Vakantie sex onderdanige slaaf

vakantie sex onderdanige slaaf

Ik schaamde me, wist niet wat te doen. Oke, je wilt hem dus zo voelen kan ook en leuk drukte al iets tegen mijn sterretje. Nee, nee, nee en toen begon ik mij zelf anaal te vingeren. Ze lachten me uit en spuugden me onder. Na 5 minuten had net een 2 vinger bij mij naar binnen kunnen krijgen was het goed geweest, mijn hand werd weer vast gebonden en Lea begon druk uit te oefenen met de dildo met de condoom erom heen die ik had volgespoten.

Het deed zeer ik schreeuwde het uit. Ik kreeg een paar smerige sokken in de mond gedrukt en dit werd met een doek vast gemaakt zodat ik niet zo hard kon schreeuwen. Het deed echt zeer, maar na een tijdje toen ik gewend was voelde het steeds lekkerder. Toen dacht ik al ben ik echt een slaaf dan. Lea heeft mij zo wel 20 minuten geneukt en me voor alles uitgescholden. Dit werd ook gefilmd, maar Lea kwam niet in beeld alleen de dildo die in mijn komt ramde. Lea haalde de voorbinddildo uit mijn kont en schreeuwde nog eens dit is neuken sletje.

Ik werd los gemaakt en moest op de knieen voor Lea zitten. Nu haal je de condoom eraf en gooi je die in de vuilnis. Op de condoom zat bloed en stront echt goor. Ik haalde de condoom eraf en wilde het in de keuken in de vuilnis gooien. Waar ga je heen sletje? Ik gooi de condoom in de vuilnis meesteres Lea. Nee die gooi je buiten maar direct weg, niet hier binnen, wij willen jouw stront en bloed hier binnen niet in de vuilnis.

Aan de overkant is een vuilnis waar je het in kunt gooien. Het was al 's nachts en wat kouder, maar er liepen nog mensen over straat die naar de stad gingen, dus ik schrok even en wilde tegenspreken. Moeten we jouw geile filmpjes mailen? Mijn kop ging hangen en zei nee, ik gooi het al weg. Ik ging de deur uit, naakt in de hoop niemand tegen te komen, het was ongeveer 50 meter lopen en nog weer terug.

Ik had goed uitgekeken en heb de condoom snel weggooit. Bij terugkomst hadden ze de deur dicht gegooid, ik belde aan. Het leek wel een eeuwigheid te duren, maar uiteindelijk na een minuut of 2 deden ze open. Daar ben je sletje, de dildo zit nog onder je zaad, lik die ook eens even schoon. Ik moest mijn eigen zaad van de dildo aflikken. Ze schreeuwden en zeiden dat vind je wel lekker sletje. Lea begon op een gegeven moment mij zelf in de mond te neuken.

Uiteindelijk was het schoon genoeg volgens hen. Het was een uur of 2 toen de Ellis en Lea naar bed wilden. Slet kom even hier lik ons eerst even klaar zodat we lekker kunnen slapen, ik moest mee naar de slaapkamer van Lea en heb haar voor de 2 keer die avond klaar gelikt weer werd ik bij het klaarkomen vast gedrukt tussen haar dikke bruine bovenbenen. Toen naar Ellis, ik kwam binnen en ik moest direct op bed gaan liggen, ze kwam met haar kut boven op mij zitten en reed zich in no-time klaar op mijn mond gezicht.

Nu ophoepelen naar beneden. Ik kwam de trap af en toen hoorde ik Laura op de wc mij roepen. Ik deed de deur open en zij zat daar te pissen. Toen zei ze ik heb geen zin om me af te drogen zorg jij even dat mijn kut weer lekker schoon is. Ik wilde wc papier pakken, wat doe je slet, je denkt toch niet met wc papier. Ga eens liggen met je gezicht pal voor de wc, ik lag daar toen ging ze staan en liet zich zakken, lik mijn kut schoon!

Jolanda, Marion en Maaike keken inmiddels toe, dus dat vind je wel lekker sletje. Dat scheelt ons weer in wc-papier, vanaf nu lik jij onze kutjes lekker droog. Ik proefde de zilte smaak van pis bij Laura nog goed. Uiteindelijk was het goed en gingen we weer naar de kamer.

De rest wilde ook naar bed, natuurlijk moest ik ze allemaal nog even klaar likken. Nadat ik als laatste Jolanda had klaargelikt, werd ze wat vriendelijke en vroeg wil je in het vervolg bij ons zitten of nog steeds met de rug naar ons toe. Ik wil graag bij jullie zitten, ga ik proberen te regelen voor jou.

Je krijgt het niet makkelijk sletje. Nu ga je alles opruimen en ga je op de bank slapen, naakt he. Nadat ik alles op had geruimd ging ik op de bank liggen en viel ook direct in slaap. Maar na een uur werd ik gewekt door Maaike, sletje ik moet naar de wc, dus mee komen en zo je werk als wc-papier doen.

Nadat zij klaar was ben ik weer gaan slapen. De volgende ochtend werd ik gewekt om 8 uur. Ellis was als eerste wakker, sletje maak het ontbijt eens klaar. Nadat de tafel gedekt was voor 6 personen, ik mocht niet mee eten. Moest ik de rest wekken. Bij iedereen wekte ik ze door te zeggen Meesteres en de naam uw ontbijt staat klaar. Nadat iedereen aan tafel zat en ik iedereen koffie in had gedaan, vroeg Marion aan mij, wil jij ook een bakje koffie. Tuurlijk zei ik ja. Oke, pak maar even een kopje.

Ik wilde mij koffie in doen maar toen werd ik tegen gehouden. Jij wilt met room he, dus trek je eerst maar eens af en spuit je zaad in het kopje. Ik stond aan het hoofd van de tafel en ze keken mij allemaal aan maak eens aan, wij willen ontbijten, daar stond ik mij af te trekken voor mijn 6 Meesteressen. Ik spoot snel, had nog een lichte ODOL, gelukkig spoot ik ook alles in het kopje. Ik kreeg er koffie bij in. Ik moest op de knieen zitten en moest mijn koffie met zaad opdrinken.

Nadat zij het ontbijt op hadden ging iedereen zich douchen. Ik was naakt aan het afwassen. Iedereen was klaar en liep in bikini. Ik moest mee komen en werd op het bed vastgebonden, ik kon nergens heen. Ik kreeg ook nog een paar sokken in mijn mond, zodat ik niet kon schreeuwen. Wij gaan lekker naar het strand, we zien je eind van de middag wel weer sletje. Ze gingen weg en ik viel in slaap.

Tegen 4 uur werd ik wakker gemaakt door Ellis. Zo sletje lekker geslapen. Volgens mij wel, ik had een stijve.

Daar zullen we eerst eens wat aan doen en ze kneep mij in de ballen en liep weg. Toen kwam ze weer met een pak met ijsklontjes en legde die op mijn pik. In een mum van tijd was er niets meer van over. Toen maakte ze me eindelijk los. De anderen komen zo, we gaan barbecuen, we hebben Rik en Joost ook uitgenodigd. Maar we willen niet de hele tijd tegen dat kleine slurfje van je aankijken.

Ik kreeg een roze string toegeworpen, deze deed ik aan en daar stond ik echt vernederend. Even later kwamen de rest ook binnen. Jolanda deed haar broekje uit en ging liggen Laura dook er direct tussen en van het schouwspel van mij te zien pijpen was zij super geil geworden en ze kwam dan ook snel schokkend en schreeuwend klaar.

Toen deed ik mijn broek uit, ik had een paal van jewelste en Martin zou mij pijpen, maar Martin vertikte het. Uiteindelijk is hij het huisje uitgerend en zat ik daar nog met een paal. Jolanda en Laura vonden het wel sneu. Ze hebben mij vervolgens samen klaar gepijpt. Ik kwam al binnen een minuut klaar. Nadat ze mij hadden klaar gepijpt, zijn we naar bed gegaan.

Ik bij Jolanda in bed. De volgende morgen werd ik wakker en moest naar de wc. Jolanda ook wakker gemaakt en snel boxer aan en naar de wc. Onderweg kwam ik een andere vriendin tegen Maaike, ze vroeg direct was het zaad lekker?

Ze had het dus al gehoord van Laura. Ik werd rood en schaamde me. Nadat ik terug was zijn we uit bed gegaan, Jolanda had haar laptop bij zich en nadat zij haar mail had gekeken, mocht ik even kijken. Maaike en Laura waren ook beneden en maakten allemaal opmerkingen over hoe lekker zaad wel niet was. Ik keek mijn mail na, Jolanda kwam achter mij staan en fluisterde dat ze geil was en dat ze geneukt wilde worden, ik kreeg weer een stijve, daar zat ik in mijn boxer.

Snel ging ik mee naar de slaapkamer zonder de laptop af te sluiten, mijn mail nog open. Voordat ik het wist zat Jolanda mij heerlijk op de knietjes te pijpen, even later heb ik haar lekkere kale natte spleetje gelikt en uiteindelijk mocht ik haar met condoom neuken.

Toen ik naar huis ging spraken we af om 's avonds weer af te spreken bij hen, dan was iedereen er wel, kon ik Ellis, Marion en Lea ook leren kennen. Toen ik binnen kwam heb ik mij eerst voorgesteld aan Ellis, ze was slank, kort zwart haar, leuke ogen en ik schat wel cm groot. Daarnaast zat Lea zij tegenovergestelde van Ellis, wat kleiner en wat dikker, zij was een negerin. Zij zag er ook echt zo uit met een wat dikkere geile kont, maar ze was nog niet echt heel dik zoals je soms wel ziet.

Daarna stelde ik me voor aan Marion, blond iets kleiner dan mij, niet de dunste maar ook zeker niet de dikste, maar wel hele dikke borsten, zeker cup D. Er waren ook 2 buurmannen, Rik en Joost, zij waren wat groter dan mij, allebei kort geknipt en vrij afgetraind. Ik kon op de bank tussen hen in zitten. Laura liep achter mij langs en fluisterde in mijn oor, lekker he, aan beide kanten heb je nu een paal.

Toen zei Jolanda we hebben een verrassing voor jou. Blijf even zitten en ze pakte de laptop erbij en ze startte een filmpje, hierop was te zien hoe ik gisternacht Martin had gepijpt.

Ik werd direct vast gepakt door Rik en Joost en de Maaike en Laura hielpen ook. Ik was kwaad en wilde dat het verwijderd werd. Ze stopten en zeiden toen, we kunnen dit naar al je vrienden en familie sturen, we hebben een lijst met alle contactpersonen uit jouw maillijst.

Had je vanmorgen de laptop maar niet moeten aan laten staan. Toen kwam het voorstel van hen, we kunnen dit versturen of jij doet alles wat wij jouw zeggen, je bent deze vakantie dus van ons. Ik was verbaasd en wist niets te zeggen. We geven je 5 minuten om een keuze te maken, dus of iedereen ziet jou pijpen of je bent deze vakantie van ons.

We laten je nu los, je gaat naar de hal, kom je binnen 5 minuten naakt terug dan betekent dat je deze vakantie van ons bent, ga je naar buiten dan versturen wij het filmpje.

Ze lieten me los, je tijd gaat nu in! Daar stond ik in de hal, wat moest ik doen. Na lang twijfelen, dacht ik wat kan mij nu gebeuren bij hen, ik zal wel naakt moeten lopen en moeten afwassen en schoonmaken, dus laat ik daar maar voor kiezen.

Ik kreeg te horen nog 1 minuut. Toen heb ik me maar uitgekleed en ben de kamer in gelopen, dus helemaal naakt. Ze joelden direct, dat is een goede keus. Ze vroegen ook direct aan Jolanda, heb je het met zo'n klein pikje moeten doen, daar heb je niks van gevoeld natuurlijk. Ze zei direct dat klopt, maar je moet wat over hebben om hem hier te krijgen he.

Maar lang genoeg gepraat we gaan dit vieren, ik moest de dames een wijntje inschenken en voor Rik en Joost een biertje pakken en wilde er voor mij ook 1 pakken, maar dat mocht niet. Ik kreeg direct te horen, je moet ons gehoorzamen, dat heb je net besloten, dus jij mag een glaasje water drinken. Toen begon Marion van eens kijken of hij wil luisteren ik moest op de knieen voor haar zitten en werd als voetenbankje gebruikt. Echt vernederend zit je daar zo naakt.

Als iemand het op had, moest ik weer wat te drinken halen, wanneer ik dat deed kreeg ik elkaar in tik op mijn kont. Inmiddels schoot de avond mooi op en ze hadden het de hele tijd over mij, wat ze allemaal wel niet met me gingen doen. Later die avond ging het steeds meer over sex en hadden ze enkele regels voor mij bedacht. Ik moest in het huisje bij hen altijd naakt lopen of dragen wat zij mij gaven.

Ik moest iedereen gehoorzamen wie binnen waren. Ik kreeg een matje wat mijn plek was, hier moest ik met de rug naar de rest op de knieen op zitten. Ik kreeg ook een andere naam en wel SLET. Het bleek dat Joost en Rik homo's waren en dat ze van het plan af wisten. Ik moest dus ook naar hen gehoorzamen. Ik had net weer iedereen voorzien van drinken toen Joost zei, ik ben geil en wil wel eens lekker leeg gezogen worden. Slet kom hier, doe mijn broek los en pijp me even lekker klaar.

Dat vind je toch lekker? Ik zei niets, ik ging rustig voor Joost op de knieen zitten. Ik kreeg een klap in met de platte hand in mijn gezicht van Jolanda. Als jou iets gevraagd wordt dan geef je daar antwoord op, begrepen. Je leert snel sletje. Nu geef je eerst Meester Joost een antwoord. Nu ga je verder. Ik deed de broek van Joost los en trok zijn boxer direct mee naar beneden en daar kwam een half stijve lul aan.

Een grote dikke rode eikel, Joost was al goed geil. Ik begon te likken aan zijn stam, langzaam werd zijn pik groter. Ik nam hem in de mond en begon er op te zuigen en ging even later op en neer op zijn pik. Ik werd steeds aangedrukt door Jolanda en moest de pik steeds dieper nemen, ik begon langzaam te kokhalzen.

Is dit alles wat je kunt oefenen, je moet hem helemaal in je mondje nemen gore slet. Ik kreeg hem gewoon niet helemaal in mijn mond. Joost begon wel steeds harder te kreunen.

Laura zei en nu wil ik wel dat je alles door slikt en niet zoals gisternacht alles uit je mondje laten lopen, slikken slet. Even later werd Joost zijn pik nog groter en harder en spoot hij mijn mondje vol, ik kon niet alles doorslikken het was te veel.

De rest moest ik oplikken en de pik moest ik schoonlikken. Ondertussen had ik ook een halve stijve gekregen, ze zagen het en kreeg direct te horen hij wordt er geil van. Kom eens staan zij Lea, ze sloeg me vol op mijn lul en nog eens. Toen zakte mijn stijve wel af. Ik wil je hier niet zien met een stijve, de dames begonnen mij uit te lachen. Ik moest terug naar mijn plek. Marion had nog een regel bedacht, iedereen die hier op bezoek komt en weg gaat moet het sletje bij het weggaan vragen of ze nog even oraal bevredigd willen worden door deze slet.

Iedereen stemde natuurlijk in. Joost en Rik gingen weg, ik moest hen uitlaten de dames zeiden ter herinnering vergeet hen niet te vragen he. Ik vroeg bij de deur willen jullie nog oraal bevredigd worden door deze slet.

.

Stoute oma sexdating stellen

Dit 62 jarige lijf is helemaal voor u en komt naar u toe. Dit 62 jarige lijf is helemaal voor u en Hans uit Nieuw Vennep. Zo nu en dan is erg opwindend om voor mij onderdanig te zijn. Dit natuurlijk wel op een veilige en r Zo nu en dan is erg opwindend om voor mi Hee leuk dat je op mijn advertentie kijkt.

Nu heb ik je aandacht. Ik ben een jonge van 22 die graa Hee leuk dat je op mijn advertentie kijk Leather slet uit Oost- West- en Hoi lekkere kerels en geile dames, Dit geile jonge sletje is stout geweest. En daarom is het hoog Hoi lekkere kerels en geile dames, Di Tv Tanya uit Etten-Leur. Hallo dames, Jullie zullen vast wel denken.. Hallo dames, Jullie zullen vast wel d Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar een vaste meesteres om bijna vaak te dienen en daar ook tij Ik ben Tim uit Apeldoorn en op zoek naar Hallo, Ik ben Raymond een onderdanige slet van 39 jaar.

Ik hou veel van anaalspel bij mezelf. Hallo, Ik ben Raymond een onderdanig Vrijdag 08 juni Leidschendam, eventueel Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B.

Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie? Geil, stijlvol en onderdanig Ben jij een dominante man?

Sissy 27 zoekt vriendje voor bi sessie b Befslaaf Hallo ik ben alex 24 jaar. Ma 11 juni; Chique gebruikersslet aangeb Sub zoekt anal play Ik zoek via deze weg een Meesteres die van anal play houd en dat wil doen met een afgetrainde jongem Gehoorzaam aan meester en meesteres. De geile kus leek een eeuwigheid te duren.

Elly werd licht in haar hoofd en week in haar benen. Monica had haar stevig vast en was blijkbaar niet van plan haar te laten gaan. Met haar vochtige tong streelde ze de tanden, tong en gehemelte van Elly.

Ze voelde de gladde, warme huid in de hals van Elly. Langzaam zakte ze af naar haar borsten. Het dunne zomerjurkje kon weinig van de volle borsten van Elly verhullen.

De zacht masserende vingers van Monica zorgde er voor dat haar tepels onder haar handen groeide. Keihard werden ze en uitermate gevoelig. Ook Elly stond nu te kreunen en tongde er driftig op los. Na een tijdje met de tepels van Elly gespeeld te hebben liet Monica haar hand zakken tot ze in de schaamstreek belandde.

Door de stof heen greep ze in het kruis van Elly en masseerde met haar vingertoppen haar schaamlippen. Zachtjes bewoog Elly haar heupen en op die manier bereed ze de hand van haar vrouwelijke tegenspeler. Het was deze toon die Elly wild maakte. Ze voelde zich onderdanig. Ze kreeg opdrachten en werd bloedgeil van de situatie.

Langzaam bewoog ze haar handen naar de blote borsten van Monica en pakte met wijdgeopende handen de tieten beet. Ze kneep er zacht in en liet de tepels tussen duim en wijsvinger rollen. De tepels reageerden direct op deze behandeling en sprongen stijf omhoog. Je maakt me lekker geil! En nu ga je mijn tepels likken. Elly opende haar mond en stak haar glimmende tong uit. Het puntje van haar tong liet ze langs een tepel van Monica cirkelen.

Tergend langzaam en plagend wipte ze de harde speen op en neer. Daarna nam ze hem in haar mond en zoog er geil aan. Intussen streelde de hand van Monica nog steeds de natte gleuf van Elly. Haar vingers gleden over en tussen haar schaamlippen en draaide speels over haar clitje.

Ze maakte Elly gek van geiligheid en Elly wist dan ook niet hoe ze met haar kut moest draaien. Ze voelde dat ze bijna klaarkwam en een warme golf van genot was op komst.

Ik ben zo geil! Laten we nog heel even doorgaan. Je moet leren geduld te hebben. Anders wordt je nooit een goede slavin! Elly voelde weer die vreemde golf van opwinding in haar lijf. Het idee een onderdanige slet te zijn maakte haar bloedgeil!

Ik ben de persoonlijke slavin van Richard! Hij is mijn meester! Ik krijg altijd opdrachten en moet van alles doen. In het vliegtuig bijvoorbeeld. Ik moest van Richard als een hoer rondlopen. Iedereen opwinden met mijn lijf. Draaien met mijn kont en zo. Had je dat niet gezien dan? Ik vond je een goedkope hoer als ik eerlijk ben. Dus dat moest je.. Al die mannen worden dan beregeil! Je zag toch zeker wel hoe ik ze allemaal in mijn macht had?

Ondanks het feit dat ze gedomineerd werd had ze toch ook een bepaalde macht gevoeld! Monica wilde haar hebben! Zij maakte een andere vrouw geil! Ik vond het echt heerlijk! Ze keek haar recht en strak in de ogen. Ik ben dan je meesteres.

De spanning in het appartement liep op en beide vrouwen hadden vuurrode wangen. Monica bewoog zich naar voren en kuste Elly zacht op haar mond.

Geef me dan om te beginnen nog maar eens een lekkere geile tongzoen. Maar deze keer was het anders. Nu deed ze het vol overgave en vooral om haar kersverse meesteres te behagen. Richard was naar het centrum van Los Cristianos gelopen en had de nodige boodschappen gedaan. Normaal zou hij dat door Monica laten doen en haar als een slet laten rondmarcheren. Maar nu wilde hij zelf.. Richard was altijd op zoek naar hete, geile vrouwen. Maar ook naar mannen die zijn vrouw konden neuken.

Dan moest Monica als hoer geld verdienen! Richard en Monica hadden al jarenlang een zeer goede relatie. Toen hij haar leerde kennen klikte het direct en het bleek ook dat op sexueel gebied alles paste. Hij was van nature dominant en Monica genoot er erg van als ze werd vernederd en misbruikt.

Een ideale mix die was uitgegroeid tot een samenspel dat vele mensen in hun omgeving soms met verbaasde blikken aanzagen. Maar Monica werd bloedgeil als ze werd gedwongen met vreemde mannen mee te gaan en ze op allerlei manieren moest verwennen.

Haar kutje moest ze dan ter beschikking stellen en vaak werd ze dan door meerdere mannen tegelijk geneukt. Ook haar kontje moest het dan vaak ontgelden. Ze wist dat mannen erg geil worden als ze een vrouw in haar kont mogen neuken. Maar ze worden nog heter als ze het niet hoeven te vragen, maar hun harde , dikke neukpalen er gewoon in mogen rammen! Pijpen kon Monica als de beste. In de loop der jaren had ze al heel wat sperma te verwerken gekregen!

Maar ze was er dol op! Eigenlijk is ze verslaafd aan dat geile goedje. Het geeft haar een ontzettende kik als ze een man in haar macht heeft en zijn hele zak kan leegzuigen. Het ultieme bewijs dat ze die geile kerel aan haar lippen heeft hangen.

Onbewust liep Richard met een grijns op zijn gezicht door de straten van Los Cristianos naar het appartement. Hij had lopen fantaseren en zag in gedachten al hoe Monica weer eens flink geneukt werd. Hij nam zich voor er snel voor te zorgen dat ze een beurt kreeg.

Op de schitterende trappen van de galerij van het appartement kwam hij een schoonmaakster tegen. Hun blikken vonden elkaar kort. Mmmmm…, dat ziet er erg lekker uit.. In de veronderstelling dat ze toch geen Nederlands sprak zei hij.. Mag ik je eens neuken? Ben je geil sletje? Wil je mijn fijne, geile pik eens zien? Binnenkort zal ik je hard neuken hoer. Zij keek intussen ook terug, maar met een vragende blik in haar ogen.

Natuurlijk verstond ze hem niet. Leuk eigenlijk dat je geil kon doen tegen iemand die het niet snapt! Hoofdschuddend ging de vrouw door met haar werk. Richard zette de boodschappen op het aanrecht en liep door naar het balkon. Daar zag hij ze. De twee vrouwen zaten op het bed en hun tongen glibberde geil in elkaars mond. Wild smeet Richard de deur open.

Wat ben je aan het doen vuile slet! Heb ik je opdracht gegeven om die teef af te lebberen? Wie is dat eigenlijk? Monica bleef rustig, want zij wist dat dit een onderdeel van het spel was.

Met grote stappen liep hij op de vrouwen af en trok Elly aan haar arm omhoog van het bed af. Dus jij dacht dat jij mijn slavin zomaar van me af kan pakken. Een slavin van mijn slavin! Weet je wat dat betekent slet! Dat je voor mij nog minder bent dan een afvalbak! Ik ben dus nu je oppermeester, aangezien ik de meester ben van die vuile hoer!

Zij wist al wat er komen zou, maar Elly wist niet hoe ze het had. Richard had Elly nu stevig beet en draaide haar om, zodat ze in zijn armen viel met haar rug naar hem toe. Zijn andere hand graaide naar haar tieten en knepen er hard in. Ik wil ze wel eens zien! Uit die jurk hoer! Een goeie slavin loopt trouwens niet in die jurkjes. Voortaan trek je geile kleren aan! Monica leert het je wel.

Gehoorzaam liet ze het jurkje zakken en op de grond vallen. Een beetje opgelaten stond ze in haar ondergoed. Langzaam liep Monica naar Elly en begon haar BH en slip uit te trekken. Haar mooie tieten wipte uit de cups en haar tepels stonden hard naar voren. Zoals je ziet is mijn broek los en jij gaat als een goeie hoer mijn pik verwennen! Haal hem er maar uit hoer.

Met haar gezicht vlak bij zijn kruis ritste Elly de broek verder open. Duidelijk was al een flinke bobbel te zien in zijn onderbroek. Ze stak haar hand voorzichtig in de slip en voelde meteen de harde , warme en kloppende pik.

Wat een flinke zeg! Ze bewoog haar hand omhoog en daar wipte de dikke, glimmende eikel naar voren. Langzaam schoof de slip verder naar beneden en nu zag ze zijn enorme lul in volle omvang tevoorschijn komen. Ze had zijn leuter vol in haar hand en voelde hem kloppen!

Als vanzelf begon ze haar hand te bewegen en begon Richard rustig af te rukken. Het water liep haar in de mond en zonder verder na te denken opende ze haar mond en likte zacht aan de dikke knop. Blijkbaar beviel het hem wel, want een zacht gegrom ontsnapte uit zijn keel. Terwijl Elly verder likte stootte Richard plotseling zijn heupen naar voren en verdween zijn lul diep in de mond van Elly.

Meteen greep hij haar hoofd vast en begon haar in haar mond te neuken! Je maakt me geil hoertje. Ik denk dat ik je mijn sperma straks schenk! Steeds dieper stootte hij zijn lans in haar keel en ramde nu werkelijk hard door! Ga achter haar zitten en vul die hoerekut flink op! Het was werkelijk een prachtexemplaar. Met een mooie dikke eikel en dikke aderen op de schacht. Het geval was wel 25 cm lang en enorm dik!

Monica nam plaats achter Elly die op haar knieën voor Richard zat en nog steeds in haar hoofd werd geneukt! Voorzichtig tastte Monica tussen de benen van Elly en voelde direct haar natte, glibberende kut! Dat wijf droop letterlijk! Ze plaatste nu de kop van de dildo tegen haar schaamlippen en drukte zacht door. Zonder moeite schoof het geval naar binnen. Elly voelde hoe ze van achteren gevuld werd door de enorme kunstlul!

Langzaam maar zeker verdween het hele geval in haar hete, stomende kut! Geil als nooit te voren! De dildo was nu helemaal in haar doos geschoven en Monica draaide het geval plagend rond.

Daarna begon ze met lange halen te neuken! Ze haalde de dildo terug tot de glimmende eikel er bijna uit was en drukte hem er daarna weer krachtig in.

Elly voelde hoe ze keer op keer diep gevuld werd en voelde al meteen een warme golf van lust opkomen. Monica keek intussen wellustig naar het prachtige schouwspel. De zwarte dildo glom van de kutsappen en sopte met een heerlijk geluid in en uit de druipende kut van Elly. Het water stond Monica letterlijk in de mond. Het zien van de heerlijke, geile kut met de stampende, zwarte, glimmende dildo erin activeerde haar speekselklieren.

Ze kreeg een enorme lust om aan die fijne kut te gaan likken en de geile geur van een hete vrouw op te snuiven. Ze wilde met alle geweld de kut van Elly proeven! Haar tong tussen de openstaande, opgezwollen schaamlippen laten glibberen. Ze wilde de kleverige sappen uit haar kut slurpen. De gedachte maakte Monica zo ontzettend geil! Haar eigen kut jeukte verschrikkelijk! Ze voelde de drang opkomen om hard en diep geneukt te worden.

Monica hield het nu niet meer. Ze rukte de dildo uit de kut van Elly en schoof hem in 1 beweging bij zichzelf naar binnen! Met wilde bewegingen begon ze zichzelf hard te neuken. De kutsappen van Elly vermengde zich met die van haar. Terwijl ze zichzelf aan het afraggen was boog ze iets naar voren, waardoor haar hoofd vlakbij de kont van Elly kwam. Ze keek recht in haar kut, die nog wijd open stond van de harde neukbeurt met de dildo. Ze snoof diep door haar neus en rook direct de heerlijke, geile en ziltzoete geur van de druipende doos.

Elly worstelde nog steeds met de vette pik van Richard en had gemerkt dat de dildo uit haar kut was geschoten. Bijna was ze klaargekomen op de heerlijk stampende dildo, maar tot haar frustratie werd ze niet meer geneukt. Plotseling voelde ze de warme tong van Monica tussen haar benen!

Langzaam werd haar clitje bewerkt en daarna schoot de tong bij haar naar binnen. Elly voelde hoe de likkende mond begon te zuigen en hoe haar sappen in de geile mond stroomde. Na een flinke befbeurt bewoog de tong langzaam omhoog en belandde bij haar kontje.

In kleine cirkeltjes draaide het puntje van de tong om haar anus. Ze had nooit geweten dat haar kontje zo ontzettend gevoelig was.

Het gelik aan haar kont maakte haar nog geiler dan ze al was. Ze voelde dat de tong van Monica haar geile sterretje steeds natter maakte en hoe ze tenslotte het puntje ervan in haar gaatje perste.

Ze voelde de tong nu diep in haar kontje naar binnen glijden en merkte dat haar anus volledig ontspande. Ze werd helemaal wild van het opkomende lustgevoel en merkte dat ze er hevig naar verlangde ook in haar kont geneukt te worden. Blijkbaar had Richard hier een zesde zintuig voor, want hij gaf meteen een opdracht aan Monica. Haal die dildo uit je kut en schuif hem erin! Ze was goed afgericht en wist wanneer ze luisteren moest. Met een luid soppend geluid trok ze de kleverige dildo uit haar neukgrot en likte er stiekem even aan.

Ze was altijd al dol geweest op warm kutsap! Elly wachtte intussen angstig af over wat komen zou. Ze was nog nooit in haar kont geneukt en wilde het nu eigenlijk ook niet. Maar ze was nu een echte slavin en moest gehoorzamen. Ze voelde hoe Monica de kop van de dildo tegen haar natte anus plaatste.

De dildo, die enorm glibberig was, schoof onder de druk die Monica uitoefende, een paar centimeter naar binnen. Ze had het gevoel dat haar kontje dit niet aankon. Haar arme kringspier was enorm opgerekt en stond strak om de schacht van de dikke dildo.


vakantie sex onderdanige slaaf

Ik schaamde me, wist niet wat te doen. Oke, je wilt hem dus zo voelen kan ook en leuk drukte al iets tegen mijn sterretje. Nee, nee, nee en toen begon ik mij zelf anaal te vingeren. Ze lachten me uit en spuugden me onder. Na 5 minuten had net een 2 vinger bij mij naar binnen kunnen krijgen was het goed geweest, mijn hand werd weer vast gebonden en Lea begon druk uit te oefenen met de dildo met de condoom erom heen die ik had volgespoten.

Het deed zeer ik schreeuwde het uit. Ik kreeg een paar smerige sokken in de mond gedrukt en dit werd met een doek vast gemaakt zodat ik niet zo hard kon schreeuwen. Het deed echt zeer, maar na een tijdje toen ik gewend was voelde het steeds lekkerder. Toen dacht ik al ben ik echt een slaaf dan. Lea heeft mij zo wel 20 minuten geneukt en me voor alles uitgescholden.

Dit werd ook gefilmd, maar Lea kwam niet in beeld alleen de dildo die in mijn komt ramde. Lea haalde de voorbinddildo uit mijn kont en schreeuwde nog eens dit is neuken sletje. Ik werd los gemaakt en moest op de knieen voor Lea zitten. Nu haal je de condoom eraf en gooi je die in de vuilnis. Op de condoom zat bloed en stront echt goor. Ik haalde de condoom eraf en wilde het in de keuken in de vuilnis gooien. Waar ga je heen sletje? Ik gooi de condoom in de vuilnis meesteres Lea.

Nee die gooi je buiten maar direct weg, niet hier binnen, wij willen jouw stront en bloed hier binnen niet in de vuilnis. Aan de overkant is een vuilnis waar je het in kunt gooien. Het was al 's nachts en wat kouder, maar er liepen nog mensen over straat die naar de stad gingen, dus ik schrok even en wilde tegenspreken.

Moeten we jouw geile filmpjes mailen? Mijn kop ging hangen en zei nee, ik gooi het al weg. Ik ging de deur uit, naakt in de hoop niemand tegen te komen, het was ongeveer 50 meter lopen en nog weer terug. Ik had goed uitgekeken en heb de condoom snel weggooit. Bij terugkomst hadden ze de deur dicht gegooid, ik belde aan. Het leek wel een eeuwigheid te duren, maar uiteindelijk na een minuut of 2 deden ze open.

Daar ben je sletje, de dildo zit nog onder je zaad, lik die ook eens even schoon. Ik moest mijn eigen zaad van de dildo aflikken. Ze schreeuwden en zeiden dat vind je wel lekker sletje. Lea begon op een gegeven moment mij zelf in de mond te neuken. Uiteindelijk was het schoon genoeg volgens hen. Het was een uur of 2 toen de Ellis en Lea naar bed wilden.

Slet kom even hier lik ons eerst even klaar zodat we lekker kunnen slapen, ik moest mee naar de slaapkamer van Lea en heb haar voor de 2 keer die avond klaar gelikt weer werd ik bij het klaarkomen vast gedrukt tussen haar dikke bruine bovenbenen. Toen naar Ellis, ik kwam binnen en ik moest direct op bed gaan liggen, ze kwam met haar kut boven op mij zitten en reed zich in no-time klaar op mijn mond gezicht. Nu ophoepelen naar beneden.

Ik kwam de trap af en toen hoorde ik Laura op de wc mij roepen. Ik deed de deur open en zij zat daar te pissen. Toen zei ze ik heb geen zin om me af te drogen zorg jij even dat mijn kut weer lekker schoon is. Ik wilde wc papier pakken, wat doe je slet, je denkt toch niet met wc papier. Ga eens liggen met je gezicht pal voor de wc, ik lag daar toen ging ze staan en liet zich zakken, lik mijn kut schoon! Jolanda, Marion en Maaike keken inmiddels toe, dus dat vind je wel lekker sletje.

Dat scheelt ons weer in wc-papier, vanaf nu lik jij onze kutjes lekker droog. Ik proefde de zilte smaak van pis bij Laura nog goed. Uiteindelijk was het goed en gingen we weer naar de kamer.

De rest wilde ook naar bed, natuurlijk moest ik ze allemaal nog even klaar likken. Nadat ik als laatste Jolanda had klaargelikt, werd ze wat vriendelijke en vroeg wil je in het vervolg bij ons zitten of nog steeds met de rug naar ons toe. Ik wil graag bij jullie zitten, ga ik proberen te regelen voor jou. Je krijgt het niet makkelijk sletje. Nu ga je alles opruimen en ga je op de bank slapen, naakt he. Nadat ik alles op had geruimd ging ik op de bank liggen en viel ook direct in slaap.

Maar na een uur werd ik gewekt door Maaike, sletje ik moet naar de wc, dus mee komen en zo je werk als wc-papier doen. Nadat zij klaar was ben ik weer gaan slapen.

De volgende ochtend werd ik gewekt om 8 uur. Ellis was als eerste wakker, sletje maak het ontbijt eens klaar. Nadat de tafel gedekt was voor 6 personen, ik mocht niet mee eten. Moest ik de rest wekken. Bij iedereen wekte ik ze door te zeggen Meesteres en de naam uw ontbijt staat klaar. Nadat iedereen aan tafel zat en ik iedereen koffie in had gedaan, vroeg Marion aan mij, wil jij ook een bakje koffie. Tuurlijk zei ik ja. Oke, pak maar even een kopje. Ik wilde mij koffie in doen maar toen werd ik tegen gehouden.

Jij wilt met room he, dus trek je eerst maar eens af en spuit je zaad in het kopje. Ik stond aan het hoofd van de tafel en ze keken mij allemaal aan maak eens aan, wij willen ontbijten, daar stond ik mij af te trekken voor mijn 6 Meesteressen.

Ik spoot snel, had nog een lichte ODOL, gelukkig spoot ik ook alles in het kopje. Ik kreeg er koffie bij in. Ik moest op de knieen zitten en moest mijn koffie met zaad opdrinken.

Nadat zij het ontbijt op hadden ging iedereen zich douchen. Ik was naakt aan het afwassen. Iedereen was klaar en liep in bikini. Ik moest mee komen en werd op het bed vastgebonden, ik kon nergens heen.

Ik kreeg ook nog een paar sokken in mijn mond, zodat ik niet kon schreeuwen. Wij gaan lekker naar het strand, we zien je eind van de middag wel weer sletje. Ze gingen weg en ik viel in slaap. Tegen 4 uur werd ik wakker gemaakt door Ellis. Zo sletje lekker geslapen. Volgens mij wel, ik had een stijve.

Daar zullen we eerst eens wat aan doen en ze kneep mij in de ballen en liep weg. Toen kwam ze weer met een pak met ijsklontjes en legde die op mijn pik. In een mum van tijd was er niets meer van over. Toen maakte ze me eindelijk los. De anderen komen zo, we gaan barbecuen, we hebben Rik en Joost ook uitgenodigd.

Maar we willen niet de hele tijd tegen dat kleine slurfje van je aankijken. Ik kreeg een roze string toegeworpen, deze deed ik aan en daar stond ik echt vernederend.

Even later kwamen de rest ook binnen. Jolanda deed haar broekje uit en ging liggen Laura dook er direct tussen en van het schouwspel van mij te zien pijpen was zij super geil geworden en ze kwam dan ook snel schokkend en schreeuwend klaar.

Toen deed ik mijn broek uit, ik had een paal van jewelste en Martin zou mij pijpen, maar Martin vertikte het. Uiteindelijk is hij het huisje uitgerend en zat ik daar nog met een paal. Jolanda en Laura vonden het wel sneu.

Ze hebben mij vervolgens samen klaar gepijpt. Ik kwam al binnen een minuut klaar. Nadat ze mij hadden klaar gepijpt, zijn we naar bed gegaan. Ik bij Jolanda in bed. De volgende morgen werd ik wakker en moest naar de wc. Jolanda ook wakker gemaakt en snel boxer aan en naar de wc. Onderweg kwam ik een andere vriendin tegen Maaike, ze vroeg direct was het zaad lekker?

Ze had het dus al gehoord van Laura. Ik werd rood en schaamde me. Nadat ik terug was zijn we uit bed gegaan, Jolanda had haar laptop bij zich en nadat zij haar mail had gekeken, mocht ik even kijken. Maaike en Laura waren ook beneden en maakten allemaal opmerkingen over hoe lekker zaad wel niet was.

Ik keek mijn mail na, Jolanda kwam achter mij staan en fluisterde dat ze geil was en dat ze geneukt wilde worden, ik kreeg weer een stijve, daar zat ik in mijn boxer.

Snel ging ik mee naar de slaapkamer zonder de laptop af te sluiten, mijn mail nog open. Voordat ik het wist zat Jolanda mij heerlijk op de knietjes te pijpen, even later heb ik haar lekkere kale natte spleetje gelikt en uiteindelijk mocht ik haar met condoom neuken. Toen ik naar huis ging spraken we af om 's avonds weer af te spreken bij hen, dan was iedereen er wel, kon ik Ellis, Marion en Lea ook leren kennen.

Toen ik binnen kwam heb ik mij eerst voorgesteld aan Ellis, ze was slank, kort zwart haar, leuke ogen en ik schat wel cm groot. Daarnaast zat Lea zij tegenovergestelde van Ellis, wat kleiner en wat dikker, zij was een negerin. Zij zag er ook echt zo uit met een wat dikkere geile kont, maar ze was nog niet echt heel dik zoals je soms wel ziet. Daarna stelde ik me voor aan Marion, blond iets kleiner dan mij, niet de dunste maar ook zeker niet de dikste, maar wel hele dikke borsten, zeker cup D.

Er waren ook 2 buurmannen, Rik en Joost, zij waren wat groter dan mij, allebei kort geknipt en vrij afgetraind. Ik kon op de bank tussen hen in zitten. Laura liep achter mij langs en fluisterde in mijn oor, lekker he, aan beide kanten heb je nu een paal.

Toen zei Jolanda we hebben een verrassing voor jou. Blijf even zitten en ze pakte de laptop erbij en ze startte een filmpje, hierop was te zien hoe ik gisternacht Martin had gepijpt. Ik werd direct vast gepakt door Rik en Joost en de Maaike en Laura hielpen ook. Ik was kwaad en wilde dat het verwijderd werd. Ze stopten en zeiden toen, we kunnen dit naar al je vrienden en familie sturen, we hebben een lijst met alle contactpersonen uit jouw maillijst. Had je vanmorgen de laptop maar niet moeten aan laten staan.

Toen kwam het voorstel van hen, we kunnen dit versturen of jij doet alles wat wij jouw zeggen, je bent deze vakantie dus van ons. Ik was verbaasd en wist niets te zeggen. We geven je 5 minuten om een keuze te maken, dus of iedereen ziet jou pijpen of je bent deze vakantie van ons. We laten je nu los, je gaat naar de hal, kom je binnen 5 minuten naakt terug dan betekent dat je deze vakantie van ons bent, ga je naar buiten dan versturen wij het filmpje. Ze lieten me los, je tijd gaat nu in!

Daar stond ik in de hal, wat moest ik doen. Na lang twijfelen, dacht ik wat kan mij nu gebeuren bij hen, ik zal wel naakt moeten lopen en moeten afwassen en schoonmaken, dus laat ik daar maar voor kiezen. Ik kreeg te horen nog 1 minuut. Toen heb ik me maar uitgekleed en ben de kamer in gelopen, dus helemaal naakt. Ze joelden direct, dat is een goede keus. Ze vroegen ook direct aan Jolanda, heb je het met zo'n klein pikje moeten doen, daar heb je niks van gevoeld natuurlijk. Ze zei direct dat klopt, maar je moet wat over hebben om hem hier te krijgen he.

Maar lang genoeg gepraat we gaan dit vieren, ik moest de dames een wijntje inschenken en voor Rik en Joost een biertje pakken en wilde er voor mij ook 1 pakken, maar dat mocht niet. Ik kreeg direct te horen, je moet ons gehoorzamen, dat heb je net besloten, dus jij mag een glaasje water drinken. Toen begon Marion van eens kijken of hij wil luisteren ik moest op de knieen voor haar zitten en werd als voetenbankje gebruikt.

Echt vernederend zit je daar zo naakt. Als iemand het op had, moest ik weer wat te drinken halen, wanneer ik dat deed kreeg ik elkaar in tik op mijn kont. Inmiddels schoot de avond mooi op en ze hadden het de hele tijd over mij, wat ze allemaal wel niet met me gingen doen.

Later die avond ging het steeds meer over sex en hadden ze enkele regels voor mij bedacht. Ik moest in het huisje bij hen altijd naakt lopen of dragen wat zij mij gaven. Ik moest iedereen gehoorzamen wie binnen waren. Ik kreeg een matje wat mijn plek was, hier moest ik met de rug naar de rest op de knieen op zitten.

Ik kreeg ook een andere naam en wel SLET. Het bleek dat Joost en Rik homo's waren en dat ze van het plan af wisten. Ik moest dus ook naar hen gehoorzamen. Ik had net weer iedereen voorzien van drinken toen Joost zei, ik ben geil en wil wel eens lekker leeg gezogen worden.

Slet kom hier, doe mijn broek los en pijp me even lekker klaar. Dat vind je toch lekker? Ik zei niets, ik ging rustig voor Joost op de knieen zitten. Ik kreeg een klap in met de platte hand in mijn gezicht van Jolanda. Als jou iets gevraagd wordt dan geef je daar antwoord op, begrepen. Je leert snel sletje. Nu geef je eerst Meester Joost een antwoord. Nu ga je verder. Ik deed de broek van Joost los en trok zijn boxer direct mee naar beneden en daar kwam een half stijve lul aan.

Een grote dikke rode eikel, Joost was al goed geil. Ik begon te likken aan zijn stam, langzaam werd zijn pik groter. Ik nam hem in de mond en begon er op te zuigen en ging even later op en neer op zijn pik. Ik werd steeds aangedrukt door Jolanda en moest de pik steeds dieper nemen, ik begon langzaam te kokhalzen. Is dit alles wat je kunt oefenen, je moet hem helemaal in je mondje nemen gore slet. Ik kreeg hem gewoon niet helemaal in mijn mond.

Joost begon wel steeds harder te kreunen. Laura zei en nu wil ik wel dat je alles door slikt en niet zoals gisternacht alles uit je mondje laten lopen, slikken slet. Even later werd Joost zijn pik nog groter en harder en spoot hij mijn mondje vol, ik kon niet alles doorslikken het was te veel. De rest moest ik oplikken en de pik moest ik schoonlikken. Ondertussen had ik ook een halve stijve gekregen, ze zagen het en kreeg direct te horen hij wordt er geil van.

Kom eens staan zij Lea, ze sloeg me vol op mijn lul en nog eens. Toen zakte mijn stijve wel af. Ik wil je hier niet zien met een stijve, de dames begonnen mij uit te lachen. Ik moest terug naar mijn plek. Marion had nog een regel bedacht, iedereen die hier op bezoek komt en weg gaat moet het sletje bij het weggaan vragen of ze nog even oraal bevredigd willen worden door deze slet. Iedereen stemde natuurlijk in. Joost en Rik gingen weg, ik moest hen uitlaten de dames zeiden ter herinnering vergeet hen niet te vragen he.

Ik vroeg bij de deur willen jullie nog oraal bevredigd worden door deze slet.

.

Al die mannen worden dan beregeil! Je zag toch zeker wel hoe ik ze allemaal in mijn macht had? Ondanks het feit dat ze gedomineerd werd had ze toch ook een bepaalde macht gevoeld! Monica wilde haar hebben! Zij maakte een andere vrouw geil! Ik vond het echt heerlijk! Ze keek haar recht en strak in de ogen. Ik ben dan je meesteres.

De spanning in het appartement liep op en beide vrouwen hadden vuurrode wangen. Monica bewoog zich naar voren en kuste Elly zacht op haar mond. Geef me dan om te beginnen nog maar eens een lekkere geile tongzoen. Maar deze keer was het anders. Nu deed ze het vol overgave en vooral om haar kersverse meesteres te behagen. Richard was naar het centrum van Los Cristianos gelopen en had de nodige boodschappen gedaan.

Normaal zou hij dat door Monica laten doen en haar als een slet laten rondmarcheren. Maar nu wilde hij zelf.. Richard was altijd op zoek naar hete, geile vrouwen. Maar ook naar mannen die zijn vrouw konden neuken. Dan moest Monica als hoer geld verdienen! Richard en Monica hadden al jarenlang een zeer goede relatie. Toen hij haar leerde kennen klikte het direct en het bleek ook dat op sexueel gebied alles paste.

Hij was van nature dominant en Monica genoot er erg van als ze werd vernederd en misbruikt. Een ideale mix die was uitgegroeid tot een samenspel dat vele mensen in hun omgeving soms met verbaasde blikken aanzagen. Maar Monica werd bloedgeil als ze werd gedwongen met vreemde mannen mee te gaan en ze op allerlei manieren moest verwennen. Haar kutje moest ze dan ter beschikking stellen en vaak werd ze dan door meerdere mannen tegelijk geneukt.

Ook haar kontje moest het dan vaak ontgelden. Ze wist dat mannen erg geil worden als ze een vrouw in haar kont mogen neuken. Maar ze worden nog heter als ze het niet hoeven te vragen, maar hun harde , dikke neukpalen er gewoon in mogen rammen! Pijpen kon Monica als de beste. In de loop der jaren had ze al heel wat sperma te verwerken gekregen! Maar ze was er dol op! Eigenlijk is ze verslaafd aan dat geile goedje.

Het geeft haar een ontzettende kik als ze een man in haar macht heeft en zijn hele zak kan leegzuigen. Het ultieme bewijs dat ze die geile kerel aan haar lippen heeft hangen.

Onbewust liep Richard met een grijns op zijn gezicht door de straten van Los Cristianos naar het appartement. Hij had lopen fantaseren en zag in gedachten al hoe Monica weer eens flink geneukt werd. Hij nam zich voor er snel voor te zorgen dat ze een beurt kreeg. Op de schitterende trappen van de galerij van het appartement kwam hij een schoonmaakster tegen. Hun blikken vonden elkaar kort. Mmmmm…, dat ziet er erg lekker uit.. In de veronderstelling dat ze toch geen Nederlands sprak zei hij..

Mag ik je eens neuken? Ben je geil sletje? Wil je mijn fijne, geile pik eens zien? Binnenkort zal ik je hard neuken hoer. Zij keek intussen ook terug, maar met een vragende blik in haar ogen. Natuurlijk verstond ze hem niet. Leuk eigenlijk dat je geil kon doen tegen iemand die het niet snapt! Hoofdschuddend ging de vrouw door met haar werk. Richard zette de boodschappen op het aanrecht en liep door naar het balkon.

Daar zag hij ze. De twee vrouwen zaten op het bed en hun tongen glibberde geil in elkaars mond. Wild smeet Richard de deur open. Wat ben je aan het doen vuile slet! Heb ik je opdracht gegeven om die teef af te lebberen? Wie is dat eigenlijk? Monica bleef rustig, want zij wist dat dit een onderdeel van het spel was.

Met grote stappen liep hij op de vrouwen af en trok Elly aan haar arm omhoog van het bed af. Dus jij dacht dat jij mijn slavin zomaar van me af kan pakken. Een slavin van mijn slavin! Weet je wat dat betekent slet! Dat je voor mij nog minder bent dan een afvalbak! Ik ben dus nu je oppermeester, aangezien ik de meester ben van die vuile hoer! Zij wist al wat er komen zou, maar Elly wist niet hoe ze het had. Richard had Elly nu stevig beet en draaide haar om, zodat ze in zijn armen viel met haar rug naar hem toe.

Zijn andere hand graaide naar haar tieten en knepen er hard in. Ik wil ze wel eens zien! Uit die jurk hoer! Een goeie slavin loopt trouwens niet in die jurkjes. Voortaan trek je geile kleren aan! Monica leert het je wel. Gehoorzaam liet ze het jurkje zakken en op de grond vallen.

Een beetje opgelaten stond ze in haar ondergoed. Langzaam liep Monica naar Elly en begon haar BH en slip uit te trekken. Haar mooie tieten wipte uit de cups en haar tepels stonden hard naar voren. Zoals je ziet is mijn broek los en jij gaat als een goeie hoer mijn pik verwennen! Haal hem er maar uit hoer. Met haar gezicht vlak bij zijn kruis ritste Elly de broek verder open. Duidelijk was al een flinke bobbel te zien in zijn onderbroek.

Ze stak haar hand voorzichtig in de slip en voelde meteen de harde , warme en kloppende pik. Wat een flinke zeg! Ze bewoog haar hand omhoog en daar wipte de dikke, glimmende eikel naar voren. Langzaam schoof de slip verder naar beneden en nu zag ze zijn enorme lul in volle omvang tevoorschijn komen. Ze had zijn leuter vol in haar hand en voelde hem kloppen!

Als vanzelf begon ze haar hand te bewegen en begon Richard rustig af te rukken. Het water liep haar in de mond en zonder verder na te denken opende ze haar mond en likte zacht aan de dikke knop. Blijkbaar beviel het hem wel, want een zacht gegrom ontsnapte uit zijn keel. Terwijl Elly verder likte stootte Richard plotseling zijn heupen naar voren en verdween zijn lul diep in de mond van Elly. Meteen greep hij haar hoofd vast en begon haar in haar mond te neuken!

Je maakt me geil hoertje. Ik denk dat ik je mijn sperma straks schenk! Steeds dieper stootte hij zijn lans in haar keel en ramde nu werkelijk hard door! Ga achter haar zitten en vul die hoerekut flink op! Het was werkelijk een prachtexemplaar. Met een mooie dikke eikel en dikke aderen op de schacht. Het geval was wel 25 cm lang en enorm dik! Monica nam plaats achter Elly die op haar knieën voor Richard zat en nog steeds in haar hoofd werd geneukt!

Voorzichtig tastte Monica tussen de benen van Elly en voelde direct haar natte, glibberende kut! Dat wijf droop letterlijk! Ze plaatste nu de kop van de dildo tegen haar schaamlippen en drukte zacht door.

Zonder moeite schoof het geval naar binnen. Elly voelde hoe ze van achteren gevuld werd door de enorme kunstlul! Langzaam maar zeker verdween het hele geval in haar hete, stomende kut!

Geil als nooit te voren! De dildo was nu helemaal in haar doos geschoven en Monica draaide het geval plagend rond.

Daarna begon ze met lange halen te neuken! Ze haalde de dildo terug tot de glimmende eikel er bijna uit was en drukte hem er daarna weer krachtig in. Elly voelde hoe ze keer op keer diep gevuld werd en voelde al meteen een warme golf van lust opkomen. Monica keek intussen wellustig naar het prachtige schouwspel.

De zwarte dildo glom van de kutsappen en sopte met een heerlijk geluid in en uit de druipende kut van Elly. Het water stond Monica letterlijk in de mond. Het zien van de heerlijke, geile kut met de stampende, zwarte, glimmende dildo erin activeerde haar speekselklieren.

Ze kreeg een enorme lust om aan die fijne kut te gaan likken en de geile geur van een hete vrouw op te snuiven. Ze wilde met alle geweld de kut van Elly proeven! Haar tong tussen de openstaande, opgezwollen schaamlippen laten glibberen. Ze wilde de kleverige sappen uit haar kut slurpen. De gedachte maakte Monica zo ontzettend geil! Haar eigen kut jeukte verschrikkelijk! Ze voelde de drang opkomen om hard en diep geneukt te worden.

Monica hield het nu niet meer. Ze rukte de dildo uit de kut van Elly en schoof hem in 1 beweging bij zichzelf naar binnen! Met wilde bewegingen begon ze zichzelf hard te neuken. De kutsappen van Elly vermengde zich met die van haar. Terwijl ze zichzelf aan het afraggen was boog ze iets naar voren, waardoor haar hoofd vlakbij de kont van Elly kwam.

Ze keek recht in haar kut, die nog wijd open stond van de harde neukbeurt met de dildo. Ze snoof diep door haar neus en rook direct de heerlijke, geile en ziltzoete geur van de druipende doos. Elly worstelde nog steeds met de vette pik van Richard en had gemerkt dat de dildo uit haar kut was geschoten. Bijna was ze klaargekomen op de heerlijk stampende dildo, maar tot haar frustratie werd ze niet meer geneukt.

Plotseling voelde ze de warme tong van Monica tussen haar benen! Langzaam werd haar clitje bewerkt en daarna schoot de tong bij haar naar binnen. Elly voelde hoe de likkende mond begon te zuigen en hoe haar sappen in de geile mond stroomde. Na een flinke befbeurt bewoog de tong langzaam omhoog en belandde bij haar kontje. In kleine cirkeltjes draaide het puntje van de tong om haar anus. Ze had nooit geweten dat haar kontje zo ontzettend gevoelig was.

Het gelik aan haar kont maakte haar nog geiler dan ze al was. Ze voelde dat de tong van Monica haar geile sterretje steeds natter maakte en hoe ze tenslotte het puntje ervan in haar gaatje perste. Ze voelde de tong nu diep in haar kontje naar binnen glijden en merkte dat haar anus volledig ontspande. Ze werd helemaal wild van het opkomende lustgevoel en merkte dat ze er hevig naar verlangde ook in haar kont geneukt te worden. Blijkbaar had Richard hier een zesde zintuig voor, want hij gaf meteen een opdracht aan Monica.

Haal die dildo uit je kut en schuif hem erin! Ze was goed afgericht en wist wanneer ze luisteren moest. Met een luid soppend geluid trok ze de kleverige dildo uit haar neukgrot en likte er stiekem even aan. Ze was altijd al dol geweest op warm kutsap!

Elly wachtte intussen angstig af over wat komen zou. Ze was nog nooit in haar kont geneukt en wilde het nu eigenlijk ook niet. Maar ze was nu een echte slavin en moest gehoorzamen. Ze voelde hoe Monica de kop van de dildo tegen haar natte anus plaatste. De dildo, die enorm glibberig was, schoof onder de druk die Monica uitoefende, een paar centimeter naar binnen. Ze had het gevoel dat haar kontje dit niet aankon.

Haar arme kringspier was enorm opgerekt en stond strak om de schacht van de dikke dildo. Gelukkig wist Monica nog hoe het was om voor het eerst in je kontje genomen te worden. Ze wist dus ook dat, als je even wachtte en je kontje liet wennen, de anus zou ontspannen en de neukpaal zou accepteren. Het genot dat je daarna zou ervaren was ongekend! Dus liet Monica de dikke, glibberige eikel even zitten waar hij was.

Intussen wreef ze met haar andere hand over de glanzende kut van Elly. Afwisselend schoof ze een paar vingers in de natte gleuf om daarna haar gevoelige clitoris weer te bewerken. Op en neer glibberde haar vingers en ze voelde hoe Elly onder haar handen ontspande. Voorzichtig voerde ze de druk op de dildo op. Elly wist het intussen niet meer. Voelde ze nu lust of pijn.

Het verschil tussen deze twee uiterste was samengesmolten tot een gekmakend gevoel van geiligheid. Ze kreunde nu luid en ongegeneerd en voelde de vingers van Monica over haar kut flitsen. Ook voelde ze hoe de dikke, machtige dildo langzaam maar zeker in haar maagdelijke kontje schoof. Haar reet was aan de onwijze omvang van de dildo gewent geraakt en accepteerde deze door pulserende knijpbewegingen te maken.

Dieper en dieper schoof het ding. En Monica ging door. Met het vingeren en bewerken van de heerlijk ruikende kut van Elly en met het drukken tegen de dildo. Het was een machtig gezicht de dikke, zwarte paal in de blanke reet van Elly te zien verdwijnen.

Ze zou hem er over de volle lengte indrukken en hem dan daar laten zitten. Dan zou ze zachte klopjes op de achterkant van de dildo geven. Ze wist dat het een heel apart gevoel gaf bij degene die de paal te verwerken kreeg.

En ze had gelijk. Elly was nu helemaal opgevuld en voelde hoe de dildo in haar reet vibreerde onder de klopjes van Monica. Voor het eerst in haar leven was Elly geil aan haar kont! Ze wilde in haar kont geneukt worden! Haar reet smachtte er naar! Haar hele lijf hunkerde er naar! En Monica wist het. Ze had een perfect gevoel voor de staat waarin iemand kan komen te verkeren.

Ze wist het en handelde er naar. Langzaam begon ze de dildo terug te trekken. Het gevaarte schoof weer naar buiten totdat de eikel er bijna uit was. En nu weer terug.. Met lange , lome halen begon ze Elly in haar reet te neuken. En Elly draaide met haar kont.

Ze kronkelde onder de neukbehandeling die ze onderging. Haar mond zat vol. Maar Monica wist het al. Ze voerde het tempo op en ramde de dildo nu naar binnen en trok hem er bruut uit. Ze was Elly nu echt aan het afraggen. En haar andere hand bewerkte haar kut nog steeds. Ze wist wat er ging gebeuren. Elly zou klaar gaan komen. Ze zou het nu niet meer kunnen houden.

Keihard neukte ze Elly met de dildo. Hallo dames ik ben opzoek naar een Onderdanige dame jong of oud die graag haar kut en kont beschikba Hallo dames ik ben opzoek naar een Onder OK er zijn op alle sites veel spammers en fakers aanwezig maar toch probeer ik het hier. OK er zijn op alle sites veel spammers e Rustige Meester uit Hoogkarspel.

Goedendag, Hier een oproep van een leuke, welbespraakte, hoogopgeleide man van 35 uit Amsterdam, Goedendag, Hier een oproep van een le Ik Mr Johan een 43 jarige ervaren dominante man uit de Achterhoek, bezoek af en toe een onderdanige Ik Mr Johan een 43 jarige ervaren domina Hallo ik ben Kevin en ik ben 30 jaar.

Ik heb een een heerlijke dikke paal van 19 cm en 5 cm dik! Grote Dominant 48 jaar bijna 2 m breed geschouderd ietwat mollig zoekt slank onderdanig ingesteld me Grote Dominant 48 jaar bijna 2 m breed g Kn Dominant 46j zonder taboes zoekt een heet, vast onderdanig vrouwtje dat zich totaal wil geven in Kn Dominant 46j zonder taboes zoekt een Dit is een oproep voor jou. En wie ben jij dan? Dit is in ieder geval wat je van jezelf weet.

En wie ben j Ik weet dat veel mensen slavin een negatief woord vinden. Ook is er veel discussie over wat is een Ik weet dat veel mensen slavin een negat Hoi, Wij bdsm stel zoeken een vrouwelijke sub bij. Wij wonen rondom Schagen NH. Hou je ook v Hoi, Wij bdsm stel zoeken een vrouwel Ben jij onderdanig en tenminste 18 jaar? Dan wil ik je uitnodigen te reageren op deze advertentie Ervaren Meester, 51 jaar, is op zoek naar een oudere rijpe slavin.

Je hoeft geen ervaring te hebben Ervaren Meester, 51 jaar, is op zoek naa Dominant 52jr zoekt in Den haag en of om Ikenjij uit Den Haag. Strenge meester, 27 jaar en dominant. Ben je jong, slank en nieuwsgierig hoe het zou zijn om gedomineerd te worden, ervaren dominante e Ben je jong, slank en nieuwsgierig hoe h The Beast uit Rotterdam.