Turkse vrouw geneukt neuken met schoonvader

turkse vrouw geneukt neuken met schoonvader

Achterlangs geneukt nederlands sexturkse vrouw geneukt neuken met schoonvader
Barts moeder Ria 43 kan ik het ook goed mee vinden, maar van haar heb ik altijd het idee dat zij soms jaloers op mij is.

Bart is enigskind en zijn moeder geeft hem alle aandacht, hij wordt echt heel erg verwent door haar. Ria overlaat hem soms in mijn ogen met te veel dure cadeaus en kleding, maar ja dat is al vanaf kleins af aan zo geweest.

Rob beschouwde mij als zijn eigen dochter had hij al diverse malen gezegd, dit had mijn aanstaande schoonmoeder nog nooit gezegd. Na ongeveer 6 maanden met Bart verkering te hebben werd Rob wel steeds meer handtastelijke, trok mij dan ook dicht tegen zijn lichaam aan waarbij ik ook wel eens een harde bobbel tegen mijn kruis voelde drukken.

Wij zoende elkaar altijd op elkaar, s mond en ik rook daarbij altijd zijn heerlijke parfum, ook mijn tieten raakte hij quasi per ongeluk even aan. Vaak was is angstig dat Ria dit zou zien en mij daar ooit eens over aan zou spreken. Gelukkig had zij dit nog nooit gedaan terwijl ik zeker wist dat zij dit soms heus wel zag.

Ik moet daarbij wel opmerken dat ik ook vaak zag dat Bart zijn moeder op haar mond kuste, haar regelmatig aanraakte en knuffelde. Twee maanden geleden gebeurde er het volgende. Wij gingen met zijn vieren op een vrijdag naar een trouwfeest van een nichtje van Bart in Goes Zeeland. Voor ons een heel eind rijden vanaf onze woonplaats bijna km.

Wij vertrokken al vroeg in de morgen met de auto van Rob en zouden het op ons gemak doen. De trouwerij was pas in de middag om Onderweg stopte wij en gingen uitgebreid lunchen. In het restaurant begon het eigenlijk al wat zijn invloed had op het verloop van de dag, avond en nacht. Wij gingen naar een feest en zagen er allemaal verzorgd uit, mijn aanstaande schoonvader en Bart droegen een kostuum met stropdas wat ik hun beide goed en zeker ook sexy vond staan. Ria en ik droegen vrij korte rokjes met sexy blouse.

Wat mijn aanstaande schoonmoeder onder haar kleding droeg wist ik natuurlijk niet later die nacht wel maar ik had mijn mooiste lingerie aangedaan, zwart glimmende kousen met een mooie werkje erin, mijn kousen werden opgehouden door een wit zijdekante jarretelgordel, idem wit slipje en half cup Bh.

Mijn Bh vond ik wel iets te uitdagend omdat mijn tepels constant door de zijde stof van mijn blouse werden geprikkeld en vanaf het moment dat ik deze Bh aan had gedaan mijn tepels stijf stonden en steeds gevoeliger werden. Ik was drie dagen voor dit feest totaal verrast toen ik van mijn aanstaande schoonvader een pakketje in mijn handen gedrukt kreeg toen ik s, avonds bij hun was geweest en hij mijn uitliep bij de deur. Maak thuis maar open lachte hij, een cadeautje van mij voor een speciaal meisje had hij er nog bij gezegd.

Ik was zo nieuwsgierig dat ik om de hoek van de straat mijn auto parkeerde en het pakje open maakte. Waarin dus deze lingerie zat met een briefje: Veel zeggend natuurlijk als je zoiets van je aanstaande schoonvader krijg. Daarna ben ik snel naar mijn huis gereden ik woon nog bij mijn ouders en ben gelijk naar mijn kamer gegaan.

Het setje en de kousen aangedaan waardoor ik zo opgewonden raakte toen ik mezelf in de spiegel bekeek dat ik echt de hand aan mezelf heb geslagen hahaha ik vingerde mij in mijn mooie setje binnen een paar minuten naar een heerlijk orgasme met het slipje nog aan. Tegen Bart heb ik hier uiteraard niets over gezegd en Rob zag ik deze vrijdag pas weer voor het eerst, zodra daar gelegenheid voor zou zijn en wij even samen waren wilde ik hem hiervoor bedanken.

Na de lunch zei ik dat ik voor wij de auto weer ingingen ik nog even naar het toilet ging. Ik loop even met je mee reageerde Rob gelijk, ik moet ook even plassen. O ja lachte hij terug en of het heel normaal was liep Rob mee, mijn toilet in. Wij stonden tegen elkaar aan in de kleine ruimte, heb je, je setje aan fluisterde hij, ja natuurlijk nog bedankt zei ik.

Maar ik moet echt heel nodig plassen zei ik, nou ga je gang zei hij, ik ben er toch! Oei nu kreeg ik het toch even heel warm, kon ik dit wel doen? Ik durfde niet omhoog naar Rob te kijken, maar gezeten op het toilet keek ik precies tegen zijn kruis aan, en zag werkelijk zijn lul in zijn broek opkomen. Mijn plas kletterde in het toilet, het was voor mij een zeer spannende situatie om dit te doen. Maar ik was ook bang dat er iemand het toilet in zou komen en dat verwarde mij ook. Ik zag zijn ogen over mijn kutje gaan, je ben mooi geschoren Silvia fluisterde hij.

Ik had het warm, mijn kutje glibberde van geilheid en mijn tepels deden gewoon zeer zo stijf stonden deze. Ik bleef nog even zitten om weer tot mezelf te komen waarna ik terug naar het restaurant liep. Toen Rob ook weer terug was, werd er afgerekend en vervolgde wij weer onze weg naar Goes. Onderweg zag ik Rob nog wel steeds even in zijn achteruit kijkspiegel kijken naar mij.

Ruim op tijd kwamen wij op het stadhuis aan en gingen op in de familie. Na de trouwpartij, de receptie volgde het trouwfeest waar Rob mij al weer snel wist te vinden. Moet je niet even naar het toilet lachte hij, ik vond het een mooi gezicht jou te zien plassen Silvia, voor herhaling vatbaar.

Als ik moet waarschuw ik je wel even plaagde ik. Er werd gedanst maar ook behoorlijk veel gedronken door ons alle vier, ik matigde wat en sloeg meerdere rondjes af, anders zou ik straks niet meer op mijn eigen benen kunnen staan. Volgens mij kon er niemand van ons volgens de geldende alcohol normen in het verkeer nog verantwoord autorijden. Ik zei dit ook toen wij met zijn vieren aan een tafeltje zaten, joh wij nemen gewoon een hotel in de buurt en rijden morgen terug naar huis stelde mijn aanstaande schoonmoeder voor.

Een goed idee Ria zei Rob, ik weet hier vlakbij een van der Valk aan de rand van Goes en dan slapen wij daar een nachtje. Zogezegd zo gedaan rond middernacht kwamen wij bij het van der Valk hotel aan, aan de balie kregen wij te horen dat er nog maar 1 kamer vrij was, alles zat verder vol. Kunnen wij daar met zijn vieren in vroeg Rob, wat mij betreft wel zei de man achter de balie. Wij kregen de magneetkaart sleutel en gingen naar de kamer, een ruime kamer met twee kleine tweepersoonsbedden.

Dat gaat wel lukken toch zei Ria, ja prima hoor lalde Bart, anders kunnen wij altijd nog bovenop elkaar gaan liggen, nou lol volop en de drank zat goed in ons, dus wij zagen daardoor misschien ook wel geen probleem in de kleine bedden voor met zijn vieren voor een nacht.

Wij konden Rob horen plassen in de badkamer en Ria begon zich uit te kleden, een nadeel lachte zij, ik heb voor morgenochtend geen schoon slipje bij mij. Is dat nodig dan vroeg Bart, nee hoor als ik het dan nu maar wel uitdoe lachte zij.

Ik begrijp je even niet zei Bart, nou met je vader in zo klein bedje blijf mijn slipje meestal niet droog zei Ria, waarop mijn aanstaande schoonvader uit de badkamer riep, als je dat maar goed door heb schat. Alle vier lachte wij en Ria stond inmiddels naakt, zij had wel schaamhaar zag ik. Bart keek er nog geeneens van op dat zijn moeder naakt liep, ik keek wel vanaf mijn stoel stiekem naar Ria die ook nog een goed stel tieten had staan, vooral haar dikke grote tepels vond ik best wel mooi om te zien.

Ik hoorde dat Rob inmiddels onder de douche stond. Bart deed ook zijn kleren uit en ook zijn slip, die liep nu ook naakt. Ik moet plassen zei ik. Nou dan ga je lekker zei mijn schoonmoeder, ja maar Rob staat onder de douche, nou en, schiet op en doe niet zo preuts zei zij en pakte mij bij mijn hand en liep met mij mee naar de badkamer. Sil moet even plassen lachte Ria tegen Rob die op dat moment onder de douche vandaan kwam. Zijn dikke lul zonder schaamhaar viel mij gelijk op, ik vond dit toch wel heel vreemd hier samen met mijn naakte aanstaande schoonouders te zijn.

Terwijl ik op het toilet ging plassen stond Rob zich af te drogen en liep Ria weer de hotelkamer in, dit is de tweede keer vandaag dat ik je zie plassen zei hij op zachte toon. Ik ben een jongeman van 22, en sinds 2 jaar gehuwd met een lieve vrouw. Mijn vrouw is eerste stuurman op de wilde vaart, en zij is regelmatig weg. Zij zit zes maanden op zee, waarna ze drie maanden vrij is.

Als mijn vrouw weg is dan eet ik gewoonlijk bij mijn schoonouders. Mijn schoonmoeder is een slanke vrouw van 64 jaar. Voor haar leeftijd ziet ze er nog goed uit, en eerlijk gezegd had ik wel vaker gefantaseerd dat ik de liefde met haar bedreef. Ik kon toen nog niet weten dat mijn fantasieen meer dan waarheid zouden worden. Het begon allemaal zo'n drie maanden geleden. Mijn vrouw was al 2 maanden weg, en zoals gewoonlijk at ik weer iedere avond bij mijn schoonouders.

Op een avond ging mijn schoonvader na het eten direct weg, en hij zei dat ma eens met me wilde spreken. Toen hij weg was vroeg mijn schoonmoeder of ik mijn vrouw niet heel erg miste. Ik kon daar niet anders dan bevestigend op antwoorden.

Ik reageerde daar op door haar te zeggen dat het niet makkelijk was, en dat ik af en toe moeite had de verleiding van een andere vrouw te weerstaan.

Daar wilde ik het nu net met je over hebben zei mijn schoonmoeder. Ze vertelde me dat zij en pa bezorgd waren of ik wel trouw aan mijn vrouw zou kunnen blijven. Ik was volgens hen een jonge man en ik moest toch ook mijn seksuele driften hebben.

Ze hadden daarom besloten om het mij makkelijker te maken; mijn schoonmoeder zou tot mijn beschikking staan als ik geil was. Toen ik daarop antwoordde dat het dan toch ook vreemdgaan zou zijn, antwoordde mijn schoonmoeder dat mijn vrouw ervan wist. Het bleek dus dat mijn schoonouders het geheel al met mijn vrouw doorgesproken hadden.

Mijn vrouw had er geen probleem mee, omdat ze dan wist dat ik in ieder geval geen gekke ziektes op zou kunnen lopen. Ik moet hier wel bij vermelden dat wij een heel ruimdenkend koppel zijn, die ook regelmatig in parenclubs en op kinky party's te vinden zijn. Ik kreeg een blos bij de gedachte dat ik seks met mijn schoonmoeder zou hebben, en mijn lul begon tegen mijn gulp te kloppen.

Mijn schoonmoeder zag mijn reactie, en had uitzicht op de bobbel die zich in mijn broek aan het vormen was. Ze keek me geamuseerd aan en zei dat ze dacht dat ik wel klaar zou zijn voor mijn eerste beurt.

Ze kwam tussen mijn benen op de grond zitten en liet haar hand over de bobbel in mijn broek gaan, terwijl ze me met een geile blik in haar ogen aankeek. Ik werd haast gek van geilheid bij de aanblik van mijn schoonmoeder en het idee dat zij de komende maanden mijn minnares zou zijn. Mijn schoonmoeder wreef steeds harder over mijn gulp, terwijl ze met haar andere hand door mijn shirt heen aan mijn tepels trok.

Ik wist niet meer hoe ik het had, en vroeg haar even te stoppen omdat ik anders in mijn broek zou spuiten. Ze zei dat we ook beter op de bank konden gaan zitten. We liepen naar de bank, waar ze naast me kwam zitten. Ik sloeg mijn arm om haar heen, en we begonnen elkaar heftig te tongen.

Onderwijl kneedde ik met een van mijn handen haar niet grote maar toch nog redelijk stevige tieten. Zo gingen we een tijdje door, tot ze ineens opsprong, en zei dat we ons beter uit konden kleden. Terwijl ik haastig de kleding van mijn lijf rukte gaf zij een heerlijke striptease. Ik kon haast niet geloven dat een vrouw van haar leeftijd nog zo'n goed figuur kon hebben.

Het was wel niet meer allemaal zo strak, maar zag er toch heel appetijtelijk uit. Mijn lul stond rechtop tegen mijn buik te kloppen. Het enigste wat me tegen stond was dat ik veel haar op haar kut en onder haar oksels zag. Maar ik besloot om daar pas over te beginnen als het nodig was. Toen ze helemaal naakt was keek ze me met een geile blik aan, en zei ze dat ze vanaf nu mijn hoer en spermaslet was. Ze zou voortaan alles voor me doen, zolang ik maar trouw bleef aan haar dochter en haarzelf.

Ik zei dat als ze het zo stelde ik nooit een andere vrouw nodig zou hebben. Ze kwam weer naast me op de bank zitten en vroeg me waar ze me mee van dienst kon wezen.

Ik zei dat ze me eerst maar eens goed moest pijpen en dat ik daarmee niet het halfzachte gezuig bedoelde. Toen ze me vragend aankeek vertelde ik haar dat ik verwachte dat ze me diep in haar keel toeliet, en dat ze mijn sperma zou slikken al was het de nectar van een zoete vrucht. Het idee stond haar wel aan. Volgens haar kon ik dan beter voor haar komen staan, zodat ik haar in haar mond kon neuken.

Ik zou dan zo diep mogen en kunnen stoten als dat ik zelf wilde. Ik zou wel rustig moeten beginnen, zodat zij de kans zou hebben om aan mijn lul te wennen. Ik kwam voor de bank staan, en bood haar mijn stijve lul aan. Zij hapte hem naar binnen en begon als een volleerde hoer aan mijn lul te zuigen, terwijl ze met haar handen mijn zak kneedde. Ik pakte het haar met beide handen achter haar hoofd vast en begon haar hoofd naar beneden over mijn lul te duwen.

Ze moest even kokhalzen toen ik bij haar huig kwam, maar slikte even later handig mijn lul haar keel binnen.

Ik zag dat de tranen in haar ogen sprongen en haar make-up uit begon te lopen. Ik wilde terugtrekken, maar ze duwde zelf haar hoofd verder naar beneden waardoor ik wist dat het goed was.

Ik begon nu met mijn bekken heen en weer te stoten, terwijl ik bij iedere voorwaartse stoot haar hoofd naar voren trok. Hierdoor kon ik ver in haar keel doordringen. Ik werd al gek bij de aanblik van mijn schoonmoeder die ik zo hard in haar keel aan het neuken was.

Ik wist dat ik het niet lang vol zou gaan houden. Mijn normaal zo nette schoonmoeder liet zich als een echte geile slet in haar keel neuken door haar eigen schoonzoon. Ik voelde dat het zaad in mijn kloten begon te koken, en dat het zich een weg naar buiten aan het banen was. Ik ging steeds wilder en wilder stoten. Na een paar wilde ongecontroleerde stoten spoot ik mijn sperma diep in de keel van mijn schoonmoeder. Zij probeerde alles door te slikken maar er golfde zoveel uit mijn lul dat een deel langs haar mondhoeken naar buiten geperst werd.

Nadat ik mezelf leeggespoten had zakte ik uitgeput door mijn knieen, waardoor ik met mijn hoofd in de schoot van mijn schoonmoeder belande. Ik rook haar van het geil druipende kut. Even was ik in de verleiding om te gaan likken, maar toen zag ik die bos haar weer en bedacht mezelf. Ik keek omhoog naar haar gezicht met de uitgelopen make- up, en het sperma dat langs haar kin liep. Ze vroeg me waarom ik haar niet even lekker bevredigde. Waarop ik antwoordde dat ze dan eerst moest zorgen dat een mooi glad geschoren kutje zou hebben.

Omdat ik niet van plan was om met mijn gezicht in die jungle tussen haar benen te gaan zitten. Ze zei dat ze zou zorgen dat haar kutje de volgende keer lekker zacht en glad zou zijn. Ik stond op en kuste haar op het voorhoofd, en ik zei dat ik er al naar uit keek als ze van de week lekker geschoren zou zijn. Ik kleedde me aan en ging weg. Twee dagen nadat mijn schoonmoeder heerlijk in haar keel geneukt had begon het weer te kriebelen.

Ik had de smaak goed te pakken. Toen ik van mijn werk wegreed belde ik naar het huis van mijn schoonouders. Dit deed ik altijd zodat ze wisten hoe laat ik thuis zou zijn voor het eten. Ik kreeg mijn schoonmoeder aan de lijn. Ik vertelde haar dat ik rond zes uur thuis zou zijn, en dat ik ook weer zo geil was als een beer. Hierop antwoordde zij dat ze zou zorgen dat ik vanavond weer voldaan naar huis toe kon gaan. Bij binnenkomst zag ik meteen dat deze avond heel wat zou beloven. Mijn schoonmoeder was gekleed in een zwarte leren rok, ze droeg nylons en pumps met hoge hakken.

Als bovenkleding droeg ze alleen een doorzichtige witte blouse die achter haar nek vastgeknoopt zat. Dit verschafte me al direct een blik op haar tieten en donkerbruine tepels. Ik merkte op dat ze er appetijtelijk uitzag en dat ze zo te zien haar oksels lekker geschoren had.

Hierop antwoordde zij, dat ik dan nog geeneens haar heerlijk gladde kutje kon zien. Ik gaf haar een zoen op haar mond en we liepen de woonkamer in. Tijdens het eten zat ik tegenover mijn schoonmoeder. Ze kwam regelmatig met haar voet tussen mijn dijen, en wreef dan over mijn kruis, waarbij ze me geil aankeek. Ik zat dus gedurende de gehele maltijd met een stijve lul in mijn broek.

Na het dessert zei mijn schoonvader dat hij nog wat te regelen had bij mijn schoonzusje, en dat hij wel een paar uur weg zou blijven. Toen hij wegging vroeg hij me goed voor ons spermasletje te zorgen. Hieruit kon ik opmaken dat hij en mijn schoonmoeder de dingen die we de eerste keer gedaan hadden besproken hadden. Want toen had ze mij gezegd dat ze voortaan mijn hoer en spermasletje zou zijn.

Ik was benieuwd of hij alles wist, en hoe hij erover dacht. Hier zal ik later in deel 3 op terugkomen. Dat deel zal geilen met schoonouders gaan heten. Toen mijn schoonvader weg was stond mijn schoonmoeder op, en vroeg mij haar te volgen.

We gingen de trap op naar de slaapkamer. Daar aangekomen vloog ze me om mijn nek, en boorde haar tong in mijn mond. Ik beantwoordde dit door heftig mee te doen. Ze greep me in mijn kruis en kneep goedkeurend in mijn stijf staande lul. Ik trok haar rok omhoog en wreef over het kruis van haar slipje. Ik voelde dat ze al aardig nat was, zelfs de buitenkant van haar slipje was een beetje glibberig.

Mijn schoonmoeder deed haar benen iets uit elkaar, en ik liet mijn hand langs de rand van haar slipje richting haar kut glijden. Ik moest constateren dat ze niets teveel gezegd had toen ze zei dat ze lekker glad was.

Er was geen spoor van een haartje meer te voelen. Mijn lul knapte bijna bij de gedachte dat mijn schoonmoeder dit allemaal voor mij had gedaan. Ik besloot dat ik haar hiervoor moest belonen met een lekkere befbeurt. Het leek me ook heerlijk om de kut van de moeder van mijn vrouw te likken. Ik was benieuwd of ze hier net zo geil van zou worden als haar dochter altijd werd.

Mijn vrouw werd altijd helemaal gek als ik haar met mijn lippen en tong bevredigde. Ik duwde haar naar het bed en zei dat ze op de rand moest gaan zitten. Toen ze op de rand zat duwde ik haar achterover, waarna ik haar rok en slipje langs haar benen van haar kont aftrok. Ik ging op mijn knieen voor het bed zitten en duwde haar benen uit elkaar. Door de nylons zagen haar benen er zeer mooi uit. Aan haar kut was te zien dat ze geen jonge vrouw meer was.

Het was allemaal een beetje gerimpeld, en haar kleine lippen hingen iets naar buiten. Het geheel had het uiterlijk van een rijpe, ervaren en doorgeneukte kut. Ik vond het allemaal zeer geil om naar te kijken, en de zwoele lucht die haar kut verspreidde maakte me gek van geilheid.

Ik begroef mijn hoofd in haar kruis en begon zachtjes aan haar naar buiten hangende schaamlippen te sabbelen. Het geil stroomde bijna uit haar kut en ze begon met haar handen mijn hoofd in haar kruis te drukken. Ze smaakte heerlijk, zilt en zoet vermengde zich op mijn smaakpapillen. Ik begon nu met mijn tong over de lengterichting van haar poes te likken.

Iedere keer als ik boven aan haar kut kwam slaakte ze een geil kreetje, dit was voor mij het teken dat ik haar klit raakte. Nou ja klit, ik bedoel klitje want hij was nauwelijks waarneembaar. Hierin leek ze dus niet op haar dochter, want die had een klit ter grootte van een grauwe erwt.

Ik was al een tijdje aan het likken en zuigen toen ze me vroeg een paar vingers in haar kut te steken. Ik vroeg gelijk een paar?
Buiten kut met grote schaamlippen

  • Venlo sex film downloaden
  • Rob, s dikke lul voelde ik ook gaan kloppen in mijn, die gaat vast klaarkomen dacht ik. Ik kleedde me aan en ging weg.
  • Na het dessert zei mijn schoonvader dat hij nog wat te regelen had bij mijn schoonzusje, en dat hij wel een paar uur weg zou blijven.
  • LEKKER GEILE MEISJES SEXHUIS BELGIE

Privé vrouwen dikke tieten films