar ronde billen.

Ik drukte haar onder lichaam tegen de mijne. Mijn harde pik drukte tegen haar buik. Haar handen gingen naar mijn billen en zij drukte mijn onderlichaam mogelijk nog harder tegen haar lichaam.

Ik voelde haar harde tepels tegen me aandrukken. Ik trok haar blouse uit haar broek en ging met mijn handen onder haar blouse om haar bh los te maken. Met een handige beweging onthaakte ik de bh en ik voelde hoe haar borsten, tegen mijn romp, naar beneden zakte. Onze speeksel liep via onze mondhoeken langs onze kinnen.

Een heerlijke lange natte tongzoen, mmmm. Inge duwde zich van me af en trok mijn t-shirt over mijn hoofd en gooide deze op de grond. Ze streelde mijn redelijk gespierde torso. Ik kreeg kippenvel van haar nagels die door mijn borsthaar gingen. Ondertussen maakte ik de knoopjes van haar blouse los. Toen deze open hing zag ik haar enorme borsten zwaar onder haar bh uithangen.

Haar tepelhoven waren groot en haar tepels staken daar een twee centimeter uit. Ik deed haar blouse en bh helemaal uit, bukte en nam een tepel in mijn mond. Zachtjes beet ik er in. Inge kreunde zachtjes dat ik door moest gaan. Ik zoog de tepel zover mogelijk in mijn mond. Het kreunen werd wat luider. Ik ging met mijn mond naar de andere tepel en gaf deze de zelfde behandeling. Haar tepels waren nat van mijn speeksel. Ik richtte me weer op en gaf haar weer een tongzoen.

Onze tongen draaiden langzame rondjes. Mijn handen ging via haar borsten treiterend langzaam naar haar riem.

Deze maakte ik los en ik duwde haar broek over haar bevallige ronde billen. Toen haar broek op haar enkels hing stapte ze, tijdens het tongen, uit haar schoenen en broek.

Nu duwde ik me van haar weg en keek naar haar ietwat mollig buikje. Mijn blik gleed verder naar beneden en zag dat haar transparante hipster strak om haar heupen zat.

Ik zag dat haar venusheuvel kaal was. Ik trok haar naar me toe en duwde wat wilder mijn tong in haar mond. Onze tongen draaiden sneller om elkaar heen. Haar handen gingen op zoek naar mijn riem. Binnen no-time had ze hem los. Ze liet onze tongzoen voor wat die was en zakte naar beneden.

Ze trok mijn jeans en mijn short in ruk over mijn kont. Mijn pik sprong trillend te voorschijn en kletste tegen mijn buik. Ik stapte nu uit mijn slippers en broek. Ze stond op en trok me mee naar de woonkamer.

Ze duwde me op de bank en dook met haar hoofd tussen mijn benen. Inge spuugde op mijn zak en verspreidde haar speeksel met haar tong over mijn hangende zak. Ze spuugde nog eens en zoog mijn ballen een voor een in haar mond. Met een hand trok ze mijn dikke pik af. Haar tong ging van mijn zak naar mijn eikel en weer terug. Weer zoog ze een kloot in haar mond om vervolgens met het puntje van haar tong van mijn zak naar mijn eikel te gaan. Ze trok mijn voorhuid helemaal naar beneden.

Het puntje van haar tong ging langs de rand van mijn kloppende paarse dikke eikel. Hardhandig trok ze mijn pik naar haar toe en liet mijn lul in haar mond glijden. Ik keek hoe haar hoofd op en neer ging. Ze zoog hard aan mijn pik. Met een plop liet ze hem uit haar mond schieten. Mijn drijfnatte eikel kletste tegen mijn buik.

En weer verdween mijn neuklat in haar mondje. Ik lag onderuit op de bank heerlijk te genieten van haar tong die langs mijn pik ging.

Toen ze merkte dat ik moest komen, stopte ze met pijpen. Ze ging ze naast me op de bank zitten. Ze schoof haar billen over de rand van de bank en spreidde haar benen. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en keek naar haar poesje. Deze stond wijd open en haar geil parelde naar buiten.

Met het puntje van mijn tong raakte ik haar klitje aan. Inge rilde en kreunde. Met mijn tong ging ik langs haar grote schaamlippen. Daarna zoog ik haar kleine schaamlippen, die tussen haar grote schaamlippen naar buiten staken, in mijn mond.

Haar geil smaakte heerlijk zoet. Ze was echt supergeil volgens mij en dat wist ik zeker toen ze mijn broek begon los te maken.

Al snel had mijn stijve lul de vrijheid en gleed haar hand er verkennend langs terwijl we doorzoenden. Nu ben ik behoorlijk geschapen maar ze scheen niet geschrokken of verbaast en trok langzaam aan mijn lul. Mijn vingers hadden zich inmiddels onder haar string genesteld.

Geheel kaal, warm en glibberig gleden mijn vingers over haar lipjes. Ik trok haar string helemaal opzij en liet mijn vingers tussen haar lipjes glijden. Geil bewoog ze haar onderlichaam en kronkelde haar tong om de mijne.

Ze schoof de jurk naar beneden en langzaam gleed hij van haar heupen. Ik liet haar even los en het jurkje gleed op de grond. Ik trok haar weer tegen me aan en mijn lul drukte tegen haar buik. Mijn eikel ver boven haar navel uitkomend door het lengteverschil.

Al zoenend trok ze me mee naar de tafel en leunde er tegen aan. Ze ging op de rand zitten, haar hand in mijn nek terwijl we door zoenden. Ik voelde haar andere hand mijn lul vastgrijpen toen ze stopte met zoenen en me aankeek. Ze liet mijn lul los en hijgde licht terwijl ze vroeg haar te neuken. Ik pakte mijn lul vast en zag hoe ze haar string opzij trok. Haar lipjes iets donker van kleur weken al wat van elkaar en glommen van geilheid terwijl ze haar benen optrok.

Ik wreef mijn inmiddels bijna paarse eikel tegen haar lipjes die opzij glibberden en drukte langzaam door. Haar kut voelde heet en glibberig aan en sloot strak om mijn eikel. Langzaam perste ik mijn halve lul deze overheerlijke 17 jarige Marokkaanse kut in en keek naar haar gezicht.

Haar hoofd hing achterover, haar ogen half gesloten kreunde ze hees. Langzaam bewoog ik in haar hete strakke kut en perste steeds meer van mijn lul naar binnen. Terwijl ze naar achteren leunde zag ik haar enorme volle tieten nauwelijks opzij hangen zo stevig waren ze. Met mijn handen om haar dijen neukte ik haar langzaam en perste mijn lul steeds zo ver mogelijk haar nauwe kut in.

Al snel zag ik mijn lul glimmen van haar geil en verhoogde het tempo. Mijn broek gleed van mijn kont op mijn enkels. Ze leunde genietend achterover, steunend op haar handen.

Snel deed ik mijn trui uit en gooide deze opzij. Ze lachte kwam wat omhoog en legde haar hand in mijn nek, trok me naar zich toe en zoenend neukte ik haar rustig verder. Hijgend liet ze haar hoofd weer naar achteren vallen. Met beide handen greep ik naar haar super tieten en drukte ze hard tegen elkaar en neukte haar harder.

Dit ging niet lang duren zo, bedacht ik me nog snel om vervolgens te zien hoe zij begon te schokken. Haar kut krampte om mijn lul en met een hese uithalen kwam ze ineens klaar.

Haar kut werd direct nog glibberiger terwijl zij zich op haar rug op tafel liet vallen. Haar buik schokte terwijl zij met beide handen haar borsten tegen elkaar aan perste.

Ik ramde mijn lul haar soppende kut in en kon niet meer stoppen. Haar tieten bewogen onder mijn stoten. Te laat trok ik mijn lul uit haar kut, het eerste zaad had ik er al ingespoten, de volgende stralen kletterde met een grote boog over haar schokkende lijf. Verbaast zag ik dat ik verder spoot dan ooit tevoren en probeerde te mikken dat lukt dus nooit Met mijn nadruipende lul keek ik naar het resultaat. Een paar flinke strepen zaad over haar tieten en vingers, haar hals, haar buik en er droop zaad uit haar openstaande kut.

Ik had zeker 5 ferme stralen zaad over haar borsten gedeponeerd. Terwijl ik me nog bedacht had haar niet vol te willen spuiten wil niemand zwanger maken. Het kon me niet meer schelen en met een kreun perste ik mijn lul haar kut weer in. Fuck wat ben jij een heet wijf hijgde ik naar haar. Ze keek me geil lachend aan en zei dat ik er ook wat van kon en liet haar tieten los. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is likte ze haar vingers af die geraakt waren door mijn wilde spuit werk.

Ze kwam wat overeind en keek me lachend aan. Mijn iets verslapte lul gleed tergend langzaam uit haar glibberige en toch strakke kut. Terwijl ik opzij stapte, liep zij naar de spiegel en bekeek zichzelf. Tot mijn verbazing deed ze haar string uit en voelde aan haar kut. Ik kwam achter haar staan, met een sigaret in mijn mond en bekeek haar. Ze draaide zich om en pakte de sigaret van me over en nam een paar trekjes.

Ik bekeek haar goddelijke lichaam. Mijn witte zaad zag er geil en extra wit uit op haar licht getinte huid. De klodders zaad op haar tieten zakten langzaam en veroorzaakten een witachtige spoor over haar huid. I kreeg mijn sigaret terug en terwijl ik ene trekje nam voelde ik hoe ze met 1 vinger over mijn lul streek. Ik zag hoe ze in de spiegel keek naar haar eigen lijf en haar vinger langs mijn lul streek.

Zonder wat te zeggen hurkte ze naast me neer. Heel even keek ze naar mijn lul en toen kwam haar hoofd dichterbij en likte haar tong langs mijn eikel. Ik zag hoe ze ook in de spiegel keek en draaide iets met haar mee zodat ze kon blijven kijken. Met een zucht liet ze mijn eikel langs haar tong haar mond inglijden en begon me langzaam te pijpen.

Haar hand streelde mijn ballen. Al snel had ze bijna mijn hele lul in haar mond en toen ik langzaam weer een stijve kreeg bleef ze ruim de helft van mijn lul in haar mond houden. Met lange halen pijpte ze om me af en toe uit haar mond te laten glijden en mijn lul als maiskolf te gebruiken. Na zeker 10 minuten heerlijk gepijpt te zijn trok ik haar omhoog en duwde haar in de stoel. Onderuit gezak keek ze me aan tot ik zei dat ik ook wel even wilde proeven en tussen haar benen dook.

Genietend likte ik haar hete glibberige kut en proefde haar kutgeil en mijn eigen zaad. Ook haar andere gaatje likte geduldig wat een goedkeurende kreun opleverde.

Uiteindelijk trok ze me aan mijn haar tussen haar benen vandaan en vroeg kreunend of ik haar niet nog even kon neuken. Ik neukte haar even in de stoel totdat zij me van zich afduwde en op handen en knieen voor de spiegel ging zitten. Ik begreep het direct en positioneerde me achter haar en perste mijn lul in 1 beweging haar smachtende kut in. Ze keek achterom naar de spiegel zodat ze kon zien hoe ik haar binnendrong. Na een tijdje hurkte in half over haar heen en leunde op haar heupen en neukte haar stevig.

Kreunend kwam ze klaar. Toen ik op 1 knie leunend in een rustig tempo doorneukte en langzaam haar sterretje begon te bewerken , was het al snel weer gedaan en kwam ze voor een 2e keer klaar. Ik zag mijn kans schoon en perste mijn duim haar kont in en neukte haar hard en snel. Haar krampende kut deed de rest. Met een kreun spoot ik mijn tweede lading zo diep mogelijk in deze hete strakke kut. Uithijgend over haar heen kwam ik langzaam weer wat bij de mensen en stond op.

Haar kut droop van mijn zaad en keek leunend tegen de tafel toe hoe ze weer overeind kwam. We staken een sigaret op en ik keek haar aan terwijl ik zei dat ze echt super lekker was.
super hangtieten soppende kut

.